Коментари - Доган глобен с 43 743 лв. за бягство от работа | dnes.dir.bg
назад

Доган глобен с 43 743 лв. за бягство от работа

Лидерът на ДПС Ахмед Доган продължава да не ходи на заседанията на парламента, въпреки че официално това е работното му място, защото е председател на парламентарната група на партията си, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Доган глобен с 43 743 лв. за бягство от работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го глобявайте - ликвидирайте имотите и парите му, блокирайте нелегитимните му бизнеси и ще го оправите. Ако и това не помогне, да го увием гол в чаршав и да го изпратим при любимият му аллах.

На това му викаха САМООТЛЪЧКИ, а при 5 - уволняваха дисциплинарно

спомням той не ходеше и в предишното и по предишното и още попредишното и т.н. НС и и какво от това ? така и ще БЪДЕ....той просто няма да ходи за какво да работи той само летяща чиния няма,но вярвам вече е събрал парички и за нея и зато той ще си почива ,ние за какво сме нали да работи за него?

някой да ми помогне, че не мога да се сетя какво ще направи с мен шефа ми ако една година просто не ходя на работа.... тва самоотлъчка ли се наричаше, мисля, че копелето само си е свалило депутатския имунитет.

ами като е социално слаб и без имущество как ще ги плати.

Хайде, пишете какво свършихте, а не кой отсъствал - това си го решете там вътре с дисциплината. А кой го няма то на телевизора се вижда. Не ни занимавайте с глупости. Само отчитате дейност дебнене. Работа има. А това къде го отчитате е комуфлаж. Защо не подгоните и от предишните парламенти с реституциите и продажбите за жълти стотинки. Но те не ви пречат че съсипаха страната - пардон те сега ви съдействат. Нали така е по-лесно да се измъкнеш от отговорност.

Дълг на всеки истински демократ е да се противопостави на леещия се популизъм във форума. Народният представител не е на трудов договор, той е парламентарист, не машина за гласуване. Няма никакво задължение да виси нонстоп в парламента. Каквито и да са гореизброените аз съм за това ако има данни да отговарят за делата си, но за глупости да се заяждате - не. Българската демокрация, а напоследък и световната залита към една тенденция на тоталитаризъм, която не трябва да се приема. Ако продължавате така ще гласувам за ДПС, в центъра на София !

Те тези хора са бизнесмени, не политици :)

Доган непрекъснато от много години доказва, че е неспособен да работи за благото на държавата, в която е роден и чийто гражданин е - България. Той, както и етническата му антиконституционна партия ДПС са чужди ракови образувания, работещи за чужди интереси. Те не желаят да се интегрират, напротив - работят за дезинтеграцията, защото благодарение на дезинтеграцията и използването на етническата карта, тези посредствени и некадърни ръководители на ДПС, начело с Доган, са във властта и епицентъра на кражбите вече 20 години. Само да има воля да бъде разследва Доган, няма начин да не бъде вкаран в затвора при едно професионално и лишено от политически мотиви и намеси разследване. Надявам се, че ще дойде и това време, защото тази мафия и анадолска простотия трябва да се разкара, за да може държавата да тръгне напред към Европа и европейските ценности.

44magnum use6ta6 ne6tata ostava da napravi6 vrazkata turciq,USA,specialni slujbi i 6te razbere6 za6to BB se otkaza da se zanimava s nego a se naso4i kam lqvata mu raka ''prezidenta'' i lovec sam i ribar sam-znaete q populqrnata ciganska pesen

И докога ще продължаваме да търпим това...

Този правилник на Народното събрание трябва да се промени отново: След като не идват на работа не да им се отнемат САМО 1/3 от заплатите, а да не получават никаква заплата. Доган бил глобен с 1/3 - 43 743 лева. Това ознаяава, яе за неходенето си изобщо на работа той е получил 87 486 лева за четири години. Защо трябва да ходи тогава, при положение, че си изкарва джобните без ходене.

Ха на хаирлия де, серсемлар ! Пък и да турим йощ три нули (преди десетичната запетая) ... колкото за вкус, пък после всичките останали . И право в бюджета, но по прозрачен път ; и веднага ревизия на нормите за данъчно облагане нашего брата обикновения данъкоплатец .

Законът за недоказан легален доход и същевременно придобивки/имоти далеч надхвърлящи дохода на лицето, да се отнемат и без съдебна процедура, е В ПЪЛНА СИЛА И ЗА ДОГАН. Той няма почти никакви доходи (легални) тъй като има само 1/3 от депутатската си заплата. Кушлев има право да му съблече антерийката от Версаче и да му изуе калеврите от Саламандър.

Moha go ohapala nego :) Nemoje toi si gubi vremeto s prostovati raboti v parlamenta.Moje bi piqt 4ai s Sergay dokato drugite sa na rabota.Te nali sa ot po vishata klasa.

За какво да ходи , да слуша глупостите на простаците от ГЕРБ,ДСБ и Атака или пък Яни. Тази паплач е под неговото ниво.Какво стана, нали щяхте да го съдите, нещо подвихте опашката.Жалки нещастници!

Този Доган не могат ли да го докарат на работа с придружител и белезници?

Ами да се приеме закон според който, като се изчерпи определен лимит на неизвинени отсъствия, съответния народен представител да бъде отзован /изгонен/. На негово място да влезе следващия, който обикновено е от друга партия. Така изгонения представител ще навреди не само на себе си, а и на партията си. Тогава всяка партия ще има интерес да си стегне редиците, разбирайте дисциплината на народните си представители. Иначе каква е ползата ако една група мошенници с много пари си ригистрират партия, излъжат част от населението да гласува за тях и така се намърдат в Парламента??? Че то това няма да е Парламент, а сбирщина от мошенници!!!

До тези, които все още не знаят: Депутатите не работят по Кодекса на труда в РБ, а по СВОЙ (приет от САМИТЕ ТЯХ) правилник.

в кухня за социално слаби. Той ще умре от глад.

Гледайте Перла бе - и си мислете че турците са най свестните хора - нали затова Доган е платил на телевизиите - след като не спечели изборите!

Alooooo gospojo Ca4eva,zashto ne go uvolnite disciplinarno tozi evtin parcal deto se gavri s vashata institucia!!!!!!

Molja da se proveri kolko pati Dogan i Ser Gay sa otsastvali ednovremenno.Mislja, imat intimna vrazka.

Не глоби,а пълно разследване на Доган,от къде има средства,какви доходи получава,както са процедирали с Ал Капоне.Защото той е същия мафиот! Ако е верно,че наскоро е купил сарай за над милион в Дубай, също проверка! Само така ще смачкаме мафиотската групировка ДПС!

То и президента няма кой да го уволни, но както всички виждаме има вариант и той се казва импийчмънт. Мисля, че Доган и други баровци в парламента могът да бъдат атакувани по точно този начин, стига мнозинството да не се страхува да го направи. Бойко се страхува от Доган и това е факт, не го слушайте колко е велик пред камерите. А ако веднъж бъде изхвърлен от парламента, Доган ще загуби доста неща: имунитет, охрана, държавно жилище и автомобил, обществени изяви, власт,...... Тогава може и някой от топ прокурорите да се престраши и току виж пак се оказал зад решетките. Пак ще кажа, че за всичко си има начини, но няма воля и желание от страна на управляващите. Просто Доган е взел страха и на Бойко. Казвам Ви, че парада продължава да се командва от Доган, както искате така ме разбирайте.

В СЛУЧАЯ НЕ ПАРИТЕ СА ВАЖНИ ЗА ДОГАН - ТОЙ СИ ГИ ИМА В ИЗОБИЛИЕ. СЪЩЕСТВЕНОТО Е ЧЕ ТОЙ ПРЕНЕБРЕГВА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ - БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. ОТСЪСТВИЯТА МУ ОТ РАБОТА И ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ЧЕСТВАНИЯ , ДЕМОНСТРИРАТ НЕЗАЧИТАНЕ И ПОДИГРАВКА С НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО И САМОЧУВСТВИЕ НА ГОРДИ БЪЛГАРИ. ВЪПРОС : КОЙ ДОПРИНЕСЕ ДОГАН ДА ПОЛУЧИ ТАКИВА ПРАВА ?

Zapoznah se s shofior v shtatite koito mi kaza che raboti za multigrup.Kato kazah che tova e firmata na Ilia Pavlov toi reagira,nee na Ilia Pavlov za Dogan karam.Tova me kara da si misla che tozi turchin ima prust v ubiistvoto na mnogo ot nashite taka narecheni mutri.I mi se struva che e logichno da misla taka.Kak dosega nikoi ne mu posegna na negovia jivot na tozi rezan ibrik?

не се заяждам! съгласно конституцията: Чл 67. (1) Народните представители представляват не само своите избиратели, а и целия народ. Обвързването със задължителен мандат е недействително. (2) Народните представители действат въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест и убеждения. което означава, че Доган представлява и мен, който не съм гласувал за него, няма и да го направя. В такъв случай искам да го попитам как точно представлява мен, след като никакъв го няма на мястото, което е избран да поеме? предложеното по-долу е уместно - за представители, които системно не изпълняват задълженията си, да се организира процедура по отзоваване... Сег Доган и онези другите дето отсъстват само си разкарват напред-назад имунитета... а ако му го вземат и имунитета... то нищо не остава...

виж ти, нашият каубой колко скатава. ашколсум чожум

А като са го глобили, дали си е платил глобата?

като не му се седи в парламента, защо все се натиска да го избират в него? гадна мръсна гаджалска свиня. какъв пример можем да вземем от такива депутати. да ходи в турския парламент и там да го търпят тоя боклук

Чл. 14. (1) При неоправдано отсъствие от пленарно заседание на народния представит се удържа сума, равна на възнаграждението му за това заседание. (2) При неоправдано отсъствие от заседание на парламентарна комисия, подкомисия и работна група на народния представител се удържа сума, равна на съответната добавка за участие в заседанието. (3) При неоправдано отсъствие от 3 поредни или общо 5 пленарни заседания за съответния месец на народния представител се удържат две трети от месечното му възнаграждение. (4) Данните за удръжки по ал. 1, 2 и 3 се вземат от разпечатките за регистрация и гласуване, справки от председателите на парламентарни комисии, подкомисии и работни групи и от стенографските протоколи. Чл. 15. Сумите, набирани по чл. 14, се отнасят в икономия на бюджета на Народното събрание. Това са възможните санкции, за уволнение и дума нямя!

Почвайте го този нагъл крадец и цалата му партия, която си разпредели горите, водите, земите,климата на България!ЗАТОВА СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ!

За 20 неизвинени по закон те гонят от училище. Как е с депутатите. Мен лично ме убижда такова отношение, визирам Доган. Не ходенето на работа, освен дисциплинарно си е и криминално престъпление. То е все едно лекар на добре платена длъжност да откаже да си испълнява професионалните задължения. А тук имаме и неуважение към хора гласували за този човек пордом (лентяй).

Народният представител наистина е избран от хората, но с малката подробност да защитава реално техните интереси. За тази цел е необходимо материалното му присъствие в пленарна зала и сбирките на комисиите. Ако някога имаме Виртуално Народно събрание, може и г-н Доган да бъде представител и няма да бъде задължително да влиза, в иначе тесните за неговата ледяща натура зали. Не разбирам защо Вие сте решили да защитавате подобно поведение? Ако някой гражданин бъде назначен, избран, определен за каквато и да е длъжност и не се яви два последователни дни, получава отпечатък от обувка 45 номер в областта под кръста. Защо смятате, че народния представител, трябва да е защитен от това действие?

А защо обикновенните хора ги уволняват ако не ходят на работа?

ДАНС да им открие разработка, откъде получават средства за живеене! Келемета!

НОРМАЛНО БИ БИЛО ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН(ОТЗОВАН...) КАКТО ВСЕКИ В БГ АКО НЕ ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ДА ,НО нека стане наи-после ТАКА. ТОВА Е ЕДИН ПОКАЗАТЕЛ ЗА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ , ОТ КОИТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОЧАКВАТ САМО СПРАВЕДЛИВПСТ.

А защо в страницата на парламента, в неоправдани отсъствия за октомври имената на Ахмед Доган, Емел Етем и Сергей Станишев ги няма? АААА токущо се появи НОВ списък.......

Ако Доган беше ученик, със сигурност би бил изгонен заради неизвинени отсъствия! Не мога да разбера защо не го изгонят и от Парламента, след като неуважава институция, колеги, народ, че дори и себе си като ръководител на партия, след като това е официалното му работно място, аз ако не отида на работа и един ден ще бъда дисциплинарно уволнена! Незнам дали някой ги чете тези коментари, но ще се радвам ако е така!!!!

Еми махнете го като не ходи на работа.Елементарно е.Ние ако не отидем без платен или неплатен отпуск на работа дали ще ни глобяват или уволняват?!Децата ни ако не охдят на училище няма ли да ги изключат?!Парламента не е ли едно нормално работно място, като всички останали?????!!!!!!!

Незнам , струва ми се че ББ гони Станишката, а Доганчо не го пипва изобщо...нещо ми намирисва...!

КОДЕКС НА ТРУДА 2009: ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ Чл. 190. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., предишен текст на чл. 190 - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) Дисциплинарно уволнение може да се налага за: 1. три закъснения или преждевременни напускания на работа в един календарен месец, всяко от които не по-малко от 1 час; 2. неявяване на работа в течение на два последователни работни дни; 3. системни нарушения на трудовата дисциплина; 4. (изм. - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) злоупотреба с доверието на работодателя

balha go yhapala e

И като го отзоват какво ? Ще го замести някой друг и кво какво прави доган в залата ми цъка бутончета мисля че не е незаменим в тази си функция . Човека се изживява като сив кардинал а вие му броите отсъствията пълен цирк . Е хубавото е че държавата е спестила малко пари от заплати тва колкото да не сме капо от поредната ПР акция на ГЕРБ .

Пак глупости. Щяха да са смешни, ако не са жалки. Народният представител е избран от народа и само той отговаря пред избирателите си за своето поведение.

първо ТОЙ НЕ ВЗИМА ЗАПЛАТА от НС. Това го знаят всички. Така че няма как да го глобят защото КАЗУСЪТ ще се заплете. Второ- и в НС и ние знаем че той няма да ги плати и тихо мълкум ще му ги опростят. Просто това няма да го разберем.

Да му се спре уискито на циганина!