Марковски брани вдовицата с три деца, дават й работа

Топ адвокатът Марин Марковски е предложил безплатно да защитава в съда интересите на вдовицата на загиналия Атанас Ламджиев от Пловдив и трите им деца.

Обратно в новината

Коментари - Марковски брани вдовицата с три деца, дават й работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само преди ден изразих мнение и събрах над 60 лайка одобрение ... възмутен от подкрепата на приятелите на тозаи убиец ... Не знам ,днес е възможно да инкасирам обратните мнения ,но аз съм справедлив и разумен човек и не мога да се сдържа да изразя мнение отново , след последните развития и изявления на тази вдовица ... От цялата работа ,жалкото е зе загиналите хора ... но тази Корнелия да ви кажа съвсем не ми се вижда читава жена ... Не ми се вярва да е от шока в който е ,но ми се струва ,че е неадекватна както сега , така и в преди смъртта на съпруга си ... Такива неща твори , така се държи , такива неща плещи , че ми се струва не е съвсем в час ...а откровенно ми се струва че е сектантка някаква ...и външния и вид ,както и отнешението ми го потвърждава ...децата ,за които милеем толкова много ,също ми се струват повлияни от възпитанието и ... Отново казвам ... Хора ,не се подвеждайте ... Този ,че е убиец ...убиец е ... но и тази не е читава ,за починалия и съпруг нищо не мога да кажа ...все пак той е бил зад волана ...вече ми се мисли ,че и той не е постъпил адекватно на кръстовището ... анализирам всичко това ,като виждам с каква жена е живял и създал три деца ...ами тя не нормална жена бе ... вижте и гледайте интервютата и ... Жалко за пострадалите ... Още вчера се озадачих ,че е завела децата си на погребението да видят обезобразениият си баща в ковчега ...страшно се отвратих ...как може да причини такъв стрес на деца на възраст от 6 до 9 години ... а и самите деца деца само часове след това реагират така сякаш нищо не се е случило ... Тези хора не са НАРЕД БЕ .... Дано да съм аз ....въпреки че съм плакал на моите 60 години ...

Хайде отзад напред! 60-те ти преживени години предполагат, че имаш натрупана някаква житейска мъдрост! Това обаче въобще не личи от написаното! 60 години живуркане, не живот! И някой риби живеят по 100 години, но това не ги прави по-умни или мъдри! Жената не била читава, може да е сектантка, не била в час, външния и вид ...? Винаги съм се удивлявал какви глупости могат да се пръкнат в една празна глава! Анализирал бил! Какво анализираш, бе, празноглавецо? Поведението на жената след преживяната загуба и перспективата да се грижи сама за ТРИ деца при създалото се положение? Голям психолог, няма що! Такива доморасли кръчмарски "психолози" у нас под път и над път..."Ти се мислело", че и загиналият водач не бил адекватен на кръстовището! А защо не "ти се мисли" как идиотчето е карало с над 100 км/час в ГРАДА и след УПОТРЕБА на АЛКОХОЛ (0.67 (?) промила съвсем не са една бира или 2 кръчмарски чаши вино!!), а защо не и с нещо друго, което удря директно в мозъка, вдига самочувствието до небесата, но същевременно ти свежда реакциите до тези на умряла котка? Мислел бил! Ако мислеше поне малко като човек на 60 години, едва ли щеше да напишеш подобно нещо, което по-подхожда на един зелен тинейджър, отколкото на зрял индивид на твойта възраст...

Всеки юрист знае, че в наказателното дело се защитава пострадалата безплатно/това в медиите е ПИАР на адвоката/А далаверата е в гражданското дело, където ще й вземе процент от обезщетението за децата. Не се лъжете, че опитен адвокат прави нещо про боно.

Да хванем за топките цялата фамилия Трайкови?!

Много жалко наистина.Моля се да не е вярно,но по всичко личи,че жертвите от тази зловеща катастрофа няма да са само две. Случаят е много показателен за това което се случва по пътищата на България и ако тия господа,които са в Парламента не си размърдат задните части може да последва социален взрив. Случаят е показателен за пълно незачитане на обществото и безнаказаност! Сега всички погледи са насочени към съдебната система,а не съм чул никой от политиците да вземе отношение по случая. Ако не се действа твърдо,дори ако трябва жестоко и в бъдеще ще коментираме такива случаи. ПОМИСЛЕТЕ САМИ: КАК ВИ СЕ СТРУВА: 12 ПЪТИ САНКЦИОНИРАН;УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ;УБИЛ ТРИМА ДУШИ!! И СЕГА КАКВО ПРАВИМ? ТАКИВА СА НАПРАВО ЗА РАЗСТРЕЛ! ТОЙ ПОЧЕРНИЛ ЖИВОТА НА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА,А НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ СНИЗХОДИТЕЛНИ КЪМ НЕГО! КЕЛЕШ!

Абе какъв е тоя закон от 3 до 15 години ?!?!?!?!? Значи рабирам от 13-15г. ,айде от 10-15г. ,ама от 3-15г. ????? Ми то може утре и от 1-40г. по усмотрение на съдията и прокурора може би ?!?

Марковски е дърта свиня която има милиони защото е изкарал на свобода не една и две мутри защото познава пролуките в закона! И сега си прави евтин PR на гърба на тая женица защото случая нашумя! Аз не се съмнявам в професионализма му ,а в морала му !

Не всеки адвокат би работил "про боно", той може да си го позволи и трябва да му го отчетеме. Иначе щом има пропуски в обвиненията, щом има вратички в закона всеки по-добър адвокат ще си спаси доверителите. А този джигит виждате, че за 3-ма убити /вероятно младата жена също ще почине/ му се полагат смешните 3 г., а не 20 например.

Преди малко чета, че касиер от банка откраднал пари е с присъда 9 г., а тоя убиец на трима...3 години ли? Стига извращения! Съдиите да знаят, че след правителствата ще изметем и тях.

Не ги разбирам тия, които са измислили тоя закон. Ако застрелям двама съседи и раня още двама, ще ме съдят за умишлено убийство и присъдата ми ще започва от 15 години. В нашия случай, ако прегазя и убия двама съседи, а още двама пратя в болница, после може да пия 2-3 ракии и да изчакам полицаите да ми вземат алкохолна проба. Ще имам оправдание за неадекватно поведение и може да ме осъдят на 3 години. Докато се влачи следствието, може да полежа в ареста и от трите години върви като да лежа около една в затвора, защото сигурно ще ме хване някоя амнистия. Е, наистина не ги разбирам тия законотворци и предпочитам мажоритарен избор за тях. Може пък някоя заблудена малка партия да ми предложи читав човек или направо някой независим читав човек да се излъже да се кандидатира. Пак е по-голяма възможността да попадне читав човек в парламента, отколкото да гласувам за някой нареден по незнайни критерии партиен списък. И не ми говорете за възможността да гласувам за партия и да дам бонус за някой от предложиния списък. Достатъчно куриози вече имаше.

Браво на г-н Марковски.Свалям му шапка.

По 15години за всеки загинал!!!

Браво на адвоката.

Не ми се говори! Само ще повторя за н-ти път това, което съм писал за подобни изроди. Присъдата може да е само една и, понеже институцията наречена "български съд" няма да издаде поне допустимата по закон - до живот без замяна, близките мъже на убитите да го поръчат, има отлични безработни специалисти !

Пак ПР на гърба на чуждото нещастие......:(

Само злите езици от адокатската алчна гилдия могат да се възпротивят на Вашата добра, чвешка постъпка, а относно убиеца, дано Господ го накаже, защото у нас няма съдии и прокурори, които да са хора. Всички са политически назначения.

TIREX

където се намеси марковски нещата силно се сговнясват..

Гладен адвокат ли си? Нали не пускате да се вписват юристи в адвокатските колегии. Нямате хляб, защото е пълно с некадърни връзкари.

юбомир Трайков, син на транспортния бос Младен Трайков, се срещна днес с вдовицата Корнелия Петкова. "Тук съм, за да се извиня на жената, да й кажа, че много съжалявам и че искам да не беше ставал този ужас, но не знам как да върна времето. Когато стана катастрофата, аз идвах от заведение с приятели, където бях пил само 2 чаши вино. Не съм бил пиян и не съм бил дрогиран. Понякога пуша цигари с марихуана, понякога съм опитвал дрога, но същата вечер не бях в напушено състояние. Днес на срещата присъства и бащата на виновника за катастрофата - бизнесменът Младен Трайков. Той връчи финансова помощ на вдовицата и заяви, че поема оттук нататък грижата за трите й деца до навършване на пълнолетие. "Искрено съжаляваме за тази огромна драма, ще помагаме с каквото можем", коментира бизнесменът. Любомир Трайков се натресе с висока скорост в колата на Атанас Ламбджиев. На място загинаха 46-годишният мъж, който остави сирачета 3 деца, 42-годишната му колежка Виолета, която остави едногодишно бебе, в мозъчна смърт е 23-годишно момиче, което също е било в колата. Ударът е бил толкова страшен, че пожарникарите са рязали колата за да извадят жертвите. Любомир Трайков каза, че според него е шофирал със 70-80 км в час, но не е убеден, може да са били и повече.

Така се прави,Любо е добро момче,отговорен е,жалко че този ад се случи.Съболезнования за загиналите.

шегуваш ли се? Тоя любо е р я д к о лайно, което заслужава да изгние в затвора. А че трябва да плати "кръвнина", това е повече от ясно,но не за сметка на лека присъда! Утре тоя дебил ще убие и някой друг!

Браво на тези които и предлагат работа, а с Марковски по добре да не се хваща, той без да има полза, не би си предложил услугите, вместо той да намаже от извънсъдебни спорозумения, по добре е майката да се разбере с бащата на убиеца, мисля че така ще помогне повече на децата си.

За три човешки живота и почернени десетки съдби 15 години... след многобройни нарушения, този индивид е на пътя... Дано и другите две семейства получат помощ.

Единственото жалко в случая е че на мястото на Пежото не е бил тежкотоварен камион.Щяхме да се отървем пт противното и гадно богаташко копеле, а гадния му родител щеше да получи подходящо възмездие за кражбите с които е забогатял.

Да ви пикая на държавата!

К'ва "държава", бе колега?!?! Останала е само една обезлюдяваща се и циганизираща се територия!

Какво лишаване от свобода бре боклуци!! Теглете му куршума, като на еврогейско животно, и да се свършва!!! Тия боклуци които се навъдиха за тия 25 години педокрация, решиха че майка България им е бащиния, и че могат да правят каквото си искат, и то безнаказано. Нали имат пари, и се мислят за богопомазани!

да, да, дай да му теглим куршума, че да се оттърве по лесния път! не, не трябва да му се тегли куршума. може би дори не трябва да се вкарва във затвора. това което трябва да го принудим, е да бачка без прекъсване, за да може да плаща докато е жив на хората, които е почернил. на децата, които е оставил сираци не трябва да им липсва нищо. гадината трябва да дава 90% от спечелените пари на тях. с останалата сума да се издържа само, за да може да продължава да работи.

Ако бях наемен убиец, безплатно щях да отсрелям малкото келешче. От адвокати файда няма...

Без да съм подстрекател, но представи си го поне за 5 минути.

Де*ба и робската държава. Вместо убиеца да работи цял живот за да храни семейството от което е тонел човешки живот, те намерили работа на вдовицата. СЪБУДЕТЕ СЕ РОБИ!

Намерили са и работа в "Чистотата" ще я пращат да му чисти палата и вилите.

Бог да ги прости починалите, но само аз ли се питам какво прави мъжа й с колежката на предната седалка? Простете, ако се лъжа.....

Да, само ти питаш.И се чудя с кой акъл.....

...а на задната седалка - племенникът му с гаджето си... К'во ли са правили ЧЕТИРИМАТА, а? Малоумник!

И аз си возя колежката на предната седалка.Къде предлагаш да я возя?На задната или да я вържа да тича след колата?

как може да задаваш такъв въпрос при тази трагедия... Нима закарването на колежка от работа до вкъщи непременно означава нещо ли???

Нали, и племенника му и приятелката му на задната.... Преди няколко месеца пътувах с най-добрата приятелка на жена ми и двете и деца до Гърция.... По твоята ... неизказана логика съм изоставил жена си и съм избягал с приятелката и.... Да си се замислял, че е възможно редовно да пътуват заедно ако са със сходни маршрути, а дори и да е инцидентно.... Извинявам се, то .. забравих за модата... за всеки гъз-кола

Кой е този идиот-съдия , който пуска убиец на трима човека със всички утежняващи обстоятелства -множество глоби , алкохол,превишена скорост.Докато такъв корумпиран катил не бъде линчуван заедно със цялото си семейство няма да има ред в държавата.

Пред жената стои един важен за нея проблем - отглеждането на децата и поведението й е напълно оправдано. Даде достатъчно индикации, че няма да прави проблеми - няма да става частен обвинител, това нямало да върне мъжа й и т.н. Сега е моментът да осигури каквото може за децата си. Ако води дела нещата с времето се разводняват и нищо чудно накрая мъжът й де е виновен за отнето предимство и да трябва да плаща ремонта на Аудито. Никой не трябва да я укорява, ако не възрази на някаква съкратена процудура.А за мотивите на адвоката - или добро, или нищо...

Мачкайте народа, съд и прокурори имоти и пари направиха. Цацаров Хилядарката има над 60. Демокрадцията ще изкара духовете на Бай Сталин и бай Берия. Руският министър на икономиката виден американски агент е арестуван.

Топ адвокатът Марин Марковски е предложил безплатно да защитава в съда интересите на вдовицата на загиналия Атанас Ламджиев от Пловдив Това ще е една безплатна реклама за Марковски. Аз все си мислех , че ще защаитава пияният шофьор с Аудито.

Нищо чудно да е точно така. Колко му е, адвокат е, а и добър психолог. Колко му е просто да настрои жената да стои кротка, срещу кръвнина и/или издръжка в размер на 2-3 аудита(срещу съответният хонорар, разбира се) и малкия да се отърве с 1-2 годинки и после пак да си кара и да убива на воля. Нищо няма да ме учуди в тази държава.

Заплес, жената няма никакво влияние относно размера на наказателната присъда, нея я иска прокуратурата и я определя съдът - на 1-ва, 2-ра, 3-та инстанция. Жената и децата имат право на материално обезщетение и то никак няма да е малко, дори присъдата да е условна, важното е - виновен!

Малоумник си ти Петров! Що си не направиш и ти една "безплатна" реклама като идеш да измажеш апартамента на тия деца и майка им или нещо от сорта?! Марковски хич не ми е симпатичен, но в случая върши безкористно едно доста добро дело! Баш на него реклама не му е нужна - има клиенти бол и все паралии. В случая "рекламата" съвсем не е безплатна - имаш ли представа от какъв хонорар се лишава?

"Умнико'',някъде по "пътя" напълно си загубил първите 7 г.

Катастрофи по невнимание се случват колкото и да се внимава, но пък с такава скорост в град... е било просто въпрос на време да се случи нещо

Ех мамка му, требваше ли да стане сакатлък и чак тогава всички да скочат да помагат ?

кастрация на дрогираното пишлеме и 100 тояги на голо на мегдана

Това е огромната втора трагедия - никой не иска да наема на работа майка с три малки деца ... освен фирмата "Чистота", която сигурно е общинска и работи горе-долу според законите на страната, за разлика от частните! И каква ли "голяма" заплата ще ѝ дават там - някои 450 лв, и детски по 39 за децата - голям живот ще е това ... Особено през зимата с тези сметки, и като се има предвид, че едното дете има проблеми със здравето, влиза в болници, правят му се операции ...

Ясно каква им е работата, след като ги защитава Марковски. Оставям без коментар.

На безплатен адвокат и на малко прасе вяра да нямаш. Не знаеш каква св...

Браво адвокат Марковски.Дано успеете този мръсник да го вкарате в затвора и дано от там да излезе мека китка.А като излезе,заедно със съдиите,дето го пуснаха,да имат същата участ,като тези хора в ,,Пежото''.

0.67 промила означава една бира. Една бира не се смята от българина за пиене и едва ли му е повлияла на реакциите. Просто нещо като е писано да стане, то става. В случая има двама виновни, единия е направил забранен ляв завой, другия е карал с превишена скорост. При други обстоятелства на никой нямаше да му направи впечатление и никой от двамата не е смятал нито да убива, нито да се самоубива. Жалко за хората, жалко и за момчето. Каквато и присъда да му дадат животът му вече е пречупен. Не го съдете прекалено строго, ще го вкарат поне за година в затвора и ще плати голяма глоба, ама цял живот ще трябва да живее с вината си.

Левият завой на мястото на катастрофата не е забранен

Пил е две чаши вино, смятате ли, че е нормално да се качва на кола? Скоростта няма и да коментирам. А пробата не е ясно колко е достоверна.

Ако се спазваха правилата за движение по пътищата нямаше да има катастрофи. Катастрофите не са нещо което ей така си ставало.

0.67 промила са между 4 и 6 бири, колега. Една бира повече от 0.1 не отчита. И аз съм карал на една бира и са ме проверявали с дрегер доста пъти вече, но това е прекалено. Относно превишената скорост - при тези щети по-скоро трябва да говорим за безумно висока скорост според мен. За забранения завой мисля, че вече е ясно, че не е така. Безразсъдно пиян, шофира още по-безразсъдно - мисля, че трябва да се съди строго. Да си носи последствията и да е за пример какво ще ти се случи, като не мислиш, тоест да се замислиш и ако си готов да рискуваш и теб да те съдят строго - давай. На твой риск. И бог да пази тези, които евентуално срещнеш.

someone

по принцип е хубаво, но може да иска и да си прави реклама така, да не е само с цел да помага, ако изобщо го има това. а за този младеж траиков - жив пример българските богаташи какво възпитание дават на синовете си - на 26 години, нищо не работи, нищо не учи, няма свeстна жена до него, няма деца, убива хора пиян - да ви пикая на такова богацво.

Ще осъдите келеша, ама задочно! Той вече сигурно е някъде в ЮАР, Аржентина, Сингапур и т.н.

В Русия съм, в Русия...

В Сибир, нали?

Лейка, ако му подменят пробата, едва ли това ще се случи За първи и надявам се не за последен път в живота си ще кажа "Браво на Марин Марковски"

Честно казано - горкото мочче. С тази мощна кола, с парички в джоба, защо да не натисне газта- пък ако стане нещо тате ще плати. Недай Боже такъв син! Сега някой яко трябва да плаща, да не говорим за петното върху фамилията. Голяма трагедия и голям ужас за родителите. Продължавайте братя богаташи да раждате и възпитавате Наркомани и Убийци! Повечко пари даже им давайте, че и колите да са от най-мощните и скъпи. Глупаци!

someone

че за много българи това е мечта в живота - да си посигурят децата им да не се налага да работят. даже имам жив пример - една в успя да накара един дядо да и припише една скъпа къща, сега доволна, че сина и ще живее от наема, не се налага да работи, тя го подсигурила - такива хора какво възпитание да дадат?

В статията бегло се споменава една огромна трагедия, заради която изчезваме като нация - никой не иска да вземе жената на работа, защото има 3 деца. Масово работодателите смачкват психически майките. На всичко повече от едно дете се гледа като на престъпление. Много жени заради отношението, което получават с едно дете се отказват от второ дори да искат да имат такова. Говорим за София, в провинцията сигурно е още по-страшно. Естествено всеки си затваря очите за този геноцид. Дори под турско робство не са забранявали на българите да имат деца, както правят днешните робовладелци.

Абсолютно е така! Шефовете ми поставиха условие поне една година да не забременявам! А бях на 32!

Ситуацията е ясна и адвокатът няма особено значение. Щом единият водач е употребил алкохол и е карал с превишена скорост, става директен виновник, макар в случая другият да е причинил катастрофата. Младежът едва ли ще понесе тежка присъда - чисто минало и богат баща, но дано поне получи ефективна присъда и плати сериозни обезщетения. Бог да прости загиналите!

Какво "чисто минало", като има 28 акта, от които повече от половината за превишена скорост и каране пиян?! И как другият е причинил катастрофата при тази скорост от 160 км/час, която беше споменавана два дни, след това вече я пропускат?! Ти представяш ли си ситуацията - когато пежото е влизало в кръстовището, оня е бил на десетина км от него - не се е виждал изобщо, та да му дава някой предимство! При толкова висока скорост на едно ауди другите участници в движението нямт никакъв шанс и време за мислене, маневриране или реакции ... Изскочил е рязко от улицата, която те вече са пресичали, и се е забил в тях! Старото пежо е помляно, единственият по чудо оцелял няма спомен откъде изобщо му е дошла колата и какво е станало - нещо ги завъртяло силно, ударили се втори път, и повече нищо не помни ... Пияният дрогиран келеш трябва да бъде съден за убийството на трима души в условията на рецидив - редовно шофиране пиян и дрогиран, с нарушения и актове ... Но татенцето му е плащал актовете, а келешът си е беснеел из Пловдив и страната - и така, докато стана сега голямата трагедия!

"Корнелия Петкова от години е безработна, защото никой не искал майка с 3 деца за служител" Съвсем нормално за такава развита демокрация и икономика като България, където е пълно със световно изявени бизнесмени!

От какво ще брани вдовицата с трите деца. От кого. Тя не е подсъдима а пострадала. Едно устно изявление пред съда,че предявява граждански иск за определена сума и напълно достатъчно за да и се присъди обезщетение. Това е. Какво бранене , какви глупости.

Перфектното дело за покварен съдия и изпечен мошеник адвокат. Ще смъкнат поне половината бизнес на бащата, но парите ще идат в техните джобове.За жената ще останат трохите.Пазарлъка ще бъде минимално наказание срещу мнооого парички.Келеша излиза след две-три години чака го ново ауди и лайфа започва отначало.

Естествено,че така ще се случи. Закона е такъв. От кого и от какво ще я брани адвоката никой не знае ?

Бойко падна. Народа не ще несигурност и безочие. Народа няма вяра в съд, полиция, прокуратура. Ако не се променят нещата и следващите ще паднат

Къв топ адвокат бе, колко негови клиенти са в затвора. Глупости. Пълни глупости.

В Дългова Република България богатите могат да убиват бедните и да си плащат на съда съвсем законно, и да не носят никакви последствия. а роднините на бедните жертви нямат право дори на обезщетение, да не говорим- обезпечение. Това е България, член на ЕС, през годината 2016. България- на българите.

Марковски се предлага защото знае как да обърка жената и да помогне на бизнесмена да оттърве сина си! Щя е компенсират минимално, наказанието ще бъде минимално, и Марковски ще спечели максимално! Момчето ще се признае за виновен, чисто съдебно минало, бла-бла-бла и 3 години, на жента ще и дадат 20 000лв, а Марковски ще вземе 100 000 и честито Правосъдие!