Радан Кънев към РБ: Лидерските импровизации са недопустими

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обяви, че няма да участва в среща с останалите лидери от Реформаторски блок и определи техни "импровизации" за недопустими.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев към РБ: Лидерските импровизации са недопустими | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То се видя, че ,,коалицията'' РБ е слепена с пластелин - колкото да издържи до изборите. Още не седнали на депутатските столове,сините пак започнаха да търсят врага с партиен билет и да се отлюспват. Къде се натискат да влязат в историята, като не щат дасе поучат от нея!

Радане ти си комунистическа издънка---скрий се !!! Или ти се плаща много много скъпо, като на бареков та се дръвчиш???

пипи чорапчева ,кунева не е абонирана за европарламента

РБ! Бъдете единни, последователни и приниципни! Не предавайте надеждите ни за реформи и промяна. РБ е заплаха за ГЕРБ и ББ. За това изказванията на Герберите в последните 2 дни са манипулативни. Радан и Петър да помислят дали трябва да се направи една крачка назад, за да се върви после с две крачки напред. А Радан рано или късно ще бъде нашия Министър председател !

Политически проститутки! Браво само на Радан!

на избори трябва да участват само партии ! тези коалиции да си ги правят след избори , ако влезнат . тези се изпокараха още сега ! и като се разтури седянката излиза че в парламента има партии които не са минала 4%

Герберастчета, да ви светна тук, че др. Кунева подкрепя вожда ви щото се вижда вече вицепремиер. Ха да ви е честита. поредната комунистка в неговия отбор.

лайкучката си лайкучка , пък керванът си върви !

Браво Радане,точно така трябва да отстоявате позициите си и да се изпълни програмата за промяна в конституцията ,съдебната система и администрацията, това което от Герб не искат, защото искат да обслужват партийните си интереси и да караме по старому. За това сме гласували за вас!

"промяна в конституцията ,съдебната система и администрацията, това което от Герб не искат" Бре? Много си светнат/а? Я кажи тогава, коя точно промяна на конституцията, съдебната система и администрацията, ГЕРБ не я искат, а от РБ я искат?

На пресконференцията от Герб на въпрос на журналистка казаха ,че не искат нова конституция ,а за съдебната система и дума не казват. И какво се получава, ще обслужват интересите си и ще вземат поръчките това което правеха Бсп-Дпс дълги години без търгове. Обясни ми ти каква промяна ще направят като ги видяхме 3 години и как с подадоха оставката.

гласувахте ама малко . когато раданчо се яви на избори сам , а не в коалиция , спечели поне 33% ще изпълнява своя програма , ако може !

Докато сме малко и продължавате да гласувате за партии докарвали БГ до кризи все ще сме така цъфнали и вързали.

ЕЕЕЕЕЙ РАДАНЧО??НЕ СЛУШАЙ ИВАН КОСТОВ. ТОЙ АКО БЕШЕ СВЕСТЕН, ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА, А ТОЙ Я ПРОДАДЕ НА БАНДЮГИТЕ. ЗАТОВА СЕГА ЗЛОБЕЕ СЪЩО КАТО СТАНИШЕВ СРЕЩУ БОРИСОВ, ЗАЩОТО ТОЙ ЕДИНСТВЕН В ТАЗИ КРИЗА УСПЯ ДА СТЕГНЕ , И ДА НАПРАВИ НЕЩО!!

РАДАНЕ! КАКВА СТАНА ТЯ БЕ БАЦЕ? ДРУЖИНАТА НЕЩО НЕ ТЕ ЕБ.ВА А? Вашата работа стана май македонска работа а? Един македонец- комита! Двама македонци- дружина! Трима македонци- дружина с предател! Само не разбрах! Останалите лидери на партии в РБ (Радановия Блок), подвластни ли са на баш-лидера Радан и трябва да изпълняват нарежданията на лидера баш-Радан ли?

...е такъв... ...Направо се учудвам,колко прост и загубен трябва да бъдеш,за да гласуваш за тези от ...снимката... ...Вгледайте се само във физиономиите им и добавете като фон и тази в средата...МОШЕНИЦИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИЦИ... ...ТРЯБВА ИЛИ ДА СИ РЕСТИТУТ,ИЛИ ПРИВАТИЗАТОР С БОНОВИ КНИЖКИ ИЛИ "БИЗНЕСМЕН" С НЕЯСЕН СТАРТ В БИЗНЕСА ЗА ДА ПОДКРЕПЯШ ТЕЗИ.... Д Е Г Р А Д А Т О Р И !!!! НАРОДЕ !!!! ...НЕ ИМ ЛИ СЪРБА ГОРЧИВАТА ПОПАРА ВЕЧЕ ОТ ЗОРАТА НА ..."СИНЯТА ДЕМОКРАЦИЯ" ...НЕ РАЗБРА ЛИ,ЧЕ ..."ВРЕМЕТО НЕ Е ...НАШЕ",А...Т Я Х Н О !!!

Радан е неадекватно и нахално момче, което е подарък от съдбата за умиращата стогодишна бабичка. Това се отнася и за цялата им партийка, която слугува на комунистите. Никой друг не им е направил толкова големи услуги.

Радан и Москов наливат вода в комунистическата мелница. Изключително нагли червени маши, които от далече миришат на предателство. РБ трябва да се отърве от тях възможно най-бързо. В противен случай ще отблъснат и последните си привърженици.

Борисов ще направи правителство с ПФ, ББЦ (и евентуално АБВ). Тези глупаци, ако не се разпаднат, ще бъдат опозиция в компанията на Сидеров и БСП. И това ще последното им влизане в парламента. И нищо няма да реформират - НРБ - НеРеформаторски Блок.

ПРАВ Е РАДАН КОСТОВ - ЕВАЛА НА ТОВА МОМЧЕ....ЧИЧО ВАНЬО ЩЕ ГО ПОВИШИ ОТ ЛЯВ НА ДЕСЕН СОЛТАШАК

...к'во стана с това момче бе...нали и той беше някакъв "паж" на мавъра...

прав се оказа Волен Сидеров.

Радан щял да наказва Лукарски и Кунева. Хи хи и как? В ъгъла с вдигнати ръце? Егати шушумигата. Ще има да подсмърча сам пак.

Ако изгонят ДСБ от РБ всичко ще е наред. Кученцата на костов само лаят по негова заповед и объркват всичко.

Що не те изгонят тебе, накъм анадолските манафи!?Да нода се успокоиш при тях накрая!?

И каква стана тя сега? За какъв дявол самодостатъчните си г-да и г-жи от РБ изобщо участваха в изборите? Прошение до Костов ли да пише Борисов, за да благоволят да си изцапат ръчичките с властта и задължителните за оцеляването на България реформи? Българите нямат нужда от "аристократичното" им погнусяване от контакти даже с други членове на ЕНП? Като как ще се кълнат при заемането на местата си в парламента? Нали депутатите представляват целия народ, а не само гласувалите за тях? Когато искаш да дирижираш създаването на правителство, първо трябва да спечелиш избори, макар и веднъж, а това става с печелене на доверие и работа , а не с лабораторни занимания.

изборите ,защо препикава до другите партии?

Излиза, че някои лидери изказват позиции на партиите си без взето легитимно решение от органите им. Камо ли пък от тези на РБ. Извинявайте, но това вече на нищо не прилича - чист кариеризъм. Каквото и да се коментира, засега Радан Кънев се държи най-мъжки и предвидимо от РБ.

ЗА ЛУСТРАЦИЯТА ГО СПРЯ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД.КОЙ ГО СПРЯ ДА ИЗВАДИ ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА НА СВЕТЛО КОГАТО ИМАШЕ ЦЯЛАТА ВЛАС?КОЙ СКРИ ЧЕ ПЪРВАНОВ Е ГОЦЕ?МНОГО СИ НАИВЕН МНООООГООО.

Елате при нас,да не идваме ние при вас! Така ли?

ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ В ЕДИН СВОЙ КОМЕНТАР НАПИСАХ , ЧЕ ТАМ КЪДЕДО Е КУНЕВА ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ РАЗБИРАТЕЛСТВО КОИТО НЕЕ СЪГЛАСЕН С ТОВА НЕКА ПОСТАВИ МИНУС

Да добавя - и Кабакайдовци като Лукарски. За съжаление СДС остана една куха абревиатура превзета от олигархията. От уважение към техните макар и малко избиратели обаче бяхме длъжни да направим коалиция.

ЖАН Е ЯСЕН-КОМУНИСТ.КОСТОВ УЖ МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ А ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ПАРТЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ СТАНАХА СОБСТВЕННИЦИ НА ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ ЗАВОДИ.ПИТАЛ ЛИ СИ СЕ НЯКОГА ,ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ?ЗНАЕШЛИ ЧЕ В НАСЕЛЕНОТО МЯСТО КАДЕТО УЖ СЕ Е УЧИЛ ЗА ПИЛОТ,ТАКОВА УЧИЛИЩЕ НЯМА,ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ...?

Ако си гласувал 9/9 ти е простено да не знаеш. Лустрацията я премахна Конституционния съд, защото там бепе бъкано от агенти като човека с два именни дни - Героги Марков (агент Николай). Сега фронтмен на ГЕРБ. Интересно само как се е чувствал до него бившия шеф на Комисията за досиетата - Методи Андреев, на откриването на кампанията в зала "Армеец"?!

моля ви се! Костов имаше пре-достатъчно лостове да направи лустрацията закон и дори да я вкара в конституцията. Един, два ако трябва 1000 закона - накрая народа щеше да изгони КС с камъни ако се инатят. Прекалено лесно се предаде.

взе, ти например, заем от банка и да се кандидатираш за приватизатор!С държавни предприятия в провалена държава, с партийните секретари в тях и празен бюджет, който да даде пари за модернизирането им/струващо много милиарди/ или да продължи да ги издържа само!?Пак струващо милиарди! И при рухналия СИВ, който да им взема умрялата "продукция", накъде отиваш!?Ставаше приватизатор тоя, който се беше сдобил с пари!?Сиреч, комунистическата номенклатура и партийните секретари и агентури!Парите от приватизацията, правена при приватизационни закони, приети от жанвиденовския парламент, отидоха в държавния бюджет и оттам при обикновените хора!В края на управлението костово, заплатите от 16 долара бяха станали на 160 долара, а пенсиите, идващи пак от държавния бюджет, от 6 долара на 60 долара!Ако имаше тогава механизъм и големите, частни търговски бази, ясно в чии ръце, да не вдигат произволно цените, щяхме сега да сме до Полша!

РБ представи своята програма, под която са се подписали всички лидери на партийте от блока. И какво правим сега? Хулим тези които застават зад думите си, и приветстваме тези, които се отмятат и с това си поведение се кланят на Борисов. Прочетете програмата и тогава критикувайте.

Така излиза. Българинът предпочита хора, които не си спазват обещанията и няма нищо против в парламента да влизат хора със съмнително минало /Пеевски, Цонев и т.н./. Защо тогава се сърдим на политиците? Истината е, че е много модно и лесно да се хвърля вината на 240 човека от народното събрание без да си даваш сметка за личната отговорност.

Още преди няколко месеца бях предсказал че тази прокламирана збирищина ще се разпадне още преди изборите!На тях това им приляга най добре-да се люспят отцепват,и да се разпадат....това предстои и на нфсб и на ббц,на печалившите които гласувахте за тях честито!

и какво си предсказал бе, боклук! Да са се разпаднали преди изборите? Не. Сега да са се разпаднали? Пак НЕ. Имало било възможност. Ми то и Герберасти се люспиха и БеСеПедерасти се люспиха, че ДеПеСари се люспиха. Така че айде у лево и в дупката между клекалата

Бре,бре,майката си трака.Значи, ако Борисов не бъде премиер трябва да се самоутрепем,така ли ?Ами аз искам да съм папа.И не се хабете да ми обяснявате кой колко е красив,защото не сме в хамбургски, пристанищен бърдак.Субсидиите- наполовина,както в Чехия-само българско гражданство,който краде-в пандиза и конфискация, без разни политически отговорности и така ... както си е не само в Германия.Аман от ненаситили се и лоясали кратуни!

Защо герберите искат точно ББ и ЦЦ от тефтерчето на Златанов да бъдат в правителството? Заради Мишо Бирата, пържолките, мат'ряла, 6-те апартамента, "убийците" лекари... За какво точно? Нямат двама-трима некомпрометирани професионалисти, които знаят повече от "конграчулейшанс" ли?

Никога повече за премиер бивш престъпник/мутра Буда и още по-бивш комунист от БКП. Три години половина окраде българия - затова все му бяха асфалсти в тиквата - оттам най-много се краде. Долу Борис Бойков, долу Рапона!!!

Това само един нереализирал се тъпоъгълник може да го каже! "Командира" ви ли така ви учи! Тоя който провали България!

ти си най големия смешник

Плати ли ви яко оня с лилавите бърни за да го напишете това, защото ако не, то си голям балък!

Не си подкрепил първата политическа сила, значи не получаваш шанс за министър -председател по реда на твоите желания. Азбучна истина, иначе трябваше да имаме по 8 министър-председатели.

По-добре е костовият прислужник Радан Кънев да не участва никакви срещи. Този човек тотално е сбъркан в усърдието си да изпълнява нарежданията на Командира. Не проявява никаква политическа гъвкавост и необходимите компромиси, съответстващи на реалностите. И винаги греши, което е пагубно за целостта на РБ. Радан живее само в ,,реалността" на Костов

Защо се морите със стари калиманди? Сърбали сме с огорчение и отвращение това,което всички досега са надробили.Единственият,който открито,ясно и категорично заявява това,което трябва да се направи е Валери Симеонов.На следващите избори и аз ще ги подкрепя!!!А ,ако се намеси и дончева и влезе вътре прокуратурата трябва да се изкриви от работа.Бая хора има за панделата.Иначе управия няма.Тези,които се надяват пак на разни общ. поръчки,европари,гешефти и дами с разбити предници, да си сядат на трибуквието и да си траят,защото иначе загивами.

Различните мнения в РБ са голямо ПРЕДИМСТВО, а не недостатък. Аман от тези лидерски партии от болшевишки тип, в които лидерът коля и беси. Има една разумна граница, обаче. Щом се заговори за САНКЦИИ и цепене - край с блока. Всички отиват при Костов и Надка да си ближат раните с 1-2% твърд фанатизиран електорат.

То не са различия, а остри противоречия! Ще е чудо ако не се разпаднат на съставните си части и то много скоро!

Остри са само в главите на драгалевския стратег и свитата му. И с какво ще бъде по-добра като премиер някоя леличка от ГЕРБ от типа на Цецка Цачева или Менда Стоянова. Неубедителни са и бившия габровски кмет - забравих му името, както и новата "звезда" - социоложката Бъчварова. Те нямат нито необходимата политческа тежест, нито експертния потенциал за управление на държавата в толкова сериозна криза. Лидерът на най-голямата партия трябва да бъде премиер в една коалиция - това е добрата практика по света. Така е в Германия, така е навсякъде. Стига с тия премиери-маргинали, като Орешарски. Аман! Виж, министрите задължително трябва да бъдат сериозни експерти, подкрепени от всички партии в коалицията - това е задължително!

Странно животно е това гербераста. До неотдавна най-омразната личност в РБ беше Кунева. Тонове помия бяха излети върху нея, беше обвинена в най- страшните грехове. Какви ли не заклинания бяха отправени към Радан Кънев да я махне от РБ и т.н и т.н. А сега ? А сега когато госпожата в типичният си стил на съгласна с всичко и с всички, махна дружелюбно с опашка на Бойко, само и само да е във властта-тя се оказа най-добрият политик от РБ и отличен дипломат.

Съгласен съм зашто и тя не вземе да си признае, че взима 15000 евро всеки месец заплата от BNR Paris bas след като изрично тя затвори 3ти и 4ти блок на АЕЦ Козлодуй

Г-н Кънев , спрете да пречите на синята идея да се реализира в българското общество. Вашият предшественик Иван Костов срина синята идея, а както гледам и слушам вие сте му достоен заместник.Освободете СДС от себе си моля Ви. С позицията си ме карате да се срамувам ,че съм гласувала за РБ. Моля Ви спрете с арогантното си поведение. Не Ви отива на образованието най-малко.Знайте си мястото.Когато постигнете резултат на избори поне на половината на този от резултата на Герб,тогава ще имате моралното право да поставяте условия. Като гласувах за РБ имах впредвид ,че гласувам за дясното пространство и смятах ,че ще направите коалиция с Герб.Явно съм сбъркала. На следващите избори и аз ще гласувам за Герб поне да си направят повече проценти

Та ти си гласувала за Герб,от километър личи... не ти се връзваме 9/9.

Веие г-жо (ако това ви е първото име), не знаете дори, че Радан Кънев не е от СДС, а сте тръгнала да ни убеждавате, за кого сте гласувала. Който е искал Бойко си е гласувал за ГЕРБ, а не за РБ.

Ха, ха, ха ! Г-жо Илиева, ако сте гласували за РБ е било голяма грешка, защото по начин на мислене, вие сте от хората с които Бойко Борисов се разбира най-добре.

Уважаема г-жо, Вие хич не се срамувате, защото очевидно не сте гласувала за РБ. Вашето е отдавна изтъркана опорна точка. Бликащата от словата Ви злоба го доказва.

Bell

Татяна Дончева за премиер.

Къде е тая .....! Не е в парламента нещо!

Bell

Не е :(

Лукарски ,произлиза от лукавост.Двуличната политика на СДС за коалиция с ГЕРБ ,ще донесе катастрофа за Бъллгария.

Герберските тролове са налазили форума и ....плюят на поразия срещу Радан Кънев.Ей ,тоя човек не се продава и те са бесни!

Мнението ми се покрива с тяхното! Мразя костовистите, разорили България!!!

ей п....ко долна ти за кой се мислиш, кои наричаш дрол бе п..д..р.ст долен

Пак те питам кой или коя си ти бе долна твар мръсна. Кажи си бе

Като ги гледам на снимката петимата РК е най слабия им ортак! А знаете орташката работа е пълен ташак!

За пореден път се доказва поговорката "вълкът козината си мени, нрава - не". Лостов, пребоядисания "бивш" комунист, един от 29-те подписали плана Ран-ът, за пореден път чрез марионетката Р.К. си руши в критичен за страната момент опита да се състави що-годе стабилно правителство, действайки като пета колона на комунистите в т.нар. дясно политическо пространство. До останалите реформатори: ще добиете много повече уважение сред хората ако изритате тия лекета от вас - това няма да реабилитира Кунева за 1,2,3,4 блок, но ще ви помогне поне малко. Костов просто за пореден път доказа, че не е сменил нрава си и е доказано ВРЕДЕН за България, не по-малко от уродите на БСП69ДпС Юруш, ЕлКондом и т.н. политически проекти на мутиралото "бивше" ДС и фирмичките му. Аман от бивши и настоящи комундета!

Никой не спори, че една спечелила изборите организация може да излъчи министър-председател. В случай с ГЕРБ нещата са по-други. Веднъж те докараха, с алчността и простотията си, страната до колапс и бяха изгонени от народа с камъни и пукнати глави. Да се натискат отново да ни пробутат втръсналите ни мутри на "елита" си, е направо провокация. При 7 милиона българи няма ли един свестен обучен, културен, широко скроен, вън от подземието и криминалитета лидер? Та все ни пробутват мутри, типове с тъмно минало, диктатори с осми клас, невиждани крадци и лъжци и хора за пандиза. Ето затова Борисов трябва да си върви и да спре да тресе държавата и да трови политиката. Но понеже това няма да стане, ще се наложи отново да готвим павета. До януари.

Bell

И аз така чух по телевизия Алфа.

И тези милион и кусур, и те ли не го искат? Спечелете симпатиите на бедни и богати, на умни и прости и тогава от позицията на политическо мнозинство раздавайте квалификации. Сега май гроздето е кисело а?

Кънев е една мижитурка, марионетка на Иван Костов.

Кой си ти бе да казваш кой какъв е?

Хора, гласували 9/9 нямат капацитет да схванат за какво става дума в държавата.

Само тия от циганската махарла на Хасково ги схващат работите.

И е доста кух, като куха лейка!

за чужди работи? Гледайте си вашата партия и акъл не давайте на РБ. Хем плюете, хем ги чакате да ви паднат в ръчичките и да им стоварите на тях гадориите.

Вече го няма Злият Костов и искат някой нов "зъл" да опере пешкира на тежките реформи докато бащицата реже лентички и играе футбол.

Bell

Абе аз като един виден атакист, имам ли право да коментирам?

Ами като нямате ще ви дават! Серсеми! Не костовисти, то е по лошо!

Ми ти кой си бе гъ...ц храбър напиши си поне името

Bell

Хубав коментар от един друг форум по повод изказване на Петър Москов. Москов, подкрепихме ви за да казвате какво ще направите. А не какво - НЕ.

НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА СГОВОР И СЪГЛАСИЕ , А НЕ РАДАН КЪНЕВЦИ! ПОВЕДЕНИЕТО МУ Е В УЩЪРБ НА ДЪРЖАВАТА!

РБ има програма и преди да коментирате, да бяхте прочели програмата им . Сега какво излиза, Кънев ви е виновен, че единствен той я спазва.

И това ли е точка първа в програмата ви? Да не бъде начело Борисов? И с това ли мислите да управлявате държавата. Боже опази. За ГЕРБ респективно за Борисов са гласували 33% или над 1150000души. За Радан във Варна 1000. И с какво гласа на 1000 души е повече от тези на милион и сто хиляди? Какво иска командира? Да се разпадне ГЕРБ като Борисов не е начело? Иска ама нема. Да си стои в Драгалевци с 2% следващия път няма да хване други балъци.

че радан кунев да не е рб! като си в коалиция трябва да се суобразяваш и с останалите, а не като малко дете, дето все е сардито. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Там е работата, че Куневица и КабаЛукарски не се съобразяват с вече приета ОБЩА позиция на блока.

Всички имате мнение по въпроса дали трябва РБ да подкрепи ГЕРБ или не. Ще излезе, че изборите са манипулирани и РБ е спечелил със 100%. Като не си гласувал за РБ нямаш право на мнение какво да подкрепя тази коалиция. Разберете едно - който е искал Бойко Борисов за премиер той е си е гласувал за ГЕРБ, а не за РБ. Електоратът на РБ не се състои от идиоти, които са се изплашили, че ГЕРБ няма да влязат в парламента и затова да са гласували за РБ от страх да не им отиде гласа при ДПС.

Електоратът на ДСБ трябва да започне да се демократизира. Елементарно е - не си подкрепил първата политическа сила, значи не получаваш шанс за министър -председател по реда на твоите желания.

Мангустата с лилавите бърни, който опропасти България сега иска пак да го направи чрез протежето си РК!

Ей Кънев г......лизец на Костов ще го д.....те б....ци д......ни. Ти си 2рия Яне Янев припомни си какво стана с РЗС в 41то народно събрание

Вторият Яне се именува Бареков!

РБ - орел, рак и щука ..................