Радев издаде указа за съставяне на кабинет, Желязков свика Народното събрание

Народните представители ще гласуват на извънредно заседание утре от 13 часа

Обратно в новината

Коментари - Радев издаде указа за съставяне на кабинет, Желязков свика Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството на Простите от ПП и на дебилите от ДБ плюс мафията на Тиквата ккаво може да е освен антибългарско и корумпирано и вредно за България????

Вместо , да касира изборите той им дава мандат ? НЕ , на шарлатаните и покровителите им !

Ми-иии, кот' кажат началниците, кот' кажат началниците!

Нито с Бай Ганьо, нито с Кириак Стефчов може да се гради държава. Българите упорито се опитват да докажат противното. Жалко за Вазов и Алеко, за останалите, които не са проумяли написаното от тях мога да изпитвам само отвращение. Но... както казах- това са фактите. Потъваме.

Кабинет Богдан Филов 2. Това ни чака. Със сходни последствия. Коалиции с участието на Бай Ганьо са по принцип обречени. Това са историческите факти, потвърдено, препотвърдено и препрепрепотвърдено. Но.... Бай Ганьо е велик, а другите са прости, заради това Бай Ганьо е вечен... в България, защото той ще изчезне заедно с нея, а България ще изчезне именно заради него.

Има СВАТБА!!!

Още има време да избяга "булката". Понне още малко да се надяваме на това.

Искаме правителство, искаме ястреби, а не гугутки. Шеф Манчев сформира ново, частно военно сформирование с име "Панайот Пипков" и всички ние ще можем да участваме в битките, заедно с нашите украински братя.

Не сме ви наемали за говорител, нито пък за адвокат. Говори отсвое име и марш доброволец в Киев, ако изобщо за нещо, освен да пишеш бля-бля си годен.

Пътят към украинските полета е открит. Напред, напред, евроатлантически орли! До смъъъърт! До смъъъърт!!!

чемодан, вокзал, Киев, утайки!!!

утре е най-чаканата сватба на Простите и Чекмеджетата.Вземайте пуканките!

Съскащия Зелен чорап, пак ще лапа бахура на Бат Бойко.

простите и чекмеджаните чорапи кво да ги правим утре?

Парламентът трябва отново официално да запита Радев съвсем пряко - Чий е Крим? - тоест, той на страната на ЕС и НАТО, на световната общност ли е, или на страната на Путин! И след отговора му Парламентът да го изгони - и заради откровено антидържавното и антиконституционно активно ДС-КГБ мероприятие срещу устоите и независимостта на България и конституционния ред и саботиране на създаването на редовно правителство и действащ парламент при война до границите ни! Защото ако не стане сега - този ще продължи да конфронтира и вреди на хората и държавата и да саботира институциите й! Ако едно нещо ходи като патица, квачи като патица, изглежда като патица - то сигурно е патица! Какво повече би могъл един агент на Путин, който по някакъв начин е инсталиран за президент на европейска държава - член на ЕС и дори но НАТО (например като Троянски кон. да го руши и компроментира и разбива отвътре) , и то при започната от Путин война би могъл дори чисто хипотетично да направи като президент на България в тази ситуация и време! Но дори и някой да се аргументира, че нова може само са е от заблуда на Радев и че нямало категорични доказателства - достатъчни са действията му и резултатът от тях!

SirBob

"на световната общност ли е, или на страната на Путин!" Това е меко казано, доста некоректно противопоставяне. На страната на укронацистите са САЩ, ЕС, Канада и Австралия и Океания. Целият останал свят не осъжда Путин. Така че по-кротко с преувеличенията.

Току що се изпикахте срещу вятъра, Sir.

SirBob

Явно сте го усетил сам.

Лъжливи твърдения. Чети и мисли преди да пишеш.

А Косово то сръбско ли е! А в Крим украинци или руснаци живеят!? А Хонг Конг! А през последните 150г колко време е бил руски и колко под Украинско попечителство!?

SirBob

Аз лъжливи твърдения не правя. За разлика от троловете, дращеши тук за центове. И да, Косово е сръбско. Това обаче е съвсем друга тема.

Дорогие товарищи, Беден ми е езика, за да опиша какво удоволствие пораждат в душата ми вашите вашите писания. Макар и да сте дезинтегрирани маргинали (има една друга дума, която започва с „о“ и завършва на „епка“ , но не бих я използвал – все пак спазвам благоприличие) вашите словесни полюции, своеобразен върх на сатиричния епос пораждат неописуем душевен екстаз, който дори Владимир Войнович не може да предизвика. Не знам дали използвате гъби, дали по стар съвецки обичай си мажете антифриз на порязаница или просто майката природа има пръст, но това, което се случва в главите ви е епично.

SirBob

Уж опит за нещо оригинално, пък то се получило едно интелектуално недоносче. Както всичко при центаджийските опити за мисъл.

Абе, келеш, я обясни в ООН колко държани подкрепят войната и геноцида на изрода Путин! Ами те вече и в Русия поне половината руснаци са против, но им трябва още малко време да се вдигнат срещу дребния им диктатор!

SirBob

Нещо сме се изнервили, гледам? По-спокойно, драги, не става с емоции и възклицания, не ви ли учат на етикет? Както казах, с изключение на САЩ, Канада, ЕС и Австралия и Океания, останалите държави не са осъдили Путин - статистиката от списъка с държави към ООН можеш да си го направиш сам, надявам се - не е сложно. "Келеш" можеш да викаш на аверите си.

Да си гледат Майчин дом и да не се занимавате с политика. Всички коментари от русороби са безсмислени. Тук не е Москва!

марийката нечистата https://twitter.com/i/status/1661257247085989889

В разговорите за конституционно мнозинство задължително трябва да се дискутира и незабавното искани на импийчмънт на Румен Радев за тежки зависимости, огромна корупция, груба злоупотреба с власт и за действия и напушения срещу единството на нацията, на суверенитета и националните интереси и сигурност и в услуга на престъпника, осъществяваш геноцид в Украйна Путин, обявил България за враг!

Който знае чужди езици или как да използва гугле: https://amp.n-tv.de/politik/Warum-Bulgarien-der-heimliche-Retter-der-Gegenoffensive-ist-article24166451.html

Слагайте минуси, само че правителството в България се прави, защото в България има най-много запаси на съветско оръжие, които са налични на момента.

Варим варим еее, то е ясно защо: Оти Радев не дава две години да има правителство , иска сал той да краде.. Като влиза в магазина го карат да пляска с ръце и да пърди с подскок да го чуват къде е ха ха ха хааааааа

Според мен по-голямата опасност е грозният плешив Магарев и престъпниците-американски подлоги от гроп-пп-дб да въведат(обявят) нещо подобно на извънредно(военно) положение в бг. Моментално ще въведат нещо като тоталитарно управление, ще бъде въведен вечерен час, ще затворят границите, и ще ограничено свободното движение на хора между градовете... Ще забранят тегленето и ще блокират всички пари в левове по банковите сметки, насилствено ще принудят всички да премат еврото... Спомнете си, че първото нещо, което престъпникът-лъжец и крадец боко-тиквата направи като се върна на власт беше да обяви "извънредно положение" и като терорист затвори и овладя еднолично цялата държава. Затова ме е страх, че тези измамници от партиите на войната ще обявят военно положение в бе-ге ... може да направят в българия и тренировъчни лагери за обучение на украински въоръжени наемници...

Според мен си много, много тъп. Извънредно положение, затворени граници и ред други ограниченшя има в любимата ти Русия. А тази глупост, дето си я написал може да сътвори само Копейкин.

И като се събуди....двата пръста в контакта и г.за ти ръкопляска! По-луда работа не бях виждал, нооооо, има още по Земята какво да ме учуди!!!

Този план е поставен от Кремъл! Няма да стане!

Един въпрос към всички путинофили с тъпата опорка, че НАТО щели да ни вкарат в окопите. Кой и кога вкара България в окопите по време на Втората световна война? Знам, че четенето и мисленето не е най-силната ви страна и едва ли ще намерите и осмислите отговора, но и тъпи да си останете ми е все тая.

А сега отговори, кога президента искал да се излиза от нато и ЕУ, че на тази опорка цял протест си спретнахте.

А какво иска? Не иска правителство. Иска анархия и да си управлява още със служебни кабинети. И да награждава с ордени откровени путинофили, какъвто е и той. За съжаление не е опорка, а е истина.

Първото правителство предложено от доказани ОПГ. Да живеят съюзниците!

след което веднага изкара Вгъзраждане да протестират против правителството.

Съюза на чегъртачите с чегъртаните. Много сме добри.

киро и асен ОБЕЩАВАТ! https://twitter.com/i/status/1664603123036434433 Наистина ли искаме още 12 години с Борисов? пита асен, дето ще му е министър... ДЪНО!

Гледай ти, що фермани са изписали тук от дивана таваришчите задунайци, в защита на подгъзника на бункерния ботоксен мудак в Задунайская губерния- клепоух Мунчо. А в това време сал един Йоло Денев е останал на входа на президентството да брани и гони с плаката пълзящия натам фашизъм. Дори почернената от мъка по загубения брат, сестра Галева си би камшика още саблен, а лудия дедо поп пък е дошъл тук да анатемосва сатанистите.

Явно за твоя ферман говориш.

С-300, Д-20, точка, град , оса, 29 и 72 за фронта???

Гледай ти, що фермани са изписали тук от дивана таваришчите задунайци, в защита на подгъзника на бункерния ботоксен мудак в Задунайская губерния- клепоух Мунчо. А в това време сал един Йоло Денев е останал на входа на президентството да брани и гони с плаката пълзящия натам фашизъм. Дори почернената от мъка по загубения брат, сестра Галева си би камшика още саблен, а лудия дедо поп пък е дошъл тук да анатемосва сатанистите.

Явно за твоя ферман говориш.

Тагарев ще докара инфаркт на всички русофили.

Спокойно, няма! Мафиотската и агентурна сган ще бъде изметена, като клетките в мозъка ти!

Да шибам майка ти в устата Споко сороске ни да сера в твоята от високо

Какво си се разпсувал като хамалин бе жълтопаветен сбърканяк? На онзи свят ли си се запътил, мога лично да те пратя там!

Тагарев марионетката ли бе, тоя лапа пишки и гълта. Къде си тръгнал с то педал да плашиш. Сетих се , и ти си лапач на пишки, негърски лапаш ли а :)

Дойде момента на истината, или Мафията или народа. Време е да си върнем държавата! Оставка и затвор за престъпниците! Протести до дупка!

на тази шантонерка - майка ти бе урод с ник Оставка, да ти еба майката свинска

Ето колко ви е акъла на жълтопаветната свинска гняс!

Крадците се обединиха с лъжците !

Оня мазник Заков увисна, щото се съгласи да е кандидат на Баце с Габровски. Тагарев е атомната бомба на ястребите.

Най-големият мръсник в това правителство е набедения за военен министър тодор тагарев - плъха! Това американско мекере като нищо ще остави армията на България без въоръжение, и още по-лошо ще напира да ни вкара в конфликта в Украйна със жива сила! ОТВРАТИТЕЛЕН МЕРЗАВЕЦ! БАСТА!

да те шибам гневно в гъза и устата и да ти изкъртя с кур зъбите бе, гневен

Парапете взех та!Аре честито на младоженците -стари моцуни!

Коалиция Шпиони и Шарлатани в действие! С любезното съдействие на ДПС, за конституционно мнозинство! СЕГА ЦВЕТНОДЪГИТЕ ЕВРОАТЛАНТЯГИ ДА ОБЯСНЯТ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЧЕГЪРТАЧИТЕ И ЧЕГЪРТАНИТЕ??? ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, И ТО ВЕЧЕ НАД 3 ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!! ВРЕМЕ Е ЗА НАРОДЕН СЪД! ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАНДАНА ЗА МНОГО ДЪЛГО!!!

Украинският агент Тагарев, ще служи на Украйна до последният българин! Гответе се за най - лошото! Или излезте на площата и защитете децата си, ши#ани страхливци!

Абе стига сте бля ли бе Един народ щом почне да носи старите дрехи на умрелите европейци не ми го хвали народ който започне да яде химията буклуците не ми го хвали народ който остана без армия народ който остана без злато народ който пренуди децата си да избягат и да творят по жужди земи не мили недрагине ми го хвали народ който остави родителите си да мрът в мезерията не ми го хвали народ който избира управниците _ПАЛАЧИТЕ на живота и свободата му не го хвали т, н КАКЪВТО Е НАРОДА ТАКАВА Е ДЪРЖАВАТ

Сега като влезнем в Еврозоната пенсията от 300 лева ще стане 150 Евро, а хлябът от 2 лева ще стане 2 евро. На печелившите - честито!

От пасольството ли така казаха?

Не бе баце,някои от нас са мърдали по далеч от сърбия , та занаят какво стана във Франция и Германия при преминаване към еврото, лошото е че техните икономики в сравнение с нашата са нещо като Мерцедес и Трабант.

Само осмърдяващи форума порове не знаят тази историческа истина.

"Радвайте се на лятото, защото май ще ни е последното мирно лято. След съставянето на кабинета на мафията и войната, връщането ще е само в ковчег. А спокойствие няма да има, само преобърнати съдби." Не мога да разбера защо вие русоробите, като чуете за Кочината Русия, и веднага пълните памперса? С какво толкова ви страхува Кочината Русия - с половината си избита армия в Украйна ли, с ръждясалите си танкове от преди 50-60 години ли, с Москвичите и Ладите китайско производство ли? То бива ментално робство и цоциалистически шум в главата, ама чак толкова не бива...

Лошото не е че не си интелигентен, лошото точно като прасето социален антрополог Александров , само каканижеш а на фронта ще умират български момчета по индиректна заповед на любимите ти американски чиновници, които всъщност ни презират като народ и държава.

На кой фронт щели да умират български момчета?

Единственото хубаво нещо на този кабинет е, че ще приключи мъките на България и българският народ. Ще е последната катастрофа, след която, камък върху камък няма да остяне.

"В България няма закон който да позволява да имаме 2 премиера" Пешо, къде ги видя тези 2 премиера, бе мамин сладък? Денков и Габриел да не би да премиерстват едновременно? Това че русоробите сте прости като мотики и все трябва да ви се обясняват елементарни неща не е наш проблем.

Чети добре, в папката която дадоха на Радев фигурират имената на 2 премиери, и вицепфемиери, и дори пише срок. Няма как след 9 месеца премиера просто да си подаде оставката, и да бъде назначен друг. Това е правен абдурд

и що да не може, той Денков ако реши може и след месец да подаде оставка и резидента ще не ще пак връчва на герб първи мандат - конституцията дава право на служебно правителство само ако три пъти не изберат редовно

Радвайте се на лятото, защото май ще ни е последното мирно лято. След съставянето на кабинета на мафията и войната, връщането ще е само в ковчег. А спокойствие няма да има, само преобърнати съдби.

Май беше пил валидолпе днес пРезидента,не му изби злобата ,докато даваше мандата.

Бате какво теглене на заеми сега и инфлация ни чака...

Утре от 13:00 ще се състои погребението на България. Беше велика държава, със славно минало и безчет герои оставили костите си за тази земя. Беше, сега не е, сега всичко приключи. Амин!

Абе нали сте демократични защо спряхте TV каналите на КАПИТАЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ???? Едни капиталистите ги е страх от други капиталистите????

В Россия е диктатура,какъв капитализъм?

Повечето коментиращи идиоти тук скачат като ужилени всеки път, когато стане дума, че България не е никаква суверенна държава, а една бедна, пропаднала и 100% зависима американска задморска колония. Достатъчно е да си пуснеш телевизора и да превключиш на който и да било TV-канал, за да гледаш по цял ден 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, САМО американски филми - други няма! Пуснеш си радиото телевизията пак по цял ден 24/7 само гнусни американски музики! За справка: в НРБ преди 1989г само в петък имаше съветска(руска) телевизия и то след 1800ч. нататък. Всички медии, радиа, вестници и телевизии в БГ са американскu u са американска собственост. bTV и NovaTV са собственост на Дейвид Петреъс(David Petrаeus) - бивш шеф на ЦРУ. Спестовен човек - спестявал и той като нашия (Мут)Рашков от закуски, забогатял от държавната си заплата и си купил цели 2 телевизии. В сравнение с него обаче, (Мут)Рашков с 12-те кенефи е направо скъсаняк отвсякъде. И това ако не е американска колония, здраве му кажи! Сега и за Мунчо Гадев Крадев. Че е боклук, голям боклук е наистина. Подлец, страхливец и национален предател. Тези които квичат против Гадев, нали те също гласуваха за него и си го избраха и двата пъти - 2016 и 2021. Сега какво квичите бе, кретени??? Нали вие си го избрахте!!!

В България няма закон който да позволява да имаме 2 премиера, и те да бъдат избирани за някакъв срок. КС трябва незабавно да се самосезира и да решиш, дали, Целият този цирк не е в разрез с конституцията. Макар че всички знаем че е

стига рИва ...твоята свърши

SirBob

В разрез е, разбира се. Но очевидно никой в Парламента не се интересува от това.

и къде е проблема, след 9 месеца Денков подава оставка и избират Габриел. няма драма, даже може да сменят и някой министър ако се е изложил

SirBob

Проблемът е, че е противоконституционно.

SirBob

Да са честити новите марионетки, за тези, които ги избраха. Конкретните имена на марионетките са без значение, доколкото те са поставени само и единствено за реализация на интересите на САЩ в региона. Една малка подробност в чисто вътрешнополитически аспект е, че гласувалите за ГЕРБ очевидно не са искали ПП-ДБ на власт, и обратното. В този смисъл кабинет от тези формации е всъщност ПОДМЯНА на вота на избирателите. Само че лакеите на САЩ тези нещи не ги интересуват - тях ги вълнуват "али-бали", "изпиране" на тотално компрометирани политици, "папкане", острови в Тихия океан, и т.н. Халал да е новия съюз от предатели-крадци на избралите го. Със здраве да си го ползвате.

И ся ко - нямъ да излизами от ЕС-ту и да ставами рипублика на Русия? Улий, плачаааа!

Амчи тьеб ко та грей?

Това да си в НАТО е най - великото нещо ,което се е случило от 145 години на България ..Благодарение на разгрома на първобитната руска армия от украинските войски България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа !!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!

Странно ми е някак чужда подлога да честити на всички истински българи поредната продажна, в случая доказано, власт! Това е като да влезеш в дома на починал човек и да кажеш на роднините му: "-Честито умрял!". Ама то вие подлогите кога ли сте имали скрупули или морал!

са били само рублофилите и русофилистиците.

А, не! Вие краварските подлоги по нищо не им отстъпвате. Само за пример, в момента се радваш, че те управляват от чужда държава, както Киряк Стефчо се е радвал навремето, че го е управлявал султана. Бива продажници, ама бихте всички класации!

Янките са бесни, че повече от 30 години НЕ МОГАТ да овладеят целия Балкански полуостров. Защо нашите медии не пишат и не говорят, че НАТО не може да озапти Балканите? Сърбия не се дава. Сърбите помнят как през 1998 г. сенатор Джоузеф Байдън - представител на комитета по международни отношения на Сената на САЩ - призова за жестока разправа с Югославия, като настоя столицата Белград да бъде бомбардирана (което се случи през март 1999 г.). Сърбия няма да влезе в НАТО, защото няма да прости никога откъсването на Косово и не може да забрави децата, загинали по време на агресията на НАТО през 1999 г. Това заяви сръбският президент Александър Вучич по време на предизборен митинг в град Кикинда. Във Върховния съд в Белград ще бъдат подадени два нови иска срещу НАТО от жертви на бомбардировките с обеднен уран през 1999 г. За интервенцията на НАТО в Косово през 1999 г. липсваше разрешение от Съвета за сигурност на ООН и беше широко разглеждана като незаконна. След провала на ПУЧА на Кирчо и Кокорчо у нас и след победата на Ердоган на изборите в Турция, САЩ не модат да спят и затова задействаха някои от «спящте си клетки» на Балканите и сега Косово гори. Нали те го създадоха през 2008 г., макар фактически областта да не е под контрола на сръбското правителство от 1999 г.! В Косово се намира една от най големите американски военни бази в Европа. Каква работа има НАТО в държава, която не е членка на алианса и защо разполага въоръжени сили там? Кому .УРА крепят янките в Косово? И там ли имат изконни интереси тези световни Крадци, Убийци, Мерзавци и Кръволоци или защитават световната демокрация и правовия ред там? В отговор на неотдавнашните безредици и раняването на 30 членове от италианския и унгарския контигент на силите на КейФОР, НАТО нареди разполагането на Оперативния резерв на своите сили (ORF) в Западните Балкани", заяви командващият Съюзното съвместно командване на силите в Неапол адмирал Стюарт Мънч, цитиран от "Косово онлайн".

SirBob

Такова изказване може да се направи само под въздействието на доста силни и в общия случай забранени субстанции.

Искахме най-доброто, а стана както винаги!

а Цончо е бременен от Костя ... или обратното ...

С нетърпение чакахме парламент, в който ДПС ще бъде в опозиция, но явно няма да доживеем.