17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимките във Столипиново ли са правени, че нещо не виждам лица на бели хора?

Смятай тези цигани какви качествени озделия правят!!! С ЯПОНСКО КАЧЕСТВО!!! Малеееееееее ха ха

Иволнете ги бе! И нез това автомобилната индустрия е във колапс!

Това да е огромна обица за работодателя - толкова много хора от тоя етнос по никакъв начин не трябва да бъдат събирани на едно място. Работя с тях от години ,познавам ги,има и много свестни и работливи, но събрани в група са голяма беля.

Като гледам усмихнатите им физиономии не изглеждат изобщо притеснени.И от репортажа по тв им личеше,че по-скоро не им се работо и искат отпуски.Които,обаче!! да им се плащат

Смятайте какво ще е качеството на произведеното от тях.Сиган и работа и качество.

Орките се притеснили за здравето си!!! А когато живеят сред животни, фекалии и боклуци, не са! А децата им лазят, пипат и лапат всичко което видят! Ман-гал и работа - оксиморон!

все пак опитват да ги интегрират,и почти успяват. Ама накрая става вместо по-хубаво, както винаги.

Всъщност японците са турци. Защото по тези краища името може и да е японско, немско или американско, но мениджмънт и всичко друго минават през Турция.

на територията на фирмата ли са? Че ако не са, да ги прибират!

Залагам 1000 лева, че там българска реч не се чува!

Много циган работи в това завод бе.

Защо според вас Язаки се намира до Хасково. Ами по лесно е да платиш на някой по 500лв заплата, понеже ако завода беше около София или Пловдив никой нямаше да работи за 550лв. ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КУРВИ ПРЕВЪРНАХА МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ В ГЕТА

като гледам и при стачните действия са един до друг.

Тези само в това ги бива.Искаме си социалните помощи.Я да ги изкарат в неплатен отпуск,да видите какъв вой ще нададат.Като ги пуснат в отпуск, тръгват по кръщанета и сватби и няма спиране.Търтей.........

Това ли са им работниците?! Точно такива няма да имат проблем да си намерят, дори и тези да напуснат.

Влече ги към кабелито и това си е.

Бре циганите станаха пролетарии. Има надежда все пак.

Никаква!

Ама каква е тази дискриминация в тази фабрика???Там българи не наемат ли?

Пич, то та вече не останаха българи! За какво говориш?

Ние стоим в къщи и се чудим дали ще ни платят или ще ни пратят на борсата, а мързеливите цигани пак се правят на интересни. Защо изобщо ни ги показват? Няма други важни теми ли? С барселонската къща е ясно,че е тема табу, но поне какво стана с Георг Георгиев няма ли да разберем?

По закон шефа може да ги пусне в отпуск - НЕПЛАТЕН! Сума ти фирми пуснаха служителите си в неплатен отпуск!

Може ли да ни кажат тия кабели за кои коли се правят, за да не си ги купуваме никога!

По телевизията казаха 60% от заплатата и вкъщи и мангустите наскачаха да протестират и да скандират Отпуска. Нали знаете тия 60% , на кой от заплатите ще бъдат удържани.

Обзалагам се, че никой от мугавите работници не знае какво е вирус и как се казва актуалния опасен вирус. Със сигурност никой не може да каже от какво точно го е страх!

Обзалагам се, че повечето не говорят български!

Като гледам снимките и оядените физиономии май по-скоро искат да ги пуснат в платен отпуск или просто да откраднат някой и друг лев..... А като напълнят една кола с цигани/ няма кола, която да се кара от един циганин.... минимума е 3-ма, а максимума не зная колко../ сигурно не си предават зарази????

Точно пък те имат имунитет към всякакви вируси предвид мръсотията, в която живеят. Май по-скоро не им се работи и си търсят оправдания.

Така като ги гледам работниците си мисля, че "Язаки" явно е фирма по озеленяването и чистотата

И вероятно ще желаят да получават и 69% от брутната заплата. Днес слушах една изцапана женица, колко е загрижена да не се разболее, как не знам какво си не са спазили спряма тях маски, защитно облекло и прочие и в същото време натиснати един в друг както на опашките за помощи от червеният кръст (като ластовици на жиците преди заминаване) И като са толкова загрижени какво стана със задължителното отстояние вече не знам колко е един ли, два ли, четири метра ли. А в същност доколкото съм запознат с това производство кабелни снопове и накрайници -може да се работи и в домашни условия; както е видно от кадрите не са оператори на компютърни машини

Защо рзи инспекция по труда хасково не затворят завода при това положение и те са във играта не могат нямат разрешение от кмета на хасково там са налети много пари този завод е лицето на града!!! В същите условия работят в Сливен и ямбол и там е същото положение.

Госпожице, прочетохте ли -Собственика е гражданин андруга държава, както и завода. Няма такава опция -няма трансфер на чужди граждани. Същата е работата на една фирма с централа в щатите, там във фирмата могат даа работят и надомно на компютрите си, но от централата не е постъпило разрешение за което.....

а фабриките нА сЕНСАТА в Пловдив и в Ботевград? Там също работят мангусти

дааа, както се вижда от снимката, доста мангусти...които са доста адаптивни и се възползват от ситуацията на максимум...т.е. така както виждат, че е изгодно...има си хас...

Като гледам снимките все бай Мангал. Това верно ли е в България! И тези наистина ли Работят.

Това е бъдещата България!!! Ако продължаваме така!!!

Когато се наливаха основите -какъв живот живяхме ний..... (града на Пеню Пенев)

бях те прочел по-рано, нямаше да пиша коментар...

Снимките да не са от завода в Индия!?

- Във фабриката са стачкували работници. - Да се разстрелят. - Но това са квалифицирани работници, ако ги разстреляме ще загубим много. - Тогава да се обучат други и тогава да се разстрелят. Из филма "Великият диктатор".

Не са италианци,от Бразилия са.

сигурно са от карнавала...

Избирателите на др. Радев....

На гуспуджа Фъндъкува от Драсмааала, Софето.

На леля отличника. Къде е Димитров град, къде е хасково, къде е и Харманли, та забълкахте и Фандъково

един обикновен беден българин между...тези...хора-мангусти...

италианци ли са?!

В махалата всичко е стерилно щото :) всичко живо е с маски и дезинфектант в ръка, хахах Интересно като свършат 4 те дни платена отпуска щото се полагат по 1.66 средно на месец, какво ще се случи? Неплатена? А следващия месец, като получат наполовина по-малко пари кво правим, а рев и стачки...

ама де акъл за това у мангустата...

Работниците някой ги е подкокоросал,само като ги гледам,какви са.... Оставете ги на улицата,като не искат да работят,да се оправят!

а, братчед не така с рогите. Искаме 60% заплата, както казаха по тиливизиата

И аз и колегите ми чакаме маски от работодателя ни а той от доставчици, но такива няма до сега. Иначе се подписахме и ние на такива инструктажи,че са ни осигорили безопасна работна среда, това стана след като тез мангали са стачкували. Добре, че сме доста разредени един от друг и спазваме поне, някакви правила и лична хигиена.

Ромляните не искат да работят - затова са се събрали едни въздруг на къра и викат, че са много на гъсто в цеха, където няма достатъчно добра за тях "санитария" ... щото като са в гетото, там антисанитария няма от думата съвсем

ЯЗАКИ ??? За България ли става въпрос? Какво означава ЯЗАКИ на български език?

Язаки е японска компания, произвеждаща кабели и щепсели за автомобилни инсталации, една от лидерите в света в тази област. Името е непреводимо на български, тъй като е японско лично и следва да се произнесе и напише както звучи на японски.

Можеше, да се поясни в заглавието нали?

С английския се справих горе-долу. С японския не искам да започвам дори.

в първия момент си помислих за модел мотори, японски...

Ами то пак си е същото ЯЗЪК, И!. Пък и обяснено в текста по -долу от заглавието, както и с какво се занимават

добре че е пояснено, че шефа им е в Япония...

Направили Ви впечетление работниците от кой етнос са?.... Разбира се сега ще се измисли нещо,нали те са потенцианлните гласове... Ужас,вчера се напутали да пият кафе гъз до гъз,но днес вече някой им е подшушнал и видиш ли искат защита и съгурност. Ето в такава държава живеем... Гадове мръсни

Това Язаки нали беше уж високотехнологична компания,а в нея работят само римляни като в консвервен комбинат през социализма!?

Прави си сметка дали ще си купуваш нова кола, произведена с ''глобални'' части, като имаш предвид какви ги произвеждат. Аз съм си я направил моята сметка и затова карам стара, но изправна на 100%, защото е сглобена преди времето на глобализма

В огромната автомобилна индустрия кооперирането и съпътстващото производство съществува от памтивека. И без доставки на компоненти, възли и детайли, завода-майка не е в състояние да работи, не ден, а нито минута.

Я, какви радостни и усмихнати хора. Един до друг, заедно се радват и искат отпуска.

Тези явно сега разбраха че всъщност са бели роби

БЕЛИ ???

или с други думи - ЦИГАНИЯТА Е ПОВСЕМЕСТНА или цветЪ на мургавия има стойност...не на БЕЛИЯ, де /за пояснение на неразбралите/

Озъбени?

Чудно ми е , защо работят Американските централи, Бензиностанции, Банки, Магазини на Кметове, Фирмите на Кметовете, Фирмите на Бойко Борисов? За всички тези не важи ли Корона вируса? Или те са над Коронавируса? Ако света се свършва и има пандемия, ЗАЩО РАБОТИШ бе Бойко?

Май и на Позитано 20 работите?

Просто съм притеснен, че и кредитните институции работят , и гореспоменатите също, което е предпоставка за разпалване още повече на вируса...............нали е извънредно положение, какви 5 лв?

Всичкото мангал е в неплатена отпуска. Сега да ядат шума !

Още утрерще ги пуснат в неплатен отпуск и ще си поседят вкъщи. А другия месец, когато рухне цялата автоиндустрия и съвсем ще ги уволнят.

На пътя между Хасково към Димитровград завод с 2 500 души. Цялата българска икономика се съсредоточи в Южна България. Северна България - лунен пейзаж. Всеки ще си плати.

Интересно ми е кои идиоти са ти наслагали минуси? Иначе е очевидно, че идиотите са от Южна България. :-(((

563