Коментари - Радев на зарята-проверка: В нашето тревожно време да бдим над суверенитета на родината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муню Клепоухия докарал две каруци цигани да веят руски парцали и да му подакват.Нивото му беше селско и селско си остана

Христо Иванов от ППББ не спира да хвали ,че ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ имал най големия скут в който е седял и е пил мазното кафе !!!!

2024-03-04 09:23:17 Без паника (нерегистриран) Мне. Нищо подобно. Реалността е проста и видима за всеки нормален човек въпреки тролските ви напъни. Особено ние закачили от времето преди 89 и след нея виждаме разрухата, моралния упадък, подмяната на ценностите и изчезването на нацията. 3 милиона повече за 45 години дружба. Изградена индустрия и енергетика. А за 35 години слугинаж намаляхме с 3 милиона, останахме без индустрия и емергетика, а на всичко отгоре ни накараха да разпуснем армията си и да нарежем оръжията си за да не можем да се съпротивляваме на ботуша на господарите ти. Ти си боклук и миндил. И резултат на всичко това. Но най-противното в тебе е, че си продажен предател без чувство за родина и си готов да я унищожиш за стотинки. Защото това става с милата ни България по заповед на супервайзърите ти. ---------------- си ги наври отзад ! . индустрията ти , т.е. "материалното ти" не ни вълнува, след като си си продал мисленето и самоидентичността в замяна ! . 9 млн. овце бяха щото "кошарата беше затворена" и е съвсем естествено , че "затворен система се пълни отвътре"!. . катоси нарязахте оръжията ....защо 20 години не купихте нови от нато ???? защо ??? нали в нато и редно беше да извършиш - пълно превъоръжаване по натовски стандарт! . *кого лъжеш , шумкар мръсен ! вие сте тези, които станахте бенефицианти на т.н. "преход" по методичка от лубянка! . и сега вече си искате диктатурата обратно, за да удържите заграбеното ! мислиш, че не ни е ясно всичко ! . ако тук беше "много хубаво", народа нямаше да избяга ..."от хубавото" ! значи е било боклук и мизерия ...ккаво си беше и заплати от 250 лв и то в послединте години преди "демокрацията"

Не е ок психичноболни хора да се екплоатират по този начин. Посолството - излагате се!

Елате бе плъхове зад монитора само тук дето сте, елате да кажете на тези 100 000 Българи отишли вчера на шипка,че Русия е окупатор? Ама там не можете, защото първо сте малко и в най силните си моменти праихте протести за Христо Иванов ДБ със 40 човека за съдебната реформа. Елате 40 гейя да кажете ясно на 100 000 ,че Русия е окупатор да видим какво ще ви се случи?

че е окупатор ! . 100 хиляди няма да събереш и в най-влажните сънища ! . москалът е окупатор на българия !

Е вчера нямаше ли стотина хиляди на Шипка?

Ауууу много ме е страх от посрани русофилистични мишки.Бях там Ти къде беше мишко? Горе бяха качили две каруци цигани да веят руските парцали и щом си изядоха кюфтетата търтиха обратно

едно недоразумение с очилца мигаше като мишка у трици и се чудеше Народа ко прави там.

кого лъжете 145 години, че този, който е заграбил 13% от сушата и ликвидарал самоидентичността на 180 народа, ше дойде и ще "освободи" ганьо с потурите, . за да му дадял "свободата да си прави от тук насетне каквото иска" ! . верно ли си вервате на лъжети, шибани, продажни шумкари - червени гниди ! . верно ли една "империя" ще дойде да ви "освободи" ?! защо 145 години лъжете народа ??? защо ??? 30 скребърника ли ви платиха или повече за тази гигантска историческа лъжа! . "създали били българия" тия москали..."създали" това, дето е същестувало 700 години преди тях ! . мръсна блядска шумкарска червена сган !*

Предателите и продажниците ставате все по-малоумни. Тъпака тролещ под всяка статия в името на господаря от посолството не може да бъде свободен. Страхувай се от руснаците и търси Путин под леглото, докато слугуваш на чужда държава, избила най-много хора след ВСВ. Все за да ги окраде. Никога да ги освободи. Затова и не промяваш защо Русия го прави - няма го в ценностната ти система за да го разбереш.

слугуваш ти на една чужда империя !

Мне. Нищо подобно. Реалността е проста и видима за всеки нормален човек въпреки тролските ви напъни. Особено ние закачили от времето преди 89 и след нея виждаме разрухата, моралния упадък, подмяната на ценностите и изчезването на нацията. 3 милиона повече за 45 години дружба. Изградена индустрия и енергетика. А за 35 години слугинаж намаляхме с 3 милиона, останахме без индустрия и емергетика, а на всичко отгоре ни накараха да разпуснем армията си и да нарежем оръжията си за да не можем да се съпротивляваме на ботуша на господарите ти. Ти си боклук и миндил. И резултат на всичко това. Но най-противното в тебе е, че си продажен предател без чувство за родина и си готов да я унищожиш за стотинки. Защото това става с милата ни България по заповед на супервайзърите ти.

Когато ви казват малоумни соросоиди нямате право да се сърдите ! Това са факти на базата на Български и международни историци, лингвисти и политици. Това са факти от семействата на загиналите Български опълченци. За какви сребърници говориш?

да падате на колене пред полковник от КГБ и да му целувате ръце?

очевадно - да !

Сглобката да пази България, мен ме няма. Оправяйте се

когато нещо е за импийчмънт и не го импийчнете се получава такава словесна диария и олайняване на всичко, на което нещото се покаже!

Мозъчните инвалиди са запъртък на природата

Лицемер номер едно : Президента , който ни натресе ПП.ДБ да управляват днес се разграничи от тях и се притеснявал за суверинитета. Няма такава наглост ! Лошото е ,че тоя Прецедент повлича половин България с лъжите си !

Той дови вече е стаал и заложник на Гербарски интереси , освен на Пеевски и пиещия кафе в скута му Христо Иванов

На президент Радев! Скоро прави партия и отново отваряме "Беляне"!

всички изгонени от Костя - там ... копейките де... То прави списък и го дава на Мутрофановата... И тя го праща за изпълнение. Винаги е бил така!

Президент Радев, русофобите се изпускат в гащите! Голям!

Не може Радев да говори за бдене над суверенитет, след като самият той обслужва интересите на чужда държава (русия).

Зелен чорап и червен боклук-в едно!

Айде червени фашаги, събудихте ли се. Обличайте червените рубашки и в редичка пред мутрафонова, ще раздава копейките които си изработихте. После да не забравите да навестите и президенството, мунчо ще ви даде талончета за безплатни кебапчета. Парите за бензина вече взехте и да върнете знамената ще трябват за следващата акция.

Президентът е възхитителен човек - умен, образован, възпитан. Истински политик и държавник. Пълна и единствена противоположност на разните Шишовци, Боковци и Кирчовци ...

На този 3-ти март в България се веят руски и български знамена и народът освирка продажната власт.

Цървул, дори "руски" го слагаш на първо място. Няма място за такива като теб в България.

От кетъринга, балъци след като се повозиха с държавните мерцедеси, облечени в платени от държавата костюми ,приключиха с театралните речи цялата политическа пасмина пристигна на подготвения коктейл. Отбрани отлежали напитки от острова, стриди хайвер и пр. Платено пак познайте от кой. А балъците завити в знамена се разотидоха да люснат по някоя друга шльоковица и да псувават. Разбира се здравомислещите през това време се разхождаха из европейските столици, Дубай или събираха слънце знае се къде.

И още лъжи за тази дата, която няма никаква стойност за национален празник и беше натресена от политиците. Както комунистите ни караха да празнуваме 9 ти септември за национален празник

Само това ли му е работата, да чете подадени му текстове, да сее омраза и да разхожда фустата на простакесата деса. Кога ще върне откраднатия апартамент, торбичките с комисионните, ще понесе отговорност за разрухата в авиацията.

прав е - ватници, копейки и матрьошки дебнат от всякъде....

Явно е , че не сте достатъчно бдителни. Май е нарочно.

Първото нещо. което направиха децата на комунистите Надупените "Демократи" след 10 ноември беше да сменят името на държавата ..от НРБ (Народна Република България ) на Република България,.. тоест Републиката вече НЕ Е,... на Народа....ЗАЩО ?? После се опитаха да махнат и 3 Март като Национален празник,...Защо ?? Разрушиха паметници защото биле Руски ...пълни глупости ! РИМ, разруши ли,.. Колизеума ...в който, са се извършвали Най кървавите убийства между Гладиатори ..за Забавление на тогавашният Елит ...НЕ ! В Бавария в Бергдестгарден разрушиха ли вилата "Орлово гнездо" на най омразният човек на 20 век..Хитлер ..НЕ ...съществува ..и се посещава редовно от туристи! НО, лизачите "Демократи"..са готови да заличат страната ...за ПАРИ !! ОТВРАТ ..;(

По време на НРБ и БКП, 3 март не е национален празник. Дори не е и официален.

нещо ти куца историята. 3-ти март стана нац празник по предложение на Петър Младенов

Левски участва в едно единствено сражение ... като знаменосец в легията на Раковски в освободителната борба на сърбите. От там тръгва мита за човека Левски там се пали искрата не само на Левски но и на ред други революционери. Подобна грешка руските дипломати не правят. Опълчението няма никаква автономвост, управлява се от имперски офицери дори знамето им е от Алабин влиятелния дипломат от Самара. Затова не знаете името на нито един опълченец. Целта е да няма български герои и да няма българи с авторитет, представители на българския народ с глас.

според договора подписан на 3 март руския императо има право не само да избира княз на бъ.гарите но и да го сменя .. както и става с батенберг който прави съединението и печели сръбскобългарската война. реално празнувате освобождение на 3-ти март но това е само една фаза от освобождението а истинската битка за тази независимост тепърва предстои ... тя не е завършила дори днес .. имате президент по лоялен на путлер от колкото на българите.

Може ли без конско от краварско точно на празника?

тоя за какъв суверенитет говори изобщо ... китай и иран дори не признават крим за руски. тоя е единствения политик в твета който се изцепи Крим е руски. ЕДИНСТВЕНАТА ПОДЛОГА която възнагради подлостта и бруталната агресия на един диктатор.

скоро може да станат двама ако Тръмп спечели изборите

Предпочитам фес пред ватенка и каскет. Баста, мужици гнусни. Пак казвам!

фес за 500 години не сложиха българите ... ама за 150 години се навъдиха такива като мунчо .. готови да признаят всяко нарушение на международното право по сигнал.

А големи, дебели, рязани, немити, сиренясали курове харесваш ли?

3 март е деня в който зорлем и неприсъствено България е произведена в колонялна губерня с княз избиран от руския император с одобрението на османската империя, Това е много различно от сърбите гърците и румънците, които сами избират сой да ги управлява.

Значи това е "празника" Български, когато Руската империя е завладяла територия на Османска империя?!?!!!! И това е

в цялата война жертвите са 16 хиляди .. основно украински казаци .. факт османската империя се е разпадала и дали русия дали друга европейска сила е щяла да нанесе последния удар ... но не може гэрци сърби, македонци и румънци да са свободни а ние да празнуваме че някой си ни подарил свободата ... това е като да плюем на левски и ботев щото и с тях и без тях пак сме щели да бъдем свободни ... че залудо са си дали животите ... напротив техните дела и жертването на всички тези революционери шзбитите в батак дава така желания повод на Руския император да започне и спечели една нова война след унизителното поражение в Кримската война. Именно бългапите с техния героизъм и саможертва са причината Англия, Фпанция и Австро-Унгария да не подкрепят турците и останали сами да загубят войната.

...не....

При Тутракан са пуснали кавалерия с колеми бели капи. Прадядоми разказва как командира им е дал заповед "шрапнел". Целото поле е побелело от капи. Разкъсали сме ги! Руска сган.

тема за размисъл .. нито едно име на опълченец не знаете .. НИТО ЕДНО? пълни анонимници в сянката на разни имперски пълководци .. къде са българските революционери .. защо не са участвали защо не е било подпомогнато това опълчение да вдигне българско знаме и да има български командири .. че българите са смели и боеспособни знае цял свят .. но защо е трябмало да ги анонимизират тези хора хвърляни зле въоръжени и неподготвени. Българите имат собствени дружини участвали в освободителната борба на сърбите .. къде са легията на раковски и колко от участниците са взели участие в руско-турската война? Кой име ?! И името на този човек да се чете. И улица на негово име да се кръсти. Не граф Игнатиев,Алабин, Невски, .. колониална вечна благодарност за това че са ви произвели в единствения зорлем освободен народ дори неприсъствено обявен за полусвободна колония. Личното ми мнение е че една от основните задачи на дипломацията на руския император е била да анонимизира и маргинализира българските революционери. Да получи една вечно благодарна губерня която с нищо не е заслужила свободата си и няма свои герои .. само един отряд безпомощни редници въоръжени с остарели пушки камани и дърве ... а като и те свършат с собствените си трупове ако си вярва на Вазов. и пак накрая добре че Радецки дошъл с гръм.

По добре Радецки да не беше идвал. Не искам помощ от душманина си.

Предпочитам фес пред ватенка и каскет. Баста, мужици гнусни.

руски празник на Българска територия. Празнуващите веят знамена на чужда държава, която ни обяви за вражеска. Да ви серем на празника, да ви серем на живота КРЕТЕНИ. Коеф. на инт. под 55. КРЕТЕНИ в Световен мащаб.

Г-н Радев, Кой уби княз Черказки в Сан стефано на тази дата, пристигнал да присъства на подписването на подготвителния договор-прелиминарен!!

На Шипка всичко стана ясно! Росен Желязков олицетворява профашистките сили в България и народът ясно им показа какво мисли за тях. Вярвам, че ще има достатъчно достойни политически мъже в България, които да пратят профашистите там където им е мястото!

дефинирай ми фашист ... човек който путин ти е посочил и е казал че е фашист?

Алооооо! Той не зна каво е "фашист"! "човека" е за Курило, ама нема места. Под запрещение е, но нема при да го пазят. Коеф. 55? ИДИОТИ.

Как е настроението, самовари, ръждясали? Пак квичите като вдовица за ой, а? Паниката пак и както винаги бълва глупост след глупост. Квичете, мамицата ви, проста

Днес народа слуша със затаен дъх президент, но осворка продажния гербаджия на Шипка. Троляка може само да се пени. Народа каза своето.

Днес имаше много коментари против 3 Март . ДАНС трябва да арестува Шпионите и Терористичните Клетки .

бля, бля, блааа! смешко кажи нещо за агресията на рассия срещу украина! за агресията на хусите, за агресията на палестинците, които избиха 2 000 души и то не само евреи! кажи за инфлацията в родината ни, където кило нови къртофи са 14 лева! а бе смот...льо, бе ходи си на село, и не се показвай никога повече!!!

Съдейки по тона на статията - другарите дирници най-накрая са се ориентирали в блатото на разпадащата се столетна терористична организация, в момента известна като БСП и са избрали Чорапа за свой ръководител и вдъхновител!

е Велик ден в българската история !!!През 1918 година Русия подписва капитулацията си в първата световна война пред България ,след като генерал Колев ги изкла като пилета из добруджанските полета!!!

Що за тъпня, я го прочети и го осмисли, навъдихте се инвалиди, а искате развитие, с такива интелектуални сакатлъци заникаде, запомни го, жалко е, че хабиш и въздух, и вода!

Честит НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на БЪЛГАРИЯ- Да сте Живи и Здрави всички. След няколко дни е и 8 Март. Хубаво съвпадение - празник на Жената. Преди години едни Свине казаха, че това не е Празник на Жената, щото бил измислен от Комунистката Клара Цеткин. Точно, като тези Скопени педеруги, дето казаха, че 3-ти март не е празник- Да ги оставим тези Нещастни на Природата мъже и жени и да си помислим за Нашите Жени - какъв подарък да им стъкмим.

Като си такъв родолюбец ника ти що е на латиница бе, миндил?

От Русия нищо хубаво не сме видяли. Дори и това освобождение не е било тяхната основна цел. Ние сме просто пионки в тяхната игра.

Мумук освобождение, 3 ти март разделя българите на две. Вън пиндоси мръсни

И са ни таксували освобождението ей така по другарски за 32 тона злато

От къде една НЕ ДЪРЖАВА ЗА ПОЛОВИНАТА НА ХИЛЯДА ГОДИНИ ИМА ЗЛАТО, БЕ, ТЪПАК?

Тази Русия е същата дето после е против обединение на България и е избила над 13 000 българи след 9ти септември 44. Пак ли са ни дружки

Бяха го Забравили по времето на Соца този ПРАЗНИК - 3 МАРТ. Тези, които много "обичаха" Русия. След това се явиха и едни ПУТКИ , като Петков, Василев и Атанасов - бивш Милиционер, които също искаха да го забравим Но НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ГО ОБИЧАМЕ и НЯМА ШАНС да го забравим. Там по села и паланки, където и да се огледаме ,виждаме стари паметници на руски войници, загинали за България... там на Безименната височина ...

Долу предателите на Майка България и слуги на САЩ.

А с руцките тролчета педерастчета като тебе,кво да правим?

Като казваме думата Победа, все си спомняме за Знаменитата фраза "Победата ще е Наша= Тази Победа беше резултат на ОБЩИ УСИЛИЯ - на Русия , САЩ и Кралството, даже и Дьо Гол. Това беше ПОБЕДА на ДУХА на Хората, които искат Свобода,а не НАЦИЗЪМ. Историята НЕ СЕ ЛЪЖЕ - ПОБЕДАТА пак ще е НАША- Само Нацистка Украйна НЯМА ДА я ИМА.

Днес се разбра, че народът обича Радев. Това е причината за воя на евроатлантическия слугинаж.

Шкшмьовците къде са ??? Плъха обаче е допълзял ..... всички тия полит-хрантутнци само загрозяват празниците ,ама всичките без изключение !!!!