Коментари - 1/3 от бизнеса у нас е в ръцете на жени | dnes.dir.bg
назад

1/3 от бизнеса у нас е в ръцете на жени

Около една трета от фирмите в България са собственост или се ръководят от жени, а във възрастовата група до 30 години съотношението е едно към едно.

Обратно в новината

Коментари - 1/3 от бизнеса у нас е в ръцете на жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВА ПАК ТЕЗ,КОЙ ЛИ СЕ ИНЕРЕСУВА ОТ АРАБИТЕ

Точно затова сме цъфнали и вързали

По-интересно е да се направи статистика точно какъв бизнес оглавявят. Защото съм убедена иде реч за еднолични търговци - фризьорки, козметички и прочие. И до ден днешен мъжете се комплексират да имат жени за управители, съдружници и т.н., респективно не се назначават жени на важни постове, освен там където типа на работа предполага наличие основно на жени

Да, то и персонала им (магазинерки, готвачки, камериерки, сервитьорки) е женски, но за тежката работа си търсят... мъже.

За сега не зная, но едно време в производството бяха предимно жени, а мъжете бяха все бригадири, ОТК, снабдители и др. такива тарикатски длъжности.

Ирен Кръстева е идеална за лице на тази Българска асоциация на жените-предприемачи.

Как аджаба направиха бизнес на по 30 години . Кога учиха ,кога бизнес правиха. То е ясно ,че през доста кревата са минали . Пачаври !

Бизнес в БГ нямааааа...........Има шайка крадци подкрепяна от нацията....Ела те в Добрич да се на радвате на бизнес. Крадци и идиоти са тук. Ама няма кой да ги подхване

Браво на тези Истинни Българки !( , които водят наистина-функциониращи бизнеси ) Проблеми бая имате гледам, момичета -- какво тогаз се изчервявате, та не ги изложите в Разговора на/чрез антикриза.бг ?! ( Светът е голям, и помощ дебне отвсякъде ! )

Много ясно - те се управляват по-лесно - собствениците са мъже, а управителите жени ! Дадеш им пари за помпозни шапки и "сладурски" обувки и CPU-то цикли на 99% - нямат повече свободни мощности и затова изпълняват стриктно каквото им кажеш - нямат потенциала и качествата да се опънат и да си наложат мнението - каквото им кажеш, това правят - водят ги за носа с подаръчета и това е ! Любимата фраза на длъжника - аз не дължа пари, фирмата е на жена ми ха ха

Ами какво да правим, като мъжете мислят главно с една периферия и CPU-то им винаги е в deep sleep режим! Най-добре е да изпълнявате по-бързо инстр. goto (hell) и светът ще се оправи!

Чак сега разбрах, защо бизнеса у нас разцъфтява, а то било заради женското присъствие

Ха да видим сега 1 към 1, на коя мутреса ще се паднат мотрисите и влакчетата!!!

Чета досегашните коментари и се ужасявам от разсъжденията на "мъжете",свикнали на лентяйство ,някой да им слугува и вечно да мърморят.Наистина не искат или по-скоро не могат да повярват че не винаги е необходимо да си нечия любовница или да скачаш от креват в креват/не че няма и такива/,но когато имаш образованието,знанията, трудолюбието и желанието за постигане на целите си -в повече случаи успяваш.Примери за това има бол,но на много хора това май не им отърва и не искат да го признаят.Или на мъжете им пада самочувствието и достойнството,че виждаш ли жена ги командва и може да се справя с типично"мъжките работи".Абе разберете в днешно време станахме мъжки момичета,като около нас има обкръжение на твърде много хленчещи и обезверени мъже.

Ей, другарко Митева, много си проста! Ти вярваш ли си като ги пишеш тези глупости?? "когато имаш образованието,знанията, трудолюбието и желанието за постигане на целите си -в повече случаи успяваш.Примери за това има бол" Ами дай един пример тогава, ма другарко!!

Умните и успели жени, които не са използвали гениталиите си за да стигнат напред са като Йети и чудовището от Лох Нес - всички сме чували за тях, но няма реални доказателства ! Мечтата на всяка жена е да постигне всичко сама и да е независима ... като под "сама" се разбира тате или любовника да и даде идеята и парите, а тя да се води управител, а под независима - един от горните да умре, за да не се знае истината за това, кой и е дал идеята или парите ! Успелите жени за мен са тези със здравите семействта, които са възпитали децата си и са успели да задържат мъжа си - останалите не са жени, просто мъже със женски полови органи !

Тоя па, само генеталии ти се въртят! Не ти ли се върти нещо като червена гнилоч - мъже, жени, деца????

Напълно съм съгласен!

Типично мислене на балкански комплексар. Жените само за разплод и безплатна домашна помощница. Изцяло зависими от кефа на тъпия си съпруг, без собствен живот, интереси, мечти, средства, нищо. Де гьостерица, де. Ама жените в България много ви толерират, за съжаление, вместо да ви поставят където ви е мястото.

Свалям Ви шапка, г-жо/г-це Митева ! .....Ама като ще Работим заедно -- какво аджеба се офлянквате ( и Вие, и другите мъжки момичета като Вас ) та не сложите Словото Ваше в Разговор на/чрез антикриза.бг ?! ( И никакво хленчене и/или обезверяване, ей ! Работа ни чака . )

ми то затова бизнесът ни е на този хал...

Е, затова сме на това дередже. Жената си е за кухнята и кревата. Оттам-нататък - тотално фиаско, без извинение.

Мутресата е за креват, за парад и за прикритие!!

ааааа... извинявай, след като си pedro, от къде знаеш знаеш какво могат жените кревата? :))))) То верно- напоследък 99% от мъжете са педровци.

батко, я по-добре да си прибереш жените, които си изпратил да слугуват в гръцко за да те издържат, пък тогава приказвай кой какво трябва.... на това дередже сме от вас защото само мрънкате и сте мъже на масата в кухнята и пред екрана на компютъра.

Много точно казано!

Да прехвърлиш собственоста на жена си или на снаха си е често срещан метод за прикриване на номенклатурна собственост посредством неизвестните им бащини фамилни имена.Известна е също паталогичната склонност на такива господа(другари)да въдят много фирми и посреством взаимни прехвърляния ,фиктивни продажби и фалити да укриват доходи и неплатени данъци.Това е сферата и на свръхактивни снахи които най-напред чрез леглото а после чрез бизнеса се свързват с такива фамилии.

Точно така!!!

Да, бе, върти се! Върти се около червени мутреси жени, дъщери, любовнички...всите все убавици - много умни и образовани зад граница! Пример Цветелинка- хем дъщеря, хем любовница!