Коментари - Путин в ледени води на Кръщение Господне (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перезвоните мне пожалуйста 8 (812) 200-40-97 Алексей.

Аз ако бех президент на Русия и не знаех как да се кръстя православно немаше да го направя в ефир... Или па да е станал Путин католик. Патриарх Крили да му дръпне едно конско : )

За годините си ВВ изглежда отлично !

Абе къде е Плевньо!?! Мбухахахахахаха А Цвъки!?! Мбухахахаха А Батман!?! А Курнела!?! А Цеци Цачева!?! Мбухахахаха Къде са Палячовците!?! Каракачанов Волен Сидер и т.н. и т.н. Най-вероятно хъркат наплюскани и напити мухахахахахахаха

А ти от психото ли се обаждаш- МБ У хахахахаха........

А Сайдера? А Чуки? А баба Ташкова?

Баце ако се топне в тея води пишлето му ще влезе навътре...

Са се превъзбудили като са видяли бащицата Си по цици :)))

А ако беше ма-а-алко по-височек - цена нямаше да има.

ама той в джакузи бе.

Пич, та дрънка! Няма друг като Путин!!! Няма и да има!!!

Щом си е намокрил топките трябва да му изпиеш водата! Е така се прави с пич като Пут!

Ах, как те боли... :)))

... и да се топи в "ледени" води един фашизоид обучен от комунистическите КГБ не може да се промени - вълкът козината си мени но не и нравите...!!!!!! Същото важи и за негодника Гундяев, също кадър на КГБ, който се зове руски патриарх...!!!!!! Е не му върви на руския народ на управници и това си е като че ли национална участ - да си спомним избилия без съд и присъда над 20 милиона руснаци в ГУЛАГ национал комунистически кръволок Сталин... Пред него национал фашиста Хитлер е бледо копие...

Ей хора, махнете я тази "велика" новина от "велика" русия, че някои наши рублофили ще получат инфаркт от възторг към техния лидер мъжага путин непАбедимий и безсмъртний. Това е болестно състояние!!!

Kolo sa selqacite,deto mogat da storqt tova

Путин го може! Почти като Кристияно Роналдо и също толкова интелигентно. Аз не бих се сетил за толкова голямо геройство, но и няма за какво да използвам пропаганда , за да бъда на власт. Който иска власт- да се хвърля за малко ледена популярност. Идиоти, които да се възхищават на подобна лудост дал Бог! Нали после някой трябва да бъде лъган, че на студено може да се живее добре! Вижте само как руския Първи живее на изключено парно през зимата и как даже спи на отворен прозорец на минус 10 градуса!

Да спиш на отворен прозорец на -10 не е нищо, дядо ми спеше винаги така. Да се топнеш в ледените води също не е недостижимо дори за хора, които не са го правили преди. Но - тялото трябва да е в добро здраве. Путин явно е добре, нормално да показват в руските медии топването му, при нас как показват мъжкото хоро? Защо го показват него у нас е въпрос обаче, може би защото тиквата се крие от доста време, а все пак трябва да пишат нещо...

Браво! А дали ще може да се качи и на Авангарда и..... дим да го...има. А ако е двуместна да покани и Дино Лавров! Ето това ще бъде ненадминато в буквален смисъл!

от "ледената " вода пара излиза :))))) добре затоплена до 25 градуса и ни баламосват . Честито баня се казва в азиатска Русия. Там се къпят един път в годината и е голямо събитие-празник.

Излиза защото водата е с положителна температура а тази на въздуха стига до под минус 50 в Русия. Други неясноти? И тук зимата от реките излиза пара. Топли ли са?

Путин е пич и то голям пич !

Като видя полковник от КГБ да се кръсти и ми става мило

Тъпите чалгочираци сын не са спали ,цяла нощ са дращили у ДИРо! Ама как да спат , то на гладно не им се спи!мбухахаха

НЕКА СЕ СНИМА И В КЕНЕФА, КАТО ДРИЩИ , НЕ ЗА ДРУГО, А МИ ЗА РАДОСТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ, ТЕ ПРИПАДАТ ПРИ НЕГОВА ИЗЯВА !

За тази работа мозък не трябва, даже пречи. Една рускиня ми казваше, че е добре за кожата, но и не скри, че някои "мужчиньй" получавали инфаркт, защото не издържали. Но затова друг път.

Получават инфоркт педерасите като теб, нали мужчинка ?

А колко от нашите управляващи могат това? Боко ли, Цвък ли или Станишката и Гоце? На нашите хора с национални носии в Калофер, на нашите юнаци, дето вадят кръста от ледените води се истински възхищаваме! Обичаят е за здраве! Защо да отричаме правото на Путин да го прави? Браво, че има и такива християнски държавници! Мъже са, а не мъжеподобни!

ИДИЛИЯ

ГОРДОСТ ЗА ДЕБИЛИТЕ

казано от гноясъл козяшки мозък

Признавам си, че участниците в гей-парада това не могат да го направят. И американският посланик, който традиционно води гей-парада, също не може да го направи туй.

Много набожни станаха орките, след като инсталираха всички нискочели кагебейци в църковните среди.

Само някоя щука да не дебне, че отиде му червейчето.

Нашият шебек ако се топне и там ще си остане во век и веков. Трябва да изперат цвъки та да белне малко бе,той е черен та чак син, но пък така раздава на мингяните 20 левките и те си го имат за свой циганин

Кой идиот разцепи православието та ние българите да празнуваме с фанариотите които ни отнеха толкова земи и ослепиха войниците на Самуил ? Всички славяни празнуват както навремето се празнуваше и в България. 14 Януари беше Василовден, за какъв цигански празник говорят тези предатели журналисти бе ?

цецо, ако го цопнат във водата направо леда ще се разтопи.

Малко леко почва да ми писва от Путин, Тръмп, корейчето, Макрон и пр. идиоти. Поне се отървахме от Меркел, но кой ли идиот ще я наследи?

Не ти писна от Боко Тиквата и от Гуменката ,нали ?

пък ако някой иска да се окъпе в горещи страсти- да заповяда в бг форума. шсе оправим. някой ден. ше чакаме.чао дотогава.

всички снимки са като от 18 век..........

"държавен глава се е гмурнал в ледени води."-руските лъжи нямат край ..ха.ха че кой е мерил температурата на водата..ха.ха.ха

Значи и другите са офисен планктон. Долууу, измама...

Мъжкар е

бивш мъжкар с размери на дете

не че нещо, ама кой нормален човек го интересува кога и къде се къпят азиатските варвари?

иди са изкъпи, миришеш на потури

тъпи, за нас православните богоявление е на 6 януари, и е църковен празник на който се лови кръста хвърлен от попа във водата, а не повод да се изкъпеш пред публика! само российските варвари го празнуват на 19 !

Ще сте здрав през цялата година другарю Путин! Русия съхранява своите традиции, за разлика от джендърска Европа.

Да не дърпаме дявола за опашката, че що рев и сополи ще има, ако вземе да се спомине другарят ти.

Бая гавази го пазят, на мама суперменчето...

Набожен кагебист, това е най краткия виц.

Много атеисти след время са намерили своя път към Бога. Що си толкова зъл и проклет, задавал ли си този въпрос? За съжаляване си...

- начин за манипулация на овчето руско население. Опиумът на религията индоктринира покорност и послушание, дава лесни отговори на трудни въпроси и отвлича вниманието от чудовищната алчност корупция на режима.

Гледам, путинската овча орда е изпаднала в луд екстаз от здравословното състояние на Кръстника Значи, бандата е здрава, ако и Той е здрав Нищо че Путин вече го кара без идеи какво да се прави Нищо че загуби войната с Украйна Нищо че Русия се е превърнала в бедна страна с паразитираща олигархия, а всичко се крепи на износа на нефт и газ Аже Путин да е здрав, другото ще се получи от само себе си.....

всички продажни боклуци надраскаха тук куп простотии.

В.В. Путин е пазител на священни традиции на православие! Поздравлявам всички христиани и приятели на Русия с праздник Крещение Господне!

Тези снимки много мязат на миналогодишното потапяне......... Тема за размисъл за платените.....

Велик! Един е Влади!

С мади или без мади той си е Влади

А Тръмп в Мелания

Историята е пълна с дребни мъже с патологична нужда на избиване на комплексите си пред нормалните мъже (и останалите). Като този, Наполеон, Хитлер, Сталин, Доган и много други... Ако учените измислят начин да могат такива да порастнат повечко този свят ще е много по-добро място за живот!

много си прав + 1000 от мен.

И себе си? Нали си мижитурка, с дребна душичка и пълно отсътсвие на мъжко и почтено в характера ти.

Трябва да си доста комплексиран към себе си за да направиш подобен коментар. На теб ти трябват не само буквар, но и малко уроци по исторя, поне за размерите на упоменатите от теб личности, но ти си драскай пред прашасалия компютър от стаята в къщата на майка си.

какво избиваш, освен простотия. Жалко, че не те виждаме какъв "строен" левент си. Но четем, какъв мозъчен плазмодий си.

“Путин се потопи в ледени води на Кръщение Господне (снимки)” ===== И к’во от това? Who the fuck cares”!

За да разберем, какво е, а вече след това квичи като прасе

И какъв е точно проблемът тук, бе идиот! Критерий за какво е според двете ти закърняли мозъчни клетки да се топнеш в студена вода? Щото, да те светна, олигофрен, и жени и дори деца го правят...info

А бе 10 човека как успяхте да напишете толкоз коментари?

Ако на снимката беше някоя рускиня да се възхищавам, ама този кавал…

Така мислиш (и аз), щото не си педераст. Но както виждаш всички не са като теб:)

А БОКО кога?

Путин не е пример за човечеството ...

Гащурите си от страх и студ. Слабаци не стават, те само могат да лаят покрай силните и успешние.

Отново тежък нокаут за соросоидните тролове.

Те соросоидите се потапят само в екстрементите си.

ХанТукту

Види се, че путлеристите сте специалисти по ЕКСкрементите. На екс, като сБояршика

Това, че снимките са фейк, в русия е отдавна известно. На снимките от миналата година се вижда съвсем ясно. Путин излиза от ледената вода на открито и както е гол и мокър, да ва интервю.

И, как достигнахте до това "гениално" заключение? Ако потърсите снимки, ще видите, че и преди десет години е било същото.

все същите снимки ? Сигурно си прав .

Чудя се, как Путьо се е потопил ?!?! Та той нали ходи по водата и не потъва, защото според копейчовците той е Бог, но де факто защото е кух и няма как да потъне !!! Та тая снимка значи е фейк

Е, него папи, не са го галили по главата. Това, че ти го приемаш за Бог си е твой проблем.

mathur@abv.bg

и то три папи по банкянската тъпа тиква....ма ти и избирателчетата му са като него Тъпи като тикви...

че за случая са му вързали камъни на краката. И спри да напрягаш двете си мозъчни клетки в непосилна за теб размисъл.

Путин всъщност тренира! Следващия път, когато паднат 2 Су34 в Японско море, Той ще се гмурне в ледените води при 650 км/ч вятър гол до кръста и ще извади 3ма пилоти - един в лявата, втори в дясната ръка, третия за врата със зъби. После ще преплува 100 км в бурното море до брега и ще спаси героите!

В Японско са американските самолети. И телата на загиналите пехотинци и моряци от американската армия.

Руснаците са най-най-праведните и затова празнуват "Великата Октомврийска Революция се празнува на 7-ми ноември". Тези направо се месеци си играят, не със седмици.

Шило

Празнуват ли наистина, или времето за теб е спряло преди 30 години?

Шило

Нищо не празнуват. Отбелязват символично един парад, след който ВСВ приема друг ход. В посока Берлин.

Руснаците отдавна не празнуват 07.10. Като не си в час, що врякаш идиотщини?