Радан Кънев: Цацаров бе фаворит на Борисов, Пеевски и Доган

В България има кръгове в бизнеса, във властта, които искат ДПС и ГЕРБ да работят заедно, заяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: Цацаров бе фаворит на Борисов, Пеевски и Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aман от имитатори,правещи се на политици.Kакви реформатори сте,бе като искате да си докарате дивиденти на чужд гръб,затова ще губите!цацаров е много по добър от всички останали,преди него,независимо че е избран по времето на борисов!не бъди елементарен ,Kънев,омръзна ни от глупости!

Радан каза вчера много неудобни истини за ГЕРБ. Те обаче вместо да си замълчат поне засрамено, надават вой до небето. Явно не са си взели поука. Затова трябва силен РБ, за да може да ги държи под контрол в бъдеща коалиция. Иначе ще продължат с безобразията си по старому

Kalin

Тоя цирк който разиграват с ГЕРБ е жалък и смешен.Правят се на десни, но врагове ,а реално са си клекнали плеснали, целунали и разбрали как ще делят баницата ако евентуално успее тая тяхна бутафория след 5 октомври.Обръчите им от сега са извадили тигана нищо че рибата още е в морето.

църквата е деполитизирана. Този метрополит нещо не е в час

Радане...мамин ....съвсем ме разплака ;( ... Тъкмо мислех да гласувам за РБ...викам си айде да ударя и аз едно рамо...че дано мръдне нещо и без т'ва са останали един файтон хора... и ти ме довърши!!! ;((( Ще се учудя ако изобщо влезе РБ в парламента за Кънев пък ИЧ! С тая голяма уста дето няма представа къде и какво да се говори.... по-добре да си гласувам за Йоло Денев..него барем бог Тангра го поддържа с факсове от космоса... ;)

Тоя Кънев взе да проглежда що за гад е Борисов...

Прогледнал е той като Колчо Слепеца!!! Сс тая електроженна маска дето си я нахлупил, нищо не вижда, само бат Ваньо вижда в розово.По зле от тоя "така набеден политик" е само Бареков. Той горкичкия съвсем си е повярвал, а настолно четиво му е "Бай Ганьо прави избори". Алеко, Алеко, колко ли си бил ГОЛЯМ та да виждаш толкова далеч в бъдещето. ;(

Тролчетата,дразните с простотията си! Как е с чия подкрепа е избран Цацаров е всеизвестно-информацията е достъпна в нета! С дати и имена и политическа принадлежност! Четете бе,просто е! А за простите ще поясня-избран е с гласовете на ГЕРБ и ДПС! Кънев просто напомня фактите!

Цацаров е избран в края на 2012 г с гласовете на ГЕРБ,ДПС и един от Атака!Факт! Дори Плевнелиев се обяви против,заради нагласени правила!Факт! В частен разговор с Борисов ,Кокинов потвърди! Факт! Всичко останало-какъв бил Радан Кънев,Костов,ама единия бил плешив,другия циганин,са глупости на хора баз аргументи и без акъл!

до сега няма нито едно успешно изпълнение - ФАКТ. Започва мнооооого шумно, упражнения в словоблудство и след това подобно тапата на шампанското бавно пада. Това не може да бъде ефективна прокуратура и ефективен прокурор, след като се избират най-смотаните текстове от законите, по които се иска реакция на съда-не че съда е света вода ненапита, но прави впечатление пълната безпомощност на прокуратурата, която ако не е предумишлена, е от некомпетентност - и двете са еднакво вредни за обществото

Кой е тоя мухльо????

Този май ми е колега трол на майчето. Но от по специалните тролове в сянката и прикритието на десен ,,лидер". На по възрастните хора в България сигурно това им звучи познато. Същото беше и с идола му на този - бившия ,,десен" лидер - Иван Костов. И той беше поставено лице на комунистите в започващата да набира привърженици дясна партия СДС. Целта беше да разтури СДС, котгато му дойде времето и докато е лидер и мин. председател да работи за комунистите. И той заедно с етническата партия на ДС провалиха единствената дясна партия у нас. Този плъх е същия и със същите задачи поставени от БСП и ДС. И този път да се вклини в дясното и да го разедени когато дойде момента. Тоест, когато започнат да стават силни. Този ако го държат в РБ и недай си Боже стане лидер, давам бас, че РБ до 2-3 мес. от назначаването му ще се разбие.

Днес по Нова показаха, кои са най - ненавижданите политици на прехода. И пак Иван Костов е начело. Този, който срина СДС, този, който не направи лустрациятра, този, който не разкри агентите на ДС и то тогава, когато БСП беше в ъгъла, а той имаше пълната власт. Народът не му прости на следващите избори за всичко това, както и за гласуването с омерзение и всичките му уволнения на лидери в СДС и за роенето с чертички. Този уж демократ от 1999г. работи против демокрацията. Избра си наследник и го закле никога да не е с ГЕРБ и този послушко и пълно мекотело иска власт и в РБ, за да срине всяка възможна опозиция срещу БСП. Мисля, че България ще се оправи чак когато КОСТОВИЗМА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.

И това какво общо има с факта,че Бб си избра и назначи Цацаров!Дай по темата,общите ви лафове ги знаем.

а ти си костова самоделка.изрода сасипал българя

В България няма организирана престъпност и никога властимащите не са били част от тази липсваща престъпност. Цацаров, Бареков, Пеевски, Доган Борисов, Станишев и Борисов никога не са имане даване с нещото, което го няма. Измисля си това момче разни неща и само аз му вярвам.:)

Рамаданчо, чувал ли си приказката:"Уста мои, враг мой"? И аз като теб бях разтропан, но Боци и Цеко Ушето чевръсто ме туриха на мястото! Срещу този гьонсурат думите не вървят- КАМЪНИ И ДРЪВЕТА ТРЯБВАТ!

Аман от този лайнар Рамадан Кънев!!!Не се ли усеща ,че това е най-губещата тактика,освен ако не го прави нарочно в услуга на Станишко.Егати тъпигьоза!!!

Прави го нарочно, за да не му се наложи да влиза в "обора" да чисти. Всички и симпатизанти и не симпатизанти на Борисов и ГЕРБ, разчитат на Бат Бойко да рине в "Обора". При фалирала държава, кой иска да управлява? Никой.

Съвсем твърдо реших да гласувам за ГЕРБ. Тези с антиГЕРБ говоренето ми опротивяха. Нямат лична кауза и се държат за Черния пиар.

Радане, Радане....Как не знаеш кога да спреш....Това, че не те избраха за лидер съвсем ти обърка мисълта. Така ли мислиш да се наложиш? Като плюеш по ГЕРБ и Борисов? Ще гласуват за тебе ДСБ-рите като зомбирани, но останалите десни съвсем ще ги откажеш. То бива недалновидност, обаче твоето е политическо самоубийство вече. Накрая няма и да влезете ако продължаваш така.

рамадан костов кънев като последовател на чакащия 20 год партийна книжка от бсп и я получи след подлостта си в 41-то и ще затрие окончателно и РБ и дечмокротичните идеи,откъде се намери този костов гъзолизец,нямащ грам мозък в отвратителната си мутрау,просташка и мазна,едно тъпо говедо на което костов плаща да затрие дяснвото простронство,проклет да е!

Сигурно е така-кой...кой...кой скри Христо Бисеров??? ЦАЦАТА!

Когато ГЕРБ казваха по време на избора на Гл. Прокурор, че ДПС и БСП, заедно с Дл Пеевски си сложиха прокурор свой човек, Раданчо мълчеше, като пу..а. И защо ли? - Защото неговата любима партия беше на власт-БСП. Сега от 2-3 мес. като се разбра, че коалицийката се разтури и неговите приятелчета от БСП повече няма да са навсат, започна да хвърля огън и жупел срещу най големия враг на Мая Манолова и БСП- Бойко Борисов и ГЕРБ. Този и майчето манолова са комплексари до нема и къде. Знаят, че и 5 ст. не струват и че с Бойко не могат да се мерат ни по сила, ни по народна любов, ни по акъл, но се пенят. Нали трябва да си излеят злобата от собствената си некадърност? -КОМПЛЕКСАРИ!

Само ти ли не го знаеш това....та той НАРЦИСА няма акъл!

Не ни прави на луди! Лъжеш нагло! Цацаров е избран 2012 при управлението на ГЕРБ. Номинацията на Цацаров бе подкрепена тогава от Цветанов и Борисов. Радан с цялата история няма нищо общо, защото тогава не е бил лидер на ДСБ. И въобще целият ти коментар е манипулация и лъжи

Цацаров си е герберска калинка. Такава им е кадровата политика.

Аз не мисля, че Радан Кънев, който е извън управлението може да има обективна и точна преценка за състоянието на бизнеса и прокуратурата в момента. Проблеми има и в двете области, но да дава мнение Радан е, като да дава мнение всеки друг .

Слава Богу живеем в демокрация и всеки има право свободно да си изразява мнението навсякъде. Ако не ти харесва заминавай за Москва или още по на изток. И Радан все пак е бил поканен в предаването...

Три пъти БРАВО на Радан Кънев! Единственият политик, който директно каза истината за прокуратурата, която цялото общество видя още през юни (да не се връщаме и година назад - до Костинброд!) Царят е гол и от ВСИЧКИ политици САМО един - Радан Кънев има доблестта да го каже на глас! Такива личности искаме във властта, точни и директни, смели! Достатъчно мижитурки, крадливи и безгръбначни се упражняваха да ръководят клетата ни държава! Не може в 21-ви век, в страна от ЕС отново да позволим да ни управлява лице с тъмно минало! Какво отношение взе Б.Б. по казуса с КТБ, който е ключов за морала на политиците ни?!? НИКАКВО!!! ВЪН мафиотите от политиката на България! Време е да се даде път на смелите, неопетнените, принципните и честните, за да се измъкнем най-накрая от гнусното блато на мафията.

Много на едро бе Мери. Това не е обективно.

бареков призова бсп да идат при него . сега пък раданчо призова герб да се бори заедно с тях . тези хора не вдяват ли че прагът на парламента е висок 4 % ?

И какво тук не е наред в казаното от Радан Кънев, напротив истината е на негова страна. Опитите да се неглижират грешките на ГЕРБ , да се приемат за нещо случайно и търпимо е налудничаво. Тези комунисти, ГЕРБ трябваше да изпият чашата на народното недоволство докрай а не да бягат от властта и сега да я искат отново. Подобна шизофрения ще ни излезе през носа на всички, ако го допуснем. Затова подкрепете РБ ,за да нормализираме страната си.

рамаданчо както и да се кръщаваш,дали маверик или титаник,си оставаш все същата куха лейка,която ще загроби деформаторския блок,какво ми говориш за герб,а не кажеш как твоят костов подлизуркваше с бсп-очеизвадно,кажи за червената бабичка кунева,която ни затвори блоковете на козлидуй и ми кажи какво общо имат лявите зелени с десните от деформаторския блок,сбирщина от недостойни хора,които говорят за грешките на другите,а техните малки ли са?много се съмнявам,че ще влязат в парламента и най-смешното е,че хора с мижави проценти имат големи изисквания,на които те самите не отговарят,жалки пионки в ръцете на един МРЪСНИК

Радан уцели десетката - всичко казано е точно. този доскоро малко известен човек се оказа голям политик. даде диагноза и посочи лечението може би затова Бойко толкова нервно реагира на това точно и премерено изказване!

Няма особенна разлика между Боко,доган и Гоце.

явно марлоуу,че си фен на гейовете,бейовете и злодеите,защо забравяш да споменеш болната п ръжка от ямбол-лидеров,обичаш да да те онождат,явно,лижеш задника на бейовете и сваляш шапка на злодеите,които обикалят с нашите пари,кой в сирия,кои празнува рождени дни в куба с кои пари не се питаш,нали?докъто такивма мухлясали картуни като теб се вихрят в нета,много хора ще страдат от такива изроди като теб и себе подобните ти,вие сте достойни за боклука,откъдето сте и произлезли ти и такива долни създания като теб

Мразите някой да ви каже истината и почвате просташките непълноценни обиди! Заслужавате си непочистеният обор в който живеете!

Абе кой та бръсне за..... бе радане

А бе, Радане, кой те пусна от Карлуково! Що работиш за БСП и ДПС! Не разбра ли, че в България има само 3 партии, единствената БЪЛГАРСКА партия е ГЕРБ, ДПС е турска, БСП и циганска! Ти българин ли си, грамотен ли си да можеш да прочетеш девиза на Народното сборище "Съединението прави силата!" Ти с кой се съединяваш, (съешаваш), с турците или с циганите?

и кое те дразни - всичко казано е точно. тук радан критикува цацаров, кое точно не ти харесва? кажи едно от казаното от радан, което да не е вярно! ама май герберските тролове си имате готови текстове - като видите радан и ги пействате! дори и да нямат връзка с темата!

армагане(кунев) с доноси не се печелят избори ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

--- Радан- ще си сменим имената! Ти си като оня дето запалил Египетската библиотека-да му се носи името ---но никой не знае името му,само огромния резил и проклятие!!! Освен злоба и некадърност- друго нямаш!Резили ни! Няма да гласуваме за тебе- ти си прикрит комунист и в червото си!!!! Смрад!

кунев се е взел на сериозно , но плагиатства от сидеров и бареков . станаха много . след изборите ще плачат . много .

кръговете са ясни хамерика и ердоган

Този го слушам много внимателно през последните 1-2 мес. Убедих се в няколко неща. 1. Този си е чисто комунистче, но е по алчен и прост дари от Бареков. 2 Демократ е колкото аз съм марсиянец- а не съм. 3. Ако трябва да избира Бойко съюзници след изборите, този не РБ и ББЦ не трябва да са последните с които ще говори, а трябва да са тези с които въобще няма да говори. 4. И по добре ДПС да са съюзник, от колкото този с неопределените наклонности.

ДПС имат определена наклонност към корупцията и далаверата. Явно това много ви привлича. При РБ тази наклонност я няма.

Предпочитам да преговарям с АБВ, отколкото с Костов. Това е мое мнение бат,Бойко

Плебей,комунистически къде си ,

Тук съм. Какво има ? Струговаш ли ?

Гадно,е да използваш име нали>>> Аз съм само стругаро-фрезист,но съм ГЕРБЕР ,чу ли БЕ комунистичеки плебей ,ПЛЕБЕЙ КОМИНИСТИЧЕСКИ.

А ти мен уважаваш ли ме ? ))))

Уважам те

да,така е!тап като стругар!!!!

Най-накрая читав политик на небосклона. Само така, Радане, истината в очите!

Още е доста далеч от небосклона. Много е рехава конструкцията и има доста звезди в РБ !

Колко много ми се иска точките на моя фюрер серьожа да успеят,обаче този Бойко,.............

Бойко да каже защо дъщеря му е американка и защо иска да управлява с турците?

Дъщерята е в Америка ,защото майка й е в Америка . А защо сина на Корнелия е в Америка ??? И от ясно по ясно Бойко каза ,че няма да направи коалиция с ДПС. Малоумни ли сте та не дхващате ,че този Черен пиар се изпразни от съдържание??!!!

И това е проблем за реформаторите, защото те искаха да правят коалиция с герб .... а герб искат да си играят с дпс !

Цацата го избра ВСС. ВСС го избра парламентът 2012. В този парламент ГРОБ имаха 116 дупетата и още няколко "независими" на тяхно подчинение. Така че Буда нека не ни ги пробутва тия глупости за консенсус. А това че Цацата го е предал си е негова вина. Че тиквата не може да си подбира кадрите е всеизвестно: калинки, министри от кръстовища и така нататък.

Най- накрая се намери някой, който да посочи проблемите в блатото, наречено правосъдна система! И най- важното, има предложени конкретни решения на проблемите.

Не виждам причина да намесваш БСП в темата. Разлика с тях и реформаторския блко няма - и за двете партии властта е всичко. По-важното е че този Радан е един човек без професионален опит, без възможности, но с големи амбиции.

rado_7_6@

Тъжно ми е да заключа това, но реално помията срещу герберугите показва, че рамадан е боклук, натоварен от ДС да 'дръпне' няколко процента от иначе яки противници на позитанските разбойници. Виенските Асаци определено са майстори в играта

Ама ти четеш Евангелието от зад напред. И на слепите в БГ е ясно ,че това което казва Радан е истина, но си траеме. Да задкулисието у нас е страшно и вече даже не се крие толкова. Ако не си човек от някоя от управляващите партии и най вече ДПС няма държавна служба и с 20 г.тр. стаж те изхвърлят.Радан има мъжеството да го такаже .ГЕРБ правеха същото затваряха апетитни фирми чрез проверки на ХЕИ НАП само и само да ги съсипят и вземат бизнеса.

rado_7_6@

Страхотно 'мъжество' се изисква, за да кажеш, че в една страна била под руско робство педесе години и фрашкана и сега с русколизачи не вървят нещата. Евалата на рамадан, велик 'мъж', велик 'държавник' :) рамадан практически обслужва позитанските разбойници с начинът си на ДЕЙСТВИЕ.

И на дацата е ясно ,че папагала на Гаргамел след като няма какво да каже повтаря нелогичните изказвания на другите опоненти! Но дори и да е ДПС пак ще гласувам за ГЕРБ с Бойко Борисов Премиер!!! Казах!!

zeddd

От години е обществена тайна, че съдебната система е най-прогнилата, корумпирана и долна система в България.

Аман от хора жадни за власт и с никакъв професионален опит. Никога не бих гласувал за РБ, защото за мен това е една сбирщина от хора, за които властта е самоцел.

Радан Кънев е адвокат по наказателно право със собствена кантора и дългогодишен опит. Така че много добре знае какво говори.

А бе Радане че ти "дирижира" какво да "пееш" е на всички ясно че е "лаборанта"!Но защо "песента" е същата, като на бсп, нали сте десни?

Свободата, Санчо; даже при управлението на Виденов българите се чувстваха по-свободни, отколкото при Боко и Цеко.

съм бил при Борисов. Може и журналята да питаш кога.

И като ги познаваме по делата какво направиха Герб по различно да обясниш,че не се сещам?!

Всичко помниш, ами що се правиш на гламав?

Спряха проверката на Мишо Бирата в акцизният му склад и после той се гътна щото много знаеше.Освен това се ходеше на "мачлета " с правителсвен самолет и се режеха мноооооооого ленти, виж за работа време не оставаше.

това си е вашият живот, гласувайте за коъто си иската, но после не плачета! Ауууу, аууу, ау аууууу! Така е то в животът! Кой каквото сам си направи.........

естествено Едвин Сугарев и Георги Марков!