Радев: Не бива Европа да става заложник на украинските амбиции

По-добре да съм проруски лидер за самозван конспиролог, отколкото в грамите на американския посланик, заяви президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лаконично и ясно.

Добре де според ГЕРБ всичко ни е наред ,а лошият президент само ги критикува. Ами то и до 1989 според тогавашното правителство всичко ни беше наред. А изведнъж се оказа, че не е. Да не стане и сега така.

Как може българския народ толкова много да е деградирал че да избере тази руска подметка за президент? Свършиха ли се нормалните и достойни хора в България че трябваше да изберем това недоразумение?

Прав е президента,до болка прав,както винаги!

Колко е жалко да си подлога на СъвеЦката черна дупка. Защо така Ради, защо така Радев, нали уж беше бОлгарски пЕРзидент.

не е ли прекалено много за нищо неправене или за безмислено дърдорене... Слушах и при С.Великова как гостите и се надпреварват да получат по-големи подаръци от Корнела и патерицата и Радев? Лошото е в 90% от хората в БГ са некадърни сами да се справят с предизвикателствата на времето.Отвикнали са да мислят,сами да планират живота си...Лековерно стадо овце,което всеки може да води. И не подценявайте ББ,книгите,които е прочел може да са малко ,но ТОЧНИТЕ!

Президентът Радев руши традиционните добри отнощения между два древни близки народи. България е живият пример за демократична независима Украйна, но президента Радев предава евроатлантическите ценности и защитава политиката на тоталитарна Русия

Речта на Президента я писала Нинова. Затова не е ходила на скупчината на ПЕС. А и речта е добре редактирана от руското посолство... Браво.

фхатмака не само е проруски, фатмака дори мисли на росийски! в българския език няма думичка конспиролог! има я в российския!

Имая я думата,уфчерино!:))))) Както и думичката боюлайносмук!;)))))))))

За първи път имаме истински държавен глава! Умен, честен и независим! Във въпросното интервю назова нещата такива каквито са и точно затова спечели уважението на много хора. Глупост и то върховна е да се твърди, че проблемите в България са заради лошата комуникация между премиер и Президент. Премиерът не е свикнал да има такъв Президент. Той е свикнал с Росен Плевнелиев, който е съгласен с всичко и е абсолютно послушен.И изобщо как виждате една среща между Борисов и Радев? За какво да си говорят? Според Борисов няма никакъв проблем нито с доходи и пенсии, нито с корупцията, нито пък с престъпността! Тогава? Какво ще обсъждат? Президента посочи нещо много важно, което го няма в материала. Той каза, че миналата година буквално за минути е разпределен бюджетен излишък от над 1 милиард лева. Тази година числото е още по-голямо! СЪЩЕВРЕМЕННО СЕ ОБЯСНЯВА НА СТАРИТЕ ХОРА, ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ! ДАЛИ? Менда Стоянова запита БСП и Нинова откъде ще намерят пари за да увеличат малко/не много!/ пенсиите на старите хора. Ами да си отговори сама! Предполага се, че има грам интелигентност и морал!

Бай Иване ,добре ли си?

боклук си филипеее -ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ боклук

"по добре да съм проруски лидер за самозван конспиролог, отколкото...." някой може ли да разбере какво е искал да каже фатмака?? а кой го е излъгал че е лидер? знаели някой на какво е лидер тоя??

малко сте соросоидо-джендарите ,малко сте и сте малки

имаш предвид страхил свиленски и рафаел рафаилов ли?? те са там, при сорос!

Не се прави на по-тъп , отколкото си,дядя! Много добре разбираш, уфчерино!

не съм ти чичо, синко!! що неми пишеш на какво е лидер тоя см.ешник?

Nikos

Разбират го какво говори интелигентните и умни люде, не такива безмозъчни олигофрени ,като тебе,които не могат да разберат истините ,които им казва президента! И да,той наистина е лидер,избран и обичан от българския народ ,ама пък ти не си българин!

Простите хора сами не могат да разберат истините,затова някой по прост от тях да им го каже... Прости червени чукондури!

Хайде плъзнаха троловете, по-точно и вярно не би могъл да го каже Радев.Украйна е руската македония, а бившата Мадлен Олбрайт беше казала че природните богатства на Русия принадлежат на "цялото" човечество, демек на САЩ. Радев да се пази да не гризне дръвцето защото вече някъде на запад му кроят и пишат сметката. Иначе шменти-капели на ББ и Началниците му- Македония,газпотоци,Белене.........всичко е локум, ден да мине друг да дойде, но за гласуването на "приятелски" натовски за минаване и "пребиваване" в Б-я мина като пръдня през гащите т.е. т.н. народно събрание. И по времето на Варшавският договор нямаше такива такива "събития".

Мадлин Олбрайт никога,ама никога не е казвала това! Това си го измислиха ушанките,защото като я гледали им се струвало как тя си мисли и ... глупости на търкалета от сдухани ватенки.

Не допускайте лекето Бареков на още една тлъста четиригодишна еврохранилка !Колко уместно хората от северна България го заливаха с говнян еликсир !Малко му е !

... а бива ли червени дебиле и некадърен бивш летец Радев, Европа да става заложник на имперските амбиции на КГб гнома Путин и неговата олигархична клика, подържана и верски от КГБ негодяя Гундяев, зовящ се рускси патриарх...!?!?!? Много си тъп бе Радев, като почти всички летци, които ги командват от долу какво да правят и без да разсъждават, КАКТО СЕГА ТЕБ ТЕ УПРАВЛЯВА КРАДЛИВАТА И ЛЪЖЛИВА КОРНЕЛИЯ, БОСКАТА НА ПАРТИЯТА МАФИЯ БСП...!!!!!! Ми Радев, като си прост, поне си мълчи бе...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стари истерични кози не могат да дават мнение за ген.Радев!

Нали знаеш че си гнусно соросоидо-джендарско копеле? РАДЕВ Е НАЙ ДОСТОЙНИЯ МЪЖ ,досега за президенти имахме мижитурки,марионетки ,сиви мишки

за Украйна го казаха Путин и Шекер Мичето, дето цицоядът я е посетил няколко пъти. Радев измуча същото като тях. Нито един лидер на ЕС не каза подобно нещо, а всички заклеймиха Русия за инцидента. Та не е нужно някой да пише в книга, че Радев е руски слуга. То се вижда и от самолет.

Радев е единствен който карва каквото мисли,останалите ни президенти бяха страхливи мижитурки

Браво, Президент Радев! Позицията много ми хареса!!!!

Много е жалък напазарувания нещастник -радев.. Достатъчно е да се погледне картата .Там се вижда кой е заградил морето и кой има право. Оставям договорите които джуджето е подлисало- не си струват хартията. Думата ми е за родните руски подлоги ,мекерета и копейкаджии.Как не се умориха вече 140 г.да продават България. Радев - ти си срам за България!

Радев е честен и почтен човек, който милее преди всичко за България и българския народ!!! И народът оценява това, давайки му най-висок рейтинг в България!!! Що се отнася до смешния плач на наследници на Иванчо Хаджипенчович, убийците на поети и подскачащи сини продажници, народът вече им показа червен картон и ги извади от парламент!!!

Що не се гръмнеш, бе смешник. Този човек е едно недоразумение, не знае накъде да тръгне,ту е с Европа, ту е с Русия, че и с американците се заиграва. Ама от 2стола нали знаеш къде ще се отзове

Е, ти от кенефа няма да се оттласкаш.

Е как така "милее преди всичко за България и българския народ", а все Русия му в устата на този ваш президент ...

брат'чедите му от Славяново, няма да могат да го познаят...

вонята!

Този надпис трябва да се появява винаги когато предстои изявление на руско-бесепарската кукла на конци пРезидент Хвърчилков.

stankow

Прав е човекът ! Но какво може да направи сам ?

Това което му диктуват от Москва.

Мдаа, на светлинни години по-високо от цялата мутренска банда ГРОБ и нейните тъмни светила буда и цецерон (с малки букви)! Нищо чудно след мандата си Радев да направи партия. Тя ще събори ГРОБарсаката ОПГ на първия тур.

Орелът си е орел, мишките мишки- жалки, потънали в лиги от плюене!!

"Роденият да пълзи не може да лети." Оригиналът е от една басня "Мъж и крава" на Ивана Хемницер, а не от "Песен за сокола" на Максим Горки. В баснята става въпрос за нещастният опит на един мъж да яхне крава. Та, те така е със заблудите на човек - вярва си в предразсъдъците и лесно се заблуждава. Така е и с нашичкия президент, който от как се помни от пълнолетието си все яха държавната хранилка сякаш му е дойна крава. Няма никакви шансове!

Абе тоя многознайко почна много да ме дразни. Все е недоволен, все той най-умен, все всички други бъркаме, все не знам какво... Едно време царят така ги плещеше ама оня поне дойде от чужбина, а тоя все тук си е бил и все първи на хранилката и все му другите виновни. Да беше станал президент на Азербайджан тогава и да си е доволен...

За какво толкова недоволстваш бе Абе? От малък са ме учили че комунистите никога не грешат и винаги са прави,дори и когато са седнали!

Изроди като теб са срам за България ,хубавото е че сте само шепа боклуци

Вие пък сте много и сте още по големи боклуци!

И вашият орезилен от "реформата" сайт има принос за включването на конспиролога-кравар в снощното интервю на Радев. Бойко Василев направи всичко за да принизи Панорама до равнището на недялковия ПИК, но насреща си имаше един истински мъж, а не някаква Плюнка.

Интервю с предварително подготвени, обсъдени със съветниците и наизустени отгвори на разрешени въпроси. Имаше няколко уж неудобни въпроса. За съспенс на шоуто.

Истински ,истинско ,колко да е истински? насреща си Б Василев имаше едно НИЩО! Човек ,който дори не можа да се защити по никакъв начин само отговаряше: А вие що биете негрите и нищо смислено!

Този президент е срам за България Оставка...Ушко

Аз живея и работя в Холандия. Когато удариха "санкциите", холандците вдигнаха ограниченията за внос на руски газ (виждате ли, решиха че британски и норвежки газ идва скъпо). Така свалиха/задържаха цената на газта. Страната си гледа интереса и интереса на хората. Господин Радев се опитва да направи нещо подобно ама на - няма как. Трябвало да си мразим и съседа и интереса, защото сме по-по-най.

Ми тази „диверсификация“ на доставките на газ е все едно да пазаруваш вместо в Билла Младост, в Билла Люлин, моето момче. Щото все става дума за Газпром като доставчик.

Съгласен съм, така е. Само че тук беше 30% диверсификацията и като не им изнесе я направиха 10%. Ние се мъчим да направим обратното ;)

непредубеден българин, на когото да не му е кристално ясно, че Радев слугува на Русия.

Ти си непредубеден небългарин

Разни путинисти с промити мозъци винаги са готови да се кланят на ушанките и да им ръкопляскат.Дори тогава когато открито заплашват че ще ни изкупят като стадо.Справка-Пьотр Толстой.

Премиера защити Украйна и турски поток се насочи към Гърция.

не се е насочил наникъде. За да влезе в Гърция, трябва разрешение от ЕС, а тогава я камилата, я камиларя...

Генерал Радев е номер 1 всред политиците на България. Избрали сме най-правилния човек за Президент

По глупави приказки наистина няма равен!

Избра ли сте путка за президент!

след като толкова много млади,умни и способни хора избягаха от България.Тук останаха над два милиона изкуфели пенсионери-комунисти с бетонирани мозъци.Които копнеят за бай Тошо,а другарката Нинова им пробута един плешив тъпанар,който даже и външно прилича на него.

Най-правилния за БСП и Корни

ха ха ха Колко глупаво е да си губиш времето с коментари с хора ,които 30 години ги лъжат хора от предишните 40 години! ха ха ха Или по точно да коментираш стехните криетури и прислужващ персонал, така наречени тролове. А трол означава да продаваш бъдещето на децата си срещу жълти стотинки. И след това децата му бягат от собствената му къща! ХА ХА ХА

Ама той, Президентът в интервюто си спомена за някакви си 400 000 фашиви бюлетини, намерени в Костинброд. . . .Защо бе ДИР? Защо го махнахте? И 111 то място ни е много!

Ако Радев беше чул как се произнесе съда нямаше да говори глупости или ония 3 прокурори,които излязоха пред камерата и казаха,че в този вид подредени и надписани бюлетини е направено от прокурорите и са работели 3 дни/бюлетините са били захвърлени в стая в безпорядък/ ,а да изглеждат така,следователно Радев направо ЛЪЖЕ !

истинска руска подлога, милее си само за руските интереси.

Истински генерал, умен човек и мъдър държавник - това е президент Радев

Настроение иронично,нали!

Да,Румен Грипена е мъдър почти колкото началника си Путкин. Предателите и слугите обаче ги презират дори и собствените им господари. Забеляза ли че докато Радев произнасяше реч в Сочи,руският президент напусна залата без да го изчака да я завърши?

Пак ще гласувам за генерал Радев ... и пак, и пак ...

ние българите не бива да ставаме заложници на президент заложник на БСП и Деса . Инпийчмънт ...

Заложник на простотията знаеш ли как изглежда!! ха ха ха Виж в огледалото !!!

след като си се погледнал в огледалото значи знаеш !

Трети опит да коментирам За умните. Политик и партия означава за българина мафиот и мафия! А мафията може да се победи само с диктатура! За БГ това е изходът-силно централизирана власт , разбира се в съвременен вариант. А това не може да се случи. Следователно държавата БГ вече не съществува, което означава ,че няма средство за защита на икономическите интереси на хората

Не ни пука за загубите на Русия от Южен поток, ама изобщо. Пука ни да не продължават да ни ограбват руснаците с разни енергийни проекти и да не ни заробват с патоци и централи. И как може президент на една държава да хленчи за загубите на чужда държава? Абсолютно недопустимо!

ХА ХА ХА Не ти пукало за тръбата!! Ами това е психологията на крадецът! За какво да ти пука! Като не ти трябва нито газ и нито пари от транспорто му! Щото някой друг щял да печели!. Ами тогава защо изобщо е държавата БГ?!?!?!?!

ХА ХА ХА хаху знаеш ли какви бяха условията за тръбата на ЮЖНЪЙ ПАТОК ???

Егати държавата, в която най-видната катедрала е кръстена на чуждестранен принц/княз

избирателите, такъв и президента, и първата му дама. Тъпи и прости!

Провансалии,не ми се сърдете АМА НАЛИ чИ ЗА ТВА ВИ ВОДАТ В СОФИЯ БЕ.Вие не сте в софия щотУ ИМАТЕ НЕКВИ КАЧЕСТВА.вИЕ СТЕ В СОФИЯ ЩОТу СТи ПОСЛУШНИ ДУШИЧКИ И ПРАВИТЕ ТОВА КОЕТО ВИ НАРЕДАТ ТЕА ДЕТО СА ВИ ДОВЕЛИ В СОФИЯ.В БГ НЕМА ЕСТЕСТВЕН ОТБОР,ТОЕСТ НЕМА КАПИТАЛИЗЪМ-КОЕТО ЗНАЧИ ДА УСПЕВАТ НАЙ-ДОБРИТЕ.А всъшност вие не сте и успели.Правите квото ви кажат и в първия момент когато теа дето са ви довели в софия по некви си техни чисто субективни критерии решат че немат нужда от вас ВИ ИЗДУХВАТ.И от вашето старание в послушанието немате никва полза.И тоа селяндур в "решаващ" момент си показва рогцата.Само дето тоа момент е "решаващ" ама в КАВИЧКИ.На никой по света не му дреме кво мисли един подставен за президент провансал.Да не си мислите че хората в европа пасат трева и не знаат кой е тоа селяндур и чии интереси защитава.

Не бях идвал в дир много време! Тук коментарите се размиват! Троловете са на много ниско ниво! Не ми е ясно каква част от българите ще обработват и в каква посока е обработката на простосмъртния българин тук! Но е ясно , не е за умни българи тук! А простаците няма нужда да ги обработваш!! С една дума-тук се наливат грешни пари , както в сайтовете на Прокобиев! Но и всички останали!! Жалко! Колко ниско е нивото на българина! Ами ако анете други езци , влезте в сайтове на другите народи! Сравнете нивото, троловете включително! Ще видите убийствена разлика! Същата както и в икономиките ни. Логично , нали!!

Когато на умен човек му кажеш че е тъп и прост , той го приема за истина! Когато на прост човек му кажеш че е прост-той се обижда! Когато на умен човек му кажеш че е умен , той се обижда. Когато на прост човек му кажеш че е умен , той се чувства велик!! За това фобите и филовете са простаците

Ти си умен, нали? Казвам, че си тъп. И го приемаш за истина по твоята логика. И най-умният си е малко прост:)

Борисов към Станишев: Продължавайте да давате поводи за гордост на България!

Не всеки може да е лицемер по рождение:(((((( Та боко показва лицемерието си ежедневно явно приемайки го за нещо дето винаги му носи дивиденти сред такива като него.. И каква точно гордост е изпитала България от това негово ново трупане на стаж без да се трудиш реално????

Каузата е Шенген. Всеки, който успее да приближи с някоя и друга стъпка тази цел, е за поздрав, защото това е от национално значение.

Е, нали после ще му дърпат ушите на Позитано!

В момента Сърбия се управлява от руснаци - това ли искат българите?

Проблемът на българина е в неговата глава! ТЪП И ПРОСТ! Вижте коментарите тук. Дори и троловете са тъпи. Така ,че съдбата на БГ държавата е ясна. Гледайте сега Украйна. Вижте каво сте направили с БГ. Нали не виждате държавата България-няма я.

Ако мненията са русофилски сме умни

Дали аз или те сме умни , не е нашо право да определяме! Само тъп човек може да е русофил или рософоб! Не се гордей с тъпотията си!

Извинитье, пЪчиму на английьски? ИЛЯ звучи гордо!

ХА ХА ХА Така ме знаят от преди, когато нямаше кирилица!! И си спестявам вниманието на по-старите тролове. ха ха ха

Трябва ни нов президент!

Радев е единствения човек с власт , който има доблестта да мисли от позицията на обикновенния българин. И реално да посочва проблемите и възможните начини за решаването им.Но как да го разберете, като не искате. Не искате ,защото сте с манталитет на крадци и мошеници. Което ви пречи да мислете, защото не виждате работата ,като единствено средство за живот. Как да в и обясни това човек. умен човек не може да бъде фоб, умен човек не може да е ПРО.

Ти луд ли си?

Но как да го разберете, като не искате. Не искате ,защото сте с манталитет на крадци и мошеници. Което ви пречи да мислете, защото не виждате работата ,като единствено средство за живот.

"Готови сме да разгледаме възможностите за включване на гръцки компании към големи инфраструктурни проекти за доставки на руски газ в Европа по южния маршрут", каза Путин. Той подчерта, че енергетиката е много важна сфера от сътрудничеството на страните. Руският лидер напомни, че години наред Русия доставя в Гърция енергийни ресурси, осигурявайки над половината от потребностите на страната от газ и 10 процента от потребностите от петрол.