Радев на ифтар: Съпричастността е онази здрава нишка, която през вековете е сплотявала нашия народ

Президентът е домакин на традиционната вечеря по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан

Обратно в новината

Коментари - Радев на ифтар: Съпричастността е онази здрава нишка, която през вековете е сплотявала нашия народ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев е комунист-руска подлога!БКП-то го учеше,че религията е опиум за народа !

първата маса обаче избива всичката риба - еврейски равин, двама мюсюлмански имами, католически свещеник и български владика. плюс седнали с гръб бизнесмени.+илияна йотова. ахаааааа, това яденето на аванта е голяма работа...................... да взема една мотика, че всички ви през краката, гиди шебеци с шебеци....

Радев и съпричастност е актуален пример за оксиморон.

Слава на Украйна, да живее България, Мунчо - на село!!!

Започва кампания по изпращане на сина на Радко на фронта. Нека я подкрепим на бъдещите избори

Съпричастността обаче не съществува, когато е за Украйна. СРАМ!

Като убият Мюсюлманин, в ТЪМНОТО , СПАСЯВАТ България и цяла Европа... Тия Ислямски змии са убили МИЛИОНИ Християни в Европа( БЪлгария, Гърция, Сърбия) ,за да започант да се въдят в Европа.

Над 50% от Българите са били мюсюлмани. До скоро 50-те на 20 век над 10 процента от наслението на Турция са българи мюсюлмани пеещи Български песни, говорещи на Български, до преди 40 години над 10% от населението в Албания са Български мюсюлмани, и днес в Гърция живее последното поколение говрещо Български и отново са мюсюлмани. Българските мюсюлмани са едни от най добре запазилите Българската култура обичай и хора, за съжаление създадената представа за България, като чисто Християнска унищожава огромна част от Българското землище което е подложено на асимилация, включително на Гораните, нашенците и разни други от Косова, които пеят изключително български песни на много хубав Български, но преставени, като сръбски. ТОва е много специален празник на Едни от най големите Българи,а имено Българските мюсюлмани

Българи мюсюлмани НЯМА! Кога, кой и как е покръстил БЪЛГАРИТЕ, се учи в пети клас.

Тоя копае нови дъна всяка седмица, как можах да се излъжа да гласувам за него... :facepalm:

Като убият Мюсюлманин, в ТЪМНОТО , СПАСЯВАТ България и цяла Европа... Тия Ислямски змии са убили МИЛИОНИ Християни в Европа( БЪлгария, Гърция, Сърбия) ,за да започант да се въдят в Европа.

Българите Християни нямали право да стават чиновници, нито да служат в армията.Показанията на един мюсюлманин в съда имали повече тежест от твърденията на трима християни. Сред турците дори се ширело мнението че да лъжесвидетелстваш срещу гяурин е добро дело. Българин НЕ можел да притежава къща в Мохамеданска махала, нямал право да язди кон, нито да носи оръжие, освен със специално разрешение за това. ЗАБРАНЕНО било да се обличат в цветни дрехи от скъпи тъкани и кожи, да носят високи калпаци. На нарушителите отнемали дрехите и ги биели с тояги по стъпалата. Опасни за носене били червените и особено зелените одежди, защото този цвят е свещен за Исляма. Ислямистите поробвали САМО немюсюлмани: военнопленици, въстаници, понякога и деца, заради неплатени данъци. Децата затваряли в плетени кошове, които натоварвали върху конете- както се носят птици на пазар. Ислямистите навързвали мъжете и жените, един за друг с въжета или железни вериги и така като добитък ги отвеждали в големите градове. Там имало тържища за роби. Купувачи,можело да бъдат САМО Мюсюлмани.Те оглеждали внимателно нещастните хора, събличали ги голи, спорели за цената, разделяли деца от родители, брат от сестра. Хиляди БЪлгари били поробени и пръснати из огромната Османска Ислямска Империя. Техните имена откриваме по документи в Крит, Кипър, Испания. РОбството в Българските земи се запазва до Освобождението на БЪлгария- 1878 г. А Робството в Османската империя се запазва чак до Първата Световна война. Сър Хенри Моргентау, който служил като посланик на САЩ в Константинопол( Истанбул) от 1913 до 1916 г., твърди в своята „История на посланик Моргентау”, че имало банди, които продавали бели роби по време на неговата служба. "НИкой, който притежава един РОБ, НЕ е беден", гласяла една Ислямска поговорка. Ето защо всеки Мюсюлманин мечтаел да си има роби, които да работят вместо него и да го издържат. Мюсюлманин разполагал с живота на своя роб. Султан Мехмед Втори наредил да отсекат главата на негов роб, за да покаже на Италианския художник, който го рисувал, как се свиват шийните мускули. Когато при Турски Кадия( съдия) доведат българин, несправедливо обвинен от Богати турци, за да си придаде важност, Кадията подръпвал от наргилето си. Но той вече е взел решение в полза на своите, ислямисти. Кадиите( турски съдии) си затваряли очите, когато Мюсюлманин ограбвал или убивал гяури( българи). Думите Бакшиш( подарък) и РУшвет( подкуп) са турски. Ахмед ДОган е трябвало да го гръмнат още при Освобожението на БЪлгария- 1878 г да вземат парите на всички араби и турци, да ги вържат с вериги и да подскачат по пазарите като мечки. Но и сега НЕ е късно да утрепят Ислямския Шпионин и да му вземат това, което тоя е откраднал от нас, българите.

Достатъчно е да прочетете записките на Стефан Герлах, протестантски пратеник в Истанбул от 16 век (книгата я има на български) за да се убедите, че почти всичко, което пише ...робство не е вярно. По-точно е руско- комунистическа пропагандна лъжа, с цел първо да се подготви почва за възродителния процес, а после да го оправдае.

Ако ще говорим за кланета да се знае и истината...българите са клани много повече от цигани,черкези,помаци,,кърджалии,даалии,отколкото от обикновени турци...вижте през 1877 при падането на ст Загора как 10 000 бг са били изклани от тумби докарани чирпански цигани ..

Цигани, мюсюлмани ... все маймуни. Разлика няма!

шимпанзе

само гледа да се наплюска на аванта и да се търкаля по сцените на оперните зали на Европа.

ти да видиш! значи, според фатмака, турците не са ни клали 500 години, а само са се сплотявали с нас!! що тъй, бе веселиновски фатмак тъп?? на 3 март на шипка какви ги разправяше???

а ти какво предлагяш глупако и сега да се колим ли

Предлагам, да довършим възродителния процес.

Тиквата ви га опрости дълговете на мюфтийството към бюджета не се сетихте кой ни е клал?!

Така заповяда ебача му Доган.

Бг народ трябва да бъде единен,а отделните общности да уважават традициите си..бг е на всички..обичат я и мюсюлмани и християни.Един турчин скоро ми каза...тук съм се пръкнал от земята и тая земя ще ме прибере..Турция си е турция но един ден ще стана част от бг земя..

Той, ако беше турчин, щеше да си е в Турция. Ти явно си срещнал обрязан циганин, те се мислят за турци, щото са обрязани.

Българите сме част от Великяи Турски Народ. Изкуственото разделение само ни обрича на бадноста и гибел!

Мохамед е ДОКАЗАН шизофреник-педофил, ти си същия. Прост, примитивен, мангал.

Що за дума. Няма такава в българският език!

Така е, да поясня тогава, че това е храненето след говеенето(мисълта за Бог, а не гладуването и жадуването),през светлата част от денонощието.

Мюсюлманска маймуно. Хайде сега беж към Анадола.