Радан Кънев: България излиза от хаоса

Радан Кънев коментира, че само 2 седмици след съставяне на правителство, страната е започнала да излиза от 2-годишен политически хаос.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев: България излиза от хаоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее, вярваш ли си

Нали за това е бил поставен в комисията по досиетата! Има си хас, да не осребри знанията си...

Ха, ха, ха! Тоя ме уби с този виц! Щях направо да се напи.ая от смях!

Значи, преди две седмици бяхме много зле, ама много-много зле и сега изведнъж станахме добре и излязохме от дупката??? Добре, че Радан Кънев дойде да ни изкара от това тежко положение!

Радане какви ги говориш. На всички е ясно , че хаосът започва да се задълбочава.

Махнете този наглец,че дразни хората!!!

То, като се издигнеш над мъглата, не виждаш, отдолу какво става ... Няма управник досега, който да не е казвал, че всичко ни е наред, защото на тях, наистина всичко им е наред.

как точно оцениха нарастналия "оптимизъм" в малкия бизнес? Ще се опитам да позная! След като РБ се намърдаха във властта, няколко близки и познати на Раданчо са го потърсили и са го питали:"Радане, че бутнеш ли едно рамо и за нашите фирмички?" Радан казал:"Че как иначе за какво друго е властта?!" И те "обнадеждени" си тръгнали...

Какво бръщолевиш бе, продажнико !! Ти не виждаш ли, не чуваш ли за санкциите за България от ЕС, за дефицита от новите заеми за изплащане на вложителите в КТБ, за рецесията - няма нови работни места, пълна мизерия в страната, хората работят за 400-500 лв. и трябва да са доволни, новите кражби над хора и побоища, над имуществото им и лични вещи от м. Октомври.2014г. насам , пълно е с корупция навсякъде в държавната администрация, всичко е тръгнало надолу с главата - мутренското време се завръща в България !

СКРИЙ СЕ БЕ ГЛУПАК - В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕШ

ТОЯ САМО И САМО ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА, ТЪЙ КАТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИ НИТО ПАРЛАМЕНТ НИТО ВЛАСТ Е ГОТОВ ДА СИ РАЗКАЗВА СЪНИЩАТА НА ГЛАС - АМА ЧЕ ГЛУПАВИ ПОЛИТИЦИ

Болните мозъци в тая псевдо държава не свършват! На тоя му се струвало, че България излизала от хаоса! Тоя малоумник ходил ли е някъде в провинцията, за да види как живеят хората там?!

РАДАНЧО ,ОТ ХАОСА ,В КОЙТО СДС/СЕГА РЕФОРМАТОРИ / ВКАРА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА СЛЕД 1989 Г. ,НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОЩЕ 30 ГОДИНИ ! САМО СЪС СМЯНА НА ИМЕНАТА / СДС,ДСБ,РЕФОРМАТОРИ И ДР./,НЯМА ДА СТАНЕ -ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВНОСТТА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПОСОЧЕНАТА ГОДИНА ОТ ПОСОЧЕНАТА ПАРТИЯ ,В КОЯТО ЧЛЕНУВАШ И ТИ !

да сега като си построим üжен поток и белене ще излезем от хауса,а тези дето ни вкараха там в евросъüза те създадоха този хаус....

а ве р.хасане твоята партия му струва на доган повече от колкото дпс-то ве бивали така да се излагаш ни в клин ни в ръкав...мълчи си кротко като местана и си прибираи заплатката и не се натягаи толкова на кунева няма нужда....

Гаргамел е сбъркал с лаболаторният си продукт Раданчо.

Прабългаринът Исмаилов естествено държи принудения да го направи славянин Ненчев - националист и путинист!

РАДАНЧООО , ДЯДОВОТО , КАЖИ КАК СТАНА ПОЛИТИК , КОЙ ТИ ПЛАЩААААА , КОЛКООООО И ЗА КАКВО ТОЧНОООООО , НОСА ТИ МНОГО ПРИЛИЧА НА НОСА НА ПИНОКИО

ТРЯБВА И АКЪЛ!

България излизала от хауса...смешник!

Как позна бе Рамадане? След Мохамед всички пророци знаеш какво ядат.

Що се срамуваш да се наричаш ЧУВАШ!?

ДА БЪЛГАРИЯ ИЗЛЕЗЕ ОТ ХАОСА--ОСТАВА САМО ДА НАМЕРИМ ТЕФТЕРчЕТО НА ЗЛАТАНОВ--И СТАВАМЕ ПЪРВА ИКОНОМИКА В СВЕТА.....

браво Pадане, харесвам идеята да се гледа с оптимизъм и да се работи по правилните направления и по правиния начин. тогава добрите резултати няма да закъснеят. това е мисленето на един нормален европеиски политик.

И тоя мушморок на Костов ..."политик"!

Радан Кънев много нескопосано взе да имитира Бойко Борисов и учителя му - Тодор Живков! По къневски РБ първо ще излиза от застой за 1-2 седмици, за 1-2 месеца ще пребори кризата и за 1-2 години ще построи РАЗВИТИЯ ДЕМОКРАТИЧЕН НАЦИОНАЛ-КАПИТАЛИЗЪМ! Ура, ура, Ура!!!

И тоя почна да ЛЪЖЕ.Захапа кокала и забрави за какво гласувахме за него.Излизали сме от хауса-брътвежи на един л....

Радане, Радане кое пиле умо ти опасе????

Бай Рамадан, на к`ва дрога си? И тия розови слончета дето летят пляскайки с уши...

излиза, ама друг път.

РАМАДАН ЛЕГИТИМИРА ПРАВИТЕЛСТВО НАЗНАЧЕНО ОТ КГБ!!! НЕМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!

Извода за Раданчо : Като ти казва добър ден, гледай къде е Слънцето...

ДЕЙСТВАЙ , А НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ !!!Не сме ви сложили там ,за да сте постоянно пред камерите ....!

ГЕРБ се върна, хората се успокоиха...

Къде са кавичките ??????

най-отговорно твърдя, че страната влиза в такъв хаос. Изплащането на няколко милиарда кеш от КТБ е само началото. Алчната десница водена от користни цели скрита зад паравана на дивашки антикомунизъм не може да доведе до спокойствие. Не може. Въпросът с корупцията, грабежа, шуробаджанащината и далаверите в икономиката стои още от времето на Костов и няма как костовци да го решават. Реакционната и жадна за пари и отмъщение пишмандесница ще яде хурката в скоро време. Позьори. За седмицата обаче води здравния с пишманеболата.

"Радан Кънев коментира, че ... страната е започнала да излиза от 2-годишен политически хаос." И влиза в нов такъв цикъл. Благодарение на "тюрлюгювеча" "РефБлок". Алчна сбирщина, наследник на т.нар. дясно в БГ (=на крадящи по-добре с дясната ръка). Тъпо, че им личи отдалече - борбата за постове-хранилки, но не "за властта".

Радан иска да ви каже,че вече има въодушевление в парламента от това,че бая пари ще лапнат пак!Накрая да се изколят за плячката очаквам аз!Скапана Мафиотска ,,Държава"!Да ви приседне дано!

Този явно шмърка същото което и Москов ...

Мери, пиши си друг път твоето име....

"Сега в икономическите статистики се отбелязва известно оживление, което не се дължи на добри мерки на кабинета, но е резултат от "една лека вълна на оптимизъм у хората и особено в малкия бизнес, че този хаос най-сетне свършва", каза още Кънев. Ако това беше истина - няма нужда да се казва - всички вече щяхме да сме го разбрали - ДА ама НЕ е!!! Кога стана калайджия - Кога му почерна г_за!!!

Вестник Марица - В социалните мрежи се появи текст за една от многото вечери на парламентарния шеф Цецка Цачева - какво и как яде, колко плаща на фона на мизерията в страната. Искам да споделя нещо с вас. Работя в ресторант в центъра и сама си гледам двете си деца. Вчера в 18 чеса в ресторанта ни се вдигна лека шумотевица. Цецка Цачева идва на вечеря. Ок, идва, НСО проверява обекта, влизат в кухнята. Накараха всички работници да си сложат силиконови ръкавици, поискаха проби, намазки и ред други неща, даже се стигна до заповедта клиентите на ресторанта да не посещават WC-то на етажа. Влезе въпросната г-жа и започна да поръчва за 4-ма души. Поръча 15 ястия +плато от риба, все скъпи ястия. Когато се върна посудата видяхме, че е пробвала по хапка две от ястие. Сметката им беше близо 1 700 лв. И тогава се сетих, че аз вземам жалка надница, а тези светилища, които правят ежедневни циркове и ни обясняват, че няма пари за детски надбавки, че няма пари и ще дава на хората само в натура Повярвайте ми, искаше ми се от целия този фарс на края на деня да не се бях раждала, а камо ли да гледам деца в тази държава. И на децата ни е отредено да мизерстват още преди да се родят, заради удобството на тези хора",

Да,бе,да тя жената гладна и жадна ходи!Защо тогава ги избирате тези бандити?За да изтребят и малкото останал народ!Затова всички ще плащаме за вашите грешки!Господ да се смили над наведените ни главици дано!

Ами като са си направили така системата - как да не ги избираш?? Ако не гласуваш - ти взимат и ти преразпределят гласа на база гласували! Ако гласуваш - можеш да гласуваш ама - все за едни и същи продажни и крадящи данъци!! Е а дебелей де бате!!!!

O-о , стига с тези тъпизми! Cъчинения на принципа една жена каза.

Голямо излизане от хаоса след пред Президенството : Жена се запали в Перник заради бедност Жена се запали в Перник. В предсмъртно писмо е написала, че причината е бедността, в която е живеела. Какво е това излизане???

Мамин сладур, костовистчето и то се пъне, ама ще се наака!

По време на партиен конгрес : От трибуната : Другарки и другари следващата петилетка ще живеем по-добре! От залата : За Вас ясно! Ами ние???

Като гледам коментариите разбирам защо тъпчем на едно място вече 25 години..Радан е прав и това е решението но да побързат с ония патриот, че той едва държи и като нищо ще свали правителството а Бареков не е алтернатива..

ГЕРБ трябва п някакъв начин да прецака всички тези "политици" от измислените партийки - РБ, ПФ,ББЦ - ГГЗ- гъз глава затрива и тем подобни лапачи мислещи за България само с гъза си!

Отначало си мислех за тоя мунчо хубави неща, но само докато ги обещаваше, после седна да приказва глупости и ми падна много ниско в очите като "политик". Оказа се поредната излагация на РБ-ръбатия блок! Явно са решили следващият парламент да го пропуснат!

хаосът тепърва започва. Лошото няма дъно!

Този явно има нужда от очен лекар. Или пък той може да чувства промяна, защото вече е видял как сметчицата му се оформя, пък ние какво - все още сме си на същото положение!

Не може да говориш за политически ред когато има вътрешнопартиен хаос.Освен ГЕРБ и ДПС и Атака/за сега/,навсякъде ври и кипи от вътрешни игри и разединение.