Кънев: Служебният кабинет връща на власт ГЕРБ

Лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че виждаме модел на връщане на еднопартийно управление чрез служебния кабинет и призова да не се прави връзка с протестиращите

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Служебният кабинет връща на власт ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рамадане Кънчов, няма нищо по нормално от ЕДНОПАРТИЙНОТО управление! Така отгоеворността е ясна! Обратното е "куче влачи диря няма"! И спи да лаеш - съвсем ще отблъснеш евентуалните си избиратели!

Г-н Кънев,това което твърдите от г-жа Манолова ли го научихте,или тя прихвана от Вас? И още нещо,НИКОГА няма да гласуваме за рожбата на мафията г-н Борисов!

Рамаданчо Рамаданчооооооо,няма да има кокал за тебе!!!!!!!!!!!!

По делата ще ги познаете факти: - Костов е техния Бог, но не бил в ръководството, а имал лаборато- рия за да помага/провокира/ и Акция 1 Подло изместване водач и евродепутат от трупа ДСБ... ?! Акция 2 подкрепа на БСП за бюжета въпреки решение на РБ но Радан.костов дига скандал Акция 3 БСП и РБ подло внуша- ват назначения на експерти били на ГЕРБ , искат ДПС да преяшда, а БСП да мародерстват с власт...?! Акция 4 трупа ДСБ да налапа 4 десни партии и шеф да е Радан безличен подъл лъжец - бил от създателите на ДСБ през 2004г., а е член на трупа ДСБ от 2007г Акция 5 Съсипванена десни партии по модела съсипал СДС и подли манипулации срещу ГЕРБ заедно с БСП в интерес на БСП.дс Бог наказва предатели на народа!

Кънев ,РБ сте един тюрлигювеч...колко партии се събрахте и нямате една шапка хора.1996/97 мръзнехме по площадите,за да дойде СДС на власт и завинаги да пратим комунистите в небитието,а то какво стана...всички хукнаха партийки да правят?Жал ми е за вас и кукловода ви Костов!

алоо,сопри се рангеле,герб ще баде раководител в даржавата,а не неграмотници като тебе,цветарко ниедна.

Този на снимката до сега не е казал нещ конкретно какви ще ги върщи ако дойде на власт .явно целта му е властта а не делата Така че да не ни очаква на изборите .БЕ що го мразите толкоз тоя БОрисов що се страхувате от него Ако не сте лъгали и крали той с радост ще управлява с васАман от интелигенти като теб Раданчо Вие ни докарвате само мизерия празни надежди а живота си тече иза много от нас време да чакаме не останаПйк и вярваме на Бойко едно че е пич друго че е от народа трето че говори ине лъже и най вече е българин и то истински САМО ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов!!!!!!!

Абе Къневрабе момче.Не се ли осешташ, че си маша в ръцете на Костов. След като се окакате на изборите ти ще си виновен а не Той.Ако искаш да се политик, научи се че може и твоята глава да роди нещо, защото Костовата ражда разруха и падеж.

От самото "начало" на промените бяхме за премахване на комунистите от властта ! Но ето вече почти 25 год ТЕ още дърпат конците в Б-я!?!?Неприятно е лидера на ДСБ да се "бори" против ГЕРБ!?!? Нали са десни партии??? Нека , като не си помагат - поне да не си пречат!!! С изказванията си Радан Кънев ПОМАГА на БСП?!?!!? Вървейки по този път ДСБ ще остане ПАК зад борда!! Лошо е да си беден и гладен политик!!Празния корем озлобява , а е и лош съветник!!

От първия момент, от първите свободни избори, съм гласувал за демокрацията и за дясно управление. От самото начало, без грам колебание, застанах като симпатизант и привърженик, на страната на ДСБ. Със същата твърдост и категоричност заявявам : Радан Кънев е опасен за дясното политическо пространство. Все повече започвам да се убеждавам, че гони някакви, неподплатени с реалност, лични амбиции!

Ти за ЮП ли или не?

Категорично, сто пъти и още сто пъти по сто, съм ПРОТИВ южния поток и против Белене. Аз съм този, който първи написа за Белене, че ".... това атомно чудовище е икономически, финансово, екологично и политически опасно за България " ! Казвам го и сега и то компетентно , защото 50 години съм работил само в областта на енергетиката !!!

Тия зелени може ли такива профански условия да поставят. Въпрос на наука е това ГМО доколко и дали трябва да се използва. Защото, алтернативата е по-голяма употреба хербициди, които оказват пагубно влияние върху пчелите. За ядрени мощности, горе-долу да ги разбере човек, но единствената чиста алтернатива на това са ВЕИ, които излизат бая дебело. Тоя лукс може да го има, докато горим фосилни горива, но когато поизчезнат? Ако технико-икономическа сметка покаже че има полза? Ако има инвеститор, склонен да сключи договор и да изгради мощностите, пак ли ще е зле? Лашкаме се от крайностите на Овцаров до пълно отрицание, а истината най-вероятно е между. Но явно зелените не могат да остойностят нещата, но пък и трябва да измъдрят нещо да не излезе че само драпат да влязат.

Фактите от извора - шефа на икономическия екип на ДСБ Димитър Бъчваров вчера подаде оставка с протест срещу Опасната Неграмотност и Обществена вреда на Радан Кънев поткрепил БСП.ДПС за бюжета.. Зъл, подъл, завистлив, некомпетен- тен, обществено вреден и ..е Радан ноВЕРЕН НА ЗЛИЯ ДУХ ЧЕРНИЯ И.К.

....що не се огледаш,че приличаш на социЯлист от Димитър Благоевото време ---ти стана по зъл от комунистите бе?!? - пари ли ти дават, някаква лична връзка ли обслужваш---какво??? Никой не ти иска мнението ---ти говориш- говориш- ПЛЮНКИ ХВЪРЧАТ СРЕЩУ ГЕРБ ОТ ТВОЯТА БРАДЯСАЛА УСТА! Ти си срам за дясното пространство---махни се,престани да се пишеш Д-т-ЕСЕН ---никой не те пита!!!ПФУ !

Не подкрепям тези провалили се политици начело с Кукувицата,но в случая Кънев е прав,този арогантен самовлюбен човек(Боце) не трябва да е премиер.

Какъв му е проблема на Радан с ГЕРБ, ако и десните са против ГЕРБ то най-вероятно пак ще се стигне до въздушни коалиции от типа БСП, ДПС И АТАКА. толкова ли не могат да се разберат десните в името на България.

стискам ти ръка,дано да си от ВАРНА!

ти имаш ли си представа,как вярвахме 89'година?

БСП-тролчета, докато Танов беше шеф на митниците, всяка година растежът на приходите на АМ беше три пъти по-голям спрямо растежа на БВП, а през тази година на БСП и ДПС темпът му се срина тройно, въпреки че Танов им завеща много по-добра организация и оборудване спрямо това, което те му завещаха преди 5 години!

Нима те учудва че са против добра организация в митниците?! Все пак са преки или косвени наследници на обирджиите на мандри.Те бяха против и измервателните системи при търговията с горива.

Страхотен" растеж" имаше , ама замразени доходи.

абе радане докога все друг ще ви е виновен вгледайте се малко в себе си и потърсете там вина

абе радане,абе кънев,на всички е ясно,че костов го създадаха да руши дясното!за сега успешно!браво,надминаваш ментора си!!!!!

А бре Нено,като си от боята защо обиждаш Костов бе!!

Цветанов беше осъден за нещо, което е вършено от всички негови предшественици като началници на МВР - понякога да отказват използване на СРС. Но те нямат дори повдигнато обвинение! Ако имаше и 1/1000 нещо нередно между Танов и Борисов, двамата отдавна щяха да са в затвора, пратени там от поръчковата ни съдебна система, обслужваща мафията и обръчи от фирми

Браво Радане - тука си прав ! И аз не харесвам , че си обвързан с Костов . Но тия ти твърдения са верни и те подкрепям !

Кой каквото ще да пише, Кънев (Костов) Станишев (Моника) и Местан (Доган) са си партия, обединени в капиталите на доскорошния тандем Василев - Пеевски.

Изгледайте хубаво клипа" Костов за 3 та политическа криза",изгледайте Москов и Манолов в лице в лице и ще разберете как се излиза от кризата,какви са мерките с монополите с енергийните проблеми и защо трябва да се подкрепят тези момчета,стига лалайте само заучени фрази и безразборни приказки,научете нещо ,поумнейте!!

То като си отстрани много лесно се умнее... Ама като седнеш във властта друга песен запяват, тогава виждаш хора като Станишев, Царя и Костов какви договорчета и анексчета са подписали, като за Мариците, Огледалото, Белене, Южен поток и т.н.

За властта аз познавам само 1 политик който допринесе за напредъка на страната,казах горе да не говорите с заучени фрази като за мариците,искам да те питам 10 години скъп ли ти беше тока от 2000 някъде до 2012,тока не е скъп,плащаме горе долу един от най евтините е ЕС ,доходите са ниски и икономиката е зле,това е проблема

Радан хем иска да е опозиция, хем да участва във властта. Говори непоследователно, за да втвърдява малкия електорат на ДСБ и РБ. Кънев преследва една единствена цел да отслаби ГЕРБ, за да може БСП и ДПС да се доближат по влияние до ГЕРБ и отново да вземат властта! Радан подкрепи БСП за бюджета! Без да предложи алтернатива! Той говори за тайни договорки между ГЕРБ и БСП, явно съдейки по себе си той е в тайни договорки с комунистите! Димитър Бъчваров от ДСБ вчера написа за икономическата политика на Радан: "Политическите решения, възпрепятствали поправката на тежко сгрешения бюджет, ще доведат до задълбочаване на икономическата криза, бедността и безработицата в България. Те реабилитират проваленото управление на БСП и ДПС", "неглижирането на ключовия проблем с бюджета само заради подозрения в нечия сервилност, носи вреди, вместо ползи за избирателите ни", пише още Бъчваров. "Г-н Кънев не потърси моето мнение преди да окачестви позицията на ИС на РБ. Приемам това за знак, че той повече няма нужда от мнението ми като експерт и политик", "незнанието или неразбирането са лоша основа за "последователност", както и че не съществува колективна мъдрост на индивидуалната некомпетентност. Затова бих препоръчал сложните политически решения да се съобразяват с мненията, опиращи се на адекватен опит и експертиза." Вчера Бъчваров подаде оставка като ръководител на икономическия екип на ДСБ в знак на протест срещу опасната неграмотност и обществена вредност на Радан Кънев.

Тоя електорат е толкова малък, че дори и твърд да е - пак няма да задоволи никой! Защото все пак размерът има значение!

Костов е патологично зло! Едва ли са само 1млн. на Костов в КТБ, това което върши е истерия с цел натиск и отлив на гласове от ГЕРБ, защо ли!? Май париците са повече! Първо Борисов каза защита до 100K€ и второ ДОСИЕТАТА НА ПЛИТИЦИТЕ В КТБ! Залога е голям и сега Костов очаква чудо!

Аватара на Костов!

Спокойно, Рамадане, ГЕРБ сами ще се върнат и без твоята помощ! Мавъра как е пак ли ти натисна копчето! КТБ кога отваря?

бе хора костов не е виновен за парите е КТБ!той касиерара взел еднолично решение!ми на и стойнев не питал партията за АЕЦ!

На Радан Кънев все някой му пречи. Но това не са БСП и ДПС.

На Костов никога няма да му мине, че ГЕРБ спечелиха изборите въпреки, че самият И.Костов се постара доста това да не се случи. Костов играе с БСП, никога не е бил демократ, хората му дадоха криле едно време, а той предпочете да пълзи, предаде синята идея, а сега си мисли, че Бойко му е виновен.

Странно нещо е българския избирател. За 25г избори винаги е против комунистите, а те не слизат от сцената. Дори да се сменят, комунизмът като манталитет не е помръднал.

То не става въпрос кой какъв е, а какво върши, това което направиха Луканов, Виденов, Костов, Царя, Станишев, продадоха, раздадоха, разграбиха и т.н. не мисли хората за идиоти. Кое ти е странно?

Дясното в никакъв случай не е ГЕРБ, не и с Бойко Борисов начело.В дясното не чакат Фюрера да спусне указания, за да не цопнат, там няма диктатори!Ясно и категорично разграничаване от ГЕРБ ще избистри физиономията на РБ и ще привлече европейски мислещите избиратели!

Но положението в момента е такова, че 99% са русофили ( путиноиди ) и лумпени. Няма как нещо смислено да спечели мнозинство, защото мнозинството не е смислено.

Господин Кънев, като с Костов сте толкова умни политици защо ДСБ остана без държавна субсидия и защо на Костов парите са в КТБ? Моето мнение е, че първото е направено нарочно, а второто - от алчност. Така че, оставете по-умните от вас да направляват политиката на РБ.

Кънев,само страх те гони, за това говориш врели - некипели! Разбери дясното е разбито , но ти от вътре ще го доразбиеш, ще ти помогне такива като г-жа Кунева! Стига противостояне, на ГЕРБ, но впрочем , това ще им помогне , давай!Говорете си поне , а не се дръж, като Ментор и не си мисли че само ти си прав! Нещата не са само черни и бели, има и нюанс.... В нюанса , намери опората , и започни , да мислиш не само как да остане ДСБ на повърхността, а да останат да управляват партиите членки на ЕНП. Когато СДС беше на власт, казвахте, че е по-добре , да управлява една партия-еднопартийно правителство , а сега не трябва казвате, еднопартийно....!???!???Поради що?

Реформаторите предлагат реформаторско правителство което да работи по спешни и краткосрочни решения за подобряване на живота на гражданите и оптимизиране на дейността на държавните институции чрез икономически мерки за ограничаване на корупцията, особено в обществените поръчки и и енергетиката. По думите им, такова правителство трябва да установи справедливи отношения между банките и кредитополучателите, нормален бизнес климат, ограничаване на монополите и условия за съживяване на малкия бизнес, нови работни места и повишаване на доходите. Стъпки на Герб: 1 во -Затягане на коланите 2-ро затягане на коланите 3 то затягане на коланите 4 то вдигане цената на тока

Скрий се стратезе. Явно някой трябва да затяга коланите след пладнешките обири на триглавата змия. Хленчещ неудачник.

Ти си неудачник,сигурно имаш само 1 колело ,какво направи Вожда за 3 години,фалити ,защо го свали от власт народа?

кой да управлява? султан доган

Малък Пу..о, ти едни пари не можа да опазиш на партийката си че си тръгнал да коментираш какво управление да има временното правителство. Остави по-далновидните от теб да му мислят ;)

да Радане, остави на старите изпечени мутри да крадат на воля бе стига пречи еее значи

Факти :- Радан се представя за един от основателите на ДСБ на Костов съсипал десната идея СДС През 2004г. е основана ДСБ, а Радан е член на ДСБ от 2007г. - Злия, подъл Радан е раздвоен Близнашки бил комунист и др., а сега кабинета бил на ГЕРБ...??!! - Подло е да си против ДПС, а да искаш областни у-ли да си стоят и да мародерстват Виж Благоивград Лабораторията на злия дух Костов действа за овладяване на РБ и за съсипване и атака на РБ с/у ГЕРБ

Факт е, че страната ни е най - гадното място за живеене в ЕС. Негативизмът трови дори природните дадености, да не говорим за хората. А във всеки човек има и по нещо добро. Възможно е и във вас да има. Покажете го в следващия си коментар.:)

Кънев не може да бъде лидер. Държи се като малко заядливо кученце насочвано от лукавия циганин. Скача срещу Борисов като джак ръсел на каракачанка. Въобще и сините и червените комунистчета са страшно принципни - ама само на думи.

Събрал дявола водачите на БГ партии да реши на кой да даде властта.Дал им по 1 купа ядене ,но с много лъжица. Седнал Бойко хванал лъжицата мъчил се не става.След това дошло ред на Станшев,Местан и Волен,нали са лукави хитреци,взел Местан лъжицата и подал на Станишев,Станишев на свой ред подал на Волен и така се нахранили. Извод:Докато не с подадат ръка Герб и РБ и да обединят идеи гнойната коалиция все ще ни клати!!

дълга лъжица

Политическите самоубийства в ,,дясно" продължават. Остават още няколко човека. И Радан е сред тях ...

Откакто докараха "величеството" от Мадрид от мутрите умиране има оттърване няма. РБ дава заявка да промени нещо но е твърде разнороден и едва ли ще успее. Ха дано ама надали както се казва. А и матрЯла май му харесва да се къпе в собствения си сос.

На края на годината, за Коледа, така ще се промени ситуацията, че ще се чудим на писанията си днес. За тези които не знаят, СИЛАТА Е С НАС, носителите и притежателите на БЪЛГАРСКИ ГЕН. Нека този месец се ОБЕДИНИМ на 15 август в 21 часа и на 28 август в 13 часа, та да видим каква сила и мощ сме на 5 октомври. Всички фактори "работят" за нашето разединение и противопоставяне. И въпреки всичко ... ние ще пребъдем.

Прекрасни ми Радане, като те избере народът, сложи когото си поискаш на власт.

Радан Кънев и Костов са скритото оръжие на БСП. Едно са безсмислените приказки, друго са безумните действия на тези самозвани лидери, от които на Позитано са много доволни. Но каква е цената ???

Очевидно, другарят Кънев иска да останат на власт БСП и ДПС.

турчалята ли да остави да дерибействат - как са дошли така да си ходят

Не ми хвали хора който се подчиняват без никаква смислена политика ,а народа гладува!

Преди да плюете Кънев и умните от РБ,които имат план за реформи и то положителни вижте какво допринесоха вашите миризливи партии,май само фалити и обедняване