Радев: България стана център на енергийната политика на Балканите и в Източна Европа

Президентът днес пристигна в Гърция, за да участва на Осмия Делфийски икономически форум

Обратно в новината

Коментари - Радев: България стана център на енергийната политика на Балканите и в Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди всеки цитат, какво е казал презодентО, да се слагат две думи : - Гаварит Масква - и почвам да плампам глупости бате...мда

Добре, че бойко прокара хъба от гърция и турския поток минава през нас. Къде му е юмрукът на фатмака сега?

Българите не искахте професор, а един фатмак за президент, сега ревете ,че бил такъв или онакъв. А той си кара бронирания мерцедес за 1млн, докато електоратът брои левчетата, изядени от инфлацията

Гърция е пръв хамерикански съюзник в Европа. Не васал! Гони си интереса. ТИ Зелено "българско" чорапче Чий го дириш там ако картончето не ти е в Лангли? Знае се КОЙ те лансира - червената селянка от Крушовица!!!!!! Но, вече се знае на КОЙ Господ се кланиш - не е Зеленият чорап, а ЗЕЛЕНИЯТ ГУЩЕР по Зелената сделка за Зеленчуците от ЦИЕ - АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ЦРУ.

А бре, КОЙ е Новият световен лидер, а? Какво блещиш глупост след глупост - ЗЕЛЕН ЧОРАП такъв?! И въобще чий го дириш на тоз елински форум, след като онзи шарлатанин на който искаш да приличат всичкото ти министри ПРЕДАДЕ и ПРОДАДЕ костите на дедите ни останали по мъкидонските чукари!!!!!! БОК.УК!

"От територия, през която просто преминаваше руски газ, България се превърна в център на енергийната политика на Балканите и в Източна Европа, както и в ценен, уважаван и търсен партньор, който инициира важни проекти, взаимоизгодни за всички нас". Този че е военен , военен е, ама вече е бивш, и вече 6 години е т.н. президент на България. Не поумня ли малко, не разбира ли че България е извън играта с всякакъв вид енергия и е станала един прост консуматор. То бива простотития , ама тая президентската простотия надминава всякаква човешка фантазия ...

Някой да го ощипе за да се събуди!

Браво на президента ! Ако не беше той, досега България щеше да заприлича на цигански катун.

А през последните две години на какво прилича - на сомалийски катун ?

радев е предател, който се прави на палячо

като тази куха военна кратуна никоя държава не си е избирала. Докара държаваата до изолаация и фалир този некадърен ПЛЪХ.

Можеше да бъде с южния поток ... Са си смучеш сол от пръстите и говориш глупости.....

Хубав край хубави хора

На донорството на чуждите икономики

Българската икономика е твърде незначителна, за да интересува някого.

Нашия президент или е идиот или нас смята за такива.

и двете

Прочетох само заглавието и очите ми се обърнаха. Какъв център сме бе, Радев. Че ние сме до шията в лайна и вече гълтаме изпражненията които ни изсраха педалите петков и опуления. Забъркани с бъркоча който ни забърка онази торба с лайна- борисов- сме направо цъфнали. Я си затвори малко предателската уста и вземи да си вършиш работата за която са ти гласували доверие хората а не да ми плямпаш през ден празни приказки

Tрябва да спрете изтичането на капитали от България. Миналата година са изнесени 11 милиарда евро печалби. Вместо тези пари да останата тук. Частни фирми са изнесли 11 милиарда печалба ... .

кирчо си мисли че е някакъв харизматичен инфлуенсър :))). асенчо и той. понеже събира някви хора и си говорят и самонавиват едни други по презентациите. тези инфлуенсърски събития половината са платени свои хора които си ръкопляскат едни на други на всяка глупост. в публиката има хора които да се смеят и да ръкопляскат. :))) и когато приемеш тази измамна действителност на платената публика и си помислиш че е действителност. работата не добре :)))))))))))))))))

Съветски комунистически некадърник с миризливи зелени чорапи,който фалира България.

Турците добре са се посмяли на това празно и високопарно изказване.

Това е благодарение на Борисов, а не на теб, ушанке мазна.

Аман от русороби.

Газов хъб е да купуваш руски газ от различни посредници на различи, по-високи цени. Делфийскят оракул предвижда, че ще продължават да ни търсят. Лесни пари, хубави хора. Отзивчиви.

Мунчо -тъпото коп.ленце на правешкото говедо .......

прецакаха ни АЕЦ Белене, ПП ни задлъжняха и допрецакаха енергетиката като ни вкараха в общата европейска енергийна система, този ни говори че сме били енергиен център..... Явно само Възраждане се интересуват от българските интереси щом успяха да повдигнат въпроса за въглищните ни централи пред еврогейтаците.

България център на енергийна политика?!? По скоро център на геврека.

Всички бивши Президенти се обозначават с ЕКСпрезидент, дори и в спорта.

Грандомани, само се бият в гърдите колко сме велики, а не искат да видят и признаят, че сме най-бедни, болни и изчезващи като народ!

Президентът Росен Плевненлиев раздава награди в киното.Президентът Румен Радев отиде в Гърция. Президентът Георги Първанов се готви за Гьоргьов ден.Президентът Петър Стоянов чете Наказателният кодекс. Президентът Борислав Михайлов пие уиски, Президентът на тия от чистотата не пие уиски.България президентска република ли е?ДА!

Много смешно. Няма бивш президент, затова е така. Виж, за президента Борислав Михайлов, това не важи. Президенти наричаме само тези на рулепубликата, не в спорта. Като му изтече мандатът на Борисов М. става бивш.

А бре, Мунец, ти заеби енергията, ами кажи ко става със синергията??

Радев, що говориш глупости? Хъб в настоящата ситуация за Балканския полуостров са Турция и Гърция, та даже би могла да бъде и Италия, а ние МОЖЕШЕ да сме хъб, ако беше построен газопровода през Черно море, до Бургас!

Аз като гласуващ за Радев. С какви ресурси България допринесе за транзитите на енертия. Вече и не произвеждаме такава. Какъв ЦЕНТЪР СМЕ? ИЛИ ПОРЕДПИЯ ЦЕНТЪР ЗА ГУМИ? КАКТО ПИШЕ НА ВСЯКА ГУМАДЖИИНИЦА

А, бе, Радев, ти Турция ли имаше предвид? За новия енергиен център на гейропата... Щото там откриха АЕЦ Белене...упс, Акую - преместено то там Белене, което ние не щяхме...и за нас остана само уйо ... А преди това и турския поток, за нас паток

Мунчо говори на гъза си!!!

еее, фатмака целия си е само гъз!

Този аерошофер не е наред с главата! Интересно какво им става на тези политици?! Като се покатерят на стълбичката и не спират да пелтечат глупости. Направо ненормални.Колкото повече засират енергетиката, толкова по-големи успехи имало...

Когато си енергиен център имаш евитна енергия и за производството,и за народа,и това се отразява благоприятно на икономиката. Радев,какви глупости говориш?!

Пак ръси шедьоври. Турция е газовия хъб. През Б-я само ще преминава газ. Ел. енергията, имаме само 20% излишък. Петрола, руски. Няма скромност този човек, няма и реална представа къде е мястото на Б-я в момента и в Европа.

на бай Тодар отрочето: “Една лъжа казана няколко пъти, става истина”.

Визуално има прилика с Бай Тошо. Това е ирония на съдбата.

Скрий се бе Русороб.

този се чуди какво перо да си завре в гъза, само и само да ходи по чужбина, за да врътка коремни и да срами България. Защо ще му плащам от джоба си за това зловредие?

Шкумбата щеше да е по добър президент, вицовете му са по добри от на резидента:)

Демек ОТПУШИ СЕ ГАЗЪ!? Чак сега разбрах къде ти е бил ЮМРУКА преди даго извадиш!

А тъй а тъй..

Господа западнофили, България беше енергиен център, но вече и разгониха фамилията, не искам да ползвам по цветущи думи.

Е ти си към 4 РАДА!!!!!

Мунчо и Тиквата да кажат с какви точно компромати говедарите са ги гепили здраво и двамата за мъдята??

Всъщност Турция е вече е газовия играч в региона. Имат собствени находища в Средиземно море, взимат газ и от Русия, направиха газопровод и от Азербайджан. Иран си дава газа от Киркук и те през терминала в Джейлан го разпродават. Газ да искаш в Турция. Ма Ердоган не вижда нещата само в черно и бяло.

Станали сме гара разпределителна.

Струва ми се , че Радев е роднина на Т.Живков.Приличат си по снимките и по действията. Остава да подпише 20 годишен договор с Путин за руска газ петрол. и дървен материал от Сибир.

За разлика от Муньо Кауня, Тодор Живков не беше ничия подлога и лакей, а беше истински патриот и родолюбец, който искрено обичаше България и българите! Вечна му памет на Бай Тошо!

15 конгрес на БКП е целия заврян във вонящата руска шунда на майка ти !

Абе да те питам само - там от Козяк как все такива кретени с по 1-2 мозъчни клетки ви намират??

Очаквайте ъпдейта за енергийните си разходи стимулирани от европейските и американски стандарти. Скъпо платихме демокрацията. Най-умиращата демографски държава в света. Нямаме армия. Няма промишленост и земеделие. Но има енергийни политики и печалби за германци, канадци, турци и секви шмиргели. Матряла там да си мре.

Президентът или е заблуден, или лъже безсъвестно.

Радев кокарджата пръдна ли, насра ли се , квото и да е замириса ....пфуууууууу......

Беше енергиен център , до 1999г , вие, политиците я направихте едно голямо НИЩО...