Радев: България ще помогне на Косово да се справи с тежките си енергийни проблеми (снимки)

Президентът Вьоса Османи-Садриу награди българските военни от КФОР. Във фокуса на визитата й у нас е засилване на двустранните отношения между София и Прищина

Обратно в новината

Коментари - Радев: България ще помогне на Косово да се справи с тежките си енергийни проблеми (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тези помощи видяхме ги тези с 40 то лева какво правят сега и на други за българите създавате само мизерия

ЛИЧНО ДА ПОМОГНЕ НА ТАЯ КЪСОКРАКА КРАСАВИЦА!

В тази конфликна ситуация между Сърбия и Косово ,да каниш представитли н едната страна е твърде неразумно ,г-не !

В република Косово брадърите имат най-голямата американска база на Балканите. Имат чудни богати въглищни рудодобивни мини. Някои от рудниците на Косово взе или купи шефът на НАТО тогава Уесли Кларк, ръководещ бомбардировките над Косово и Сърбия в 1999 г. Айде да бъдат така добри да не ни занимават с енергийнате си проблеми. Най-голямата американска военна база е в Косово. Значи поръчват си МАЛКИ МОДУЛНИ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛКИ - ММЯЦ от САЩ и си решават всички проблеми без да ни занимават. Инициативата на Радев за какво е - ние тук ще мислим за компенсации КРЕДИТИ и и какви ли не дивотии за да се осигури нормален живот за българския бизнес и народ, а той ще предлага ток на Косово. Ай сиктир бе. Да си купят Косово ММЯЦ от САЩ и готово. Уестинхаус ще им доставят американско гориво за американските Модулни ядрени централи и готово.

Доколкото разбирам ние ще плащаме сметките и на Косово.

...е браво....няма що....сега...косоварите са ни приятели ?! Не мога да повярвам...що за идиотска държава сме бе ?!???! Всичко е упадък,разруха ,включително духовен и морален ,невежество....вървим стремглаво надолу и няма спиране !!!!

Радеф, по конституция не президента, а премиера се занимава с външната и вътрешната политика на, държавата! Та четейки конституцията питам КЪДЕ Е ГЪЛЪБА ГУГУТКА? МЪТИ ЯЙЦА ЛИ? Да ви и вас в шушонаската дружинка събрани в президентството!

Супер вече помагаме на наркоманите и търговци на органи.... Още някой да спори че русофилния ни президент е американски лек ефтин....

Като имаме ток,да беше направил така че българина за 2 квч да плаща като за един квч.Щедър президент той на сегашната си жена даваше заплата.Да очаква в скоро време да му бъде искана оставката.

е, то фатмака обеща да помага на северните макета, на србия, сега и на косово! не е ясно само, утре србия като нападне косово ко шъ праи фатмака и кви ще ги реди!

България ще помогне на Косово да се справи с тежките си енергийни проблеми. КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА,РАДЕВ? ЩЕ ПРОДАВАШ ЕВТИН БГ ТОК НА АЛБАНСКИТЕ КАПУТИ В КОСОВО ЛИ?! А,ЗА БГ НАРОД СКЪП.

Кога ще си оправим нашата държава? Кога българина ще живее както трябва? Оправете първо нашата държава тогава помагайте на света. Е.аси лицемерите. Хората едвам бутат месеца с инфлация 50%, тия тръгнали да спасяват косово(поредната измислена държава като украйна). Направо сме жалки...

Президента въздухар : - А на българите в България кой ще помогне? От продажни некадърници не ви ли писна?

научил се е да обещава като американец:)

Да ходи да го шибат косоварите, като иска даим помага, така ше ги топли.

Да му еба майката на ЕС като не мога да си платя тока.

Президента и Промяната продадоха тецовете за 4 милиарда евро от плана за възстановяване. Нямало значение, че ще внасяме ток от Турция 500 години.

Какво по дяволите общо имаме ние с Косово , нещо неправилно взе да се оформя около Радев, а за сега е последната българска надежда , дано е фалшива новина.

Фатмака обеща и на Македония да им подарява ток ,боли го гъза него .

Давай ток,до 3 години се затварят Тецовете и ще внасяш от САЩ ток, защото в региона има огромен недостиг.

Президента и министъра му но енергетиката, като специалисти, са предложили на Косово една влакова композиция с ток 380 волта . Ще бъде изпратена по ж.п.линията Гюешево Крива паланка Прищина. .

РУМЕН РАДЕВ БАДЖАНАК С ГОШО СВИЛЕНСКИ ОТ БСП... ТАЗ 2 МЕТРА ГЛУПОСТ НЕ МОГАТ ДА Я РАЗДЕЛЯТ БРЕ...

Правилно. След като у нас всички енергийни проблеми са решени сега е ред да помогнем и на албанците. Пъка ако закъсат може да помогнем и на китайците.

Как с 0.90 лева за киловат ток ли бе фатмак?

Г-н Президент, дотам ли я докарахме, че да помагаме на косоварите?! Я си виж България, пък тогава помагай на този-онзи! "Все Мара втасала.".. и на Косово помогнала. Дали пък не помагахме и на македонците, а я ни виж сега на какъв хал сме, а те доволно ни се качват по главите?! Срамно!

Мунчо може да раздава само зелените си чорапи, кой го упълномощи да дава ток на шиптарите, не сме президентска република. Този тиквеник си е внушил, че е българския путкин, но е само путцо маринкин

На Косово щял да помага, ама на Украйна - йок.

ще им пратим малко братски ток от АЕЦ Белене

Честито за побратимите! Но, да се знае, че около 90% от албанците гастрольори са " студирали" в швейцарските затвори!

Защо Албания не им помогне ? За българите евтин ток няма ли да има ?

Ще помогне, със затворените 4 атомни енерго блока със саботираната ПАВЕЦ Чайра с претстоящите за затваряне ТЕЦ.

Да не ги е затворил той? А Беене кой го превърна в Гьил за милиарди? Време е да се обединим по основните консеснусни въпроси. Нека си ограничаваме хейта, за да не взвиряваме обстановката, белким са се разбрали да свършат нещо смислено.

България е цъфнала и вързала, та мунчо тримореца ще помага и на шиптърите от косово! Мутрата е вътре в президентството!

кво се палиш,, споко на думи и ядрена централа можем да им построим:)). Я Макрон как ни обеща, че ще е гарант северно-македноците да се държат цивилизоано :)))

На родопски помашки език ''Сабрут'' означава мрачен, необщителен човек, темерут.

Сърбия винаги е била враг на България и ни мразят и в червата си. Накрая, разбира се има справедливост. Радвам се, че Косово, което е 20% от територията на Сърбия се отцепи, за видят те каква е болката за западните покрайнини и обезбългаряването на Македония. Надявам се и Войводина да се отцепи, за да владеят сърбите етническите граници- Белград и околностите.

Те па шиптърите и албанците като са те заобичали...:))) Я съм достатъчно дрът, да си спомням ордите млади шиптъри дето ги докарваха на тумби да учат в Американския университет в Благоевград тва след края на войната към 1999-2000-та година бяха плъзнали. Не са хич любвеобилни да ти кажа от личен опит и контакти дето ми се е налагало да имам стях.

Еей на нас кой ще ни помага за сметките на ел тока и намизернияниживот?????

Ако продаваме -добре

А на България, кой ще помогне? Като дойде някоя върти опашка, губят ума и дума

ако ние сами не си помогнем и все чакаме на някой да ни помогне, да ни оправи, да ни хване за ръчичка и да ни задондурка към светлото бъдеще- все така ще сме си на нивото на шиптъри да просим подаяния, а не на нивото на държава от ЕС да разпределя подаяния.

Е после пък Сърбия ще помогне на Турция.Нема лошо...

Ха, ха, по скоро Турция ще помогне на нас срещу Сърбия... Даже историята помни такъв случай...

Не ни трябва да се сдружаваме с Косово. Така се отдалечваме от Македония, защото ставаме явни противници на Сърбия( която заслужава заради Междуюзническата война и Македония) . Но вижте какво пише в гугъл: Народното движение на Косово - което създава свое военно крило – Армия за освобождение на Косово. Първоначално АОК организира изолирани нападения срещу сръбската полиция и други терористични актове, но през 1997 година значително разширява дейността си. Тласък за това дава политическият хаос в Албания – там много казарми и складове за оръжие са разграбени от населението и значително количество въоръжение попада в Косово.[2] Т.е подкрепяме терористи. Даже бързо ги признахме.

след като сме в НАТО, какво те притеснява подкрепата за терористи?

ние понеже нямаме никакви проблеми с тока ,водата,храната и доходите,та ще се втурнем да помагаме на Косово! Този наясно ли е как живее народа ?

Ейй, Путинските стахановци ще се скъсат от писане/плюене... Явно баришня Митрофанова е развързала кесията с копейките...

къв путин те гони, нещастен робе на руската линия.

Потенциална печалба, но е лошо да се бърка с тази полу призната ... . Да не забравяме, че там например убиха българин (Валентин Крумов), само защото отговорил колко е часа на въпрос на сърбохърватски. Статия от тук: https://dnes.dir.bg/na-fokus/predi-20-godini-linch-i-kurshum-za-balgarina-valntin-krumov-v-kosovo-video

Е, те скоро убиха българин и в Англия... За тях същото ли важи!?

и не един в Украина (заради българския език), и?

Помагаме на всеки срещу съответните суми и насрещни престации.

На Муно му светят оиките, като на котарак.Ако го барне Деса-мутрекеса...., ще му се стъжни на президенчето.И обещава небивалици за енергията

Ушко вече не се крие, че е подкован и хванат за камбанките от краварите. Подлъгаха се хората на изборите, че е про-руски настроен. Но така или иначе от него нищо никога не зависи.

Като гледам снимката, Президентът ще се разтече от любезност. Ще изпита гнева на Росинант.

Из Европа той пътува а народа му гладува

Ахам. И Косово ще спасяваме? Тоя змиярник. А кога ще си спираме мариците? АЕЦа? Да ги спасява прокопиев със соларките.. Е вярно, само през деня, ама те ония са с тухли четворкк вместо глави, та ще акимулират топлината.

Та как ще стане това !? И ако стане , ще дигне отново цената за фирмите и всички ще го отнесем . А , след 1г , когато АЕЦ Козлодуй може да спре , поради липса на гориво . Аман от глупости .

неумит шапкар. как ще имаме дипломатически отношения с няква провинция бе, че и държавни почести. под натиск ги признаваме, но до там бе. време е турция да ни превзема. ние сме държава без цел, без път, без нищо. един йес мен без достойнство. скапаняци . САЩ защо не дадат държавнсост на индианците, а ги тикат в резервати, и тия ми създават нови държавици по света, мрши

За Косово да, но за РСМ нищо да не се дава докато паднат сърбоманите от властта...

Те парите миришат точно толкова колкото тока - николко. На токово ниво, тъй да се каже, няма напрежение.

А на България кой ще помогне да се справи с тежките си енергийни проблеми (които сами си създадохме)?