Радев обсъди с Марк Рюте възможностите за влизане на България в Шенген

вамата участват в срещата на върха на НАТО, която се провежда в испанската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редакторите явно подготвят багажа за полета в неделя и намат време да четат писаниците. На добър път и се не връщайте

По време на разговора са обсъдени и теми от дневния ред на Европейския съюз, включително възможните подходи за приемането на България в шенгенското пространство. Марк Рюте си е го преместил от единият крачол в другия. Виж за Хърватия не е така,тя скоро ще влезе в Шенген и Еврозоната ,въпреки че влезе в ЕС 7 години след нас,а през 90-години води война със сърбите.

на фона на това което се случва в Недерландия нашето капитан Андреево си е гола вода.... в Недерландия все още нямаш право да ползваш марихуана имаш право да е продаваш но не и да е ползваш по закон.... центровете на печалаба на мафиите са точно там от където ни учат как да се борим с корупцията само тук ни държат ниско и необразовани да не би случаино да загубим благовеението си към запад аи да спрем да ходим да им работим за напечатани пари и да не вземем да тръгнем сами да си оправяме държавата без да ги слуспаме, че тогава няма да може да ни стигне дори Германия, както си е било бякога в някой области, Просто комунизма обучи едни прогресисти, едни техниески грамотни хора в езиковите и в математическите, но едни абослютно неуки и заслепени хора за реалностите, едни слаби полтици и със силни предразъсдъци пример е Румен Радев, Плевнелиев, Тома Томова, професор Иво Христов, тези хора са ограничени в много аспекти, но са техникрати

на фона на случващото се на Капитан Андреево, не съм сигурен дали Рюте не си е цъкал на телефона игрички през цялото време на "разговора".

Преди време познаваха организатора на партита на Файненшъл Таймс и той разправяше,че на тея партита се вземат много решения, и правилните статии в подкрепа на бизнес или държава и .... много е важно да другаруваш с правилни хора, но още по важно да е подкупваш цивилизованно, а не да се държиш като дивак и да излагаш получателите на подкупите, страшно е когато винаги говориш за корупция страшно еда правиш модерен и цивилизован бизнес всеки западен политик знае че пирказките за корупция нямат за цел да борят корупция, а да доминират над дадена държава и нашите вроедно тъпи полтици, като Радев създадоха много материал за доминирани над държавата ни, като се държаха, като Политици на държава от третия свят, в запада коруцпията си озаконена и си има етични правила, в България корупцията все още не е бизнес,а е само дъвка за полтиците, когато се превърне в бизнес ще станем "западняци"

Да речем Хърватия която влезе в Шенген 2008 се скъса да дава приеми и да черпи всеки ден разни полтици в Великобритания всеки ден беше парти и 2008 без да са в ЕС те имаха право на работа, а България и Румъния си остнаха с приказки за борба с корупцията и се топяха кой бил по корумпиран, докато Британските политици с удоволствие консумираха корупцията създадена от Хърватите

Проблема ни с ЕС е че постоянно нашите политици разправят колко голяма е корупцията ни, което силно завишава очакванията на ЕС политиците, да облажат, а реално получават само думи за корупция без никви нагледни материално обалги от тая корупция з а ЕС депутатите, което изключително ги дразни, а Радев с вродената си тъпота си въобразява,че проблема е в нещо в нас. Нещата са простички като говориш за огромна корупиция не може да им създаваш усещане че са пренебрегнати на фона на огромнит еподкупи които всички уж получавали ЕС полтика да минава само на кафе с президента

Долен предател! България вън от ЕС и НАТО Това иска народа!

Това го искате пост-съветските другари. Нормалните хора искаме развитие и мир.

Не искаме Шенген! Това не го разбра, бе вирус? Хайде при кака Хер да ти даде напътствия!

Най - върлият прорушняк, един от националните предатели на България обсъждал влизането ни в Шенген !? Сигурно поставя неприемливи условия и не приема предоставените му!

По принцип си идиот. Чорапа е про-американски.

И кога в Шенген, Г-н Президент. Хърватия ни изпревари!!!

Радев обсъди с Марк Рюте възможността за влизане на България в Шенген, но премълча какво му е отговорил Марк Рюте на въпроса. А той му е отговорил (предполагам, почти съм сигурен), че най-напред трябва да си върнем митниците, като тази в Капитан Андреево от мафията на Бойко Борисов, да спрем трафика на хероин и други твърди наркотици за Холандия и всички други европейски държави от Шенгенското пространство, пък тогава ще мислят дали да ни приемат в Шенген! Затова беше свалено и правителството на Кирил Петков - защото мафията не си дава митниците! Е, затова Шенген - през крив макарон, другарю Радев, и ти го знаеш! Както знаеше и за изгонените 70 руски шпиони от България!

Радев сега веднага.ще се обади на Путарака да му каже за какво става дума

Шенген е за хора, не за български маймуни..

влизане в Шенген и падане на визите за Ам срещу "хващане за палците" и завъртане в западна посока ... Тогава ще могат да могат да ни спират САМО с К19 (и други измислени) сертификати .... Свобода, Братство, Равенство и Слава на Големия Брат (които и да е той)

С Шиши, със сараите и бойковите хайдуци-шенген -през крив макарон

за ОМ ли говорип или за милиционерския отрок Прокопиев

Господин Президент ако успеете да вкарате България в шенгенското пространство ще бъде страхотен успех.

Радев, да си лъжец и путинофил е срамно! Не се прави на европеец!

Не може Шенген и лаборатория на мафията на турската граница. Първо трябва да си почисти нашия обор.

243Win

Какъв Шенген с президент отявлен путинофил и маша на Решетников?!?!?! Какъв Шенген със 80 (оставащи) руски шпиони в България, имащи топли връзки с политици на най-високо ниво???