Коментари - Радев обеща на партиите достатъчно време за формиране на стабилно мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев, кога вдигна юмрука защо не помисли. Сега, ох ама направете правителство.

че освен орехите на Тиквата, Козяк са стинсали и тези на Радев.

Да мисли, ама с какво? Под фуражка акъл не вирее.

Време разделно е, като се огледаш - навсякъде юнак до юнака, макар и от едно котило, и все за добруването ни говорят когато не се псуват взаимно.

Шилo

Кирлив руски зелен чорап! Срам за европейска България!

Този Президент почна да се усуква като Слави Трифонов и да послъгва като него

Ако не ми е писнало от копелета, правени от пияни руски мужици, докато баща им е гледал мирно и тихо отстрани, за да не въвлече България в конфликт!

...абе до кога му е мандата на тоя льотчик умрел!?

Време е да си ходиш. Надявам се да е по най-позорния начин, заради службата ти в полза на путлер.

О ти решителният ...майка ти дейба лицемер долен ти си

Натовския генерал е предател. Каквото му каже истинския суверен на България-Козяк това прави.

Ти няма да казваш за какво е време мойто момче. Ти си слуга.Ти си никой Паж. Шут. Американска подлога. Ти не определяш дневния ред. Ние народа ще решим за какво е време. А е време да ви накажем за престъпленията които вършите срещу майка България. Корумпирани генерали, продали се за златни кюлчета и офшорки не ни трябват. Национални предатели

Предстои война, а натискът да сме в готовност за включване е неудържим.

Шилo

Хаха, Гешев ли е правосъдието бе?!?!?!?!

Гербаджийска подлога, продажник

На Тебе и на Украйна се надяваме.

болшевишка подлого...

А преди 3 месеца можеше да се правят сметки! Стига лицемерие! Кажете си честно, че без ПП и ДБ ще ви спрат европейската хранилка и затова драпате да се коалирате с тях. Аз съм против! Бойко да си сърба супата с ДПС и Възраждане. Те и без това са му естествените партньори.

бе руснаците ги напдат 100 години и още никой не ги е напднал... щото нали магучая... да не се осере... опа тя вече се...

Първото нещо което трябва да направи парламента е импийчмънт на това подобие на президент.

Седи бай Ради под палмата кат турски бей и акъл раздава. Ами то турски бей така България не е предавал както тоз хайрсъзин. Само да напомним при тоз човек останахме без авиация и нац. суверенитет

Каква европейска България бе, пъпеш! На Украйна отпускат 5 млрд., какво отпускат на България за справяне с кризата? Онзи ден ни осъдиха в Европа педалите, че не можело да се пишат каквото искат в личните си карти, вчера ни осъдиха циганите, че се ядосваме когато убият някой българин. Въобще Европа милее за такива като теб!

В тази война аз съм за НАТО и против Русия. И ако руснаците нападнат България ще убивам. В т.ч. и копейкаджии! Точка.

то Радев не е хубаво и той да си прави тънки президентски сметки да държи управлението с разни лостове.

То се очаква революция тая зима като гледам как пълзи мафията отново по всички властови позиции в държавата и се смеят веднага всякакви шефове и шефчета на агенции и предприятия и тъй нататък и то е иска да се съгласят мафията пак да ни управлява е няма как да стане докато не се изчисти от корен всичко нищо не става в тая държава вече 30 години се въртим в кръг гешев пак започна да се изявява под всякаква форма в медиите да диктува на бсп какво да правят вътрешно партийни истории нямам думи

той си показа истинското лице.

Нали ти я надобри тази попара бе сельо,за да играеш по гайдата на магията

С какво ще ги атакуваш бе, с голо дупе и навеждане ли? Защото не вярвам да имаш опит с автомат Калашников...

Радев, ти отгледа чудовища - Про100Киро, Асен Василев, генералчето Янев.... Кой си ти, Радев?

Когато Радев вдигна юмрука сложи край на безчинствата на един..., който се беше самозабравил. Сега същият този ка-ут седи в политиката, за да не могат да го вкарат в дранголника и саботира ли саботира. Как Радев е виновен за това, че едни и същи провалени политици не се махат от сцената, за да осигурят бъдеще за България?

Сега е време за тесните русофилски сметки на Мунчо.

Прави много лошо впечатление, че боко и ДъПъСъ спряха да хулят Радев. Явно са влезли в съюз.Жалко.

Гледал е всичко издадено от Холивду :)

Да сега е време да изметем вас лакеите обслужващи мулташко -сарайният модел на Агент Сава и ДС и гърбавата мафия на парапитека еднокнижник Боци .

ЗАЩО СТЕ НИ - ПРЕЗИДЕНСТВО, НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПРАВИТЕЛСТВО , СЛЕД КАТО САЩ ДИКТУВАТ ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ?!?! ЗАЩО ВИ ХРАНТУТИМ , ИЗМЕКЯРИ СКАПАНИ??! ГУБЕРНАТОР ЩЕ СВЪРШИ ПО-ЕВТИНО ЗАРЪКИТЕ НА КОЛОНИАЛИСТИТЕ !!! БОЙ ТРЯБВА ЗА ВАС, ЯК БОЙ !!!

Хахаха. Ще видиш, като стане. Но преди да разбереш как се оправям с автомата ще правиш стани - легни на дупката на кенефа, киртак скапан!

Изключително важно е партиите да намерят общ език, Сети се! Като размахваше юмручето защо не мисли? Или тогава обслужваше нечии интереси

и сега иска друг да ги бърше...

Зелен чорап и зелен чорапен сайт. МАЙНАТА ви, ДИР! Продажници

А като трябваше да свалиш правителството на Борисов по поръчка на Черепа по време на пандемия беше време за тесни партийни сметки, нали?

ама верно си е... няма място за България.. трябва продажниците дружно да се обединят и да я унищожат венъж за винаги... кво ми се мотат 30г. както видяхме от резултатите от преброяването остават ни има няма 10г.

добре плащаше...

Подлогата на митрофанова разправя, че не било време за партийни сметки, ама след изборите. Видя че на опгерб-дпс оод и пропада не им достигат мандати и се прави на обединител. Че коя партия различна от тези трите ще си плюе на избирателите и ще се коалира с очевидни крадци?

А дали е време за импийчмънт? ПРИЧИНА: - Пловдивското масонско лоби на ГЕРГОВ е про Руско, близко с ДПС и ГЕРБ и с влияние на Радев...

Празни приказки до безкрайност....Аз нищо не видях този служебен кабинет да е направил, освен уволняването на някои неудобни на Мунчо и назначаването на наши хора...Това е. И докога този ще се занимава с неща, които не са негова работа?

Тоя няма ли най-накрая да вземе да отиде да брани Русия! Да барамва мешката и бегом!!

Радев не иска правителство.Иска да управлява през служебното правителство,докато услужливи партии прокарат референдум за президентска република.

Първото което трябва да се направи е незабавно да изметем Фатмака.

От джоб да ги извади дет се вика. Хората искат избори един два пъти докато отидат 5% да гласуват! Да си видят демото и да им лъснат маймунските задници и тиквените глави! Та цар ли не викаха та Маджо и Брендо ли не носиха бело на Зеленски та дипломати ли не гониха цепиха се Курни се прави на комунистка ,Боко на шафьор , абе циркове.Мастити номенклатури от Софето въздишат за още привилегии да се къпят в долари и евра от фондове .Цигарки палаят 500 еврака за кеф! А българите да го духат даже и там се изцепи педераса.И Мадуро им даде машини и те бяха избрани!Един процент да гласуват не 25-даги видят всички коло са оядени Домуси и Доневи …. Ми да стане война -нали като раздадат въшкарниците с тия автомати хората първо тях ще очистят ако не са на Барселона !

Ние знаем за какво е време ама няма да ти хареса