Радев: Корупцията е заплаха за националната сигурност, няма да изпратим оръжие за Киев

Президентът заяви, че финансите на държавата са стабилни и твърдения за орязване на пенсии и нови заеми, са спекулации

Обратно в новината

Коментари - Радев: Корупцията е заплаха за националната сигурност, няма да изпратим оръжие за Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този демагог, Решетников трябва да си ходи. Хем НАТО показало, хем няма да помагаме. То какво друго да се очаква от човек насаден от Русия.

този едно приказва друго прави.

Радев - лицето на политическата корупция! Поведението му само доказва връзките му с Кремъл.

На такива като този в казармата им викахме ТУЛУПИ....Тоя се вмества напълно в съдържанието на думата.

Или не си бил в казарма, или си служил в някое градско административно поделение, или си просто идиот. Тулуп се викаше на тези, които са влезли в казармата през март месец, а не през септември... и изобщо не се е ползвало за обида или някаква друга квалификация.

Леле този грозен човек като го видя и вечерята ми отива в кофата за боклук. ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ СЛЕД КАТО ГОЛЕМИЯТ НОС ВДИГНА ЮМРЮКА СИ Е НЕГОВО И САМО НЕГОВО ДЕЛО. И ЦЕНИТЕ И ОБЕДНЯВАНЕТО И КАРАНИЦИТЕ МЕЖДУ ПАРТИИТЕ СА НЕГОВО ДЕЛО. ТАЯ СЪТВЕРА РАЗБИВА ВСЯКО ДОБРО НАЧИНАНИЕ В ЗАРОДИШ.

послущкото на путя

Доста сериозно изказване, при това на такъв висок форум! Браво! Крайно време е ,някой да каже , че "Царят е гол"! КОРУПЦИЯ !!! Демек - милиардите които се дават на Украйна потъват в джобовете на Зеленски,Байдън-младши и още няколко евро-мастии!

Потъват в тъпата ти руска кратуна.

Изглежда, че администрацията на САЩ повярва в дълбоките поклони на Борисов и тече обработка на общественото мнение в България, че е изключително важно да се направи редовно правителство, включително с цената на сериозни компромиси. Ако перефразираме една пропаганда отпреди 20 години, можем да кажем на десния човек, че: "Гласуваш за Кирил и Асен, получаваш Бойко Борисов." В подкрепа на подобни 'компромиси' излиза и президента Румен Радев, който открито се декларира като русофил, който партиите са оставили да управлява. Посланието е, че ако искате прозападно управление, направете компромиси и изберете редовно правителство.

Тя и Нинова така обещаваше

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Нашите политици са наясно с това и се съобразяват с новия господар по тези територии, но как хората го приемат е съвсем друго нещо. И тъй като в България има заклети русофили, които биха могли да създадат някакъв вид дестабилизация е нужно да се балансира с някакви реплики, политици или партии, които се представят за проруски. Тук идва ролята и на президента, който в момента заема русофилска позиция и улеснява компромиса, който хората ще трябва да преглътнат, а именно да забравят корупцията по времето на Бойко Борисов и да приемат управление, в което ГЕРБ да вземат участие. Това ще се представи като по-малкото зло, което да изберем. И тук примера с Нинова и оръжието за Украйна е абсолютно точен, защото едно се говори на избирателите, друго се случва в действителност. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Чиста проруска пропаганда ти беше мнението!:))

Русия съвсем скоро ще се разпадне и е смешно да си мислим, че все още има някакво сериозно влияние в България. Предполагам, че след 10 години влиянието на Азербайджан в България, ще бъде много по-сериозно отколкото това на Русия. Всяко чуждо влияние е вредно, защото то ни пречи да следваме националните си интереси. В момента най-силно е влиянието на САЩ, след това на Германия, Холандия, Великобритания, Турция и за голямо съжаление на Сърбия. Сърбия формира обществено мнение в България, през техни медии и комуникационни компании, много повече отколкото България формира някакво мнение там.

тц тц тц.... скарите станаха европалети, пу*ките станаха еврочленки... нови времена, ко да се прави

Евала брат, напълни ми душата! Кратко , точно и ясно!

Браво на Радев! НАТО ВЪН!!! МИР!!!

Докато сме в НАТО в България ще има мир. Ако не сме, сме следващата Украйна. И затова сме в НАТО, защото има такива идиоти като тебе и Решетников.

Ето безспорно доказателство за политическа корупция - отказът на Радев да подкрепи общата поръчка на ЕС за доставка на снаряди за УкрайнаV Радев, за каква корупция говориш - ти си лицето на корупцията, колко ти плащат от Кремъл, за да бойкотираш подкрепата за Украйна?

За 45 години комунизма създаде уруди като соросоидите дето за 33 г. докараха България до ръба на изчезването и забогатяха отвратително много. Като им го казват от САЩ и Брюксел , защо същи продължават да ги финансират ? Ами, кажи го на целия български народ , че Брюксел и САЩ искат да затрият тази сган, но косвените жертви ще сме ние. За това пращай оръжие за Украйна. Руснаците знаят какво да правят, а чл.5 докато се намеси България ще е на ядрено стъкло?

Тия пропагандни трикове не вървят! Не ми мешай комунизма със Запада! ЕС и САЩ не се занимават с комунистически креатури! Този номер: "И едните и другите са маскари" не върви! Какво сега пак ли ще обяснявате, че Радев е натовски генерал поставен от американците? :))) Да, натовски генерал, който бойкотира подкрепата за Украйна ...? ПовЕрвахме ви! :))

Уй за зельо клоуна

Ами Радев това го решава правителството а не ти.Че и пресконференция дава.

разбира се че няма да прати оръжие на Киев. шефа не му разрешава.

Ама, Радев, ти чак сега ли разбра накъде духа вятъра, и, че който е ЗА въоръжаване на Украйна - ще изгуби изборите? Само заради изборите ли ти хрумна това, признай си.

Евала Радев!! На такъв форум да се изкажеш срещу робовладелеца се искат топки

Г-н Радев, вие сте моят президент

Тоя ТОЛУП румен радев прекрасно знае, че проблема на България е той!!!! Като видя китаеца в москва и пак започна да вярва в непобедимостта на русия! Е няма по-голямо доказателство от тоя, че от военните са по-тъпи само полицайте! А тоя е и продажен!!!

дРУГАРЯТ рАДЕВ ПРЪВ СЪРАТНИК НА ПУТИН, УБИЕЦА НА УКРАИНСКИЯ НАРОД !

В Бахмут само българско оръжие

Как да не дават оръжие? За кого работят заводите за снаряди на три смени?

Как да не дават оръжие? За кого работят заводите за снаряди на три смени?

Добре бе не пращайте оръжия, не пращайте помощи, ще се намери кой да помогне на Украйна.Но поне вършете вашата работа, докога ще ни баламосвате със съдебната реформа?Докога с корупцията...?Заслужавате ли ги тези заплати по 17-18000 лв.?Не забравяйте за какво ви е избрал народа защото ако се надигне ще ви измете всичките оттам негодници.

Много е кофти нищонеправещите да правят конферения за нищо, и то в Шератон, защо харчите така парите??????????????

Критиките са конкретно към г-н Зелен Чорап а той ни обяснява че го хвалят?!?!?!?!

А бре гусин прецедент….дано не си толкова прост, колкото ти е НЕинтелигентна селската физиономия, щото ако си толкз проЗ колкото ти е тъпа селската мутра….лошо й се пише на България

Организиране канал за русофилите мигранти от България към Русия напълно безплатно. Няма да се задушат. Но уточнение това не е Русия а съветски съюз. Убийците на Романови. Успех приятели на убийци

Радев изпълнява плана на решетников, не дава оръжие иска санкциите да паднат и разката държавата. Путин ще му даде медал със сигурност

тоя кретен явно е забравил, че вече две години ни управлява държавата еднолично!

А кой разбърка кофата с л-на!!!

Путин

Мунчо със зелените чорапи има само една гънка но тя не е в мозъка а под гърба му. Кокорчо и Кирчо не заслужават да се гласува за тях докато не се извинят че докараха това човешко недоразумение.

Браво на Радев! Това за оръжието и войната все едно че аз съм му го писал. Не съм срещал друг български политик, който така пълноценно да представи моето мислене по въпроса. Европа показва умствена изостаналост, като подкрепя властта на Зеленоида, които е солидарно отговорен с Пут..ка..та за многобройните жертви на войната. Да, вторият я започна и е агресор, но първият продължава войната въпреки че имаше многобройни възможности да сключи примирие и мир. Но той рискува чужди животи, и европейците му помагат. Защо? Ами защото се избиват украинци и руснаци - наши кръвни братя, не техни. Не са и католици. Прост рефлекс, да им гледат сеира, да им цицат ресурсите. Идиоти. И нас наказват, като не купуват руски нефт и газ.

Да та й… кон русофилистик такъв.Като Радев.Който е на каишка вързан за Москва

Батее, 95% от трийсегодишните са стреляли с АК само на Кънтър Страйк. Останалите 4.99% по нова година от балкона. При първия откъснат от ракета крак на другарче осират пейзажа и тръгвам да бегам, бате. Не съ плашети, няма кой да ви ходи да воюва. Списъците с резерва са от 80те. Не знаят кой е жив, камо ли поделения, явяване и прочие. Никой не е виждал досега цела държава бежанжи. Ше останат само инвалиди, бабички и балъци. Даже джендърите атлантисти нема да седат. Че одат да маат флага по некой гей паради

Ние българите сме заедно с Русия и против нейните врагове. Които са врагове и на България

Аз в украйна нема да ода. Ко тряя ше скочим от рейса и ще бегаме. Еми, не няма да стрелят. Ше ме съдат докато пийвам коктейли в ЮАР. За тия крадци и лъжци па ептен няма да ме е еня. Кой е евроатлантик, либераст, мекотело, да оди да трепери. Язе ше си гледам живота с кеф. В чужди войни не мъ търси.

И кой изобщо те кара? И на кого пък си му притрябвал точно ти там, бе недоразумение:)

Ами, ако ме нема мене и такиа като мене, треа да одите ти и петимата ти братчеди от маалътъ. Немаш ора. Иначе си самораец, личи си. Ама живееш при вашите , а си на 35. Айди, зими съ в ръце.

Гамизов: Руската диктатура ни смля буквално с хибриден преврат Предвид, какво ни очаква и кой ни управлява, руската диктатура ни смля буквално с хибриден преврат последван с грабежи от поне 20 милиарда лева за една година. Борисов, Доган, санкционираните и олигарсите са недосегаеми, макар много отслабени от действията на санкционните механизми, но българите нямат сили да отхвърлят това руско поробване. Изисквайте от ПП-ДБ да не се договарят тайно с ГЕРБ, а да се спаси малкото останало “живо” и все още неограбено от руснаците и свързаните с тях в България. Вече се делим на само две категории българи - русороби и българи. Първите на служба на нашите поробители, а вторите техни жертви. Стефан Гамизов

А кой е тоя и що сме длъжни да познаваме всички джагали в тая държава?

Гамизов е професионален лобист, който говори само това, за което му се плаща:)))) Като чуя какво говори Гамизов, знам че обратното е вярно;)))) Справка - подвизите му в енергетиката и абсолютната правота на Богомил Манчев, доказана с действия от ЕС и великобритания. Гамизов не е никакъв авторитет, напротив. Очевадно е пета колона на САЩ, като и биографията му го доказва. Който се интересува, лесно може да се информира. Няма нищо лошо в това, да защитаваш интересите на чужда държава - хегемон. Лошото е да се представяш да това, което не си:)))))))

Как Радев и подчинените му служби се борят с традиционната руска пропаганда с лъжи и манипулации, кражби, корупция, всяване на страх и конфронтация и хибридната й война в България? Над 7 хил. профила в TikTok с многохилядна аудитория сеят руска пропаганда у нас 21.03.2023 Над 7 хил. профила в TikTok с многохилядна аудитория сеят руска пропаганда у нас Международна мрежа за руска пропаганда разкриха от социалната мрежа TikTok. Установени са и български канали. Става дума за 7602 профила с над 267 хил. последователи онлайн. Те са били премахнати след разследването. Докладът на TikTok обхваща периода 16 юни - 16 декември 2022 г. Разследването беше публикувано през февруари тази година. От социалната мрежа посочват, че в разгара на конфликта между Русия и Украйна са се натъкнали на огромно количество фалшиви новини. Мрежата обхваща 1700 профила, радващи се на многохилядна аудитория в цяла Европа. За да се справят с проблема, от TikTok са предприели и мерки, с които да ограничат достъпа на подобни акаунти. TikTok е шестата най-използвана социална мрежа у нас. 8% от българите използват TikTok, за да се информират за новините, според данни на Института “Ройтерс”. Въпреки предприетите от социалната мрежа мерки, руската пропаганда продължава да се разпространява на български език, показва проверка на Factcheck. Става дума за предимно анонимни профили, които обаче имат хиляди последователи и споделяното от тях съдържание достига до огромен брой хора. Използвани са различни инструменти, за да се замаскира локацията, от която се разпространяват снимките, миймовете и видеоклиповете като основната цел е да се създаде впечатление, че акаунтите произхождат от различни държави и се поддържат от местни граждани. Освен това те купуват IP адреси, за да изглежда така, сякаш създават акаунти от различни жилища, въпреки че са генерирани от едно единствено място и устройство. Акаунтите от тази руска дезинформационна мрежа в TikTok са използвали системи за гласово синтезиране на реч и са разпространявали проруски твърдения на съответните национални езици. Не е ясно дали те са свързани с руското правителство.

Руска марионетка! Национален предател!

Тези които гласуват за ПП и ГЕРБ да бъдат изпратени с вагони в Окрайна да я бранят, ние ще платим разноските до там

"с отказаната подкрепа за изпращане на снаряди за Киев страната ни ще даде на ЕС знак" че се съобразяваме повече с интересите на Раша!

Как е Промяната? Оправиха ли ви?

Бастун

Според мен най-успешния президент в старата и новата българска история опитва да ни каже, че Борисов е виновен.

Трябва да си идиот за да искаш война! След всяка една война мирът настъпва при определени правила, тези на победителите! Путин ясно е заявил своите условия за мир - денацификация, демилитаризация на Украйна (каквото и да означава това), както и признаване от страна на Украйна на т.н. "освободени" украински територии + Крим,. Нека сега Радев ясно да каже, дали приема тези мирни условия, поставени от Москва и как може да заяви, че страната ни е член на НАТО и ЕС. Това изявление е нещо от рода на "Много по-добре е да си здрав и богат, отколкото беден и болен! Пожелавам щастие и дълъг живот на всички български граждани!". Срам!

Радев пак осра пейзажа.

Браво на Президента. Най стабилния държавник до сега в тази изстрадала и ограбена страна от кодтов дпс - турската върхушка.,герб а в началото и от бсп Мйфия

Тихо, неграмотник! Защо си мислиш, че можеш да разсъждаваш, а?

Какъв си ти бе че няма да се съобразяваш с решения на НС? Не си над конституцията, баклук мизерен. Още едно служебно правителство погазващо закона и народа ще излезе на улиците а ти ще клюмаш с големите уши пред военен прокурор, ясно ли ти е

В исторически план вече веднъж сме имали Бърдоква за цар. Този е втория.

Има ли някой българин все още да не му е ясно, защо така наречения Преход в България, от 30 години не върви?

На всички им е ясно. Проблемът е, че ако ги питаш "защо?", всеки ще ти даде различно обяснение и ще си държи на него до последно. И може би затова преходът не върви.