ООН: Балоните отново се надуват!

Реалното влияние на световната финансова криза предстои тепърва да бъде почувствано според президента на Общото събрание на ООН, Мигел д'Еското Брокман.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Балоните отново се надуват! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За чии пакети са похарчили милиарди. За нас никой не е дал спукан пакет и това си е. Ми като сме гъз на географията така е! Ох пардон - анус.

Хехе. Като не можете по друг начин и започвате да плюете и сеете обиди. С това и ще си останете ... :) Нищо не зависело от Американците ли? Ха-ха-ха. По-скоро ти стой и гледай как пак ще се извъртят нещата.

Силно съм притеснен от отсъствието на JONI,HARD,KGB и сие от форума. Надявах се да ме светнат какви са тези национализации в Америката. Да не би комунистите да са взели властта там?!

Бива, дърварино, ама вече почти нищо не зависи от краварите!!! Капиш!?!?! Тъй че....чакай новини!!!

Искаш революция, ама няма. Добре ни е така :) Екстра е даже

Съществуващият модел на световната икономика е престъпен! Колкото и да си чешат езиците тия паразити в ООН, все тая - САЩ си печатат, наводняват света с техните зелени хартийки без никакво покритие, Русия е ту горе, ту не чак толкова, въртят се едни измислени суми и оценки на богатствата, а реалната икономика е нещо съвсем различно! Пак бедните страни ще си останат бедни и задушени от регулации, а богатите ще си пишат ту фалит, ту растеж, и ще зяпат звездите на Фамагуста и голямата луна от Малдивите, а ние ще се чудим как да изкараме месеца! искам революция, която да го помете тоя Уолстрийт, може и ООНто за компания!

Браво! Браво! Браво! А тъпоъгълника, който е Ре да знае, че нормално раждане не може без болка! През 1992(или 93-не си спомням добре) бях в Стара Загора да пазарувам торове - Агробиохим-а още не го бяха фалирали. И имаше там на местната стокова борса един връзкар, който срещу рушвет можеше да уреди няколко вагона урея. Та неговия помощник, един ентуасиазиран пикльо, с ирония и насмешка ме попита какви са тези отживелици, някакви си стоки(в случая торове). Сега актуални били акциите! И кои акции, питам. Ами в момента има сесия и се предлагат акции на Демос, много са изгодни, с голяма доходност! А ти управителите на това дружество познаваш ли ги? Ами ако ви вземат паричките и се чупят, какво ще правите? И имате ли представа в какво влагат парите ви? Ще ви спестя отговора, ама тия от Демос после се оказаха една от многото пирамиди от онова време...Такива ми ти работи, Ре ;).

Това е поредната част от плана за общо световно господство - сега единна валута, общ съвет и т.н. ООН е машата на големите банкери.

беден богат носи е тази финансова система в момента. И докато не стане нормална, кризата няма да отмине ... Аз лично вярвам че ще стане, щото така повече не може да продължава и вярвам че нещата все пак отиват към равновесната си точка, т.е това което тежи остава на земята, а което е балон отлита ...

Няма начин да има неограничен растеж при ограничени физически ресурси на ограничена планета. Откажете се от растежа. Време е за друг показател за просперитет а не за поредните спекулации.

Цялата им систма сбъркана, трябва отново трибунали за капиталистит, фктивни присъди, конфискация, национализация и яко бачкан! Производство на качствни и трайни стоки, а н на боклуци. Пстливо потрблни, а н капиталистичското ползваш и хвърляш за да купиш пак. Докато н стан така и докато някои си пчатат пари на воля, а масит лакомо лапат всичко, кото им подхвърля ркламата, вс щ ни връхлитат кризи.

naistina si bezumen :)

евреите искат да управляват света или може би вече е сторено...

Ти хубаво си прост, ама защо като не разбираш не си траеш, ами се обаждаш неподготвен? Това, което си написал е най-голямата глупост, която може някога да се направи, при положение, че сме в такава криза! Прочети малко за the great depression и може да разбереш какво се случва, когато фалират компании от ранга на ГМ. Всщност няма защо да се затормозяваш да четеш. Помисли си, само за 2 минути, какво ще стане, като 50 000 души останат без работа, защото е фалирал завода.

Вярвате ли, че е възможно светът да се оттърве изобщо от парите? Как ли би изглеждал един свят без пари? Все си мисля, че ако искаме да оцелеем, това неизбежно ще се случи.

Па я зимнина си напраих, компоти, чушки, домат, кисели краставички, кисело зеле, патладжан и пача в буркан, суджуци, наденици... Ей ся и туршийката че напраим... 100 кила ракия имам у мазата, 5 броя 20л дамаджани червено вино...ония момчета на уйстрииит ли беше там не помна улицата моат да додат една свирка да ми направат! Криза ли? ЦЯЛА ЗИМА ВИНО РАКИЯ И ПРЪЖКИ СЛУК ИМА ДА МААМ!

До: Гуру (09.09.2009 г. 14:45ч.) Доста прав си. Впрочем, напълно прав си! Няколко хиляди милиарда напечатани без покритие долари. Кога ли светът ще се отърве от тая гнусна валута? Мъчително, но неизбежно е това.

Много важна е психическата преценка докога хората ще се осланят на цветни хартийки( може да са и в електронен формат), за да оценят ползата от нечия работа. За сега милиони ченгета и образовани манипулатори на обществено мнение усяват да накарат дори и гладни мечки хоро да заиграят. Интересно какъв е произходът и обкръжението на печатарите на пари и какъв им е критерия за добруване?

Нема да се плашите кризата е донякъде стабилизирана - такаче продължава ... стаилизирана - хахахахаха Абе разберете от всеки некадърник журналист не става.

ГЛЕДАЙТЕ ZEITGEIST - И ДВЕТЕ ЧАСТИ. ВСИЧКО НОВО Е ДОБРЕ ЗАБРАВЕНО СТАРО КОЕТО Е БИЛО , ПАК ЩЕ БЪДЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО МЕНЕ , ТЕКЕЛ, ФАРЕС(ОСОБЕНО ВЯРНО ВЪВ СЛУЧАЯ)

Ох забравих.. и полицаите

Само финансисти и юристи ще спасят света!Вервайте!

Ще ни светнат ли колко от тия грешни народни парици са отишли за особени бонуси към мизерните заплатки на банкери, индустриалци, търговци и пр. ... ненаситна сган?

Тия дето не печатат ще вземат заеми от тия дето са напечатали достатъчно и готово. С една дума от МВФ разрешиха на едни държави да експлоатират други.

Imam samo edno shube: da ne zavurshim po Marx.

и аз мисля така. абсолютно вярно