Партиите с ”исторически компромис” за съдебната реформа

Премиерът Бойко Борисов успя да постигне съгласие между повечето партии за нов проект за промени в Конституцията.

Обратно в новината

Коментари - Партиите с ”исторически компромис” за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не се разберат? Защо се разбраха? Защо точно тези, точно сега и точно за това? Мрън, мрън, мрън!

симо

Е,г/б/ати и историята ,написана от този мухъл.То по успехите на образованието си личи.

Срещу известни суми и постове ,бързо се постига съгласие и любов .

Рано или късно народа ще ви съди, а господ ще ви прати в ада.

Видяхме много сериозна комбинация от партии като ДПС, ПФ, реформатори. На практика виждаме съглашателство и една нездрава прегръдка между партии, които го играят уж опоненти в политическото пространство. Всичко това е театър, игра. Пред камерите се говори едно, зад камерите, в задкулисието, се прави друго. Видяхме една здрава прегръдка между депесари, патриоти и други. Това означава, че и в този парламент продължава да властва безпринципността

Видяхме една здрава прегръдка между депесари, патриоти и други. Това означава, че и в този парламент продължава да властва безпринципността, заяви Волен Сидеров

"Само БСП и "Атака" не подкрепят новия проект". Само партиите на руските комунисти от БКП и "Девочки, в перьод" са за запазване на статуквото.

Льсна и истината за масовото тролене от червени и атакистки тролчета........ :-) :-) :-) Нали само тези две партии са против реформите, а тука масово присьствие....... :-) :-) :-)

Вижда се кои са ретроградните партии в този парламент-комунягите и путинските марионетки от атака...... В следващия парламент ще остане само една, и то доста отслабена -пияндето Михов ще сьсипе столетницата бавно и методично....... :-)

Оставили сме се да ни "управляват" разни несбъднати адвокатчета, мутри, негодници, некадърници, безродници, продажници и какви ли още не боклуци.

Ей ся вече камък върху камък няма да остане, след като се съюзиха двете проклятия - Доган и Иван!

КАК ДА НЕ СЕ "ОБЕДИНЯТ" НАЙ-МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ИДИОТИТЕ ИЗБРАЛИ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И НФСБ :)

Поредния цирк. "Исторически компромис"! Дайте да видим след това как ще се разпределят разни партийни и министерски назначения?

Договориха се. Мутрата ги купи. Но проститутките са за това, да се продават. Не че има кой знае какъв смисъл в тази реформа. Пример за корупция.

г-н Кънев Разграничете се от водачите на протестна мрежа.Те са като бившите комсомолци агенти на ДС .само че са платени агенти на чужда служба сега.

Нали господинът ти Кънев е същият като тях.

Сърцевината на реформата според мен се състои в това, дали съдиите ще се "откачат" от прокуратурата. Битува мнението, че ДПС има влияние върху следствието и прокуратурата. Ако прокурори имат възможност да въздействат върху кариерното развитие на съдиите, върху кадровата политика, се предполага зависимост на съдиите от ДПС. С така постигнатото споразумение, тази зависимост отпада.

Ето ти цитат от син сайт: "Съдебната "реформа" ще е такава, каквато ДПС искаше. Реформаторският блок отстъпи от двете си най-важни искания." Целия нет е пълен с подигравки във връзка с този жалък колаборационизъм.

Не схващам упрека ти за замазване! Целта на съдебната реформа е подобряване на качеството на правосъдието - по-бързо производство, и по-голяма справедливост. Те са обвързани с отпадането на зависимостите на съдиите. Една от тях е цитираната, възможността на прокурори да влияят върху кариерното им развитие! Негативните коментари, ругатни и псувни и по "сините сайтове", ако има такива, не бива да ни изненадват! Ако Исус Христос слезе на земята, пак ще има такива!

"ОйдЕ коньот у ряката". В днешен, най-съвременен изказ, би звучало така: "ОйдЕ дъ риформ у Анадолу".

ИМА ЛИ ЗДРАВОМИСЛЕЩ В БГ, КОЙТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ , ЧЕ РБ, РАДАН КЪНЕВ Е = НА ИВАН КОСТОВ. КАКВИ ГИ СВЪРШИ КОСТОФФФФФФ ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ И ИЗПИТВАМЕ НА ГЪРБА СИ, ТАКА ЧЕ ТОЯ РАДАН Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА. МОСКОВ "ОПРАВИ ПО КОСТОВСКИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ИКОНОМИЧЕСКОТО МИНИСТЕРСТВО - И ТО ПО КОСТОВСКИ, ТА РАДАНЧО НИ ИДВА ДОСТА В ПОВЕЧЕ. ПЪК КАТО ГО ВИДЯ ДЕН ПРЕЗ ДЕН ПО РАЗНИ ТЕЛЕВИЗИИ СЪВСЕМ ПРЕЛИВА ЧАШАТА.

Отпада всичко важно, остават общите приказки и това ако не е чист пиар трик, узаконен от т. нар. десни, не знам какво друго може да е. Срам и позор. Поне за тия, които се правеха че искат да постигнат нещо. Интересно ако пожарникаря е толкова прост, колкото се твърди, защо винаги ги прецаква тия момченца и момиченца? Отиде им рейтинга в 9-а глуха. Сега ще крепят властта, колчем от това им зависи живота - кеф за най-голямата партия и КОЙ.

Най- важното не е отпаднало! Съдиите се еманципират от прокуратурата, и стават независими! Реформаторите държаха най-много на това!

Ужким. Ще се влачи тая еманципация до след изборите на есен. После ще го сколасат както преценят. Така или иначе бетонирахте ония, вие отнасяте негативите. ВНС - йок, ДПС празнува. Нищо де. Това сте преценили това сте направили.

Всички сайтове коментират позорното гушване на сите партии в тая пресвдо "реформа", само тука някакви хвалебствени тирирамби. Явно си имаме официоз :)))

Пресилен е коментарът ти! Атака и БСП не подкрепиха проекторешението. Според мен е впечатляващо съгласието, от гледна точка на факта, че ДПС контролира съдебната система, а след реформата се очертава да изпусне контрола!

О ,да, впечатляващ е факта, че ДПС са навити. Това няма как да не значи, че реформата е супер.

ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

ДПС губи контрола над съдиите! Доброволно, или доброзорно се случва това

Комунисти и фашисти останаха заедно на опашката на общностния прогрес на нацията ни. Две изродени групи хора, политически маргиналии. И двете са с намаляващи шансове за виталност поради умствена недостатъчност и морална олигофрения.

Драги сънародници , понеже ме изтриха, ще пиша културно. Исках само да попитам , не сте ли рабрали че ви управлява неподготвен за това човек? В махалата му казваме "олигофрен"

Олигофрен - не беше ли, твоят прякор? Или - да?!

Това не е никакъв прякор. Това е диагнозата ти.

У наше село му викат "тъпанар".

за такова нещо, дембели, не може да има "политически", още повече компромис! и сега ще ви кажа нещо: компромис, ние, с такива неща не правим и тепърва ще разберете какво значи израза " да ви подпука", дори на "майчин" език. да е ясно!

за такова нещо, дембели, не може да има "политически", още повече компромис! и сега ще ви кажа нещо: компромис, ние, с такива неща не правим и тепърва ще разберете какво значи израза " да ви подпука", дори на "майчин" език. да е ясно!

Направо си страшен. Но кого ще подпукаш и какво точно ще направиш?

за такова нещо, дембели, не може да има "политически", още повече компромис! и сега ще ви кажа нещо: компромис, ние, с такива неща не правим и тепърва ще разберете какво значи израза " да ви подпука", дори на "майчин" език. да е ясно!

Атаката срещу реформаторите, от някой политически сили / и не само /,фактически е насочена срещу Борисов. Но той няма избор! За да се гласуват "някакви" реформи, Борисов трябва да се съобразява и приема условията на тези същите, които му организираха сценарий през 2013 год. и го свалиха от власт. Смятам, че реформа в съдебната система - няма да има! Защото с този "баланс" на интереси, реформата се мести от единият джоб - в другия, на едно и също сако. С червена вратовръзка, за пред Брюксел! Погледнал се Илия - пак, в тия!

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

Я, ти да не си последовател на Кадафи?

Не съм последовател на Кадафи, ами ти си последовател на Мунчо, щом не можеш да вденеш, че безпартийност не означава единствено диктатура и авторитаризъм. Парламентаризъм без партии, трудно ли е за вдяване.

Брюксел каза хоп и нашите подскочиха!Съдебната реформа е изискване от Брюксел и "лошите"румънци са много напред!Заплашва ни и санкция от ЕС!Никакви заслуги на родните"политици"!Проста няма накъде!

уважжим усилията на Борисов!

Ако Раданчо трябваше да се препитава от професията си,, гладен щеше да умре! Когато се научи да говори и да обеждава тогава да заповяда!!

Българските депутати вършат компромиси за да получат съгласия . НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОМПРОМИС КОЙТО ПОДДЪРЖАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ Е ТЕХНИТЕ ДОХОДИ ЗА БЪДАТ В ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ МИНИМАЛНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ЗА ДА ПОДДЪРЖАТ НАЙ-МИЗЕРСТВАЩИЯТ НАРОД В ЕС. Амин. Дай боже да се връща на тях и техните потомства!

Остана ли публика за тези какавани освен поредните службогонци!? Кой кадърен и приемливо честен човек ще се хване с политика!? Никой. Само сменят марионетките.

Проект на американските стратези! Радан е кръгла нула без харизма самочувствие пълен идиот. За разликка от патроона си Костов той даже не може да убеждава в лъжите си!! Аууут...

кaкъв беше проектa нa прaвосъдния министър? ПП: приятно пътувaне нa Рaзмaзaн Кунев до Aмерикa.

олигофрен. Бавна мисъл, труден изказ страх от медиите! Този път Иван Костов е залижил на куц кон! Бат Бойко го схруска като котка канарче:>))))))

Боце, Гоце и Местаня взеха млада булка под юргана! Коя е булката?

:)))

Булките са две - Миков и многоженката Сидеров

Духачите са нагънали форума да славословят управляващата коалиция!И да слагат минуси! Обаче нито един от тях не знае за каква реформа става въпрос,нито пък знае с какви цели се прави. Важното е ,че Боко,Цоко,Рамаданчо,Местанчо и останалите са решили така! Партийната линия е винаги права,дори когато заобикаля обществения интерес!

Шоуто беше публично и продължително.

Кои "хора"?

ПСИХО десни Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

Точно попадение!! Нека отговорят!!

Ах, за Мавзолея те е най яд, комуне смотано!

Аз бях свидетел на бутането,ТОЗИ МАВЗОЛЕЙ МОЖЕШЕ ДА СТАНЕ ПАНТЕОН НА БОРЦИТЕ ЗА СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА ИЛИ НЕЩО ДРУГО ПОЛЕЗНО. Тези политически клоуни дето нищо не изградиха,но много грабиха и мавзолеят им си подигра като само се клюмна към тях.

Колега, бях тук, и празнувах победата на демокрацията!

Интересен ми е терминът "соросоиди".На Путиноидите не им ли е известно,че Сорос има акций в почти всички големи руски компаний и в момента губи пари от санкцийте...

Турците ни управляват 25 години и ще рподължават да го правят

Бъркаш.От 1997 до 2001 нямаше кой да им пусне фандък - бяха натикани не в ъгъла а извън него