Радев от COP27: България може да бъде регионален лидер в производството на зелен водород

Изключително важна тема на срещата е именно разпределението на ресурси за дейности, смекчаващи климатичните изменения, каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев от COP27: България може да бъде регионален лидер в производството на зелен водород | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засега сме лидер по производство на зелени идипти. И на обикновени също.

Моля Радев да си дотътри гъзолизкия задник от организираните от ДАВОС И ШВЕЙЦАРЦИТЕ действия срещу човечеството и да започне да мисли за истинките проблеми на българите.

Ссср и Германия с домати през социализма, а сега купуваме турските боклуци без вкус. Принудих се да ги произвеждам поне за семейството си. Вкусотия и еко.

Ми, ти нали със зелени чорапи, тоест като пръднеш можеш да изкараш не само сяро водород, ами и зелена боя за обувки.

Червената клепоуха брадавица вече ръси глупотевините си не само у нас…вече набра смелост да се чаплези и пред света…

Зелен чорап - зелен водород, а дали знае какво е това?

Радев умник,ти занеш ли как се правди водород?!?! Защо не си гледаш самолета,а се занимиваш с неща,за които не ставаш?!

Нещо се е пообъркал! Зеления водород щял да го прави Зеленски, като му пратим ракетите си...

А ПИТА ЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ Те не дадоха да има нова атомна 2 та на дъдоха Турски поток да минава директно брз България- Русия. Те ще ни накарат скоро да купуваме ТОК от други държави-

Не дарлинг, просто бойко без да ги пита прекара тръбата през България и те са му бесни - затова ни натресаха подмянаджиите, с които до скоро фатмакът беше дружка.

Хайде първо поне домати, краставици и лук, а?

тъпака що е без маска? по добре да си беше скрил целия мулешки сурат!!

Аха, и Радев може да бъде Лидер на цяла Европа и Америка, Ама няма да стане... А може

Но може и на червения водород, да бъде лидер! Само че не са го измислили! Има време

Може, но друг път!!!

"Преходът към климатична неутралност трябва да бъде добре обмислен, плавен, социално и икономически справедлив" Така така! Не може ей така от раз да се спира газът, принуждавайки хората да минат обратно на вълглища. Но за това, че страните са предпочели да използват най-вредният за климата продукт не са виновни те, а Путин за дето ги е принудил. А сега защо тези страни не са преминали на възобновяемите източници след като именно сега им се предоставя най-добрата възможност и имат множество одобрени пакети с мерки и политики, ..... е това не е важно. "усложнената геополитическа обстановка налага гъвкави подходи и рационално мислене за решаване на проблемите, информира Прессекретариатът на държавния глава" И кога се очаква да се стигне до това рационално мислене и гъвкавост? Всяка година по този въпрос се говори именно това, но реално никой не е стигнал до позицията на "да седнеш на масата и с перспектива да обсъждаш реално какво да се направи". А малкото постигнато като градски транспорт на водород и ток явно не е и една хилядна от необходимото. "Той допълни, че страната ни има потенциала да произвежда енергията на бъдещето - зелен водород, и да се превърне в регионален лидер със съвременни и екологични системи" АЕЦ Белене го строехме от 17 години, поне на думи защото на хартия проекта беше изоставен на втората година от започването си. И до ден днешен със собствени средства не може да го завършим, най-вече след като реално ще е безполезен. Пък какво остава за проект който ще ни направи регионален лидер?! От началото на демокрацията всичко в държавата е на принципа - големите пари за инвеститурите, а джобните стотинки за държавата. Ако тези проекти не са започнати със средства на инвеститури на ниво 90%(за инвеститура) и 10% от държавата няма да го бъде.

ЗА ДА КОМЕНТИРАМ ПРОСТОТИЯТА НА МОЯ ПРИЯТЕЛ РУМЕН ... ОТ МОЕТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО .... ТРЯБВА ДА ВИ ДАМ ЛИНК КЪМ СТАТИЯТА " ДИРЕКТНО ПРОИЗВОДСТВО НА РАКИЯ ОТ СО2 И ВОДОРОД" НА НАЦИОНАЛНАТА ЛАБОРАТОРИЯ АРАГОН САЩ .... https://news.uchicago.edu/story/new-catalyst-can-make-ethanol-out-carbon-dioxide .... КАТАЛИЗАТОРА ЗА РЕАКЦИЯТА СА ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ КИСНАТИ 3 СЕДМИЦИ В КРАВАРСКИ ЛАЙНА :))

България може да бъде посмесище на целия свят!!! Показваме го вече 30 години

Доколкото разбрах : климатичните промени си дължат на войната в Украйна , против сме за използване на изкопаемите източници, но приветстваме газовата връзка с Гърция !? Ха !

мисля, че на тази - за съжаление отиваща си цивилизация толкова спешно й трябва зелен водород. Истината е, че докато не се отървем от водородните бомби, нищо друго няма да ни спори. Нито електрокарите, нито космическите технологии, камо ли медицината...

Лесно е на приказки но трудно е да го направиш. Иначе това е лъжа.

са световен лидер в производството на зелен хайвер

В България можеха много неща да се получат,ако не беше тази руска подлога Крадефф,но уви,Прост народ-слаба държава,Откак този малоумник вдигна нежното си юмръче държавата върви стремглаво надолу.Факт!

Тоя си мирише на ЦРУ асет от самото начало. Да лепнеш канадско фашистче на чело на държавата става само по команда на Херото:)

"Цигнска държава" и "производство на водород" са меко казано несъвместими неща, кво останало за лидерство. Манглята са вашето бъдеще, нали си ги отгледахте като родни и изгонихте нормалните хора да не ви пречат. И кирилицата ще ви запазят даже. Евала на такива управници.

Льотчика пак се размечта за пред чужденците. Абе льотчик ти виж че си на път да си погребеш авиацията с неадекватното си поведение първо, после мечтай за водороди и кислороди :)

Не съм убеден, че „България може да бъде регионален лидер в производството на зелен водород“, но съм 100% убеден, че България МОЖЕ ДА БЪДЕ СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на ЗЕЛЕН ХАЙВЕР, произведен от нашите „любими“ политици!

Румба, от зелените ти чорапи само воня, от гъза ти водород с воня, вониш и привличаш жалтопаветници - това ти е приноса, сороски фатмак!!!

Радефф, аз искам розов водород, като цветът на дупето на Десито, може ли.

Гледай какво правя... "Само едно е писмото, изпратено от Министерството на отбраната към друга държава за заместваща платформа на МиГ-29. То е до Швеция за 10 броя изтребители "Грипен". Това става ясно от отговор на външния министър Николай Милков до депутата от ГЕРБ Христо Гаджев за това до кои държави са изпратени запитвания за заместващи изтребители след 1 август, на коя дата и с какви параметри." https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12999749

Как подбират васлите, по масонска линия, по нещо трето? Всички работят за големия ресет. То си пролича по ковид фашизма и временното му правителство, а еко фашизъма е другия стълб на новия световен ред. Защо не сам изненадан?

Радев Бе, тъкмо днес те похвалих за кирилицата... и пак се отплесна, лидери, водороди, водеща икономика, пак се изстреля в космоса..! Ама приземи се малко, нещо по- реалистично, нещо по- близко и по- полезно.., моля!

Радев е прав! В България може много неща да се направят, но само след като се изгонят русофилите, руснаците и всичките руски подлоги.

мръсно дръгливо козяшко прасе

Радев иска да ни докара СВО - специална, военна операция. Даване на оръжие на Украйна, няма да ни вкара във война, но да почнем да си произвеждаме сами гориво - това директно предизвиква ракетна атака, "новичок", СВО, зелени орки от Алтайския край...

Най-вече само зелен водород ни липсва. То храна не си произвеждаме ,та водород. Аман от тъпизми.

тва е нещо ново... някога ни учеха по химия че водородът нямал нито цвят нито мирис ама на, времената се менят и кво ли не изобретяват ората.... само не разбрахме същоността на откритиети, как точно го правят зелен... използват оцветител?? така на времето бяха открили и топлата вода...

Вие от коя пещера сте? От тая дето спят с козите или от оная дето спят с овците?

с козите и овците бе фес,помниш ли как игра кючека а,мамицата ти анадолска

При тази политика най-вероятно е да си останем с производството на зелена салата.

И това производство отдавна са ни го отнели....

то и зелена трева вече трудно се намира

Между тия клепнали уши акъл не търсете.

Седнете си по къщата турнете зелито сварете ракията Ко сте хукнали по чуждите държави Ти знаеш ли чи хората ядат олио сол пипер и лук

"Росен Карадимов и Деляна Иванова влязоха в надзора на ББР" "Аферата „Хохегер“: българските следи в корупционните практики на един австрийски лобист (част първа)................................... 91 Аферата „Хохегер“: чистене на българския имидж през Пловдивския панаир (част втора).................. 96 Аферата „Хохегер“: Росен Карадимов и договорните му отношения с Моника Йосифова (част трета) ..........101" https://www.ozone.bg/media/pdfs/576b43ccd58ed.pdf

Радев от COP27: България може да бъде регионален лидер в производството на зелени чорапи.

Направо световен лидер в производството на сероводород. Толкова сте са опърдяли и осрали т.нар. политици, че България прелива от сероводород и воня. Та ибъ и у празната глъвъ другарю таварищ Прецедент мъж под чехъл на Десито селската пръчка от хоремага.

Хайде поспрете е най накрая, че от толкова ''лидерства и просперитет'' може и боклуджийските камиони да отпишем, че от клошари няма какво да събират..

Айде.....извадиха "зеленият водород" пак, вече месец чакам да се посмея :)

Като цяло може и да не лъжете и крадете толкова , но по това вече сме световен лидер! Там първото място си го не давате!

..абе, мухльо! Натресе ни Кирчо, съсипа ВВС, сега акъл си седнал да ръсиш! Изчезни!

има и друга по-добра възможност --да бъде регионален лидер по производство на зелени тъпи чорапи и руски агенти

лидер по сороски мъстии продажни

Радев от COP27: България има потенциала да бъде регионален лидер в производството на зелен водород - да му имам съветниците му дето го правят да изглежда жалък !!!

рундьо ви прати за зелен хайвер

Генерало, първо си загасете пожарите и си оправете щетите от наводненията. Ай сиктир вече с тия постановки. Русия ще ни хвърли пет ракети и ще фалираме тотално. Не е ли време най-накрая да се посъбудите предателчета масонски? Далавери и комисионни, ма нещата са извън контрол бре.

Радев от COP27: България има потенциала да бъде регионален лидер в производството на зелен водород - да му имам малоумните му съветници дето му подават такива речи !!!

Радев ще остане като президента разединил нацията, приел вредната валута ЕВРО и покорен слуга на ЕС и САЩ.

Не е работа на Радев да приема ЕВРО-то! Ама няма какво да коментирам, интелектът ви не е достатъчен да разберете, каква глупост сте написали.