Радан Кънев ще води листата на "Демократична България" за евроизборите

Светослав Малинов отпада заради гафа с пакета "Мобилност". ГЕРБ обявяват кандидатите си утре, Цветанов очаква да имат 7-8 депутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятайте какви ги е събрал Ицо Иванов щом си избраха Радан за лидер на листата

С Христо Иванов и Тома Белев, подвластни хора на олигарси, работещи срещу интересите на страната, тази коалиция е обречена.

Например, трябва да си най-голямо теле и се казваш тома, безчестник и никаквец, за да си говорил това и сега да говориш друго. Биков се озова в Националния съвет на "Движение България на гражданите" на Меглена Кунева през 2012-а. Оттогава е следното му изказване: "Борисов няма изход - или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция..."

Обратен и отварачка за консерви

Този Тафров, българин ли е? Много е мургав. То при старото СДС много си бяха със съмнителен произход. Да не говорим за сексуалната ориентация на някои господа от редовете на тази прословута организация. Времето няма да стигне.

им препоръчвам да прочетат какво пишеше за Тафров докато беше посланик, какво мислят за него съучениците му от френската гимназия в София и им пожелавам синовете им да им доведат зетьове като тази креатура.

Изпълзяха отново тези насекоми, значи е дошло време пак за изборен "ШУТ" ПО ГЛАВАТА НА ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ-ДЕСНИ , незнайно защо нарекли себе си "Свободолюбиви" !

Поредният софийски кьорфишек на Радан Кънев и бившето СДС. Зелени и десни в една коалиция за европарламента. Ако влязат в парламента, коалицията се е разпаднала. Кънев и Тафров ще бъдат в групата на ЕНП с Герб заедно. Госпожата от зелените ще бъде при Ска Келлер. Каква алтернатива сте вие с комплексарските си изказвания за Европа? Ако за Кънев Европа почва от Лисабон и свършва в Драгалевци, то за нормалните хора продължава до Урал и Шпицберген. Европа е твърде хетерогенна, за да ми налагате призмата на римокатолицизма и протестантизма.

Леви демократи много. Десни се търсят.

Това е груба грешка. Милиционерите си имат подготвени опорни точки срещу Кънев и реално им се улеснява задачата. Изборът на Кънев обслужва ГЕРБ и БСП. Спирам до тук за да не обслужвам и аз партиите, които ни унищожават.

Успех на ДБ!

Сите шопе о шопската салата.

Видяхме ги и Раданчо, че и Христо...В подходящ момент и двамата бяха подлоги на ГЕРБ и ако им се удаде удобен случай пак ще станат само и само да докопат кокала

Се въртят ли, въртят от тридесетина години....Минат зад завесата за малко, после пак се покажат и така. Не допускат нови актьори във водевила.

Цялата кампания ши ни обяснява какъв е Бойко... поредния луд

А боеко а боеко и цвинокио по всяко време започват с Корнелия и БСП и завършват със Станишев. Без значение какво ги питат...

Рамазана и той за евра тръгнал...иначе е един плювач, де нищо реално не е сторил

Това са хората, които българите трябва да подкрепят от всичките кандидати, без никакво съмнение! Говоря, разбира се, за свестните българи, не за ноклуците и троловете - те да си избират между едни комунисти и милицучуонери - ГЕРБ, и други комунисти к милиционери - БСП и ДПС! Но... Този оът нямат право на никакви грешки и заигравки, и това се отнася бай-вече за Радан Кънев! Голям респект лично за Христо Иванов!

навремето евреина А. Луканов насила ПОСТАВИ Ваньо Костов за водач на СДС на Кръглата маса. Ваньо искаше да е отляво на евреина направил Българската цветна революция. Ваньо ми беше доцент по Марксистко-Ленинска Политикономия във ВМЕИ "В.И.Ленин". Там също Росзко Плевневлиев ми беше ПЛАТЕН факултетен комсомолски секретар и член на БКП. А това брадато нерадозумение на снимката с години не си плащаше членския внос за да се води поне адвокат. Тоя няма 1 ден стаж...освен като "политик". Радан Кордова(испанско еврейче) е същият цирк. Продукт на политическо инжинерство. От Девети 1944г в България няма десни партии. Всички партии днес са клонинги на БКП. България никога повече няма да има десни политици както Атанас Буров и Богдан Филов. Дясна политика означава собствен елит борещ се за независима държавност....чрез която държавност да имат независима икономическа сила от външни капитали. Основна средна класа на частни собственици - това е дясно. Държава без партокрация или олигарси, притежаващи Лумпенпролетариат.

ГАРГАТА

На кръглата маса водач на СДС беше Желю Желев Не пиши фалшиви новини

Няма начин. България е путинясала тотално и няма измъкване. Така, че тези, които живеете там се пригответе за голяма руска зима.

кой е па тоя......изплуваха от забвението разни мишоци....кофтиииии!

Само виждам едни изгладнели и озверели за власт алчни копелета. Това се случва с всички партии у нас, защото те не мислят за народа, а само как да окрадат нещичко. Управляват ни хора без принципи и морал. Всички партии са такива- БСП, ГЕРБ, ДПС, патриотите, ВОЛЯ... да не пропусна някой, че да не ми се разсърди, но всички те са отрочета на БКП и продукта на ДС и шесто. На заспал народ няма нищо хубаво да му се случи.... няма вече Дядо Иван да ни освобождава, защото оплюхме дори тези, които са направили нещо за нас, а пък с отвратителните англосаксонци-евреи ходим да се целуваме. Никой не е прокопсал от далаверките с евреи- това е!

да гласуваме за ердоган !

хванеш един и да удариш друг!

кой малоумник може да гласува за вас бе, та вие сте мъртъвци за политиката!!

Само за Костов бих гласувала

За Костов може, но за Радан - никога!!!

Има разни хора, които въпреки десетките си на брой провали, все още си вярват. Вярват, че някак ненадейно ще се появят достатъчно избиратели, които да ги направят значими в политиката ... Откъде бе, РаМадане, откъде ще дойдат тези, които да те изберат? Та те и роднините ти вече не гласуват за теб! Ама щом все пак вярваш в късмета си ... хвани се да търкаш билетчета - шансовете са огромни и наградите са големи, така казват по телевизията.

Че не е интересно, то е ясно. Не е и смешно, а е жалко. Личи как тези безумни джендъри ПЛБАЧАТ за власт! И дори нямат грам мозък да разберат нулевите си шансове.

и как ще я води тая листа ... като мечка на синджир ли ?

Обаче е пълно с малоумници, които още се борят със съветския съюз и комунистите. Идиоти, елате малко в 2019та. и се поогледайте малко.

Ооооооо, група гладни и некадърни европедали ! У лево !

Са заедно, на една маса, с една цел! Джендърите ще ни превземат!!!!

Тези са такива мазни отрепки :)))) Не знам кой ше им върже

След като извива раце и троши кости в Българияр, Радан ще пробва и в Европа!-В България днес, кой на Радан обръща внимание! ѝ в Европа?

В прехода е важна както демокрацията, така и държавността .Отслабената държава ,вече се използва за масово криминално присвояване ,до като държавата е слаба ,крадците никой няма да ги закача и възможности за нови беззакония .Създадоха се успешни хищнически елити ,те не градят ,а само рушат. Кой ограби България -песен на Стефка Берова-YouTube Кой ограби България ,тази наша люта и съдба .Кой продава днес земята ,тази майка наша свята и прокуди хиляди чада Кой разруши будната страна ,кой я излъга пред света. Минеш ли ти през нашета страна Боже мили дай и светлина....Минеш ли ти през нашета страна ,Боже мили дай и бъднина. Тая песен политиците да си я пускат всеки ден и да си направят изводите.

математическия професор ще решава.Ако, го манат до изборите може и да име промяна,но иначе почти всичко е изчислено

Удоволствие е да се види как всяка новина за истинските десни генерира толкова омраза и цялата пумия в БГ се реди да ги псува докато Герб им го бута вече 10 години. Най-бедната пумийна корумпирана яма в Европа сме заради вас руски сволачи и гъзоподаватели на гроб и бкп. Насирате се да псувате и се спуквате от яд за някои управлявали пумията 4 години. А другите години кой управлява? Явно толкова дълбоко ви го е набил Костов, че 18 години още си губите времето и нервите като бедни лузъри да го псувате докато Гроб закопа пумията на под нулата и ви дере кожата все повече всеки ден. Скоро ще останете само вие в гробария.

1. Какво общо има Костов с тези хора? 2. Пише се пОмия. 3. Биха ли споделили тези "истински десни" какво смятат за някои събития от нашата история- напр. за Народния съд?

Народния съд трябва скоро да се произнесе по далаверите на мръсниците

Благодаря, нямам повече въпроси.

бегай за хапчетата.....деснио завой е забранен вече!!

Със сигурност това е било идеята на Тафров „Така че, ако би имало някакво средство да се създаде град или войска от влюбени и любимите им, те биха ги управлявали отлично, избягвайки всичко грозно и съревновавайки се в това помежду си. И ако биха воювали с други, такива хора, макар и малко на брой, биха излезли победители, така да се каже над всички. Един влюбен мъж би приел далеч по-малко да бъде видян от любимото си момче, било че напуща бойния ред, било че захвърля оръжието, отколкото от всеки друг, и би педпочел пред това стократна смърт. А пък да изостави любимеца си или да не му помогне, когато се намира в опасност?“ Платон, Пир, реч на Федър..... Идеята , впрочем, е пленителна! Ерастесите подкрепят винаги своите филетори

Леле мале, времето се затопли и всички възможни твари изпълзяха. Планетата на животните с реалити шоу в България. Сега ще започне всемирно съскане и хапане. Но ... в природата го има и това - змии срещу змии .

Типичен еврогейски представител е Рада Дълбоката.

Това да не е Свещеният отряд на Тива в България? Отрядът разчитал на по-висок боен дух, в следствие на интимните взаимоотношения между войните в него. Пример за жертвоготовността на войниците в отряда е смъртта на Епаминонд, който загива за да защити своя любовник Пелопид.За разлика от обичайните подразделения хоплити, Свещеният отряд бил на държавна издръжка.

Интересно ми е деос в тая "коалиция" ли е? За кого ще гласуват българските сексуалити алтирнътиви?

Аз съм безкрайно разочарован. Къде е отявления борец срещу хибридите ненчев? Защо не е включен в листата? Ние селските крадци и хитреци отново не сме представени в Европа! Откакто кака маузер се изшмули и замина за Америка повторно сме немили недраги... Няма представителство за нас! Сал един ненчев ни беше останал и той - трудовак!

Харесва ми идеята, но няма как да гласувам за гея на втора пътека... Абсурд!

Ами, гласувай за гея на първа пътека .

Народът го е казал: Когато Господ иска да накаже някого, най-напред му взема акъла. Тия ще не се поогледат помежду си?! Не БСП и ГЕРБ убиват дясното у нас, а точно тези. Оня ден, в една компания, казах, че съм десен. Един ме попита "И като си десен, кого подкрепяш?". Замълчах си. Кого да подкрепям, бе? Христо Иванов - наследника на видна комунистическа фамилия, дето му направиха партия ония от Америка за България от времето преди Тръмп, Костов ли с неговите 25 000 месечно от Цветан Василев или неговите политически наследници - Радан Кънев и Атанасов? Зелените ли, които по дефиниция са по-леви от БСП, а ако се самодекларират като десни, значи са просто едни идеологически безпросветни измамници... А сега и Тафров с неговите диктаторски замашки във Външно министерство и изцепките му посолствата като посланик лиМи вижте му само днешното изявление - лъжи, лицемерие и тъпня! Кого да подкрепя, бе? Тези лицемери и лузъри на снимката ли?! Бих ги нарекъл циркаджии, ама не ми се иска да обиждам българските циркови артисти - не заслужават такова сравнение.

Радан - педал, Стефан - педал, Албена като я гледам какъв е, дали не ги оправя и двамата.

Радан Кънев е лъжец. С ушите си го чух как преди изборите каза, че правителство с Борисов е напълно изключено и после се отметна за да се докопа до властта. Какво значение има какво ще обещае сега. Може да говори каквото си пожелае, неговата дума няма стойност, а мъж без мъжка дума си е мотамо ... айде да не казвам.

Пак трябва да гледаме тоя идиот. Не знае ли кога тртябва да изчезне от пространството. Пак иска да папка. Ей ненаяли се бе

Алгафари здравей, най правилно когато го попитаха по канал 3 днес накрая. Той каза... Губещ е народа. Иначе Радан +++++, но ще отсъстваме

Мда,Цветанов,вярваме ти.Не се съмняваме,че не 7-8 депутати,а цялата си листа до 15-я кандидат в нея можете да вкарате където си поискате.Нали затова те оставиха като шеф на предизборния щаб. У нас ,казват,изборите ги печелел този,който брои бюлетините.

И тези, подобно на ГЕРБ, са подредени по схемата ГЕЙ-ДЖЕНДЪР-ПЕДЕРАС.

Радане не разбра ли че материала в България е силно комунизиран.Истинските десни са няколко процента.Тези комунисти които се пребоядисаха и станаха евроатлантици сега гласуват за ГЕРБ.Царя уби дясното а Бойко го довърши.В България сега има две фракции на БКП които владеят материала.Даже по способните са в БСП.ГЕРБ няма да ги коментирам за да не пропусна някой и да ми се обиди.Ама какъвто вожда такива и подчинените.

Тия ли са истински десни/анти-БКП? Забрави ли как Костов пишеше двойки на изпитите при незнание на рождените дати на Ленин?

*рождената дата

господа /другари с "Бай Г-з" напред в Европа.