Путин за атентата: Извършителите на клането са бягали към Украйна, но са заловени и ще бъдат наказани

Терористите ги чака само възмездие и забрава, за тях няма бъдеще, каза руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин за атентата: Извършителите на клането са бягали към Украйна, но са заловени и ще бъдат наказани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му пука на фашиста путин за народа. Бабите още ще народят. Путлер загроби до днешен ден 437 000 в Украйна… и продължава да избива руските роби. Русия има само една тактика във войните и от незапомнени времена тя никога не се е променила - да затрупа противника с труповете на собствените си войници. . Жертвите във Втората световна война . Германия – 8,4 милиона СССР - 26,6 милиона трупа . Това е повече от 3 пъти . Мустакатият австриец успя да очисти 20 милиона ,докато мустакатия грузинец мина 50... Тъй ,че какъв гиноцид ги гони тези...орки,сър! да трепеш руските свини не е геноцид а прочистване на човечеството от туморните образования.

Някой лъже , както винаги джуджето путя… Как беларуското КГБ подстави Путин. Путин каза, че терористите се втурват към украинската граница, където е подготвен прозорец за тях. В същото време от Беларус дойде друга информация: „Шефът на Комитета за държавна сигурност поддържа пряк контакт със свой колега. И всъщност основната задача снощи беше да попречим на терористи да избягат през общата ни граница. Тази задача е изпълнена"

Какви са тези пропагандни лозунги? Някакви факти, освен думи на ВВП, който отдавна е известен публичен лъжец по Гьобелски, има ли?

Дипломат от Беларус в РФ твърди, че са бягали към тоталитарен Беларус - що така, ХМ ?! И колата им била с Беларуска регистрация. Защо намесват Украйна?

дЖУДЖЕТО Е ХИТРЕЦ , МАЙ СА БЯГАЛИ НАПРАВО В АМЕРИКА , АКО ТРЪГНЕШ НА ЮГОЗАПАД И ОБИКОЛИШ ЗЕМНОТО КЪЛБО ТО МОЖЕ И В АМЕРИКА ДА ОТИДЕШ ХА ХА ХА дЖДЖЕ -ДЕБИЛ , ИЛИ ПО СКОРО ТЕЯ ДЕТО МУ СЕ КЛАНЯТ И ВЯРВАТ

Май май са бягали към Беларус. И реното с беларуски номера. С кой акъл ще бягат към Украйна, където всичко е минирано и дронове летят постоянно насам-натам? Путлер май ни смята за малоумни, като робите си!

Редовното показване на снимката (към статията), на владо путката, гарантирано кара млади русначета да преминат на "другия бряг"

Вината на Сащ за провеждането и изпълнението на атентата е неоспорима. Още преди 2 месеца те са предопредили своите граждани в Москва да не посещават масови мероприятиея защото предстои извършването на атентат. За политическите анализатори Причината е съвсем елементарна - Русия в последно време установи дружески, приятелски връзки с редица ислямски държави като Иран, Турция и много други. Това е против интересите на Сащ и те трябваше да реагират и да направят нещо, Затова беше нарочена' ислямска държава' за виновник а Украйна само е изиграла ролята на организатор на самия атентат.

Е да за дебилите е така.

Предупредили са и руските власти, че имат данни, че се готви атентат на масово мероприятие. Самоп че малоумниците са заети да прибират разни нещастни хорица, написали "война" вместо "СВО" и да слухтят дали на някой не му е писнало и иска да тегли куршума на кремълското джудже, вместо да се грижат за гражданите си.

Управлението на Путин се крепи на гадни лъжи и насилие! За доброто на руския народ, дано да го разкарат по-скоро от властта.

И аз съм ЗА. Време е да идва Медведев или някой още по-радикален.

Лошо , много лошо е това да се избиват много невинни хора ! На атентаторите им се полага мъчителна смърт.

Бягали са към Скандинавия, долна мършо! Нещастно копеле.

Жужето ще им направи сега и украински паспорти. Идиот с ядрено оръжие, това е кумирът на русофилистиците в България, водени от варненският циганин Копейкин.

Историята се повтаря ! Преди началото на Отечествената война ( както руснаците я наричат ) 1941-1945 г д-р Зорге предупреждава Сталин, че Германия готви нападение над СССР ! Сталин не обръща внимание ! Резултат - за 5-6 месеца германците достигат до Москва ! Сега ЦРУ ги предупреди , те обвиниха ЦРУ във всяване на паника ! Явно понятието -Тома Неверни си и произлязло от нашите ширини ! И в двата случая ненужни жертви и кръв ! Но , така е като се мислиш за най-велик ! Жалко за эагиналите !

Как става силна Раша след атентати като почти всяка година има атентати? Силното е между краката ми а не тая страхлива пияна и наркоманска дупка Раша.

Скърбим за Русия! Голяма трагедия. Бог да ги прости загиналите,сили и вяра за близките им. Слава на Русия и руския народ! Слава на Путин!

Мюсюлмани нацисти с еврейскоукраински корени! Машалла хер ПутлЕр, бързо ги разкри!

Алю ватенките, ко стана с умното ръководство на ситния?

Пак си намери врагове за да оправдае мобилизация. Учи се от Израел и не е взерашен. Какво означават за путлер 100 човешки живота като пожертва хиляди са 2 години...

Сега вече. По предварителни данни. Всичко му е ясно. На Путин. Като разузнаването му. В началото на специалната.

За тези които още не знаят, отговора на Русия ще бъде страшен!!! Много подла постъпка!

Знаем, знаем- сармати, армати, посейдони.. баба меца, Берлин, самая магучая

Ако никой не разбира за какво става въпрос, това означава че той ще плати

Детекторите - не са включени. ОМОН дето имат база точно срещу залата - 1 часа време за реакция... Виновни са украинците накрая... Да, добре.

имат забавяне и не си го признават, тябва да летят глави на ръководители. Но пак са ги заловили. Кажи ми обаче, ти ли знаеш повече за нещата такива кавито са, при положение, че не си там на място? Аз не знам и затова чета навсякъде и си правя изводите само. Не упреква директно украинците, а одтелни формирувания там, ако не разбра. Украинците не са враговете на русия, а режима на нациските формирувания.

Они са . Я ги виде...

защото и всичките врати са били залостени, та нещастниците не са могли да избягат, а и излъгаха, че са ги спасявали с хеликоптер - хеликоптер не е имало. От съседните многоетажки снимат пожара на дълги кадри, никакви хеликоптери няма в небето...

колку въздържано се изразява умен и възпитън чиляк!

Ще ги "разпитват" къде месец хайванчетата! Разпит, на системи! На системи, разпит ... И те така :)

ли са заловени?

Ти да не би да се съмняваш в дългата ръка на Путин ?

се съмнявам със всичко свързано с размер и с путин. Преди време го харесвах и мислех, че ще поведе русия към добро.

Зависи от гледната точка и възпитанието ...

Преди де съмнявах но сега виждам че Русия е успяла да се възтанови и без Западна помощ.

Сега се разплита дамаджаната.Имай търпение!Трябва да се види кой и с какви пари е платил.

Освен тоя у гащите...

Че то има ли другаде накъде да се бяга от Москва бе умници?

Искам изявление от мутрофанова!

От ОлеСя ИскамЧук! Ма малко се притеснявам, да не ми лепне трипер ...

пффф

Споко. От ръкоделие не само трипер, а нищо друго, освен срам не се хваща, както знаеш много добре. :)

Великобритания стои зад Атентата, не е САЩ. Интересите днес на САЩ и Великобритания се разминават за Украйна, това може да учудващо за доста хора но е факт. Сащ желаят Бързо приключване на Войната, но ВЕЛИКОБРИТАНИЯ не желае това, защото е на път да изгуби войната и ресурсите които даде за Украйна. САЩ за първи път казват истината. Какво остава на губещата Британия в тази впйна освен да избива деца и невиини хора, когаро не може да стъпи на пръста на Русия на фронта !

Западните геове да прочетат кво е казал Ото Фон за русняците през 1872г.

Ама ЦъРъУ да не би и то да е замесено ?

Зеленио наркоманец да внимава в картинката, че му е отчаяна. Да ходи само в тунели под земята.

путин наш който си в кремъл, да се свети името ти, да дойде царството ти, да бъде волята ти, както в кремъл тоест в небесата така и на земята...хахаха

Русия никога не прощава...Това го е казал великият Атанас Буров-един от най-големите русофили в България.Корените на родът им е от южна Росия и се заселват в Лясковец след Чипровското въстание в началото на 18 век.Това е извадка от книгата на Михаил Топалов-Памукчиев за Атанас Буров.

От него е и: Пари при пари отиват, но малкото пари отиват при много пари.

И понеже е "русофил" е съден от Народният съд и ликвидиран в пазарджишкият затвор през 1956г..................

Истината излиза доста бързо. Гледах репортажите с тези отрепки терористи. Руснаците ще разкрият всичко. А всичкото води де ЦРУ акция с участие на укрите. Жална им майка на всички забъркани в това отвратително и ненужно убийство. Отмъщението ще бъде достойно. Ако се докаже че Зеленеца и нацистката му шайка са в течение и са част от организаторите да се считат за умрели. Няма вече разходки и фашистка пропаганда по света свободно. Свърърши тая. От небето ще дебне ракета със специално предназначение. Милост вече за фашагите няма да има. Запомнете ми думите.

Ходи мастурбирай пред портретчето на путката

Аз ще ти обясня нещо от друг ъгъл. А той е, при такива злощастни мероприятия на тероризъм не бива нещата да ескалират откъм отмъщение или действия под ефекта на мъката, отчаянието, безсилието или подобни чувства и милси които вървят през мисълта в такива моменти. Трябва да се действа хладнокръвно като се оптимизират и системите за защита. Те не са свързани само с оптимизиране на бойната техника и умения на службите за сигурност. Работи се и на принципа на убеждение на противника. Който и да е.... Защото с осъвършенстване на методите за сигурност се усувуршенстват и престъпниците и терористи. Разбете, това не са дебили. Това са идеологични и философски фанатици, дори и религиозните такива или политическите такивая. Просто спокойно.

А гледа ли ги как влизат в мола терористите ? Това е несериозно отношение към националната сигурност , когато си във война от 2 дни /2 години беше специална операция/ и да не вземеш мерки . Изслушай и предизборната му реч да видиш какви ги говори , как запада ги предупредили за възможни терористични атаки, но те са силни, могъщи и никой не може да ги сплаши.

В психологията на руснаците, след избиването на над 35 милиона руснаци през ВСВ именно от западняци има изграден един ефект на отричане на неста казани или идващи от Запад. Истината е, че при голяма сухопътна границия се случват инциденти. В Щатите станаха на 11 септември хем те в почти 60 % са с океанска граница а системите за сигурност по летищата е повече от потресаващо висока при тях. Риск винаги има. Именно затова се действа по всички методи. Не може през 2 метра да има граничен полицай или камера....А и да има човесктата изобретатолност е чудовищна.

до Призрака.... Всъщност, както е много добре известно, дори на ватенките, 8М са загиналите на фронта.... останалите до 35 бащицата Сталин ги рачисти без окото му да трепне..... Ама крепостния си е крепостен, помни 8-те, а онея 25+М те сами са си виновни..... и до днес му целуват портрета, §е и на икони го рисуват.... Е хак да им е, следващия бащица вече е в действие и се мъчи да подобри рекордите на оня с мустака.....

Нашето правителство изпратиха ли съболезнования

Защо европейците не го разбират? Колко още доказателства? Антихриста живее в Кремъл! Влечугото вони! Крайно време е нормалните руснаци да излязат на улицата! Путлер продължава да храчи в лицето на човечеството! Влечуго с усещането за бизнаказаност и превъзходство! Психопат и социопат, който няма място в обществото! Нагъл, жесток лъжец и убиец! Путлер ще донесе голямо зло на рус наците и на човечеството, той е Антихриста, влечугото със студените очички, което от 25 години трови цивилизацията с пропаганда, задкулисие, депресия, лоши новини, безнадеждност и отчаяние! Само руснаците могат да го махнат и са спасят човечеството защото изрода държи 6000 гъби под контрола си! Патологичен лъжец и жесток тиранин, той не би се подвуомил да затрие хилядолетната човешка цивилизация!

Не разбираш смотльо.Путин спаси Русия от разрухата на Елцин. Той е човека.

Запада спаси Матушка от разрухата която сама си докара, не Путин. Трилиони инвестици и тълговия с Европа, оттам дойдоха парите. Благодарение на Путлер всичко приключи

Ще си признаят всичко и то както трябва. Запада, САЩ и ЕС и те ще си признаят и угрите също. То даже и без да си признават се знае.

колко века чакаме тоя капитализъм гнил беее, а рашистамския е по убавв

Вова путката ще обяви СВО на нацистите от ИДИЛ

А ве, гъз, като нямаш лайно в задника си, не се напъвай!

В основата на терористичния акт са американците и укрите, изпълнителите като националност, произход, вероизповедание не са важни. 1. Кой плаща за теророзъм по банков път??!! Това е направено с цел либералите да кви чат как няма доказателства че са укрите, а доказателствата сочат някакви радикализирани елементи. 2. Същите са заловени на път за украинската граница. 3. Това нападение е извършено с цел макарона да има предтекст да прати официално чужд военен контингент в украйна. Идеята е Путин в резултат на този атентат да обяви наказателна акция в укрия с много цивилни загинали, което пък да се използва за довод за натовските военни 4. Добре е че са заловени живи. Не бива да ги убиват, а да ги пратят на доживотна каторга отвъд полятния кръг. Там ше умират и физически и психически по няколко пъти на ден. 5. Бъдете сигурни в едно - поръчители ще бъдат ликвидирани дали до няколко дни или след 1-2 години , това е ясно на всички! 6. За пореден път колективния запад доказва че губи и военно и политически от Путин, и в пристъп на безпомощност организира такива атентати! Между другото да сте чували за радикализирани елементи, които извършват терористични нападения за пари? Говоря за самите извършители! Такива отиват с кауза да убиват, знаят че ще загинат за религията си, те не могат да бъдат мотивирани с пари или ценности! Тяхната мотивация е убеждението им че правят така, защото е правилно! А тези подготвили бягство, получили пари по банкови карти….

Колега, за повтарящи се постове няма рубли. Плаща се само за уникални и то със смисъл!

Сега какво? Ще освобождаваме Таджикистан ли?

Това безумие трябва да спре ! Не подкрепям нито една от воюващите сили, но смятам, че най-разумния начин е спиране на военните действия и преговори !

Химера и да смяташ , че ще победиш Русия на бойното поле ! Затова, вдигайте белия байрака и преговаряйте ! Достатъчно хора жертвахте ! Това са ужасно много жертви ! Спрете се !

Що? Всички са го правили- ген.Колев, Хитлер, Наполеон.. от Наполеон ви спасяват студа и зимата, от Хитлер ви спасяват САЩ, от ген.Колев никой не можа да ви спаси бляди

Стъпил си на раменете на Анадола.Зная! Всички мъже играете с турци. Но, ако случайно БГ напусне ЕУ и случайно хипотретично остане дори независима и секне кранчето на БГ турци от Европа, сустата тази минута Областта Кърджали се отцепва...и вие падате от раменете на които стоите...отврат! Да си 500 години под пухлопак и да не може да бъдеш совбоден и независим...на първо място мисловно.

Явно реалните резултати от изборите са под 20% за хер ПутлЕр и сега се опитва да създаде хаос и да мобилизира пияните орки! А има много свестни руснаци които разбират всичко но ги е страх да действат

Не, криви сметки на на конкуренти.

Приликата между случките в Русия и Франция и разликата с Щатите - липсата на оръжие у населението. Затова в първите две страни атентатите завършват със стотици жертви, докато в щатите убитите са едноцифрено число. Просто поне 10 от поне 200-та души на мероприятието е въоръжен и няма намерение да дава фира като агне. В слабо демократичните страни хората като цяло не са въоръжени и съвсем пък не ходят по улиците с пищови.

Единственото добро от тази новина е че явно Путлер ще направи нещо още по-тъпо и това ще е краят му

Тия номера ги знаем. Така преди 20 години дъртата траверса от Кремлин дойде на власт с такива терористични актове в Чечения. Сега ще следва бива могилизация на орките, хахах!

Сигурно и атентатът в Щатите от 11 септември беше за да се задържат на власт....стига ми защитава някави терористи. Аман вече от псевдо патриоти. Това не е патриотизъм. Той и Зеленски е патриот но не му попречи да избие народа. Диваци, които самно рушат.

Още един ненормалник,значи Зеленски избива народа си а Путин е миротворител.Русофил и акъл две невъзможни неща.

Съболезнования на роднините на починалите! Трябва да се оптимизират мерките за сигурност дори и в Москва независимо, че казат, че там било сигурно. И все пак: Перфектният господин и мъж - Президентът на РФ. Желая го интино безумно сега и завинаги. Щастие може да се открие по всяко време и при всични обстоятелства. Само аз мога да му поднеса тази незнайна за него все още сфера на живота. П.С. Моля не ми изтривайте постинга. От искрена, страстна, красива, свободна, лоялна, дискретна, млада, слаба, спортна фигура, и безумно желаеща го интимно жена е.

Гнусен кагебейски лъжец. Предупредиха те и всичко и къде блееш? Не си сложил 5 човека, да пазят концерта! Ако беше нормална държава, щеше да изхвърчиш като тапа!

Защо не си го кажем направо, че победителят на войната в Украйна ще е Русия и че тя ще диктува условията на примирието ?

Я оди направи сверка с опорките! Нали не беше война, а операцийка.

Идил поема отговорност, но жужето не бил коментирал - знае си знае неговото - не, не, аз знам кои са. Все едно другаря Ши ако беше казал - Вова, дребен, аз бях, а Вова да му каже - Неее, не си ти приятелю мой.

къв идил ве,те така си вдигат акциите.Тва е работа на цру,ми6 и помощ от укрите.следват атентати в европа

Има една убава бг поговорка от севеозападо за такива малоумници кат него и наще русо-фенове..... Фактите са си факти, ма Я си имам мнение......