Путин въведе платена неработна седмица в Русия

Oт 30 октомври до 7 ноември руските граждани няма да са задължени да ходят на работа, причината - високата смъртност от COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имат спутник..ха.ха праща ги в АД-а..ха.ха

имат само на хартия. Не стига за цялото население щото нямат достатъчно производствени мощности и това стана ясно преди много месеци.... Но това не е важно - бащите на тея дето измират сега са мрели през отечествената им война.. едно 25 до 45 милиона човека, които по руски стандарти всъщност дори не са хора. Та важното е, че се пръска пропаганда срещу ваксините на запад, тъй щото там да се гътнат също. Ей на - у нас резултатът е налице. При всеки пик на заразените следва удвояване на смъртността у нас. Вместо около 9000 човека месечно, по 17-18 хиляди.

Газчицата! При такава цена и до Коледа могат да карат карантината. Оппа-лаааа!

Могат..тия около вожда На Сечинци и Милеровци животът им е песен...докато един ден не ги дигнат на вилите и увесят по стълбовете..

Русия- 140 милиона, 1000 починали Ние сме 7 милиона - 200 починали. Като население те са 20 пъти повече от нас, но само 5 пъти повече починали. С други суми у нас са починали 4 пъти повече на всеки 100 хиляди. Лош бил Путин, ааа??

Много е 'убав...ама кибичиш тука и страдаш под гнета на Нато и Гейропа. Що тъй?

Да ама Путин се ваксинира преди месеци ако не беше и миналата година. Руснаците не щут да се ваксинират щото не вярат на Спутника. Ама нашите идиоти вяват на руската пропаганда предназначена за запада и мруст съответно А Путин тои си е ваксиниран

от нас май са %-но повече....

да сме претендирали че: - преборили Ковид още през Май 2020 (тъкмо на време за антиконститъционен 'референдум')? - че сме създали първата (уряя) и най-успешната анти-Ковид ваксина?

Те това е държавник, те това е държава! Всъщност от много гяволия сега ние европейците им плащаме на руснаците да си стоят в къщи и да получават заплати! Но Путин вместо да ги открадне парите като уважаван европолитика, той ги връща обратно на хората си!

си... хората си... тия като Милер, Дерипаска, Векселберг и други роднини по майчина линия на другаря Шаломов . За останалите - трохици.

'вместо да ги открадне парите ...той ги връща обратно' Тъй, тъй - 1 Трилион офшорни авоари чакат да бъдат 'върнати' от куриерите милиардери-виолончелисти...ъъъъ на Куково лято? :))) Бива ли да си такъв лапнишаран!

Като те гледам каква умирисана ватенка си как не те досрамя да си сложиш тоя ник Българан!!!!

от някаква си настинка гинат по 1000 на ден вече 3ти месец... ми слагайте по някоя тениска с дълъг ръкав бе... захладнява вече.

Лошо е да е злорадства ама патриарха им разправяше публично че ковида е божие наказание за запада и православните не го хващали! Преди да достигне пък казваха че имали ваксина даже и при нас ги разпростванявааха тия тъпотии и това е една от причините и при нас да мрът много, главно хора дето си съставят ежедневието от руски пропагандни саитове и медии. Прилагам и линка с лъжите им още март месец 2020 https://btvnovinite.bg/svetut/ruskijat-profesor-dmitrij-edelev-rusija-ima-razrabotena-vaksina-sreshtu-koronavirusa.html Тъпото е че руснаците не вярват на руската ваксина за това не се ваксинират а българина има която си поиска ваксина но пак вчрва на конспирации

Ще излезе, че е най-честен със ситуацията.

Вдигна газта и сега могат да спрат да работят до края на годината, а ние ще им плащаме

SU-152

Газта влиза на границата на ЕС на 200+ долара, интересно как после удря рекорди от 1000+ ...................

Тази пландемия трябва да се захранва по някакъв начин

Ако официално е 1000, значи ги брой 5-10хил. на ден :(

ако си тъп, ти е за цял живот

Официално за жертви на ковид се броят хората с положителен тест. Нали се сещаш, че няма как на умрели да се направи тест... Както при заболеваемостта, така и при смъртните случай реалният брой е 3-4 пъти по-висок.

За пореден път доказвате какви бездарни нещастници сте опт Дирника......Даже не си направихте труда и да намерите снимка с руски граждани пък било и то не-медицински персонал. На снимката се вижда ясно,че е Индия......

SU-152

Не знаеш ли ,че Баширов и Петров са им хакнали сайта,хибридна вийна .............