Радев към китайския бизнес: Подкрепяме инициативата "Един пояс, един път" и платформата "17 +1"

Ние отчитаме, че най-важният фактор за развитие на тези инициативи е транспортната свързаност между Китай и Европа, каза президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не мирясва, изгуби комисионната с Грипен, сега се е фанал с китайци щото там комисионните са яки. Да се проверят банковите му сметки в чужбина.

Ако имаше как, въобще щеше да си остане да се разхожда в Китай до края на лятото.

Отговорих ти.

дрогаря радев дали знае, че китайците знаят , че от него нищичко не зависи?

Бъдещето е в Китай и Азия, а не в жалкия ЕС. Англия го разбра и първа се спасява.

ако си прав, защо още си тук и дращеш глупости из форумите, а не си там?? ти да си чул някой от ес да иде в китай, или другаде някъде из азия? човеко потока е точно от азия към ес, мило комунделско дрОгарче

Мило глупаче, пиша ти от Китай, живея и работя тук от 6г. Жалко че глупаци като теб никога няма да видят как живеят азиатците.

малеййй, станал си в три през нсощта за да споделиш тази информация с мен? щастлив съм!!

С цялото ми уважение към Президента ( за когото гласувах и аз) , но неговата позиция е като на човек стоящ край голяма река и махащ и показващ на реката НАКЪДЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ТЕЧЕ !

Тоя маймун що не го пратите в Сибир, все руснаци и китайци са му дружки, може и северно корейци.

Не знаеш ли,че за хомосексуализма и комунизма лек няма ! Пусни го по нанадолнището и му гледай сеира.

Радев знае накъде духа вятъра, защота не тиква поливана с еврофондове.

Този не спря да продава страната ни и все на диви азиатци. Ние му плащаме заплатата а той иска да ни вкара в ново робство.

Бих се радвал на инвестиции, които осигуряват заплати по-големи от минималната и постоянни приходи в бюджета ! Преди 2 седмици откриха завод в Девня, като казаха, че заплатите щяли да са по 700лв?! Това означава чиста заплата = на минималната! Това въобще не е лощо, че водещи китайски фирми са в Б-я. До сега основните им инвестиции се насочваха към Гърция и Сърбия!

Няма ли да измяукаш нещо за Гештапо? Или теб ти пука само за китайците и комисионните от самолетите? Нали си Генерал? Нали корупцията, това онова? Кво се правиш на разсеян?

НЕ МУ СТИГАТ 12 ООО ЛВ ЗАПЛАТА И РУБЛИТЕ, МИ ЗАРАБОТВА И ЮАНИ... ЕДИНСТВЕНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, САБОТИРАЩ ВЪОРЪЖАВАНЕТО НА АРМИЯТА СИ!

руските тролове дето постоянно цвъкат коментари в сайта сигурно са много горди, че опорните им точки идват от същото място дето се пишат речите на така наречения президент :D

Ало Решетников............ Руските тролове в сайта сигурно се гордеят, че техните опорни точки които спамят из коментарите идват от същото място дето пишат изказванията на така наречения президент :D

Тоя ми омръзна с неговите постощнни празни приказки и опорни точки. Просто един обикновен руски трол, но с голяма президентска трибуна да ни облъчва,

Радев подкрепя всички. Китайци, руснаци, сааб, бсп.........Само България не подкрепя.

Няма ли кой да му обясни на тоя, че това е нова форма на колониализъм въведена от Китайците? Малко ли държави изреваха от схемите им по тая "инициатива"?? Направо да продадем цялата държава на китайците! Така като се замисля, хем имат нужда от място да се поразселят, хем по-добре се справят от нас! Да вземем направо да продадем цялата държава на китайците и да се приключва тая мъка. То се е видяло, че не ставаме за държава!

Сега разбирам, защо тавариш Радев се радвал всеки път, когато си намирал летището....Да беше по- наясно с картите, щеше да знае, че най-кратият път е далечко от България

Внимавайте с "подкрепата"!

Г-н летецът трябва да изнася уроци във всички авиокомпании, които изпълняват полети между Европа и Китай, тъй като те си мислят, че най-краткият и изгоден път минава доста на север.

работят по света със правителствата,а не със случайни нахуйници със боси метреси

ей ама вярно ве кой е тоя Радев нали, и как така китайците не са ти звъннали на теб да те питат цццц