Радев към Нинова: Сезиране на КС по международен договор е невъзможно, а МО вече го ревизира

Никое правителство няма да може да взема само решение за военната помощ за Украйна, промяната влиза в НС след Нова година, каза президентът

Обратно в новината

Коментари - Радев към Нинова: Сезиране на КС по международен договор е невъзможно, а МО вече го ревизира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И присъдите от Народния съд са били обнародвани с указ: "В името на Народа! ...за въвличане на България във война и взимане на политически решения с цел лична изгода, осъждам на смърт чрез разстрел..."

Ми, тя Нинова е много проста. Това не е новина. Лошото е, че и Радев е...

И кога и къде го подписахте този ''международен договор'' по който да раздавате българските пари на който наглец ви разпоредят???? Толкова сте нагли и лицемерни което обаче не ви речи да се изтъпосвате и да ''поздравявате'' българите на които им се повдига вече от вашите лъжи , манипулации и унижение на българското мнение.

лъжеш.импийчмън

Комунистът Радев си е комунист-вчера, днес, утре. Нинова да не се ядаосва. ТКЗС-та ще се върнат и тя ще е председател на едно, а на Радев ще му издигнем паметник в неговото родно село.

България трябва да изпрати ядрено оръжие на Украйна за да могат да се защитят от руската агресия.

Българските пари ги яде Лукойл, тъпанарино.

10 000 - ДЕСЕТ ХИЛЯДИ нови гроба видни на сателитните снимки край Мариупол малко ли са ви, български фашисти, подкрепящи фашизираното руско джудже? Оценките са за 25 до 50 000 убити цивилни в Мариупол от фашистката ДНР милиция и фашистката руска орда. Господ, ще ви съди фашисти-сатанисти!

Защо служебното правителство ти преведе 2 млн.лв.за да увеличиш заплатите на твоите чиновници в Президентството -134 души,които нищо не правят,освен да ти пазят задника А за всички други работещи пари няма

И кой е казал че не може да се сезира КС по международен договор, който нарушава конституцията?

На някой няма да му издържат нервите и ще има отстреляни политици в най-скоро време.

Пукни еврогнидо. Антифашист, който подкрепя хора със свастики по униформите

За такива деяния Народният съд осъди 86 депутати и регентите. Присъдите се изпълниха веднага. Натовариха ги на атобуси ... и както си му е редът. По късметлиите бяха изпратени в Белене

А къде е тоя международен договор? С кого е сключен и кога стана договор?

Българите отказват помощ на Римския император срещу османското нашествие. Следват 500 години османска власт. Толкоз за "неутралитета". Искаш кадировци и буряти да ти се гаврят с децата, ако ги имаш?

Браво българи, помогнхаме на Украйна, а БСП и Възраждане, както Путин и Русия в канала на историята.

Заблуждаваш народа че не си имал никакъв шанс да спреш даването на оръжие ??? мислиш ли че народа ти вярва ? ??

Я да идеш пак да попрочетеш историята. Явно не си внимавал в час

Руските фашисти сте най-гнусните фашисти и всички ще изгниете в Белене. Мога да ти дам дълъг списък с руски нацисти, които извършват военни престъпления в Украйна и на най-видния онзи ден му пръснаха задника - Рогозин. Командирът на ЧВК вагнер също е нацист с нацистки татуировки. в Украйна воюва и Русич - потърси ги - нацисти. Путин от 15 години финансира крайно десни и неофашистки партии в Европа. Като италиански нацики и Льо Пен във Франция.

Попитайте ПП и сие в предишното НС защо приеха това увеличение на държавните слъжители..Кога ще разберете, че което и да е служебно работи по приет бюджет и закони от НС

Всеки вижда що за президент имаме.

Къде е Рим, къде е Истамбул?!? То бива да си прост, ама чак толкова ...

Нато генерала ще бави изборите колкото е необходимо за постигане на целите. Отрочето му простокиро блокира доставките на газ за Бг, прие македония в ЕС, сега Коалицията на войната малко остава да нападне агресора Путин за кеф на господарите му. Малко по натам затваряне на ТЕЦ-овете и АЕЦ-а, и премахване на Лева като последен символ на финансова независимост! 100% успеваемост. Рапорт даден, рапорт приет !

РУСОФАШИЗМЪТ - ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! Дори при Царя повреме на Втората Световна война - в България не е имало такъв фашизъм. Българите са спрели конвоите с евреи. А сега биха ги качили сами.

Президентът Радев играе роля на регент на Правителството и Парламента. Но Народният съд и регентите не пощади

Те Мунчо и Коалицията на Войната от гроп, пп, дпс, бсп, дб, бв работят за едни и същи господари от синагогата отвъд океана и против българите !

В кръчмата ли ти казаха, селоооо?

Нали не сте забравили, че " военна помощ " включва и жива сила, което значи, че сега ще ни натиснат да пращаме войска там. Наемниците избягаха или са на небето, укри няма повече откъде да дойдат.. Първи обаче да заминат децата на подписалите тоя договор. Ама били жени, изобщо не ни интересува. На Киро готвачката - шеф на полева кухня!

Мунчо Кооремното - Фигуранта на Божков е бахти и наглия тип! Корнело, виж си калпавото отроче!

За пореден път Мунчо са прави на ни лук ял ни лук мирисал макар, че за войнолюбците е прав ама и неговото правителство са същите.

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, Радев трябва да наложи вето за изпращнето на оръжия в украйна!!!

Радев започна да се осъзнава, че с подкрепа за фашизма няма да стигне далече, особено, когато е ясно, че фашисмът ще загуби брутално.

Оцелелите до следващите избори да изберат Възраждане или ще ви изгонят от България или ще ви избият в болниците. На тях не им трябва народ ,искат само да теглят безконтролно заеми от ЕЦБ . Не им трябва икономика,от заемите ще живеят охолно докато България е ипотекирана. Управляват ви банда разбойници

Вето - мето, няма значение. Цялата история да снабдяваме безплатно Украйна с оръжия срещу Русия е мръсна работа. А при нас всичката Мара я втасала, та с това се занимаваме.

Г-н президент, спите ли?

Льотчик, на диета съм преди Коледа и съм изнервена от глад, не ме ядосвай че ще ти се види тясно президентството

Джендер, от сутринта ли се наливаш?

майната ви дупедавци

Само Народен съд може вече да въздаде справедливост. Той е с извънредни правомощия и смъртните присъди издадени от него не могат да се обжалват пред друга инстанция.

Радев не забравяй че си се клел пред знамето да защитаваш родината а не да я продаваш!

Ей миротворецо, много ти отбира главата, подкрепата за терористите, рашистите, убийците и изнасилвачите, ултра злите затворници, и най вече на джуджака с мозък като орех, можеш да я даваш само като обясниш защо и как държава агресор месеци наред тероризира света.

Колко ти платиха, за да си подлога?

Щом партиите търпят още това лице като Президент, значи всички ги устройва руска марионетка да ръси мозък и назначава гълъби да ни управляват.

По принцип Радев се е клел пред Знамето на вечната дружба с СССР и е бил офицер от колониалната милиция БНА на Червената армия.

Така е като се даде власт на бивши комунисти,още тежи срама от признаването на Крим за руски,гордо се наредихме до Беларус,Северна Корея и няколко африкански нации.Може да са подли комунистите ,но не са толкова глупави,знаят че кранчето с парите от запада се затваря за тях и се въртят и сучат само и само да угодят и на електората с промити мозъци,ама пък като ги задоволяват душевно следва глад и мизерия

Народа не е питан по въпроса дали България да се въвлича пряко във военни действия другарю Радев.Това решение на првителство,което е служебно или предишното което е свалено по парламентарен начин е притивоконституционно поради липса на представеителна власт. Сега ще обясня просто и ясно защо. Когато се иска и приема оставка на МС от НС това правителство няма право да сключва договори засягащи национална сигурност още повече международни.Неговите задължения са лимитирани до изпълнение на за функциите и задачите коитo са били на дневен ред до момента на вот на недоверие.Т.е не може правителство в оставка да сключва нови договори за напред, още по малко международни още по малко превръщащи България в страна във военен конфликт в който НАТО не е директно ангажиран. Единствено редовно избрано народно събрание може да проведе референдум или да се състави редовно правителство.Това решение на правителство в оставка е недействително поради првишаване пределите на представителна власт. Втора хипотеза: Ако президента състави служебен кабинет и той се опита да подпише такъв договор това решение също е противоконституционно,защото задачата и функцията на това правителство е не да управлява,а само да осигури провеждането на честни и свободни избори т.е да изпилнява само най- необходимото до провеждане на изборите.По Конституция служебен кабинет няма пълни правомощия да сключва международни договори особено що се отнася до влизане във война,в която България не е директно нападната от чужда сила/сили. Такива действия са не само противоконституционни,но и са злоупотреба с власт,което е наказуемо по НК както и прави договорите недействителни поради липса на прдставителна власт. Г-н Президент търсенето на вратички в Конституцията,за да включите България директно в конфликта с Русия е разбираемо с оглед на вашите спонсори,но вашата отговрност по Конституция не идва нито от САЩ, нито от НАТО. Все още имате шанс да проявите мъжество и да проведете един референдум по темата за или против военна помощ за Украина.Нека народа реши вместо вас.Защо ви е страх да питате народа нали сте именно негов избранник???

Народен съд за Руската агентура.

Не може да се сезира КС за договор на служебното правителство,не може да се иска оставка на служебен министър.А,бе Радев,ти император ли го играеш или цар?

Българските войнуци са били основно колело в Османската военна машина прегазила Анадолските бейлици и подчинявайки ги на Османската империя. Османската империя - практически е третата българска империя. Сестрата на Шишман, синът на Шишман... Баязид - половин българин, яничари...

Като е толкова голям русофил да изпрати сина си да живее в Русия а не в САЩ.