17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отиваш при Пламен Узунов с две-три торби/ти знаеш с какво/ и работата е опечена!

Предчувствам как Радев ще клекне на Заев(в името на България и добросъседството разбира се)

PEYTSCH

Радев е мекотело. За да му дадат 2 мандат ще даде и Деса ...

Какво има да разговаря с тази северна мърша? Да им пикае на единтитета и язика и баста. Ореваха Европа и облизаха всички задници които можеха. Жалки са.

Радев зададе ли най важния въпрос на Заев ЦАР САМУИЛ ЦАР НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЛИ Е??

пожела да се срещне с Мунчо Естонски...

2021-06-15 07:21:13 К (нерегистриран) България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. --- МНОГО СКОРО НЯМА ДА ИМА НА КАКВО ДА Е "ЧЛЕН", А КАТО СЕ ИМА НАПРЕДВИД, ЧЕ ТА ПО ПРИНЦИП НЕ Е ЧЛЕН, НЕ Я ВИЖДАМ ... ДАЖЕ "АСВАБАДИТЕЛКАТА И" ЩЕ Я ПОДРИТВА /КАКТО ВИНАГИ Е ПРАВИЛА/ КАТО ДОЛНА МАСТИЯ ! "КОНТРАТА" КОЯТО ЗДРАВО Е ХВАНАЛА БЪЛХАРИЯ, НЕ Е В НЕЯ ПОЛЗА В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН ... СПОРЕД МЕН ! СЕГА СТОИ "ДОБРЕ" , НО ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ТАКА - ЩЕ ЗАПОЧВА ДА СТОИ МНОГО ЗЛЕ ... И ТО МАЙ ЗАПОЧВА...

Южно-сърбине с говорната маната, нас от поне 100 не само Европа ни гледа накриво заради македонските ни "контри"! И като изключим болшевишките заигравки с Тито през 50-те на миналия век, нашата позиция е била винаги една и съща! На тоя фон, за какъв "дългосрочен план" боботиш, бе, стоко, скапана отродена?

Началниците на Рублен Радев от Кремъл измислиха на времето македонската нация за да откъснат тези земи от България и да ги дадат на гадовете сърби.

Всеки политик с малко чест и мъжество би си подал оставката на мястото на Рублен Радев.... След скандала с пликовете с пари.

Заев щял да дойде през юни у нас. Добър повод да се срещне с наследниците на Димитър Талев, лична среща, ще бъде интересно! И да му подарим издание с Ботевите съчинения. С яркочервена отметка на стихотворението Майце си, да съобщи на заблудения северномакедонски народ, че това е авторско произведение на Ботев, а не македонска народна песен без автор. Хубаво ще е и да има среща с Николай Овчаров - в дружески разговор със Заев да му разкаже за спорната част от историята ни - общата ни история!

Ако българските политици допуснат РСМ да започне преговори, бе да са изпълнили Договора от 2017 г., ще лепнат срамно петно върху държавата. Очевидно е, че има натиск. Но това е само повод България ясно и разбираемо да обоснове позицията си, този път пред публика, която внимателно я слуша. Единственият, който в последно време се изказва смислено, е Ангел Ангелов, посланикът ни в РСМ - той каза: Никой вкл. и САЩ не могат да ни нареждат какво да правим по въпроса с РСМ.

Човека си пише на развален български.

До две години Република северна македопия ще се казва Република източна албания.

Както казват гърците - Александър Велики е грък.

Най- сетне Зоки взе да загрява с кого и как трябва да се говори от Българска страна. А беше се подвел преди по разни тикви и калинки. Сега с правилни движения и премерени приказки и ще започне прогреса с преговорите за членство в ЕС. Постепенно РСМ ще влезе в правилния клуб с правилните приятели.

И кое му е правилно? Този безхаберник от когото нищо не зависи какво ще направи? Парламента трябва да ратифицира дали РСМ ще започне преговори. А коя ще е партията дето ще си сложи таралеж в гащите заради един заек.

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Националният предател чорап грипенов натиска за Македония и предава България за няколко плика.

има проблем с РС Македония!

Не се ли усещате,че вината си е ваша.Не може толкова злоба и гняв да изпитвате към нас и ние непрекъснато да ви уважаваме,,първи ви признахме като държава,,Ние сме били пет века под турско робство,после руски ботуш ни мачка,но децата възпитаваме да няма омраза,ЗАЩОТО КОЙТО МРАЗИ СИ ДОКАРВА БОЛЕСТИ И СТРАДА.НИЕ НЕ ВИ МРАЗИМ,ДАЖЕ ВИ СЪЖАЛЯВАМЕ,ПОСЕЩАВАМЕ ВИ,ГОСТОПРИЕМНИ СТЕ ВИДИМО,,А ВЪТРЕШНО НЕЗНАМ,,.РАСЪЖДАВАЙТЕ С РАЗУМА ,А НЕ С ГНЕВА .ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ВЪВ ВАША ПОЛЗА,АКО ИСКАТЕ ДА ЧУЕТЕ ИСТИНАТА.НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ГНЕВА СИ НА ДЕЦАТА.А НАШИЯТ РЕЗИДЕНТ НЯМА АВТОРИТЕТ В БЪЛГАРИЯ

Досега се води някаква много двулична политика спрямо РСМ. От една страна заливате ефира с цитати от рода на тези,че човек трбва да обича рода си. Хубаво! Така си е! Само дето моят род винаги са твърдяли, че сме македонци.Някакви професори ми обясняват,че съм българин, а дядо ми си умря с идеята ,че е македонец.Вие си вярвяйте на когото си искате, аз вярвам на думите на дядо си. Нали вие така съветвате - човек да уважава предците си? „Македония за македонците“ - Уилям Гладстоун, значи и той признава,че има македонци далеч преди да има коминтерн, както вие внушавате, че "македонците са възникнали по решение на Димитров и Коминтерна".

Дядо ти също е бил с болен промит мозък. Слушал си дядо си. А той е слушал сърбити. Сега децата ти слушат теб и .....така заразата се предава от 1918-та .

Гладстон използва Македония като географско понятие. Идеята му е: съдбата на географската област Македония да се реши от жителите й, без значение от етническия им произход. Всички те са "македонци" - жители на Македония. А дядо ти или е бил заблуден или (като моя) е казвал македонец в смисъл на българин от Македония. Както тракиец, шоп и т.н.

Надниквам само за да проверя градуса на възпаление на татарчетата - бугарчета.Дерзайте, пичове ))))

"славяни" ма, кремълско шлюхо , нали бяхме "турци", нали бяхме даже "блядове" /когато това е изгодно"/ , нали бяхме "православни братя", нали "вий нас асвабадили" ... шибана, кремълска мастия ! чиба от българия ! чиба от балканите! чиба от европа , към която даже географски не принадлежите! марш в ази при си дзин, да му целувата боздугана! чиба ... че пепелянките идват !

сложих ти едно плюсче, за да си успокоиш възпалението , да не вземеш рано рано да получиш инфаркт, сърдецна блокада, дет викат...))))

Ще надникваш ,ще обиждаш и ще чакаш да кажеме да,колкото и да карате от чужбина да ни притискат.Който политик се съгласи с ваз е политически труп у нас и неговата партия,та татари ли сме били,та фашисти ли сме били с този гняв си вредите

Трябва да е ясно, че македонска нация няма. Има северномакедонски граждани. При преброяването на населението в областта Македония в началото на миналия век около 1900-1910 г. са преброени 2 милиона и нещо жители от които 1милион и и 100 хиляди българи, а останалите са били гърци, турци, албанци, цигани и др. Македонци не са установени.

блядските тролове ги насъскват да отстояват, че са "антични", че "нямат нищо общо с бугарите", че "тяхната история е друга" в българия, бладските кремълски тролове насъскват българите - "за велика българия", "българия на три морета", "нито крачка назад, за нами масква" като резултат : двата народа се намразват , разширението е блокирано , балканите започват да бълбукат, европа е в ступор .... в бункера гърмят шампанско ! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ЗАЕКА И ТИКВАТА /сигурен съм, че Тиквата ще се върне на бял кон/ И НАМЕРЕТЕ "ЗЛАТНОТО СЕЧЕНИЕ" НА ТОЗИ СПОР, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕ ПО-ЛОШО ЗА ВСИЧКИ !

Президенте не се заигравай с тези ментета!

Идват да ни кажат за маймуните, да покажат среден ... И за фригидните кучки да ни напомнят... И чакат ОК да им кажем. Поне двете от тези наглости са лично от Заев.

"Съпредседателят на комисията със Северна Македония: Колегите отказаха да водим разговор." Радев, защо тогава водиш разговор с тях? Те зависят от нас, в ръцете са ни, а наглеят. Вето до дупка!

Защо изобщо разговаряме с тези изроди? Значи те имаха наглостта да бойкотират работата на Смесената комисия, а ние още се занимаваме с тях!!! За какво да говорим, след като не искат да спазват договорите и да мръднат на йота?! НИЕ сме в ЕС. ТЕ искат да влязат. Кой тогава трябва да прави отстъпки? Нямаме бърза работа. Какво са 20-30 годинки?

Трябва да разберем , че не всички македонци са българи , те са кумани ! Толкова подаръци им направихме и накрая ние сме виновните . Гърците хубаво ги редиха , че забравиха за Александър македонски.

Ще познае колко ще платят на мунчо и хунтата му да им се даде зелена светлина македонците.

Облизване на Мустафа.

Двама корумпирани комунисти се гледат нежно и с обожание. Коминтерн.

Думата от устата, и мунчо естествено е заел мястото на нежната половинка в мъжката двойка.

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари,албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци). Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти!

Що си хабете времето със Зайко???

Дължим едно "достойно" посрещане на Заев.

Зоран Заев трябва да ПРОЧЕТЕ „История славянобългарска“ от 1762 година, на Пайсий Хилендарски.. Езъкът там е както в Македония в момента. Тогава всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под Ислямско АЛбанско- Османско РОБСТВО. „„О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.““

т.н. история на Паисий Хилендарски, който всъщност е йезуит, е 101% ЛЪЖА !!!! Българите не са били насилствено помохамеданчвани а сме били насилствено покръствани - с много кръв и страдания !!! Башите пра-братя и до днес живеят на Поволжието - мюсюлмани са и говорят език, който Турците разбират без преводач ! Турците още помнят че в миналото са имали Бог Тангра - преди да ги помохамеданчат намери снимки на София, Пловдив, Русе и Варна от преди т.н. освобождение 1878 - на тази снимки в нито един от Българските градове няма да видиш нито една църква !!!! за сметка на това например над Пловдив се вийдат 9 джамий Сръбските и Руски гадове на ни покръствали и йестоко са ни клали - не са ни освобождавали както пише лъжеца и фалщификатор Паисий

боклук такъв

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години.. По същия начин, Сърбите искаха да ОТВЛЕКАТ българите в Източна Румелия през 1885 г, когато се обединиха България и Източна Румелия. Тогава сърбите НЕ успяха. Но след 30 години, през 1913 г те ОТЛЯКОХА, откраднаха и измъчваха българите в Македония. И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Същото е станало и с Траките, които са живяли на територията на деншна България. Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци.. Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента. Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство.. А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски убива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

Тия тикви политиците, независимо кои са на власт да научат едно. И то е, че българския народ никога няма да прости предателство по отношение политиката спрямо Северна Македония. Който потъпче българската кауза ще страда и ще бъде смазан. За 'идентитетот' и 'езикот' може и да се отсъпи, евентуално. Нека се наричат и марсианци и барбарони, щом ги влече. Но, да се признае историята от макетата такава, каквато е до 1944 г. Ако трябва да се направи международен исторически семинар или даже трибунал. Всяка страна да изложи историческите си доказателства и да се отсъди каква е историческата истина по всички спорни въпроси. Резултата е ясен, защото македонците нямат никакви доказателства за глупостите тиражирани от тях. Губят и се задължават да изпълняват. Да си прочистят учебниците от антибългарските лъжи и пропаганда, от кражбата на българските царе, революционери, народни будители, писатели, поети и т.н.

Национален предател…. Будителите се въртят в гробовете си като вентилатори

Че холандецът бутнал едно рамо на македонецът за Европата. Льотчика НЯМА ПРАВОМОЩИЯТА да взима такова решение. Временното правителство на льотчика НЯМА ПРАВОМОЩИЯТА да взима такова решение. Македонците се надяват на се вземе някакво решение от другите страни членки през главата ни. Обаче. Другите европейски държави НЯМАТ ПРАВОМОЩИЯ да взимат такова решение без нас. Единственият начин това да стане е да имаме редовно избрано правителство и парламент, който ВЕЧЕ ИМА ПРАВОМОЩИЯТА да вземе това решение. Та все си мисля, че Заев отчита дейност, та да не загуби политическо влияние. Относно РСМ - просто не виждам как ще се реши този проблем там. Тази държава Е СЪЗДАДЕНА ВЪРХУ ОМРАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ. Махнеш ли тая омраза (нещо, което ние искаме), от тази измислена държавица просто няма да остане нищо.

Не е македонец, а албанец. Той поне е нормален. За него няма никакъв проблем да приеме всички условия на България. Сам повдигна въпроса защо няма българи в РСМ, след като 100к имат паспорт по произход. Проблемът е, че албанците са все още малцинство там

Кога Мунчо ще даде обяснение защо изпраща българските летци на самоубийствени мисии? Нали е върховен главнокомандващ? Или май е върховна лукова глава?!

КАКЪВ МАКЕДОНСКИ ЦАР САМУИЛ, ВАСИЛИЙ Б Ъ Л Г А Р О У Б И Е Ц СЕ КАЗВА, НЕ МАКЕДОНОУБИЕЦ!!! ВСЕ ЕДНО АЗ ДА КАЖА, ЧЕ НЕ СЪМ БЪЛГАРКА, ПОНЕЖЕ СЪМ ТРАКИЙКА. ВАНГА Е МАКЕДОНКА / родена в Струмица, ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ/ И ВИНАГИ Е КАЗВАЛА, ЧЕ Е БЪЛГАРКА!!!

Радев не поиска ЕС да назначи международен посредник, който да помогне за разрешаване на споровете между двете страни. Ако пак се провалят преговорите, вече ще назначат такъв и проблемите ще бъдат решени! Езикът на омразата е характерен за региона, особено по расова, политическа и сексуална линия! Например след статия за гей парад около 80 % от коментарите са с негативна конотация!

Аман от чиновници, които ни казват какво да говорим и как да действаме във вътрешната си и ивъншната политика. Що не кажете нещо на Гърция, когато сключваше Преспанското Споразумение?

ИЗВЪНРЕДНО НЕПРИЯТЕН ПЕНСИОНИРАН ЛЬОТЧИКА

Комунистите помогнаха да се създаде държавата Македония,промиха насилствено мозъците на българите в западните ни покрайнини,създадоха изкуствен език подобен на българския и го вкараха в учебниците им,избиха хиляди българи,които не приеха помакедончването си,а сега ще продадат и историята на България на македонците,какво чакате всички бре,от как се обърне каруцата да тичаме да я поправяме ли?Излизай народе,тези ненормалници са ни го забъркали!

да се претегли - кое е по-лошото от тук нататък за нас, за региона и за европа - дали да ги пуснем /въпреки всичко/ и да бъдат спрени /докато не изпълнят уславията/ какви са плюсовете и минусите при единият и при другият вариант ... дали и ние не проявяваме голям инат в едната посока, както те пък - в другата ... къде е компромисната пресечна точка ... трябва да има такава и за двете страни.... по езика не може да има никакъв спор - това е глупаво остава историята ... по историята трябва да има компромис и от двете страни ...

Гърция, 15 години преговаря за името и не допусна да бъдат засегнати националните и интереси, въпреки натиска от Европа. Надявам се поне малко разум и национална гордост да е останала у президента. Ама надали. Нашият президент ще изпълнява директивите след от САЩ, ЕС и Коминтерна.

Президент и министър председател??? Янев в отпуска ли е? Мунча внимавай какво обещаваш?

Народе излизай докато е време,тоя корумпиран мутро президент е готов да продаде историята на България на Македония!Мутро президента,слуга на Черепа и БСП олигарсите заедно с Галевата докопа властта и сега продава майка България,на всички ръководни постове се назначават мутри доказани престъпници,защитава олигарсите и воюва с прокуратурата надявайки се да изкара Баневи,Арабаджиеви,Миню Стайков и подобни от следствените арести и да върне мутрите Черепа и Василев в България. Ако сега тоя продаде България сме загубени,излизайте на протести за да разбере Рублен Мутрев Черепов,че го чака лопатата,ако стъпи накриво!

Искам да ме разберете- Македония ми е близка до сърцето. Аз мисля, че сме едни хора и мястото им е в EU. И това ще стане един ден. НО КАКЪВ ГО ДЪРВИ РАДЕВ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА? Той няма правомощия да решава такива въпроси. Временното правителство единствено трябва да организира едни честни избори. Голямо разочарование! Когато стана президент си мислех, че е достоен човек- все пак офицер...

са му правомощията, такива са му и приказките- формални

Тия са еднакво тъпи . То ще излезе вярно, че македонци и българи са една нация, защото си избират еднакви задници.

Абе само ако предаде българскста кауза ще мре, въпреки че до момента го уважсвам Радев

Какво гласи "предложението"?

И какво стана сега - Португалия ще решава бъдещето на България ли?

какво ви пречи да си кажете, че имате обща история с българия, че самуил е български цар, че някога сте били част от българия ... и ви пускаме. нито някой ви спори за езика, нито нищо ... езико си го има, говорите си на него .. хубаво... признайте за историята и сте вътре ! иначе става лошо ... ама и за вас и за нас, и за балканите , защото блядовете това чакат ....това ли искате , при блядовете ? не искаме да ви спираме, щото това отслабва балканите като цяло , ама сте голям инат ! те и блядовете са като вас - въртят, сучат, усукват, от девет кладенеца вода вадят, само и само туй на което пишат да не е българска азбука ... марсианска може да е, от анунаките, но за нищо на света не може да е българска ! че и вашат е същото ! признайте си историята и сте вътре !

Езика не им го признаваме мисля

стига глупости! да си признаят за историята...