Радев обсъди модернизацията на въоръжените сили с помощник генералния секретар на НАТО

Двамата коментираха и изграждането на съвременни отбранителни способности на Българската армия в контекста на предизвикателствата пред променената глобална среда за сигурност

Обратно в новината

Коментари - Радев обсъди модернизацията на въоръжените сили с помощник генералния секретар на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да отметна за коментиращите тролове по-долу - ако имахте поне частица, както пееше певеца Емил Димитров някога, от неговото образование и интелект, тогава нямаше да се унижавате да плюете по него за няколко жалки цента. Може да сте много кресливи, но това не помага срещу президента Радев и той винаги е имал най-висок рейтинг от всички политици до сега. Повече и по-лесно ще спечелите като ПРО100 се захванете с политическите мърсоли. Тогава няма да ви се налага дори да лъжете и ще звучите толкова автентично!!!!!

Русия влиза в НАТО !!!!!!!! Ами тя ще е на мястото на Украйна или поне в по-голямата и част, защото Путин няма да спре настъплението, след като знае, че НАТУту ще се настани в тези територии - то е близко до мозъка....на реално мислещите.

Бе селяндура мунча не е виновен, виновни са идиотите, които го инсталираха на Дундурков 2, на първо място курвелия…и червените и талибани.

На кого служи глупендера мунчо, на нас, на русия, на ЕС, на Америка или на НАТО, май че самия той не знае и върти дупе според случая, местонахождението си и слушателите, дисущ като фурнаджийска лопата.

фатмако е в президентството от януари 2017 г. че как не я свърши до сега тази модернизация този празнодумец бе???

Ангъс Лапсли защо си губи времето с наместника на Путлер?

за да провери колко е ръждясала петолъчката вградена в куфалницата на шофьора на самолет!

Само приказки, напълно приемливо за Русия

Аз пък се чудя как е възможно президент повтарям президент на държава и главнокомандващ армията да се среща с заместника на заместника на главния

еее, все пак за тоя "президент" това е чест! добре поне че не е завел и първата жена на свиленски със себеси, да обърше бузите на помошника на секретаря от червилото си, както се случи със словенския президент преди време!

Как е възможно, някой да комуникира с руската лимонка Радев,каквото и да било свързано с отбраната на НАТО?Ами той ще доложи всичко на путин и русия! Този срам за нацията и българската армия,трябва да бъде съден за национално предателство!

Еврейски педерас! Я си заври главата у гъза!

Едва ли има по цялата планета Земя такава гнусна територия или държава като България, където има толкова много пълзящи безгръбначни мижитурки и подлизурковци. Територия населена с 5-6 милиона мижитурки или най-малкото такива, които желаят да станат пачаври, подлоги, изтривалки и мижитурки. При това са и много евтини, може да са мижитурки и за без пари - едно потупване по рамото и/или усмивка пред строя са напълно достатъчни за българската изтривалка(мижитурка). Тази мижитурка няма никаква чест, достойнство или себеуважение. Ами, ами, кви са тези глупости?! За мижитурката е важно да пълзи там в нечии крака и винаги да показва услужливост и раболепие. Такава и още много други мижитурки е Муньо Гадев Крадев(Кауня). Някакъв си 6-ти секретар там е помилвал Муньо по кухата, каунесто-пипонеста плешива кратуна и Мунчагата буквално се е насрал от кеф. Жалка работа, жалка картинка!

еее, що мешиш фатмака с населението на тази държава? фатмака е учил, тренирал и СЛУЖИЛ дълги години в ссср! фатмака е увреден не генетично, а от времето прекарано в казахстанските полигони!

Интересно защо с народа си не обсъждат разходи които са от неговия джоб а харчат парите му по разпореждане на чужди за собствените им интереси.

Ако не храниш собствената си армия,ще храниш чужда ...

ама засега храним ВПК на чужда държава плащайки за неща, които още са на хартия. Не сън сигурен след години ще има ли пари да храним нашата си армия.

секретарят: ще ви предоставим прашки за танковете за наша сметка! радев: ама как сега, и жените на танкистите ли трябва да в танковете, че да ги носят на дупетата си?

ОТ Русия няма заплаха заплахата ни е насажат от америка Те ни карат да се страхуваме от въображаем противник Те ни задължават -заставят да им купуваме техните олъжия

Най -голямата заплаха за България е Русия !В исторически план та до днес!