Коментари - Радев и румънският му колега обсъдиха изграждането на нови мостове на Дунав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бре Мунчо, вместо да плещош глупости по телефона, поне до Букурещ да ме бе завела. Скапаняк със скапаняците невнятен!!!

влакче в тунелчето на Мунчо, разговаряли са?

......че гласувах за това същество. Яд ме е на себе си

Тоя за 5 ст работа не е свършил, мостове ще строи? За тия работи се говори с Бойко!

На тоя вече никой не му обръща внимание. Пълен кретен! Кога е построил нещо? Освен да руши и разделя нищоправеца вече четири години, друго не знае. Още чакаме да върне парите за апартамент и заплати на любовницата си. Оказа се един обикновен далавераджия, крадец и измамник. Още малко и му пада имунитета и от там в централния затвор при бай Ставри. Удрай Гешев олигарсите и предателите в президенството!Народа е с теб!

само в Будапеща има 7 (ако не греша ) и то доста по широки от нашите, а между 2 държави се радваха когато има 2ри мост.. Хубаво е да са поне 10 и да са с по две ленти в посока, ако искат да има реална връзка.

А нещо за тунели не са ли разтягали.

КЛЕПЧО ОСТАВИ МОСТОВЕТЕ ПО ДУНАВ ДРУГ ЩЕ ГИ СТРОИ.ЗА ТАКИВИ РАБОТИ ТИ НЯМАШ ПИПЕ .ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ ДЕСА ЧЕ ТОКУ ВИЖ СЕ ПОЯВИЛ ОЩЕ НЯКОЙ БАДЖЕНАК.

Приказват за ланския сняг.

Нещо зависи ли от него? Директор на водопад.

Нали си против магистралите! За какво са ти мостове без пътища до тях. Малоууумник

Естонците какво мислят по въпроса. Ти какви пари имаш, та мостове ще строиш. "Решава тоя който има пари" - твой патрон и идол бай Тошо

Този вече се чуди на кого да звъни,само и само да го забележат.

Ли смотаняк, ще го изгражда....

ушатко-хахаха!!!

И ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗА КОГОТО ГЛАСУВАХМЕ! И ТОЙ Е ВОЕННИЯТ ЛЕТЕЦ, ОБУЧАВАЛ СЕ В САЩ! И ТОЙ Е СКРИТАТА АМЕРИКАНСКА ЛИМОНКА! И ТОЙ Е АМЕРИКАНСКИЯТ АГЕНТ И ПРОВОКАТОР, АКТОВИРАН ОТ САЩ В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ! И ТОЙ Е НОВ БЪЛГАРСКИ РУСОФОБ И НОВ КЪРДЖАЛИЯ В ПОЛУДА! И ТОЙ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ПРЕД КОИТО СЕ ОСВЕТИ КАТО АМЕРИКАНСКИ СЛУГА, ВЕРЕН ПУДЕЛ, ПРОВЕЖДАЩ АМЕРИКАНСКАТА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИТЕ. Новия мост на Дунав, за който е наредено на американската пионка Радев да лобира, трябва да е така построен, че да издържа 65-тонните американски танкове "Абрамс" и 70-тонните турски танкове "Пантер-2". Инициативата "Три морета" е развързване на война с Русия, за която ще трябва да плати българския народ - без разлика на етнос, пол и възраст. Румен Радев предаде българския народ и го превръща в заложник за унищожение в бъдещата война на САЩ и нато срещу Русия. ПОЗОР ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ РУМЕН РАДЕВ - НОВИЯТ ПРОДАЖЕН ПРЕЗИДЕНТ!

Добра ДЕЗИНФОРМАЦИЯ за руския играч Радев сте написал..., но подценявате българската аудитория.

Що бе, руските Армата колко тона са?

Е то инициативата е американска, те дават заповедите. Или викаш, американците са се загрижили как ще преминат Армата от там? А бегай някъде да вземеш 10г мозък на заем и тогава седни да пишеш.

Няма ли да наложи на румънските цигани. Муньо в това е астонски спец.

уникален келеш

преди десетина дни, малко преди да го изгонят от онази вечеря каза: неможе само с магистрали и газопроводи! явно е имал предвид, че трябват и дунав мост три, четири, пет, шест и седем!

на портиера на американското посолство. При това на четири очи, за разлика от другия наш голям шопар на американската копанка, с когото се сбутаха: КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ-ГОЛЯМ АМЕРИКАНСКИ ШОПАР В БЪЛГАРИЯ!?

Нищоправецът говорил по телефона.

PEYTSCH

Радев търси с някого да обсъди кога е следващото лунно затъмнение....Може и слънчево...

Ушатко все още си вярва. че е някакъв фактор.

Г-Н Президент. За Вас гласуваха над 2 милиона българи - двойно повече в сравнение с борисовата Цачева и не се излъгаха. Вие сте Човекът!

Не й вярвай = тя лъже в ефир.

му го прошепна

ДГД!

Президентът пръдна. Браво, как хубаво ухае.

Що не си гледа небето, ами на всяко гърне и мерудия. Когато дойде черешовата вода наводненията обхващат поне 30 окръга в Румъния. Преди дни огледах и моста при Видин, да се молят да няма голям ледоход, щото ще почне да го мести. (навсякъде мостовете са с форма на понтон (лодка) с баша срещу течението тази конструкция на колоните дантелената ще има да събира лед и изкоренени дървета ....Тово майната му. Хайде бръмчилото да каже кое блатисто място има предвид на румънският бряг. И като какъв води разговорите, може би по ориенталският на каве или чай с джинджифил и конушмак да става, коя мома, кой келеш, коя сокак ханъм И може би ще реши проблема със свлачищата в Никопол, в Оряхово

И какво от това, че говори по телефона ? Нали се притесняваше , че "правителството нямало адекватни мерки за пандемията"? Да седне да свърши нещо полезно, вместо цял мандат да плюва по всичко, що не е червено !

Деса: - Скъпи, айде с мен на шопинг со МОЛ-а. Мунчо: - Ще остана във къщи - може някой президент да ми звънне по телефона.

и как по-точно ще строиш мостове от затвора, бе ушат предател?

си най-близките народи на балканите!

Спрете да ми триете вица за сем. Радеви - нито е обиден, нито е мръсен.

И какво следва след това обсъждане?

на Велик Фигурант.

Що не си греда небето, ами на всяко гърне и мерудия. Когато дойде черешовата вода наводненията обхващат поне 30 окръга в Румъния. Преди дни огледах и моста при Видин, да се молят да няма голям ледоход, щото ще почне да го мести. (навсякъде мостовете са с форма на понтон (лодка) с баша срещу течението тази конструкция на колоните дантелената ще има да събира лед и изкоренени дървета ....Тово майната му. Хайде бръмчилото да каже кое блатисто място има предвид на румънският бряг. И като какъв води разговорите, може би по ориенталският на каве или чай с джинджифил и конушмак да става, коя мома, кой келеш, коя сокак ханъм

Браво, бе Радев, нали асфалта не се ядеше! Яз мислим сега да метнете по едно мостче през Дунав срещу всяко българско село и всяка румънска паланка, та да може селяндурите и мангалите от двете страни да си пазаруват свободно. Ей, такова говедо като Радев досега не бях виждал. Моля говедата да ме извинят!

+++++++

Радев е най жалкият "президент" .... След като досади на всички с говоренето по темата за премахване на руските санкции, и отвсякъде спряха да го канят, решил по комшйски с румънците да поговори празни приказки за мостове в нищото ..... Ами то в Северна България една магистрала няма - само една се строи и то до Варна, а човечецът за мостове към Румъния говори ....

ОТ ТРИ ДНИ И ТОЯ ПОЧНА ДА ПРАВИ ГЛУПОСТИ !!!

.

Ludiamaus

Илиянчето нали е там не да му вдига самолета, а да го блъска у кубето да не излети в космоса -да не я изпратил и неа при крушивската селска пръчка

а мини андронен колайдер в България,кога ще правим? Там 4-5 моста над Дунава е дребна работа.

Готов е бре,казва се бойковче.Работи с елементарни частици, от Българския парламент!!!

Тошко Йорданов ли си, от четата на Учиндолския глист?

А кинти от къде бе пичове???

вицът на деня Радев Фигуранта мостове ще строи. Много мостове.

"България и Румъния следва да работят за постигането на още по-голяма свързаност между двете страни, включително чрез изграждането на нови мостове през река Дунав, посочи българският президент." Не си играе на дребно не един мост е строи, направо на мостове отива. Президента някакво проучване направил ли е преди да преценява какво точно трябва да се строи къде как. Не че нещо но за разлика от министерствата, които имат отговорност за съответния ресор и специалисти той има един кабинет с бивши военни повечето пенсионери от авиацията. Как точно ги сметна тия инфраструктурни проекти като необходими или за друго не се е сетил.

му една врачка, която гледа на зелени вмирисани чорапи.

Мноооого работа има да свърши Мунчо за последната година от мандата си. 1. Има още доста културни дейци, на коите е редно да бъдат раздадени ордени и медали; 2. Има доста теми, по които реално работи правителството, но е от ПЪРВОСТЕПЕННО значение и наш Мунчо да ги обсъди с различни президенти или други овластени персони по телефона. Мноооого работа го чака нашия Мунчо, как ще успее - не знам.

ПОНЕ ЗА ХРАБРОСТ ЕДИН ЩЕ ИМА !!! ЧЕ НАЛИ МУ Е ШЕФ НА ПЕНСИОНЕРА ??? ЗА 14 БОНА СЕ РАБОТИ ЗДРАВО ЕИ !!! НИ СА СПИ !!!

ХАЙДЕ герб-тролове, ЗОБТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

си дебил - Дебил Бабикянов.

не знае от коя страна да отвори балата с цимент , мостове щял да строй ... ха ха ха .

знае как се вдига юмруче! Венсеремос!

Представям си как са си говорили за мосответе: Радев: "Хубаво е да има още един-два моста между страните ли?" Йоханис: "Да, би било много хубаво!" Радев: "Или дори три?" Йоханис: "Колкото повече, толкова по-добре!" Радев: "От Свищов до Zimnicea, нали?" Йоханис: "Ами, то и втори през Русе може..." Радев: "Или май беше Никопол-Turnu Magurele?" Йоханис: "Ааа, не занм, туй премиерите го уговаряха..." Радев: "Е, нама как да питам. Аз със моя не си говоря, нали знаеш?" Йоханис: "А нещо... Финасиране има ли вече?" Радев: "Ъ, не съм чувал..." Йоханис: "Ами, то в тия Ковид-времена..." Радев: "Да... така е... Много е тежко положението!" Йоханис: "Ами, добре тогава..." Радев: "Да се надяваме, че скоро, така де...!" Йоханис: "Да..."

какво представлява русофобската програма "Трите морета": кой е авторът (САЩ), каква е целта (да изолират Русия) и съответно как България ще се прецака за жълти стотинки и ще ликвидира възможностите си за бизнес с Русия, от които да печели. Вместо което, ще получи потупване по рамото и приз за верен пудел. Кокалче няма да има. На послушните глупаци не дават. Пита се в задачата: колко тъп трябва да си, за да не видиш очевидното. И що за дебил трябва да си, за да си го самовкараш четвъртития. Да беше на себе си, ама то на държавата. А защо е така, подробно в статията. От български анализатор, с малко повече акъл от управляващите: "Вацев: Радев и Борисов не си дават сметка, че влизането в „Три морета“ е равносилно на война с Русия" Може би ня някои управляващи, освен да се бият, трябва да ги огранотят с някой друг курс по икономикаи по геополитика. Едно е да те рекетират да участваш в наложени програми и да купуваш скъпо, Друго е сам да се буташ самоинцициативно.

А БЕ УШКО ТИ ОТ МАКЕДОНСКО ПРИПНА ДО ВЛАШКО НО НИТО МАКЕТАТА ТЕ ЕБАВАТ НИТО ВЛАСИТЕ.БЕГАЙ СИ У КАУНСКО ТАМ ТИ Е МЕСТОТО СМОТАНЯК УШАТ.

По река Дунав не се говори за навигация ,а за лоция. Иначе и лоцията толкова я бива кога дойдат мъглите-пускаш котва при третата върба

Що бе, нямате ли електронни карти вече?

Нищо не зависи от Радев дали ще се строят мостове или пътища.Неговата длъжност е на фигурант и нищо повече.Така че да не се изказва а да си прочете правомощията.Когато Правителството реши да финансира един проект и го реализира тогава той може да бъде поканен да отреже лентичката и нищо друго

Толкова е смотан, че и ножица не му дават да не се пореже.

Идиот, нали не всичко било асфалт? Не е истина какъв тъпунгер имаме за Президент...

ТОЗ НИЩОПРАВЕЦ КАКВО ОБСЪЖДА КАТО ОТ НЕГО МИЩО НЕ ЗАВИСИ.

сега Мунчо до края на мандата с сдругите президенти май само по телефона ще си говори. Никой не го иска проваления Мунчо! Ха=ха!

МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ВРЪТКИ НА ГЕРБАВАТА ХУНТА НЕ ВАЖАТ ИЗВЪН бойколандия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

от Дебил Бабикянов.

БРЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ, ГОЛЯМ СТРОИТЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ......................

Що не преместиш реката.