Радан Кънев: В момента се извършва непростим политически грях с непредвидими последици

По думите му в такъв вот вероятно партийните лидери виждат своя интерес, но публичният отсъства. Евродепутатът коментира и Зелената сделка

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: В момента се извършва непростим политически грях с непредвидими последици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напротив, ако народът се събуди и отиде да гласува, за да не са на власт хора избрани от една шепа избиратили, това означава партиите от сглобката плюс депасе повече да не припарват до парламента!

Отстраняването на левите резби не е грях

Че то и в Полша заговориха за ПолЕкзит. Осъзнаха, че ЕС дава с едната ръка 1 милиард, но прибира 3 милиарда с другата.

Във връзка с предстоящата наскоро Трета световна, строителна фирма "Бънкър Хил Енджиниъринг" ЕООД предлага на вашето внимание подземни бункери на разумни цени. Цени от 200 000 евро нагоре. Изграждаме и предлагаме и интегрирани системи за пречистване и филтрация на въздуха. Наши клиенти са вече редица известни и успешни наши сънародници като Лили Иванова, Богдана Карадочева, Васил Найденов, Димитър Рачков, Азис, Преслава, Ивана, Глория, Емилия, Емануела, Тони Стораро, Станислав Трифонов, Христо Стоичков, Любо Ганев, Нидал и Мадлен Алгафари, Румен и Десислава Радеви, Бойко Борисов, Мария Габриел, акад. Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Соломон Паси, Костадин Костадинов, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен и Деница Сидерови, Корнелия Нинова, Георги Първанов, Моника и Сергей Станишеви и още много други популярни лица от българския елит. Очакваме ви като наши клиенти! Не чакайте последния момент, а заповядайте веднага при нас. При заплащане веднага в брой предлагаме 10% отстъпка!

Заради такива като Радан Кънев, никога победител на избори, но винаги на хранилката, така нареченото дясно отиде в ръцете на тиквата. Същия като ония утрепки от СДС пристанали на тиквата само и само и те да са софрата

Хаос беше управлението на Сапуна. При това скъпоструващ ни хаос който ще плащаме до като България съществува. Съхранението на ядрено гориво не е базплатно.

PEYTSCH

Нека разберем терзанията на всеки независим или увиснал депутат, никак не е сигурен дали ще е водач на някаква листа и дали ще го има в следващото издание на парламента. Което може да ни радва...Такъв „непростим политически грях“ си заслужава усилието да отидем до урната и да накажем „устроилите“ се нищоправещи.

На тия от ПП и ДБ все им убягва обществения интерес и го преформулират, както им падне. Всъщност такива са и евроатлантическите ценности. Преди имахме европейски, които бяха много добри, водеха д просперитет и бяха писмено формулирани като в цивилзиация с висока култура. Свобода, справедливост и равноправие, семейство, християнска вяра. Но ЕС започна да се развива много добре, а САЩ да се самоотравят с лъжа и печтане на невиждани количестева долари, което по същество е фалшива валута, водеща до корупция. Тогава им дойде еврейската мизъл да вкарат евроатлантически ценности. Понятието не е дефинирано писмено. То се ползва, когато някой субект от ЕС или целият ЕС трбява да изпълни някой от хилядите интереси на САЩ в ЕС. От десет години вместо просеративните европейски ценности чувам да се цитира понятие, зад което се показва ту педерастия, ту механизми за убийство на смейството, ту всякакив лъжи, ту отнемане на свободите на европейците, ту потъпкване на науките, като потъпкването на медицината с незаконно одобрените убийствени васкини беше апогей на наглостта и беззаконността. Така че не се учудвам как им убягва общшественият интерес на тези кучки на чужда сила в Европа. Това е модел - да ти убягва всичко, което не ти е в интерес, а да набутваш 'ценности', които да надупят и другарчето, и целия ЕС на този, който обещава пенсия на остров. Аз лично се надявам, че до пенсията на тези ще спре безумного печатане на доплари за острови на такива, но и че в България ще има тихо местенце на остров, подсигурен отвсякъде - осторв Белене е подходящ.

'Всяка политическа сила има своята готовност да се яви на избори, но не забелязвам нито един обществен интерес, който би бил защитен по този начин, допълни евродепутатът.' Радане, ако си сложиш по-голям диоптър: 1. Ще видиш обществения интерес. Егото ви, келеши, е толкова голямо, че сте се отдалечили на светлинни години от обществения интерес на народа ни. 2. И теб ще те видим по-голям през увеличението на очилата ти, защото сега виждаме един келеш. За справка: 'келеш' означава дребен човек.

да, интересен детайл, колкото по-се кълнеш в демокрацията, толкоз по- ти пречат изборите. Нещо такова се случи със Зелените в Германия: поначало бяха за пряка демокрация, организиране на блокади, граждански протести, докато... се озоваха във властта. Тези дни министърът на икономиката Хабек (зелен) каза, че каквото прави държавата това е правилното. Точка. До тук. Радата е същата пародия. Само дето затриха цяла работеща икономика. Инае щеше да е смешно, ама е трагично.

абе какви национални интереси те гонят. Евродупетатската заплата до преди няколко години беше 25 000 евро. Сега не знам какво е. Що мислиш че се натискат за там, особено политическите еднодневки в България. И с тия пари се помпат със самочувствие и почват да те гледат отгоре и да ти приказват като мъдрец седмо поколение. Ама само устата да си отворят и се посипват такива малоумия.

и тоя се е взел насериозно, между другото за Зелената Зелка, някой попита ли какъв е въглеродният отпечатък на взривените газопроводи в Балтийско море защото бая метан излетя там. И въобще, на НАТО въглеродния отпечатък? Особено на целокупното придвижване на всякакви кораби/самолети/танкове/артилерия крупномащабно по цялата планета? Интересни числа ще се получат.

Не знам въглеродния отпечатък от газопроводите какъв е, но знам, че всичкия въглероден диоксид, който Германия планира да спести до 2035 година общо се емитира от Китай само за ЕДИН ДЕН.

Той "грехът" беше направен преди 9 месеца, сега гледаме какво се роди от него

След 9 месеца хаос има надежда с нови избори нов шанс за Б-я.

SirBob

Поредният продажен плъх от брюкселската клика, който се опитва да продаде поредната шарлатания на публиката, наречена "Зелена сделка". Прикрита под формата уж на екология, а всъщност насочена към деиндустриализиране и поробване на националните икономики. Справка - Германия в момента.

Рада Дълбоката е бясна, че Брюксел ще го гледа след юни през крив макарон.

и ти си същия боклук като партията дето те уреди в Брюксел.

И тоя педераст е припадал на бургията ми.

Рада Дълбоката дълбоко съжалява за изпуснатия шанс за дълбоки реформи.

Рада дълбокия гъз се барнала "ала брюкселски дибидюс педал"!!!

някога гласувах за теб ужасс

„не искам да ги обсъждам сега, защото ще вземе да се обижда...“ Не искам да кажа, ама казвам... Не че нещо, ама нищо. Раданови безсмислици. За да не каже някой, че не е казал нищо. Щото и на Радан му се пътува. Брюксел е добро място за преживяване.

Рамадан Кенеф се изходил по голяма нужда в изказването си.... Нищо неочаквано от един преебан и насран целувач на чужди гъзове и интереси... Сглобката са прееба ... както и простите путки от Ппиййй Дъйбъ

след 10-20 години тая " територия" ще се окаже напълно безсмислена - и политически , и икономически.Да не говорим за някакви ценности, бит и култура ,които ще обединяват добитъка в това прокълнато място.

Много се е спекъл тоз емороид

зелената сделка се финансира със заем от ЕС,дето ще го изплащат внуците след гратисен период!!

Комсомолецът пак се изходи!

Да така е. И ГЕРБ не са виновни за това. Те декларации, че няма да участват не са подавали. Не са и обиждали никого. Наглеците търсете другаде.

"нито един обществен интерес, който би бил защитен по този начин" От името на онази част от обществения интерес, която мисли като мен, смея да твърдя, че съм заинтересован от предсрочни избори.

Радане, ако мобилизираме образованието си и порявим поне малко съчетано с със стремеж към обективност мислене бихме могли да вникнем в смисъла на нуждата от изборност и цикличност. Лично аз смятам че конкретната ситуация ги дефинира като необходими. Доколко са оправдани или не е друг въпрос. Предлагам поне два пункта за размисъл по отношение разкриване смисъла на обществения интерес, доколкото би могъл да бъде защитен в небалансирана и дълбоко конфликтна среда. - човешката надежда във бъдещето явяваща се като опора на вечния стремеж в търсене на адекватност и истина - нуждата от замяна на настоящето състояние и установяване на нов баланс по отношение желано обществено благосътояние

Неограничените финансови ресурси на зелената сделка??? Къде смърди кучето.... Пък и не са неограничени, едни 2 млрд ако преди това се самоубиеш

какво е Зелената сделка. Раданчо ЗНАЕ. А ние сме леко тъпи и нищо не знаем. А че цяла Европа се тресе от стачки и протести и срещу точно тази Зелена сделка? Ама всчки тези нещо са се объркали. Масово в цяла Европа. Но Радан е праведен и солидарен с брюкселските зелки и задокенската мафия. И ми е интересно друго. Защо в учебно заведение се допуска политичсека агитация. И то по твърде спорни и съмнителни теми за България и за Европа.

този европейски чиновник що не вземе да се гръмне. много е лесно да дваш акъл от брюксел с дебелата заплата, изработена и от нас.

Ако твоите момчета, барабар с коалиционните си партньори от ПП не бяха толкова алчни за власт, страната нямаше да е в хаосче. Ако на следващите избори Възраждане станат първа или втора политическа сила, тогава ще разберете какво значи хаос!

пляс, пляс педалите пляс, пляс педалите водно колело

така ли им пееш докато те пляскат на водното колело ?

Не се ядосвай, ама по-добре си го харесвай тайно, че голяма излагация ;)

"...не грешка, а политически грях в момента да хвърлим страната в хаос..." Грях, хаос - силни думи на силно неадекватен човек! Има ли по-греховно правителство от сглобката в момента? В сглобката съжителствуват в грях, ако ще ползваме изпразнени от съдържание, силни думи! И страната е в хаос в момента! Задан Кънев, както обикновено е неадекватен и излишно драматичен в коментара си! Нямаме нужда от подобни евродепутати!

да се направи жертвоприношение на парламентарната свиня, дето си я угояваме на издръжка на данькоплатците специално за такива случаи.

Бай Радане, ти си политически труп отдавна ....

Раданчо, човека който ни открехна за първия от поредицата исторически компромиси. Дето нямаше да участват ако премиер беше Борисов, но после все пак участваха. Продължава да лъже заблудените си избиратели, че всъщност са против ГЕРБ и техния модел, но в същото време няма по добри партньори, а е важно за тях да са в управлението понеже трябва спешно да приемем еврото и шенген.

От кога в демокрацията ходенето на издори е грях? Ааа да на тези които ще изпуснат кокала не им пасва.

Грях е, когато се прави по 3 пъти на година, а келешите, дето са избрани отново и отново, не могат да се разберат, а се държат като деца в детската градина...

Рада Дълбоката ще ни обяснява, какъв бил обществения интерес!

ДБ много са го закъсали щом опряха до Радан

Може ли някой да каже какво точно направи този, ЧЕТИРИ години в парламента на ЕС - тази кръгла нула

Прав е Раданката! Ще гласувам за Копейката на следващите избори, щото ми писна от доказали се боклуци. А той още не се е доказал какъв е боклук! Та ще му дам шанс и на него ;)

Рамадан е изрод