Радев към Пендиков: България няма да търпи насилие над българите в РСМ

България никога не е била заплаха за националната сигурност на Република Северна Македония, заяви служебният премиер Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Радев към Пендиков: България няма да търпи насилие над българите в РСМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубави думи но трябват действия например спиране на всички които влизат от Македония обявяване на всички замесени личности македонци включ.и президента им и османи за персона нон хората.

Нямали да позволят, нямали да търпят...а бе плюнчовци, насилието вече се случи, при това по най-позорния за българите начин. Българският народ иска от вас политиците ответни действия. Отзовете македонския посланик и докато не покажат че зачитат правата на българите в Северна Македония, никакви дипломатични и икономически взаимоотношения с тия. Спрете да им внасяте евтино електричество от АЕЦ на преференциални цени, по-добре го дайте на българския бизнес. Не разчитайте на евро-атлантическите бюрократи, те доказаха че са лицемери.

Господа управляващи, имайте поне малко самочувствие, не се дръжте като подлоги на тези смешници! Правят си гавра с цялата държава, Вие им правите евала, само на думи сте големи. Блокират пункта, не пускат обикновени граждани, дори екип на БТВ е обявен за заплаха за националната им сигурност. Повдигнете въпроса пред европейските институции, не се крийте, стига страх и слугинаж!

ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! Днешното скандално поведение на македонската гранична полиция на границата между България и Северна Македония, както и още по-отвратителното поведение на македонския политически елит и на македонски граждани в Скопие във връзка с честването на годишнината от рождението на националния герой на България Гоце Делчев, изпраща еднозначно послание: Република Северна Македония няма място в Европейския съюз . За пореден път стана ясно, че националреволюционер като българина Георги Делчев няма нищо общо с днешните македонци, които са copy paste на най-отвратителните комунисти от югославско време. На тяхната враждебна спрямо България десетилетна политика трябва да се сложи край. Чух и лидерa на опозицията в тази страна Християн Мицкоски от ВМРО-ДПМНЕ, който активно работи срещу своята страна в интерес на съседна Сърбия. А най-вероятно и на Русия. Днес той призова нас, българите, да гледаме в бъдещето, в 21-ви и 22-ри век. Веднага му отговарям: защо, като искате да гледате в бъдещето, застроихте центъра на Скопие с антични сгради? Защо фалшифицирахте дори градското архитектурно пространство? Няма бъдеще за такива комунистически изкопаеми като вас - титовисти, червени боклуци, югославски отрепки. Много дълго ще висите пред портите на Европа. Ще клечите пред тях, докато не ви уврат кратуните за историческата истина, че сте срамни наследници на достойни македонски българи. Че сте се отродили от своя български народ. Ще има дълго да чакате за европейско членство, защото поведението ви е на сърбомани. И защото не сте достойни да носите името македонци, което е името на македонските българи. И то какви само българи: Пърличев, братята Миладинови, Пейчинович, Делчев, Груев, Сандански, Александров, Михайлов. Наистина ми писна. И затова като евродепутат призовавам всички български политици, млади и стари, десни и леви, либерали и зелени, зрели и недозрели, към заемане на твърда и непоколебима позиция в защита на българската история, култура и народност в Македония - минала и днешна. Защото в тази географска област, част от която днес заема независимата държава Северна Македония, е живял и все още живее българският народ.

Защо ми се струва, че отношенията на България и РСМ заприличват на тези на Русия и Украйна?

БЪлгарите са БОЛНИ и УМИРАТ, а тия тръгнали да пращат помощ на умиращи турци,, които УБИВАХМЕ при Освобождението на БЪлгария през 1878 г.. Същите тия турци, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия с техните фирми -А1, Виивкаом и Йетел. Може би трябва да убият няколко турци от тия фирми- А1 и Вииваком, и от ДПС, за да има ПАри и Работа за нас, българите... И искали да подпомагат Евреите от Украйна, срещу уснаците - Християни, които ни ОСВОБОДИХА от Мюсюлманско РОБСТВО... Изглежда ни управляват Предатели, Мошеници и Неблагодарни псета... Пуснаха и сърбите и албанците от Северна Македония към Европа, както и ги пуснаха и да ТОРМОЗЯТ българите в Македония.

И тия трябва да знаят, че турчин за да подпомага българи , е САМО ако има келепир, ПЕЧАЛБА.. България, каква печалба има като пратихме хора и самолети в Турция ??? Или ще кажеш че просто- турците , заедно с някакви български крадци- Мутри са ОТКРАДНАЛИ някакви пари от БЪлгария и сега ще ги ИЗХАРЧАТ за да подпомагат турските башибозуци ???

Мунчо Велики оправи нашите мутри сега се отправя към Македония ....

Булгарската армия да анексира Мукедония

Тоя когато му изнасяше вдигаше юмруци и насъскваше хората срещу БГ правителството ( пас било то и корумпирано) , но сега е мноооого дипломатичен, по-нисък от тревата. Какво направиха твоите правителства за правата на българите бе ? От колко време управляваш ?

Сръбскоруските слуги и политици от РСМ, нападат България, винаги когато трябва да скрият, или омаловажава някое свое престъпление срещу България.

Искай защита от комундели. Те ни разродиха, барабар с руснаците и сърбите, сега ми говори за защита - смешник

Радев, защо лъжете хората, че в РСМ имало над 100 000 човека, които се чувстват българи? Тази лъжа беше удобна, за да подмените нашите искания и главното ни условие за падане на ветото да стане вписване на българите в Конституцията на РСМ. Това вписване няма да промени нищо и сега се виждат последиците от това национално предателство. Сега се правите на някакъв фактор в РСМ, но България повече няма думата. Изтеглихте посланика ни от Скопие, но ви дръпнаха ушите и бързо го върнаха. Нали нямаше да се връща, докато ситуацията не се промени, защо сега е в Скопие?

И още един въпрос към Радев и БСП, имало ли е фашизъм в България преди 9 Септември 1944 г.? От Вигенин преди няколко седмици чух по национална телевизия, че тук имало монархо-фашизъм. Това ли според вас е историческата истина?

Къде е ВМРО, къде е евродепутата Джамбазки дето викаше че никой не можело да го спре и щял да ходи когато си поискал. Покриха се като мишки, както направиха когато трябваше да се гласува френското предложение. Само на приказки са големи, когато трябва действие никакви ги няма.

Той не може да защити битите българи от България, тръгнал да защитава тези от РСМ! Боже, Боже, Боже!

Егати гаврата!!! Не само че са били български депутати, ами накрая са се подиграли че причината е че нямало ток - демек не сме им дали тока на време. Кой взима решенията в България? Как може да се държим като такива подлоги на международно ниво?

Нали знаеш, който последен се смее най добре го прави ... споко, всичко с времето си ... лошото е че често сменяме правителство, а от там и нови есперименти / типично по български /

цървулът как се е надул, като преяла с кръв дървеница. Въздух не може да си вземе, ще се пръсне.

... според мен Северна Македония да се прекръсти на Северозападна Македония, така и историята ни ще е обща. Добре са го измислили гърците :)

Ние Народът , сме горди със Президент Генерал Умен Радев

шлайфай си бетона и не се занимавай с глупости!

Докато зеленият чорап се наумува Македонците са вече в Брюксел да се оплакват от Бугарите Когато Радев беше понастъпен и арестуваха неговият ордоносец Тои смело вдигаше юмруци и казваше БОКЛУЦИ А сега се свира по тъмните Софииски улици да пази дъщеря си или да я води на концерт в Австрия А къде се крие Киро вампиро и Ага Боико Българските ПРЕСТЪПНИЦИ нали бяха родолюбци Добре че Трифонов прекрати старото гнило правителство В противен случаи за момента бяхме да задминем Гърция по кредитите

яж ми го ДОКАТО сера на майка ти в устата

Проблемът е другарю Радев че никой не те брои за сл. ва Европа.

Така каза и Путин преди да нахлуе в Украйна

Така каза и Гадев преди да го напраска в гъза на Ali KUZU

От български комунисти кво очаквате трябва да си малоумен за да очакваш нещо нормално ВИНАГИ ще те ПРЕДАДАТ

Респект, г-н президент, гордея се с вас !

На зло куче,зъл прът! Какво им се мазните на тези прошляци! Силовият министър генератори шял да подарява,тези чупят пръсти... Я им е.и майката на тези нещастници! 30 години им правиме свирки и какво... Контра на всякъде и за всичко докато им уврът простите тикви! Бахти великата нация с 1,8 милионно население половината от което албанци! Хип не ми трябват!

А аз да питам този народен представител, той виза има ли за Македония? И захсто на БГ граница е унат без виза за там? Разберете, че с такива фалове само ги интерирате по-бързо. Да се оправят. Все едно ги няма. Този да си гледа електораза; колко Закона е написал?

Срам за България

По поръчка на мутрофанова

стига с тоя педериков! дай да видим първо кога сиуксите ще спрат да ограбват, изнасилва и убиват старите хора по селата за 20лв или половинка ракия!!!! как пък баш в кръчмата го набиха а не на театър?!?!

И какво ще направиш? Ще вкараш танковете ли? Дрисльо! Още преди 30 години трябваше да забравите съществуването на някаква си Македония и да я игнорирате на 100%. То не бе първи да я признаем, то не бяха български паспорти, то не бе лизане на тъпи задници. И сега кво - правим се на мъже на думи. Какъвто си ти, такава ни е и цялата "армия". Мърши!

Аз имам друга гледна точка: преди години трябваше да се наливат милиони там и хитро и много активно да се противодейства на македонизма на място. Сега ние сме врагът за тия комплексари, докато албанците ги превземат отвътре.

Това не на Пендиков, а на Пендаровски трябваше да го кажеш! Мило мишленце!

няма ли да набъркат в тая история и измислените Кирил и Методи и измисления Пайсии Хилендарски?

Ако Георги Димитров и БКП не бяха дали костите на Гоце Делчев на Югославия 1946г сега паметника му да е в България.. Но македонската нация знаем на кого е рожба ?!?!Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта. българските историци първо са кажат кой измисли македонската нация и изби хиляди българи които отказаха да се пиша македонски!! Не са ни виновни хора в чужди държави. Трябва да се назоват имената на тези предатели които играеха по свирката на Москва и Белград.. Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

jingiby

Още преди 30 години бях пикал, че по границата ни с това туморно руско-сръбско комунистическо образувание трябва да се изгради ограда по-която да тече ток, като се прекъснат дипломатическите отношения и се затворят всички ГКПП-та. Досега щеше да им е дошъл акъла. Сега вече е късно. Толерасти, педерасти, соросоиди и мършояди като Киро Канадецо прецакаха всичко. Остана ми тъжен спомен за идиотската му идея със самолета София-Скопие...

Натото унищожи българските танкове, ракети, самолети, и Могъща 300,000-на армия. Сега ще има бой и еванье до посиранье

Мунчо, продажен руски парцал! Взимай травестита Деса и бегом в Масква.

Радев е всичко друго но не и руски ориентиран. вземи се поинтересувай малко, че си супер смешен!

ха ха

Да ходи да пие мастика в Славяново тоя селски праз.

То така с ноти и привикване на посланика няма да стане. Трябва да прекратим стокообмена, ния им продаваме ток - ами поради токов удар да се прекрати прехвърлянето. Посланика защо го върнаха след три дена, ами да го изтеглят отново за година.

Муньо ще направи 50 лицеви и 20 коремни преси, ще свали потните и милизливи зелени чорапи и ще оправи работата

Мунчо ще му го набутам до сливиците.

ㅤ

"България никога не е била заплаха за националната сигурност на Република Северна Македония..." България вече е заплаха за националната сигурност на бъдеща Югозападна България. Заклех се!

естествено! софията няма да търпи насилия над шепата измислени българи в македонията, но не само че търпи ами и самата тя причинява терор над туземците от Северозапада! една магистрала не ще да им направи! ток и вода не им пуска! .....

ИМА ЖЕНСКО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ ...ТЕСНИ РАМЕНЦА И ШИРОК ХАНШ ... СМЕШНИК !

Аз не бих разговарял с тези или правил каквито и да е опити да се разбереме с тези повече. За мен отношенията са непоправимо увредени по тяхна вина и няма повече какво да се направи. Съжлявам нашето правитеслтво и считам че позцията която заема по този въпрос е унизителна.

Ша турпиш мундйо де ша идеш. ти си свикнал да та тъпчат и да ти запивядват от козяк :) кп са праиш на мъж

България трябва да спре да изнася евтина електроенергия за тия цървули и да анулира паспортите и регистрацията на колите на всички северномакедонци, които нямат български корени и българско самосъзнание. С тези примати само това е начинът - с ноти и приказки не става!

Затези лайнари ВЕТО до ДУПКА -Пуснемли ги в ЕС тези после ще ни слагат вето на всяко нещо ! Каквито и да са политическите акробатики , БЪЛГАРИТЕ като народ ТРЯБВА да сме ЕДИННИ по този въпрос и да НЕ позволяват на никой ПРОИДАЖЕН политик да ги пусне ! Щом искат да е с рогата да им покажем на какво сме способни и ние ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

Ще спреш бизнес за доста пари, отиди до Пиротска в централата.

Мунчо да бъде импийчнат и разпънат на петолъчка. Продажно руско мекере.

АЛООО ПРЕЗЕЗИДЕННТАА !!! И КВО НАПРАВИ КАТО НЯМА ДА ТЪРПИ НАСИЛИЕ НАД БЪЛГАРИТЕ ????.. ПОДАРИ ИМ ГЕНЕРАТОРИИИ ХА ХА ХА ХА ХА МАЙКА ВИ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА НА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ (ПРЕСТЪПНИЦИ)КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВЕТОТО : ГЕРБ ,ДБ,ПП,ДПС + ПРЕЗИДЕНТА С други думи : ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА О, И ВЪРНАХТЕ ПОСЛАНИКА НИ В МАКЕДОНИЯ ТИХОМЪЛКОМ ЗАЕДНО Д ГЕНЕРАТОРИТЕ????. ЗАЩО ? ? ? ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГОСПОДАРИТЕ ВИ ? ДА ВИ НАРЕКА ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ Е НИЩО ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТ БОЛЕСТИ Д СЕ НЕ ОТЪРВЕТЕ ,КАКТО ВИЕ, ТАКА И ЦЕЛИТЕ ВИ ФАМИЛИИ .......

Вече съм убеден, че ако преспя с жената и дъщерята на президента, той ще излезе с декларация...

и аз бих изблъскал “актрисата” в тесното дупе та да изкърца.

Бе есе пак да му тегля една патка на педеровски, за утеха само...

Страхотна снимка. Много показателна. Най-мъж на снимката е Илиана. А това по средата е жена тесни раменца, широко дупенце.

Мунягата разперил ръце да изтеглена мъж ама и той палячо

А кой знае ти какъв изрод си !!!

и теб не те знаем...