Радан Кънев: Само Слави Трифонов може да поеме ангажимент от името на ИТН

Идеята на партията за пряк избор на главния прокурор е неприемлива и популистка, заяви евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей Радано къде се изгуби годеницо моя хайде идвай си сумати мъже бленуват за теб

И тъпия народ да знае, че правителство може да се състави и без чалга.

Радане, това не са преговори! Това е решение, за или против Хората. Ког беше за последно в Бългаско село, да видиш как живеят старците останали там?!? Наглост..

Изменник долен, как можа да станеш едно с ГРБ. Преди поне имаше за кой да гласувам! Предател на Демокрацията - това си ти

Към Иван Костов, прибери си протежето махай го този предател

Кънев да коментира как Да България с това правителство на ИТН отново вкара БСП във властта - Манолова, Дончева, Стоилов... Пребоядисани като "нови" лица.

Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! Щом НЯМА араби, негри и китайци НАБЛИЗО, НЯМА и кой да те ЗАРАЗИ с вируси... Нека да МАХНАТ маските за българи в България, да НАКАРАТ всички чужденци да ходят АБСОЛЮТНО навсякъде по улиците, с маски или с торба на главата, за да НЕ ни заразяват... И да видиш как в цяла Европа СЪЩО ще МАХНАТ маските !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

шизофреник трябва да му забранят достъпа до Интернет. То и аз не обичам араби, но знам, че и българи се разболяват. А за останалото с убийствата - то си е подсъдно.

С Буджака какво правим??? А Маджо какво разпорежда на Хр. Иванов

Изпускаш Митьо пищова. Той поне е честен

Радка почна да глъта дълбо.

А другото е яздене на всички от ДПС - е сега разбрахте ли какво означава слогана на Славуца!!!0

В ръцете на едни лоши хора. Ще чакаш раданчо :))))

Каза дъртата педерасткиня Рада дълбоката.

На прокуратурата не и трябва "Главен".

Рамадане, заща искате да сменяте прокурора? Той вкара доста боклуци на прехода в арестите. Всички развити държави имат агенции, като КОНПИ или там както се казва. Май розовата ви задница е насочена гола към нечий рамазан-байрам.

И как точно ще поеме отговорността? Като всички останали, които от президент до най-обикновен кмет на село ли? От 44-та досега никой неже поел отговорност ...никой не е в затвора за злоупотреби....та как точно Слави ще я поеме?

А от името на ДПС Ахмед Доган ли ще подписва?

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Може да помолим Василев и да се съгласи!

Станислава дето разби семейството на Камелия Тодорова с двете им деца....що за морал е тази кучка ненаситна

Винаги съм бил седесар, и тоя Рамаданчо го смятам за розово говно.

80те% със сигурност ще си изберат гл прокурор.

От три пъти веднъж да уцелят, не е необходимо повече. Досега кадровиците все на калпав попадат и 7 години не могат да го сменят.

Рамадане, доколкото знам, г-н Трифонов е шоумен и не представлява целия Суверен, а процент от него. Вижте как един друг клоун стана президент на Украйна и се постарайте да избегнете грешките му.

"Кънев потвърди становището на "Демократична България" за смяната на главния прокурор Иван Гешев, като подчерта, че по сегашната конституционна уредба изборът на нов обвинител номер 1 ще бъде направен от Висшия съдебен съвет, то ГАРАНЦИИТЕ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ ситуацията досега, СА В НОВ СЪСТАВ на ВСС." Значи, правораздаването в РБ НЕ ЗАВИСИ от ЗАКОНА, а от СЪСТАВА на ВСС. От ПОЛИТИЧЕСКИТЕ квоти. Тц, тц, тц... Юристи, сър! ... По думите на евродепутата идеята на "Има такъв народ" за пряк избор на главния прокурор е неприемлива и популистка: "...Възможността някакъв популистки лидер в даден момент, благодарение на юридическо образование, С КУПЕНА ДИПЛОМА от неназован университет, да се окаже главен прокурор на републиката, това е риск, който едно общество не може да поеме". Уф, 12 години ни управляват ДИПЛОМИ от Свищов, МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА и ЮЗУ. Нещо за ДИПЛОМАТА на Каскета!?

Не че нещо, ама рискът някакъв тюфлек да стнае главен прокурор е много по-голям, когато се избира от хора, които са назначени от политици. Има и риск постоянно да има нужда от нов ВСС, докато изберат главен проикурор, който уйдисва на един или друг лидер.

Слави милее за педалите. Витков също ги уважаваше.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Слави, ако сте приключили с консултацийте и празните приказки, Останалите просто ги разкарай!

Раданчо, я по-добре иди целуни гъза на Станислав Трифонов, Ти и без друго си готов за това...

Може, ама не иска, праща някакви примати да водят преговори, а той се скри и се появява от време на време от Фейсбука. Така ли мисли да управлява?

"Няма особен смисъл от докладите, ако те не са обвързани с някакъв политически инструмент, с който правителствата да се съобразяват". Какъв инструмент искаш? Някой в Брюксел който пише доклада да решава? Тогава има ли смисъл да се напъваме да гласуваме?

Лапай Брюксрлските хилядарки И не се обаждай Откакто стана комбина с милиЙончева за мене си нула Или по-точно 00 А аз съм седесар , от старите

.. недоклатен, вземи новата стара климатична политика и си я заври там де слънце не огрява..

Раданчо мамин!!!- Тоя дето, „извиваше ръце и трошеше кости“пак, тая политика ли ще прилагаш на съюзниците си ?

Рачко Пръдлето - Ра.Кънев искам да го видя на дебати с острието (изтъпяло напоследък) на ГРОБ Томислав Дончев. Е няма други политици откакто Местан беше отстрелян да могат да говорят пълни безмислици и то някакси свързано.

Какво иска Раданчо? Той не ще реални реформи на системата, той в пряк текст казва - че иска нов СЪСТАВ (а не структура или друго) на ВСС, и нов прокурор, а не нов начин на избор на прокурор. Значи, разбирате ли в какво се състои тая "реформа" - не в промяна на системата, а в смяна на състава, на хората. Т.е. джендърите само гледат да долапат високите позиции в политиката и особено в съдебната система. След това ще ни разкажат играта, както видяхме на Запад вече какво се получи... Дълбоко неискрено е, а и неуважително към обществото, да тръбиш че искаш реформа, и накрая да се изпуснеш и да си признаеш, че просто искаш да окупираш системата със свои хора и за свои цели, нищо повече.

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

след като сменим ВСС и новия такъв смени Гешев , ако се окаже, че и новия гл прокурор не слуша? Тогава какво правим?

Бай Хуй дава акъли непоискани, а забравя, че е от тези загробили синята идея. Радан май ще е като ген. Атанасов - цял живот в политиката и все чис, и праведен, милеещ.

Стой си там у Брусел, лапкай си тлъстата заплата и остави Ицката тука да вилнее. Няма нужда да ни подвикваш от там. Ако си толкова загрижен, откажи се от тлъстата заплата и ела у Булгаристан да ни "оправиш"

Раднчо Бърборанчо се появи! хахахаха Тоз смешник!

Първо ти предаде България с глупостите които написа в Евро парламента заедно с Елена Йончева, второ от тогава всички разбрахме че ти си десен политик ама друг път , трето всичко от сега е ясно че ще бъде подписвано от Тошко, Слави не го търси най много някое видео да излезе с него

Каква България, такава държава няма от 75 години. Тези всичките са слуги на чужди господари, и останалите политически партии също. Най-добре е с Бойко, защото е слуга и продукт на германска фондация, а по-цивилизовано от Германия трудно се намира, обаче, Германия няма армия и ресурси, затова е зависима от трети и четвърти страни.

Раданка е поемала отговорността много пъти. По принцип това е човек, който обича да поема. Отговорност.

Само учиндолеца може да оправи Рамадан Кънев и обратното.

В1. Бат Бойко рече" с гол ГЪЗ ще ми мачка таралеж", по адрес Рашков! Ами с пълно основание го е казал: Рашо Дамаджаната с 19- те си имота,два от които ПОМПОЗНИ РЕЗИДЕНЦИИ, с високи дувари,зелени морави, луксозни басейни в полите на Витоша,цели 9 часа разпитвал журналист Евгени Михайлов за танковата касета за Пешо танкиста!? Не е ли Рашо един истински комунистически гъз?? 2. Но да си спомним и друга поговорка-" ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА"! И нея можем да приложим по темата...Рашовия лаком,ненаситен,нарцистичен,комунистически гъз ще му затрие белокосата МайкълДъгласова глава...:)( В опитите си да се хареса на своя ментор Решетника и на протестърските партии- белким го включат и в новия Кабинет, Рашовия гъз няма задръжки.. 3 И за да завършим днешната ГЪЗНА тема,нека си припомним и още една народна мъдрост:" Едно дупе вземе ли да пърди,рано или късно се ...НАСИРА" Ето сега в пътъчния контрол в Парламата- Рашовото дупе пърдеше цели 2 часа на мокрофона, какви ли не зловонни пръдни изцепи той..Ясно е вече идната седмица Какво да очакваме- ТОТАЛНО НАСИРАНЕ ...

Слушайте този г-н! Той разбира кой, какво и кога да поеме ...

Още един нечистоплътен педераст който злепосавя България във Е,С. а сега и кой да състави кабинет

Първо- Не мисля ,че точно Р. Кънев може да дава "тон" на ИТН ! Второ: Все пак ИТН е нещо по-различно от... ГЕРБ .

Какво им е различното? И в двете партии наричат БКП/БСП партя майка, и БНТ, която ги лансира всичките на избирателите, които не са точно избиратели телевизия майка, а баща им един... Бай Тошо и, който му е шеф в Масква. Всичките в парламента и политиката са такива, останалото е цирк, опера и балет, а който смени посоката за някой лев, или по други причини бива сатанизиран и изолиран, понякога и отстрелян. Няколко спонсора и слуги на Москва пострадаха от чужди служби и закони, и цялата политическа свинщина се опитва да изчегърта управлението и съдебната власт, които позволиха това, не е ли кристално ясно защо? Защото те предполагат, че са недосегаеми, и е основна задача на всяко правителство, президент и съдебна власт да ги пази и оправдава, независимо какви свинщини са надробили.