Путин в най-дългото си новогодишно обръщение: Историческата правота е наша (видео)

Според руския президент "това беше годината, която постави много неща на местата им, ясно разграничи мъжеството и героизма от предателството и малодушието"

Обратно в новината

Коментари - Путин в най-дългото си новогодишно обръщение: Историческата правота е наша (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато имаш " враг на портата " така се постъпва ! Нашите врагове вече ни управляват като са завзели всички институции ! Вижда се по състоянието на Родината ни !

Няма ли да се намери поне един от този изстрадал иначе народ да му свети маслото на тоя шпионин и шизофреник? На Дядя Мраз ще ми се прави, мародерът му ньеден! Мъжество било да трепеш бебета, жени, старци и да си качуриш танковете с награбените им хладилници, печки, бойлери, ютии и покривки........За беда, когато клекнат и се изчерпат, мръсният гном и приближените му лакеи тайно ще отпрашат за братска Венецуела при съмишленика си, а народът пак ще е изоставен да страда и да изплаща репарациите.....

Само тези два цитата и на всеки нормален и разумен човек, тря му се изЯсни бързо ситуацията в кочината.... Накратко - дайте да дадете..... "Не можете да се отказвате, трябва да вървите напред", обърна се президентът на Русия към военнослужещите..... "Разбирам, че сега в новогодишната нощ е трудно на техните жени, синове, дъщери и родители, които възпитаха истински герои. Ще направим всичко възможно, за да осигурим на децата им достойно образование и професия. С цялото си сърце споделям болката ви и ви моля да приемете моята искрена подкрепа", допълни руският лидер..... И пак - дайте да дадете.....

Последната снимка в статията, казва всичко за него. Притворени очи, повдигнати вежди, презрително и надменно изражение. Хипофизното, шизофренично, комплексирано джудже било казало ..... Каквото и да каже, все ще е лъжа!

Хахахаа, много съшествен факт троле!

Кремълското джудже се изживява като Сталин - "Правда за нами". Скоро ще си отиде в буклука.

Да ви с..а в мръсните рубладжийските уста, русофилистични мършояди! За копейки продавате и род и родина! Като ви е толова мила азиатската кочина, отивайте там доброволци.Я изкарате три дни , я не!

....извратено копеле.....

Преди да взема страна относно виновника за войната в украйна искам американци и европейци точно да дадат факти относно избиването на цивилни и деца 2014 година в донбас време е да се дадат факти а не да се правят че не знаят

путин е мърша. Глупав, нисък, жалък чекиджист.

Чикиджия

Лайн@р с оскубани вежди и бръсн@т гъз

Некоректно приятел.Не използвани името ми Николова Лежи си спокоен в психиатрията Аз съм лекар ,но имам друга спе циалност. Бихте посъветвала да си щадиш психиката. Не влизайте в т.н. социални мрежи. Бързо възстановяване.

И сега нагло чакате съжаление от света. Скъпи православни украинци няма да може да се скриете зад гърба на вашите покровители. Този срам вие трябва да сами да измиете пред Бога / знаете 10 божи заповеди/

Скъпи украинци, смятах че сте умен. силен народ, достоен моето уважение. Но уви голяма заблуда. Вие се оказахте много лекомислен народ. Искрено ви съжалявам. Всичко което ставаше вДонбас. ставаше с вашето цинично мълчание и одобрение.Докоснете откъс, за да го поставите в текстовото поле.

Храбри са украинците, до като повечето наши и западни политици ги бяха отписали, те още държат фронта. Ако Русия беше нападнала България, отдавна щяхме да кажем то няма смисъл да се войюва, онез са по-силни.

За да може без свян госпожата Меркел да каже какво чудовище Украйна е създала. Където брат брата убива, чичо убива племенника си. Какъв цинизъм, каква перверзия госпожо Меркел!

Другарко Николова ходили ли сте скоро на психиатър,ако не сте не отлагайте.

И така цели8 год.този демократичен свят,скрит зад паравана,, Мински спо разумния",не каза и дума за хилядите убити деца,жени в Донбас

И така да продължа , ако разрешите госпожо редактор.

Дано те гръмне украински дрон, смръдлив ватнико!

РУСИЯ И ЛЕНИН 1923Г. СПАСЯВАТ ТУРЦИЯ И ИСТАНБУЛ ОТ ГРЪЦКАТА АРМИЯ,КАТО ДАВАТ НА ТУРЦИЯ ОРЪЖИЕ И ЗЛАТО 1923,,ГРЪЦКИЯТ ГЕНЕРАЛ ВЕНИЗЕЛУС Е НА КИЛОМЕТРИ ОТ АНКАРА,И КОНСТАНТИНОПОЛ Е ЩЯЛ ДА БЪДЕ ХРИСТИЯНСКИ ГРАД,НО ЛЕНИН РЕШАВА ,ЧЕ ЗАПАДА И ГЪРЦИЯ СА ОПАСНОСТ ЗА АТЕИСТИТЕ КОМУНИСТИ,И ПОМАГА НА АЗИАТЦИТЕ МЮСЮЛМАНИ,ДА ЗАДЪРЖАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ГРАД,ЗА ПОСЛЕДЕНИЯТ ОПИТ ДА ОСТАНЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД.,СЛЕД КОЕТО СА КЛАЛИ МЕСТНИТЕ ГЪРЦИ ЖИВЕЕЩИ ТАМ ОТ ВЕКОВЕ,КАКТО ТУРЧИНА ЗНАЕ ДА КОЛИ,НО С ПОДКРЕПАТА ВЪЗЛОВА НА ЛЕНИН И КОМУНИСТИТЕ АТЕИСТИ-РЕВОЛЮЦИОНЕРИ,!ТОЛКОВА СА БИЛИ РУСНАЦИТЕ ВЯРВАЩИ,ХРИСТИЯНИ,,,ТОЛКОВА СА ПОМОГНАЛИ И НА НАС ОТ ЧУВСТВА РЕЛИГИОЗНИ,БРАТСКИ,,САМО ИНТЕРЕСИ,ТОВА Е ИСТИНАТА

Пия лекарствата и легам ,че почва визитацията тука в Карлуково ! Малко е студеничко Но любовта ми към Русия ме топли Е ,и лекарствата помагат но Русия ме топли ! Хай до утре ! Я люблю тебя моя Россиа !

Другари аз се обърках. Не е това

Въх въх мамоооооооооооо Много идиот многооо

Мачкай , Русия .. мачкай !

С тоя гол гъз какво да мачка, на коча мъд..те !

вагиналното име каквото и да направи ще загуби.

На този човек му трябва сериозен reality check!

И къде е разликата от ""Моята борба" на Хитлер и неговата борба на Путин ?

По-скоро питай каква е приликата - че не си ги прочел и двете!

ЕХХХ ХОРА ХОРА СЕ НЯКОЙ УМИРАТ ДРУГИ ПИЯТ ТРЕТИ СЕ ЖЕНЯТ. А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТ 120ГОД. СЕ ТАКА НИ СЕ СЛУЧВА ЧЕ ВСЕ СМЕ ОТ ГУБЕЩАТА СТРАНА. МАКЕДОНИЯ ВТОРАТА СВЕТОВНА 10.11.1989Г. И СЕГА. АМА КВО ДА ПРАВИШ ЖИВОТ.

Защо квичите проруски парцали? Не ви се ще, ама ще ви го кажа в прав текст! 1. Русия щеше да денацифицира Украйна, превърна самата себе си в по страшна фашистки звяр по мръсен от хитлеристка Германия! 2. Русия щеше да демилитаризира Украйна, а я принуди да въоръжи и децата си срещу руските изроди! 3. Русия щеше да изтласка НАТО на запад , а принуди Финландия и Швеция да влязат в НАТО с което го приближи с 1200 км. нова граница! 4. Русия щеше да врътне кранчето на газа та да ЗАМРАЗИ ЕС , а затвори най-големия си и сигурен пазар и катализира диверсификацията на горивата! 5.Русия щеше да върне България и Румъния в своята сфера на влияние, а ни тласна още по здраво под западно влияние! 6. Русия се надяваше Китай да отклони вниманието на САЩ чрез Тайван, а се оказа , че Китай не признава "РЕФЕРЕНДУМИТЕ"! 7. И най важното - Вие вярвахте в НЕПОБЕДИМОСТТА на руското оръжие , а се оказа ,че са с деситилетия изостанали та се наложи да им помага ........представете си Иран!? И прекрасно знаете, че колкото и да ви се иска, това няма да се промени!!! А войната няма да спре и тази година, защото никой няма интерес тя да свърши ДОКАТО РУСИЯ НЕ СЕ РАЗКАПЕ ОКОНЧАТЕЛНО! Ха да ви е честито ХРОНИЧНОТО квичене!!!!

Повече не ми разрешават да споделя

Tazi Кремълска лудост, няма да донесе нищо хубаво на никого, освен на китайците, косвено и на японците.

jingiby

Дедо Путьо да обясни защо не е вързан в лудница или обесен с главата надолу на Червения площад...

В речта си тоя изрод що не обясни как ВСИЧКО ВЪРВИ по ПЛАН! И тогава да каже , че тия жертви са били ПЛАНУВАНИ преди инвазията!!! А пък семействата на ЖИВИТЕ/все още/ да го попитат как ще продължи ПЛАНА?????

Сега искам да споделя с уважаваната от мен аудитория за така наречения хуманен ,т.е с човешки облик западен свят Ако разбира се ми разрешат да пиша

Понеже почна с поздрави-като обичаш Русия , що не честитиш и на Кадиров? Зер той православните християни в Украйна по съглашателство с Путин ги ИЗТРЕБВА щото са артък! Инак опита ти да изглеждаш интелигентна е със съмнителен успех!

Кадыров има само 1 тик-ток клипче "В Украйна " и на заден план е .....РУСКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ. Тези басмачи не смеят да стъпят на фронта, защото първо ще ги натъпчат с олово ЛЕГИОНЕРИТЕ ОТ "ИЧКЕРИА".

И така кой казва че няма цензура в този демократичен западен свят,? И за жалост България е въвлечена в този свят.

И да продължа Гордея се с хората със самочуствието на българи. Поклон приятели! Вие сте тези които ще спасите България от предателите и техните днешни покровители.Казвам днешните, защото утре ще се появят други. Това са слабите душички,те винаги са под крилото на силния за деня.

Обичам България! Обичам Русия.! Четейки писанията на т.н.американофили /дали са вишисти или необразовани стилистиката им една и съща Хора с ниско самочувствие. Аз им казвам дребни душици.Искрено ги съжалявам Като Сашето Йорданов, Ленчето клептоманчето И т.н.не си заслужава да си губим времето с тях.

Николова , това че обичаш България не трябва да го изтъкваш и излага на съмнение .Относно Русия обичай си я колкото щеш , и България е мястото където демокрацията е дошла и можеш да се изразяваш свободно , но я се опитай/хипотетично/ да изразиш любовта си към Америка така открито в Русия , ще те разкостят мила , нямаш си и представа колко фашизирана е станала Русия ! И така ще е докато се управлява от мафиоти с пари и то с много пари!

Любовта Ви към Русия се изразява чрез Бурлаки на Волге и Павел Корчагин. Защото граф Толстой е низвергнат от руския патриарх, подобно днес, и не е погребан от православните азиатци, опят и погребан е от Арменската каталикоска църква. Изобщо не смея да спомена другите лица на представата за Русия: Гогол е украинец но пише като руснак за руската държава. Гогол е бил заклет онанист. Тургенев- майстора на разказа - заклет бисексуал. Чайковски - черешката на руската пропаганда - настоящий гей. Чайковски ми е любим композитор. Само мъж с изтъчени чувства може да сътвори "Лебедово езеро" и "Неаполитанско капричио". Такъв Гигант на чувствата не би отишъл тогава и днес да убива украински деца, да изнасилва майките им а после да изкърти тоалетната чиния от украинската къща и да я изпрати с белоруска поща в родния Сибирь. Но Павел Корчагин сам би се записал доброволец, блядь.

Да, така и Хитлер е държал дълги речи с "правотата" си и накрая свърши в бункера като ненужен плъх!

Честита Нова година на всички православни християни Бъдете здрави щастливи благословени!

Да не се хаби ботоксното джудже. Да си пази речите за Хага

Срещата е фалшива: youtube.com/watch?v=C42PZeNeBIo

Руският народ ще страда, както немския народ след Хитлер.Тежък мир е недопустим при никакви обстоятелства.Историята помни при несправедливи мирни договори какви идват на власт.Лошо за всички хора по света и нека не се заблуждаваме че докато има война и ние няма да прокопсаме.

този с вагиналното име каквото и да направи-губи.Българските вагиналофили изпадат в кома.

Световното по дутбол свърши Капуткин , за какава победа говориш болен мозъко, тази война не ти е футболен двубой Айде изтегляй си орките от окопирана Украйна и пий една студена вода , че бай китаец ако реши да спори за територия с вас ще го издухате . Само червения бутон ви остана да плашите , иначе сте корумпирани пиянки

Сбогом и на Сборная. Ще играят занапред в Азия.

Гейчето Путю съвсем изплиска легена! Дано пукне от бавна и мъчителна смърт!!!

Доста жалък сценарий е това нещо!!!Статисти във военни униформи!?!?А отпред,болно джудже!!!

Май тия военни за фон са мултифункционални. https://twitter.com/ChakhoyanAndrew/status/1609344322113085441?t=06lhE3B8vApodj3fPym1lg&s=19

Слава на руския народ!!! Бъдете благословени!

Слава да освободят тая година и останалите републики от себе си! АМИН!

Другарко Дърева, Слава на КГБ ли????Руският народ,е подтиснат под ботуша на Диктатурата!!!

Славиш изроди,значи си изрод или греша?

Изчипкай се отдоле, че ти мирише минджака на ферментирала скумрия. И,отивай при римляните да правиш там bareback gangbang party, със свършване с bukake

Този фашист и убиец путин трябва да бъде неутрализиран, защото с безумната си и шизофренна политика ще унищожи русия!!

Ставаш вече само за ташак

Пак да попитам рашистките шлюхи и пиздеци тука- Взехте ли Бахмут бе сволочи ?

До 3 дена са в Киев. Само още една мобилизация че предните посяха много слънчоглед в окопите

Само коментари за тези чобани ли може да се публикуват тук