Радев: Огромният проблем пред българите е цената на храната, очаквам решителна борба срещу спекулата

Партиите да не дълбаят нови червени линии, защото след изборите ще търсят изгорени мостове, каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев: Огромният проблем пред българите е цената на храната, очаквам решителна борба срещу спекулата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИ ги назначи ТЕЗИ, който правят инфлацията и спекулата.

За това е виновен Радев, неговото вдигнато юмруче и амбициите му да бъде Путин в България!

За всички чужди вериги у нас , които не плащат данъци тук а изнасят печалбите вън по един Орден кан КРУМ ! Цял народ го знае , че ни дерат само властниците ни се прават на улави , но помежду си се наричат " шарлатани " Една фирма плати данъци , сега е ред на хранителните вериги да бъдат измандърсани !

тоя идиот ако не го импийчмъндосат ще дозатрие държавата!

Генерал Радев, пускайте 2-4 петорки корави българи да трошат кокалите на спекулантите, ясно е, че законите са създадени за крадци и не ги хващат. Управлявайте страната по човешки, и мъжки.

мунчо не се спре да критикари. 2 години управляваш ти бе пич гнус ме е от тебе!

""Огромният проблем днес пред българските граждани е инфлацията и особено цената на хранителните продукти", заяви президентът." Това вече българите са го преживявали! Дори държавния глава се прави, че не вижда основния проблем днес пред българските граждани, а именно сбърканата ориентация на страната и корумпираните политици и национални предатели навлезли в управлението на държавата!

и алчността и простотията не отстъпват.

Нали ти ни натресе тия цени ве, каунь. С твоите служебни правителства и недоразумението ПП.

Той правилно ги нарече МУТРИ ,но му се скараха от чужбина и и той се спря ,жалко е че няма топките на ОРБАН , а уж бил летец?

Каква спекула те гони бе??? Мантрите на Румен Гечев ли повтаряш? Вие чугуненоглавите комунисти само катострофи докарвате на тази страна. Радев във военото училище макроикономика не сте учили, ама да ти кажа, в условия на пазарна икономика думата "Спекула" има съвсем друг смисъл и той не е измама, въобще нищо негативно няма в нея. Но виж, ако сте решили да връщате комунизма, тогава ... правете профилактика на Аврора! :))

Това, че са недоучили е вярно, но те нямат нищо общо с комунизма защото са на отсрешния тротоар!

Ние си мислехме, че Плевнелиев е най-слабия президент и с него стигнахме дъното на компетентността на Дондуков. Колко сме се заблуждавали. Радев просто копае дъното с 200.

Има и друг проблем за нас, българите, г-н президент. Вие от кои сте? https://news-front.info/2023/03/01/neonacistam-ne-pozvolili-provesti-fakelnoe-shestvie-v-stolice-bolgarii/ Много се надявам, че не искате страната ни да я превърнат (американците) в подобие на усрайна. Дир-ници, от Козяк ли получавате заплатките си? Защо не пишете за тази новина на вашия сайт? Или той не е български?? Имаме и друг проблем, г-н президент: https://static.dir.bg/uploads/images/2023/01/30/2437496/orig.jpg

и аз очаквам , но няма да стане. На никой от вас нему дреме за народа. Продажници и американски подлоги сте всички .

Радев, ти запали мостовете. Ти нарече една партия мутри. Защо не каже тези, които гласуват за тази партия и те ли са мутри? Партиите няма какво да учат, ти има какво да учиш. Мостовете Радев са изгирени още по времето на атентата в Света Неделя, на 9 септември, Нинова ги гори във всяко интервю.

Защо западните вериги продават у нас стоките си на многократно по-високи цени, отколкото в техните страни???

Някой изкара мутрите и те вече не се крият по дупките. Как е живота сега?

Да и точно той е човекът който докара мутрите на власт.

Защото им позволяват.

Трупате ли кюлчета?

Ето го момента Г-н Президент. Излесте с високо вдигнат юмрук и защитете народа си. Поведете го срещу спекулата създадена от Мафията ,която искате да унищожите.Бездействието цВи я подкрепя. Хората чакат такъв момент и да излязат да отстояват хляба си. Мислете ,че има и деца. Горе ЮМРУКА ,г-н Президент. Ах този, ББ и ГЕРБ ,дето вдигнаха цените.....

Толкова невнятен и некадърен човек на толкова високо място не сме имали. Като си представя ,че съм гласувал за него срам ме хваща.

Няма да се срамуваш. Ганювците са масово като теб. Гласуват за пърдялници. Сигурно и за Дон Чалгаре си гласувал? И ще гласуваш и за Шукри от Бяла Слатина утре като дойде да прави партия и ти обещае светлото бъдеще и да ти напълни джоба с пари без да плащаш данъци.

Да бе, забравяш Плевньо!

Моят съвет към партиите - не правете правителство. Оставете го тоя да управлява. Няма да има импийчмънт, щото народа ще го убие с камъни. Просто както се вижда ще ги докара до просешка тояга и свирепа бедност. А бедния човек хваща камъка и по ръпонестата глава на Мунчо. Докато не му смачка канчето.

ТИ ЛИ ДАВАШ АКЪЛ БРЕ БЕЗМОЗЪЧЕН ПЛАЗМОДИЙ РАДЕВ! ПО ТВОЕ УПРАВЛЕНИЕ ХРАНАТА СЕ ВДИГНА , ТОКА В ПЪТИ, ГАЗТА ПЕТРОЛА , ТИ ЛИ ДАВАШ СЪВЕТИ МАМА ТИ БОКЛУК МРЪСЕН....УУУУУ ДОЛУ ЦЪРВУЛ!!!!!!!!!!

Той обеща и ви "оправи". Защо ревете сега?

Такъв голям предател излезна тоя. Американска подлога

А Крим защо е руски сега? Къф да е?

За черен пиар говори обединителят, който разделя партиите на такива на войната и други (путинистки)! Радев не учете другите да си мият ръцете, когато на Вас от мърсотия не Ви се виждат ушите!

Като гледам, доста добре сте охранени, явно не сте българи...

Как е Промяната? Чегъркаме ли? И не забравяйте, че Крим сега е руски и не трябва да се месим във войната.

Обвинявахте Бойко а тогава се строеха магистрали и нямаше мигранти. Плюехте Плевнелиев а той културно си изкара мандата и се скри. Сега БГ е пълна с мигранти, генерал Мунчо е заграбил властта и си назначава правителства едно след друго, ходите през месец на избори без полза и супермаркетите и топлофикацията ви рекетират. Толкова ви е мозъка.

Как ще се е скрил ? Плевню и Пасито ги изкарват всеки път, като се наложи някой да брани евроатлантизЪма. А те двамата , в това отношение, са като дупе и гащи, е и дебел слой кафява смазка по между им.

Резидентът на Решетников е проблема.

Само че със ПП/ДБ спекулата няма да изчезне, а ще се увеличи с нарастващата инфлация, която те нопомпаха. И ще продължат в този дух. Ще им плащаме избори безкрай, докато не получат абсолютната власт. Ние по-бедни, а те и групировката, които представляват, по-богати. Да не говорим за продажбата им външна политика

ПП и ДБ са от същото котило като БСП и Радев. Все от едно място им дърпат конците. А то е против независима България.

Радев, каквото и да направи, все грешно е.

За 30 години “демокрация” един не иска да вдигне доходите, само сваляне на цените им в главата. Икономически импотенти.

Ами защото те нямат мозък за вдигане на доходите на гражданите, то е функция от цялостно развитие на икономика и данъчна политика, прости хора като Мунчо могат само да ни пробутват простовати популистки клишета за намаляване на цените което простоватия народ ще разбере.

Клепоухата брадавица пак пръдна и се насра

Абе аланколу, твойте московски господари са виновни за поскъпването и инфлацията, наред с твойте шибани служЕБАНИ правителства на шарлатаните и ЗКПЧто

Много късно бе Радев!Високите цени се отразиха зле на хората с ниски доходи.Впрочем вие за кого работите в тази насока.Има банда която продава и всичко това по картелни цени.Така че тази песен за пазара просто не върви.Няма пазар в истинския смисъл на пазарната икономика и вие не направихте нищо,поне не се отразява на цените. Как да ви повярвам на вдигнатия юмрук преди три години,като след като две години управлявате подпомагате с бездействието спекулата.

по-точно предлага в тази сфера. Няма праг на цените, няма и нормативни правила за определяне на надценка. Теоретично по-високата цена води до по-голяма печалба з атърговеца, т.е. ДДС и корпоративен данък за държавата. Внася си данъците и до там. А ако си ги спести - друго, но това не е борба със спекула, а с данъчните измами. Тоя тип не е в час.

След дъжд качулка - в управлението на държавата се мисли предварително.

Размърдай си задника бе, рапонь. Кво само ми се гъзурчиш по оперите из Европа. Нали ти редиш правителства едно след друго като обезумял. Значи носиш лична отговорност. Превърна президентството в шкембеджийница.

Той Мунчо няма начин да знае цените, той не ходи по магазини, цял живот на аванта от държавата, сега му сервира сервитьор в президентството, преди това в стола на МО, а преди него в стола на поделението. На практика не е дал нищо на страната, само е взимал като Станишко.

на България, ти, Румен Тодоров Живков(Янко 2), ти който узурпира цялата власт и с кретенизираните ти “офицери”-малоумници и национални предатели тикате още по-надолу България към пропастта.

Картел, бабичко, с картела трябва да се борите. Празни приказки...

Основния проблем на хората са продали те се за пари политици както Радко хеликоптера. Когато тези престъпници влязат в затвора храната ни ще стане евтина и сладка. Господи като си прибрал грешните що не си прибрал и продажните

Проблема в България дойде от цената на тока и от там инфлацията.Радев доведе тия шарлатани.Борисов е същият като тях.

а пък хората на мен искат да ми строшат главата.

Думи на американското посолство!!

че е поробена от 35 години и поробителите решават за южен поток,за Белене ,за самолетите ,за Истамбулската конвенция ,за телевизиите за СЕМ,а и ти Радев нямаш нищо обшо с ОРБАН.

Еее, ама Радев Невнятното размаха едно юмруче и вече седма година си ма'а в гарнизонната трапезария на Бояна и няма грижи. Ама за какво му е на Ганя да гласува за ректор на университет, след като може да гласува за военен, който цял живот чака народа да му сипе за ядене в гарнизонния стол!

само го размаха ,а трябваше да го напйха от зад на еднокнижника

Еййй, ама нс Брадавицата от Президентството пак не му стига плиткия номенклатурен акъл, че да направи връзка между вдигнатото юмруче и олиото от 7лв...

Как един път не случихме на президент?! Все ги назначават едни такива послушни,неприятни,мръсници.

Лицемерно.Този хаос е създаден от неговите тиквеници. Крадат повече от банкярския.

Радев, нещо си сбъркал приятелю. Не ти очакваш, а ние, народът очакваме от теб! Затова сме те избрали, ако ти ще очакваш, отивай си обратно в казармата, нахлузвай униформата и очаквай....

Къвто се е оял няма да може да влезе в самолетчето, то и самолетчета вече няма, ама карай, но ако все пак влезе, то няма да може да се вдигне.

Подчовекът на снимката, ГМО модифицираният български ген в чифутско-съветска и после чифутско-американска лаборатория, е абсолютна гавра с природата. Няма как да имаш доверие на психично болен грозник и извратеняк, чифутски голем оставил жена си с две деца, за един травестит от Бургас. Децата няма да ги коментирам.

Радев, За сега се очертават само Червени Парапети!

С раздаването на ордени на представителя на фашисткия режим в Киев и на американската посланичка в навечерието на 3 март Радев изгуби доверието на българския народ!