Радев от Анталия: Не мисля за служебен кабинет, ако се стигне дотам, ще карам по домовата книга

Кога някой ще попита дали Тагарев го харесват в българската армия и дали прави достатъчно за сигурността на България, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев от Анталия: Не мисля за служебен кабинет, ако се стигне дотам, ще карам по домовата книга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф, че мирише на зелени чорапи, копринки и курви на Путьо и Ердоган.

И тоя имбицил тагарев - Трябва да се готвим за война. Мунчо не ти щеме войната бе цървул

Тагарев и всички плужаци които ни вкарват по какъвто и да е начин в нечия война в затвора до живот.

Така другарю Радев, точно така! Отваряш Конституцията, четеш и ни натътрузваш Просто Киро с двойното гражданство! И после караш по ред, разбира се: Кокорчо, Бях Точен с парите, Пияндето с кенефите и т.н., та чак докато ни е...ба ма...ма...та!

Яж лайна бе, цървул селски, дано да преядеш и се задавиш!

Гиди, мискинин!

На този кога ще му свършва мандата, че да ни освободи от присъствието си. Да ходи там в Ябълково, да бере ябълки. Пък може и марули, картофи, лук и чесън. А ако иска да си направи и парттийка. Сега това е модерно. Все ще се намери кой да му хвърли някой лев. Балъци много в тази държавичка.

егати жалкия червен отпадък....

"Кога някой ще попита дали Тагарев го харесват в българската армия" ново дъно удря имбецила

Румбата и Тайпи ще и внесат симетрия баланс хармония и фън шуй от Россия

Мунчо отиде в Онталия за инструкция. По пропаднал президент сме нямали.

Мунчо на море.

К'ъв е тоя див селянин от някъде си, назначен от Решетников.Баща му,бай Тошо казваше"Който има пари ,той решава".

Личи си, че препиква от нетърпение да яхне коня юнака със зелен потник!

Харесвате ли ме за пълководец на българската бойна част в последната редица на натуту за маньовър в Усрайна

Ама точно на селски домоуправител от Комунизма ми прилича през цялото време! :) :) И на Тошо де....

и ти чакаш да ти кажат от амбасадата какво да правиш..

Ще внесе редакции за чистачката на етажната собственост в "домовата книга" по обществена поръчка

Лев, десен, руски, американски, Радев е единственият управник в Р.България избран с мнозинство - ПРЯКО ОТ НАРОДА!Айде у лево, политически разбирачи и утайки!

То царчето, минету и чалгата бяха така. Айде у лево, политически разбирач и утайка!

Избран е да си седи в президентството и да приема парадите, туй то!

да ти еба майката проста, ама по-рационално

Ти ли не мислиш за служебно правителство бе лакумник! Мислиш, мислиш, та едва лигите си преглъщаш докато говориш за това! За две години еднолична власт открадна колкото гербаджиите за 12 години! Пътя на копринката и т.н. ... Така краде, както старшина от артелното не е крал!

Сега Служебното ще е от хора, избрани от ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС. Честито!

Защо се криеш зад псевдоними,а не отидеш с името си да му кажеш в лицето,че е крал повече от Борисов? Нямаш кураж,защото като отидеш в съда няма да можеш да докажеш твърденията си,а те са глупост,с която оклеветяваш някого с политическа цел-омаскаряване. Не можеш да говориш за копринката,а да плюеш по Радев. Това са различни лица и всяко лице трябва да носи своята отговорност.

Радев е с класи над политическата плява, която управлява днешна България. Мъдър човек, истински генерал и главнокомандващ българската войска.

БРАВО господин Президент

и какво ознаава това "ще карам по домовата книга " в последно време всички политици говорт с някакви неясни изрази, така , че всеки да си ги тълкува както иска. причината е че няма какво смислено да кажат.

е твоята отговорност, че раздели, както никога досега нацията, представяйки се за борец против корупцията, а при теб е пълно с корумпирани съветници. Сега спря да говориш и за борба с корупцията, защото за теб е по-важно да продължиш да разделяш нацията с пропутинската си политика., но и за теб ще дойде време да отговаряш за действията си.

Възхитена съм от г-н Радев. Най-одобряваният политик и държавник на днешна България. Шишо, Киро, Ристю и Боко са направо политически джуджета, хилави политически гнпмчета, безкрайно отблъскващи и смешни.

Добре, хипотетичен въпрос за домовата книга: кво праиме, ако всички от тесния кръг на домовата книга си направят отвод и откажат да станат служебен премиер? И тогава ли Радев не може да избере лице не от предварително посочените?

Ето ви истинска демокрация! Никой никой не харесва, 100 партии и водача, всеки работи против другият и дърпа чергата към себе си, и не им остава време, ресурси и сили да работят за държавата! После що Русия ги бие съвкупно на фронта, а Китай им яде закуската!!!

Ха познайте за какво е ходил фатмака в Анталия? Жокер, там е и оня кон, Сергей Лавров.

коня зобали от една купа слама.

По каква домова книга ще караш бе Боклук ? По домовата книга ти си първи...въздушен таксиджия

като му е толкова акъла и отговорността

то и досега е било така - киро и асен

Тъп, та чак вдлъбнат е Мунчо.

Ха така зер, ДежурниЯТ ! - ще МЕ “изчезвате” и ще МЕ “изчезвате” ! …И ! - ДъСъ опаричихте ?! ..ДъСъ Изчисти ИметоВи ?! ———- “Преходът” - Ще бъде в Историята ! ..Поучителен Урок какво да НЕ се допуска. …и От #Кой Е “сътворен”. …вкратце - “Надминахте” НациГермания, тавариши задунайцъй !

Браво, господин президент ! Ние сме с вас ! Ще развалим сглобката за да не ни пипат прокурорите !

Червен боклук. Толкова мизерно човече не може да си представи човек. Кой го е избрал за офицер, пък после го е направил генерал! Срам и позор за Българската армия, срам и позор за Българската държава!

Какво не ти харесва в него?

Ами ЦРУ предполагам зер там е завършил 2 висши военни училища. За разлика от тагаренко например :)

Докато е бил пилот Радев с всяко излитане е рускувал живота си за България! А ти жалко същество с неустановен пол, рискувало ли си нещо за родината? Или е по лесно да прибираш грантчета и да си слагаш разни неща в задното отвер*тие?

Колко пък да го е рискувал? Дали пък не го е правил за пари?