Путин в Деня на отечеството: Ракетите "Сармат" поемат бойни дежурства от тази година (видео)

Според данни на САЩ опитите с последния модел междуконтинентално оръжие се е оказал несполучлив

Обратно в новината

Коментари - Путин в Деня на отечеството: Ракетите "Сармат" поемат бойни дежурства от тази година (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми ще са значи първите ракети застъпили дежурство с по-малко от 10 успешни пуска... това си е диверсия...

Ще си ги изпробват в реални условия. Като Калашников на времето. АК 47 се продава дажи и сега като добро оръжие. Изобщо, да натискат. Той руснака се разплува по време на мир, ама по време на война е друг.

Котенцето Пусин обаче ще трябва да намери трезвен руснак за нощни дежурства.

На практика Путин излиза и с гордост заявява: "Доведох страната до там, че вече над 10 години не можем да изкопираме старата, 70 годишна съветска ракета Р-36 Воевода (по натовска класификация SS-18 Satan), създадена и произвеждана в Украинската ССР. Въпреки това обявяваме, че я приемаме на въоръжение, нищо че има само един успешен тест за изстрелване от шахта и един успешен (по руски данни) тестови пуск." И руските и рублофилските олигофрени му ръкопляскат и се радват. Вече 10 години се опитват да изкопират ракета която преди над 70 години Янгел и екипът му създоха от нищото за 6. Войната в Украйна показа несъстоятелността на обикновенните руски Wunderwaffe – Армата, Су-57. Така че сега остана да плашат само със стратегическите - Циркони, Посейдони, Буревестници. И отново любимото руско ЩЕ в бъдеще нестанало време. Цирконите вече разсмяха целия свят с електронния (въображаем) пуск изчисляван с пергел. :-)

Оказа се че Сатан я удрят над 90% със С300 и даже със стингър. Просто американците имаха 8 години да се адаптират.

Тия за коя поредна година ще започнат да застъпват? И догодина пак така - ще.

Путин поздравил ветераните от ВСВ..Тя свърши преди77г.Тия ветерани на колко години са бе? Що забрави да поздрави и ветераните от ПСВ.

чакай , чакай сега.......как така "от тази година". Че те русоробите и алкохолици като Медведев от години ги размахват тия "Сармати" и плашеха всяка европейска столица със мигновенно унищожение ако не спрат да ги дразнят :))) Англия потъва с целият остров барабар и т.н , а от един Посейдон - цяла Северна Америка значи пак като едно време - лозунги и "всичката пара в свирката на локомотива".

Ще ,ще.По руски.Ще трябва да направим,ще видим.Камунизъм,сър.

Абе монголоидите в живота освен войни,врагове,победи,оръжия ,граници,защита на отечеството,нападения,саможертва,герои, друго не знаят ли?Нещо за нормален живот без война,без убийства и разрушения дали са чували?

Така е. Питай тия, които в САЩ отиват на училище, концерт, магазин и някой почва да пуца наред. Дали го намират за нормално. Но да. Някога е имало "Бел епок". Не е сега. И не е в никоя държава. На никой континент. Дали някога ще стане някога пак така? Не.

Ами да.Иначе,поне да ти събират парчетата из калните украински ниви и жена ти да получава наградата ти-тенекиен медал за храброст.Ама какъв х.й дири в Украйна , никой крестьянин не може да обясни.Щом вождът иска,значи трябва.

Ако и тези сармати са като този от онзи ден мале, мале...

Каква жалка картинка е гномът на снимката! Фсичко му е изписано на лицето. А колко беше нагъл, точно преди една година! В ада ще гори изчадието. Dead Man Walking.....

на 14.5 ли

Ами 1 клас, съм ама пиша правилно

руските тролове как се радват на руските ракети само..ха.ха.ха като гладен руски педал на вибратор..ха.ха

Няма значение дали е Сармат или Посейдон... и това джудже ще го гризат червеите... а "вярната" му публика ще отхвърля "култа към личността". Нищо ново не е измислено, и нищо старо не е забравено. Русия пак ще тъне в кал и мизерия, опитвайки се да достигне нивото на цивилизацията.

Путкин, смешен си! Ега гръмнат в Кремълчето!!

Путкин си е Путкин. Надявам се всичко, което върши да се изсипе на главата му.

БРАВО НА РУСИЯ ,САРМАТ ЗА ВАШИНГТОН СЪР

Дъл ши могат да прелетят Океана,ако не паднат още в блатото,откъдето ще гърмят?

МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ ракети. Колко добре звучи, обнадеждаващо. САЩ-исаните си ВОДЯТ ВОЙНИТЕ на ДРУГИТЕ КОНТИНЕНТИ. А дано им ПРИПАРИ ПОД ОПАШКАТА! Жалко, че в САЩ живеят много българи... Пък и ще го отнесе материалът...

ЩО ЗАВИЖДАТЕ НА РУСИЯ ЧЕ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ? .... ИСТОРИЧЕСКИ И БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ВЕЛИКА СИЛА И ВЕЛИКА ДЪРЖАВА .... ПРЕДИ АРИСТОКРАЦИЯТА ДА НАУЧИ ОТ ГЪРЦИТЕ ПЕДЕРАСТИЯТА :))) ...

бъркаш нещо. няма как да завиждаме на русийката, че е велика държава, защото не е. Има потенциал да стане, но не го реализира. Ама на чужди гробища няма да плачем я.

РЕВИ СИ НА ТВОИТЕ ГРОБИЩА,БЕ!

Крайният въпрос тук е колко ще спечели Русия и колко ще загуби Украйна. И без това от 20+ години Путин гони Русия да е самодостатъчна.

самодостатъчна ли е?

Ми ти не си бил в Гърция и пак си научил.

Ами много ясно, че американските извратеняци тъй ще кажат - че ракетните тестове били несполучливи! Гроздето е кисело, май. Нали така бе, американски боклуци, да еба маменцето ви гнусно!!!

Ти ако можеше такива работи да правиш - щеше ли да висиш по цял ден дежурен на клавиатурата

Не се заяждам, но, кога ще се изнесат данни за загубите на украинската армия, не само като численост на загинали и ранени, но и на загубена техника? Защо за едните информация винаги има (за лошите), а за украинците ("добрите"), които понеже са на уж съюзници и лесно може да се вземе тази информация от тях, такава липсва? Някой го е страх от истината, на какво е способна армията му ли? Или по-точно на какво е неспособна, защото то от резултатите на бойното поле се вижда. Извинявайте но една частна армия ги пердаши. Руснаците още не са се юрнали, че тогава да видят ще зор.

Ми да се юрва башибозука,откога чакаме?Те загубиха войната,вече нищо не могат да направят освен да плашат с ядрен удар.

че при обявена официално война на Украйна, страната има правото да поиска помощ от чужбина и нищо чудно да се обърне към НАТО. Така американците помогнаха на Западна Европа И на СССР през Втората световна война. И това ясно е изказано лично от Сталин.

Кой русофил-олигофрен е сложил " - " ? Това е самата истина! Или истината не допада на олигофрените?

ъ? абе ДВУ-звезден генерал ти свежда рапорт ежедневно по въпроса! Какво още искаш? Май Конашенков се казваше. ама може и да бъркам.

Ама самите те да си признаят, той онзи може всичко да каже. Защо самите украинци не си кажат... Нали са от добрите?

Едните са избили тотици хиляди войници и са унищожили хиляди еденици техника. Другите са ударили две училища и са убили само цивилни. Пък що се търсят нови оръжия и непрекъснати мобилизации? Няма удобен отговор. Абе ще ни пишат копейки и русофилистици и няма да ни отговорят. Оти кога от запад казаха нещо за украниските загуби в жива сила - войници и Зеленски се обиди, та даже ги скастри. Чекай си отговор. Не би.

Добре! Ето пиша ти, че украинците са загубили почти толкова войници кокото и руснаците. 150 000 убити и 300 000 ранени! Нека предположим, че и с техниката е почти същото 50/50 танкове самолети оръдия и там квото се досетиш. От това НА ТЕБ по-добре ли ти е? Защото аз считам, че това е колосална, НЕСИЗМЕРИМА С НИЩО трагедия, причинена от един изкуфял нещастник с мания за величие. Приблизително един милион убити и осакатени млади хора без да броиме цивилните вече ги няма и ЗАЩО? ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИШ?

Ми и аз така си мисля. Що спориш. Яд ме е, че има информационно затъмнение и си траят. Все едно пак е комунизъм. Но вече на Запад. А за старчето не си прав. Две са старчетата - на два различни континета. И един Зелен папагал, продажник като нашите политици, по средата. Можеше да няма война. При взаимни отстъпки и уважение. Преди няколко години никой не правеше разлика между рашън и укра. Та два са дъртаците, и още едни дърти, дето изкарват пари от тая история чрез ВПК. А младите - е те умират на фронта. И след края на войната хората в двете държави обикновените хора ще има да възстановяват и живеят в мизерия. А политици и милиардери - пак ще си им е добре.

След изцепките на рашките старият казармен лаф се перефразира на" По -добре щерка мурва,отколкото зет руснак"

Руснак построил безаналогова машина на пътуване във времето. Заминал за 23ти Век и попаднал в бар в Ню Йорк. Поръчал си едно голямо уиски и питал - Как е живота? - Както обичайно - отвърнал бармана - А в Русия как е? - в кое.... ?

Казва се, че се плаща в рубли в САЩ. Ама преправяте.

в какво... ?

Русия създава най-великите оръжия. Много анимационни филмчета се направиха за руската военна техника и нищо, което в действителност да сработва. Лъжи, кражби, корупция - това им е национален спорт. И резултатитет са потресаващи! А у нас - много идиоти да им вярват на лъжите и да им помагат в кражбите. Даже корупцията ни е внос от Русия.

Представям си вчера тая тежка ракета като е гръмнала още при излитането,колко орки от обслужващия персонал е избила.

ма тя изобщо не е стартирала двигателите. хора пострадали няма - все пак това не е гладна корея.

Деа тия китайски релета деа!

гледай сега - китаеца е умен човек и добър търговец. като отидеш и му кажеш, че искаш релета за 5 стотинки - ти прави релета за 5 стотинки. Като му кажеш, че ти трябват релета за 5 долара - дава ти за 5 долара. Ама тея вторите въобще не са като първите. Всички ходят в китай и търсят евтиното. Ми много ясно, че ще е боклук.

Е как ще караш яхта колкото 6 етажен жилищен блок, ако купуваш релета по 5 долара?

В Китай една бира като си поръчаш и цената е 10 юана,ти таксуват примерно 12 юана.И ти казват,че не си разбрал,бирата е 12 юана. Давали са ми сметки с 20$ по-големи от истинската.Естествено им плащам нормалната сметка и тръгваме.Сервитьорите зад гърба ни се смеят,защото пак са ни излъгали.

ТЕСТОВЕТЕ със "САТАНА"- та според САЩ-исаните били НЕСПОЛУЧЛИВИ?! Тъкмо има ШАНС Путин да им направи ПОКАЗНО в БОЙНИ действия.

Рисуваме ракетки всякакви. В какъв цвят ги искате?

само едно нещо не разбирам... защо русоробите използват американските имена на руските ракети??? Не ви правя забележка, просто не разбирам.

Червено куфарче само ти остана, дрисльо, нищо друго нямаш.

все още има сума ти мобилизационен резерв. по време на войната дето я наричат "отечествена" 5 войника са стреляли с 3 пушки. и сега натам отиват нещата.

пушечно месо На четирима мобики по една винтовка, от Революцията.

Влизайте си обратно в кочината и повече не се връщайте. Тези все го гони параноята, но май това което искат е да имат влияние извън пределите на територията им че умират от стид и глад там !

Се гради на това Че някой иска да ги напада Никой не ще да ви напада бе Даже никой не ще да чува за вас Само че вие нападате В това е проблема

През Втората световна война Германия дава 7 милиона жертви, а СССР близо 40 милиона. Та се чудя, аве кой е победителя? Какво точно празнува Москва?

Адолф Хитлер им загроби половината население а те пили победители идиотите. Славяни идва от думата роб на английски.

ВИКАШ РУСНАЦИТЕ .... ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ДА ИМ ГО ВРЪЩАТ НА ГЕРМАНЦИТЕ .... ДАНО ЯДРЕНА РУСИЯ НЕ ГО НАПРАВИ :))

Колкото СССР го направи....

26 милион, но се спори дали са умрели директно от военни действия. Част там са и украинци и други. Все пак предотвратяват това. Получават и територия разни като Украйна. А в Европа настъпва мир и развитие. До тогава едва ли не всички са се били с всички.

Путин, остави сърмите за момент. Кога ще си газифицирате страната да питам, че имате повече тръби /вече/ не използваеми извън раша, а лелките дори и в массква цепят дърва. Ако не газ, то поне чиста вода /справка чукчите миналата седмице което топяха лед за да пият вода - канал едно на Руската телевизия/ и канализация да вземете да прокарате. Че срамота ще трябва върху сърмата да се ходи по голяма нужда - пък то грехота ви за .... инжинерната мисъл...

СЛЕД БИБЛЕЙСКИЯ ПОТОПА В ЧЕРНО МОРЕ: .. ЕДНИ ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА БЯГАТ КЪМ РУСКИТЕ СТЕПИ И СТАВАТ СКИТИ .... ТИЯ ОТ ТЯХ КОИТО СТИГАТ ДО КИТАЙ СТАВАТ ХУН , ХУНУ .. И СЕ ВРЪЩАТ КАТО ХУНИ ... ОТ ТЯХ ПРОИЗЛИЗАТ БЪЛГАРИТЕ И САРМАТИТЕ .... А ЕДНО ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ КОЕТО БИЛО ПО БЛИЗО ДО БОСФОРА , БЯГА КЪМ МАЛА АЗИЯ И ПО БРЕГА НА МОРЕТО СТИГА ДО ЕГИПЕТ , КЪДЕТО ФАРАОНИТЕ ГИ ВЗИМАТ НА РАБОТА ЗАЩОТО СА МОЖЕЛИ ДА ЛЕЯТ МЕД И БРОНЗ ....... СЛЕД 3000 ГОДИНИ ОТ ТОВА ТРАКИЙСКО ПЛЕМЕ СЕ РАЖДА МОЙСЕЙ :))) .....

А СЛАВЯНИТЕ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ ТРАКИЙСКОТО ПЛЕМЕ СКИТИТЕ ..... :)) ..... ХЕРОДОТ ГО Е ПИСАЛ ТОВА ПО СЛУХОВЕ, КАКТО МОХАМЕД СЪЧИНЯВА КОРАНА :))

Тия тъпотти само русробите и изкуфялите бабишкери им вярват !!!

МЕДНАТА И БРОНЗОВАТА ЕПОХИ КОИТО ИЗМЕСТВАТ КАМЕННАТА ЕПОХА ... ЗАПОЧВАТ НА БАЛКАНИТЕ , КРАЙ ВАРНА :)) ..... НАУЧНО Е ДОКАЗАНО ..... ЕДИНСТВЕНО ИНДУСИТЕ САМОСТОЯТЕЛНО ОТКРИВАТ ЛЕЕНЕТО НА МЕД В ДОЛИНАТА НА РЕКА ИНД

Леле как ги извъртя само.

Това добре,но какво общо има с примата Путин?

ИМА ОБЩО ...... ЧЕ ГРАНИЦИТЕ НА ТРАКИЙСКИЯ СВЯТ СА ОДЕР, СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ЗАПАДЕН КИТАЙ , И КАСПЙСКО МОРЕ :)) ..... В ДРУГАТА ЧАСТ НА ЕВРОПА ИДВАТ ПРЕЗ ГИБРАЛТАР :))

Абе откъде ги вадиш тия глупости? Египетската цивилизация е била много по-напреднала от тази на траките. Как траките ще учат египтяните да леят бронз и мед? Траките не са имали даже писменост.

МЕДНА ЕПОХА И БРОНЗОВАТА ЕПОХА И В КЕЙМБРИДЖ И В ОХФОРД .... ПОЧВА НА БАЛКАНИТЕ КРАЙ ВАРНА :)) ....

Цитат от уикипедия: Най-ранните бронзови изделия с примеси на олово са открити е Иран и Ирак и датират от края на IV-тото хилядолетие преди новата ера. Има обаче свидетелства и за по-ранно откриване на бронз в Тайланд от V-то хилядолетие пр. н.е. Изделия от бронз съдържащи примеси от арсен са се изработвали в Анатолия и от двете страни на Кавказ през III-то хилядолетие пр. н. е.

Путин може да си завре сарматите в гъза. Какво ще направи имперска русия с тежка ракета с далечен обсег? Ще тресне атомна бомба в столицата на англосаксонците? Ще потопи британските острови? Ама наистина ли? Ако русия извърши нападение с ядрено оръжие и успее да предизвика пълномащабна ядрена война разбира се няма да има победители. Но ще има победени в различна степен. Имперска русия ще е основния губещ. От това което в момента е русия ще остане само източник на полезни изкопаеми. Всъщност ако путин наистина даде заповед за нападение с ядрено оръжие, най-близко стоящият военен ще му пръсне мозъка в рамките на няколко секунди.

НАТО ще ви свали всичко което гръмните още над Русия. България е в сигурните ръце на САЩ.

С подобни лозунги като твоите ни облъчваха комунистическите другари през годините на соца. Само че тогава громяхме Америка, а сега промитите мозъци на соросоидите громите Русия. Как само се повтаря историята, но с обратен знак? :-)))

Тия ръце около кръста ли са ти? И партнньора твърдо стоизад теб? Призна си, мила. Мойто е по-готино. В заведението има 5 от ВМРО, две макета , а на трета маса четри украинки. Ще стане купон. Аз съм на масата до вратата - да бягам бъризчко. Ако остана ще ви докладвам какво стана. Сега пият и не са се почнали. П.П. Охраната вече гледа макетата тъпо. Бегам.

Всъщност се оказаха сърби и на въпроса ми отговориха - за политика, пичку му материна. Едното украниче вече е до мен. Другото, яно ще го духа на шефа на клуба. Като дойдоха и двама "гуеми" адвокати и един съдия компанията е супер. Живота е готин. А на вас за копейки/центове и прочие пишете си - бачкатори. Показвам им/превеждам на чужденците писаницата ми и сполай ви. Ше ручам и пием /сърбите/ А н.вие си остането бедни, прости и платени за центове/рубли.

Посади дърво Направи парк Създай нещо красиво Стига с тия ракети И с тази война Станал си на 71 години Животът на нищо не те е научил!!! Нещастник

двама дъртаци се шегувкат. Дуги дъртци ладет отстарни, участват "тайно" или и те не знаят кво правят. Ма са милиардери. На тия години дори и в РБ си пенсия. И има защо. Глава не те слуша. За сега щабовете им ги удържат. Бе от моите 42 г. е кофти да гледам как шашави дъртаци се заплашват, дори и на шега. Все се надявам, че нямат реалната власт няма да се върнем при кремъчните остирета.

Те първо да ги научат да летят тия ракети ,пък тогава да плашат с тях.Например сутринта откъм Белгород към Украйна са литнали някакви 11 ракетки,десет от тях се взривили на територията на Раша

Чети. 18 са се взривили. Ако беше толкоз ласно - да е свършило отдавна. Не дърпайте дявола за опашката.

"... опукахме и последните 10.4 милиарда евро и започваме да продаваме от 550те тона златп. После ще се мре..."

Смешници

А дали специално за Путин сармат не е произведен във версия джудже - сарматче с мънинко копченце и и мъъъничка пускова установка. Тъй де тоалетното куфарче е по-скоро тоалетно портфейлче...С пясък от котешка тоалетна, I guess..

Фюрерът Жужик и неговото Вундервафе. Време му е да се присъедини към героите, на които се възхищава. Там, под земята.

Кой знае какво ще измислят ботоксовото джудже обитаващо Кремля и товарищ Водкин-Медведев ако довечера пият по един стакан водка по случай новата Сърма ???

май наистина са решили да налапат ядрената хурка на Путин! Колкото и да им изглежда нереално, това трябва да им е камбанен звън, че Русия няма да си остави каруцата в калта!

Какво общо имат с този изкуфял дядка, на който сано ядрени ракети са в главата. Ако една маймуна с граната обикаля зоопарка, какво общо имат посетителите, освен да се опитат да взрмат гранатата от ръката и.

Много активен напоследък

Русия се разпада.

при толкова ядрени руски ракети руснака да се остави да го прецакат....та Ким Чен Ун ги плаши с с 5..6 и американците газ пикаят, а руснаците имат 1600!

СССР също имаше ядрено оръжие. Дори и повече.

А бе това да не е оная сърма с която путинофилите миналата година всеки ден по пет пъти ни изпаряваха? Смятай кви страшни ракети са щом могат да ги изстрелят някой ден в бъдещето и да те изпари в 2022 година.... Ужъз!

САРМАТИТЕ СА ПЪРВИ БРАТОВЧЕДИ НА ПРА-БЪЛГАРИТЕ ... ЖИВЕЕЛИ СА ПО КЪМ КАВКАЗ .... И ТЕХНИЯ ПЪРВИ ХАН Е АВИТОХОЛ-АТИЛА ... ПЪРВИЯ ХАН В ИМЕННИКА НА БЪЛГАРСКИТЕ ХАНОВЕ

ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ И ГЕНЕТИКА ..... А ХУНИТЕ СА ВАРНЕНЦИ ОТИШЛИ ДО КИТАЙ И ВЪРНАЛИ СЕ ОБРАТНО СЛЕД 3000 ГОДИНИ :))

С още малко усилие от вашия дядо бай Дън и сащците ще се запознаят с нашите братовчеди сарматите.

Всички диктатори свършват по един и същ начин. Хитлер малко преди края си е чакал да се появи супер оръжието, с което да победи, но всички помним какво се случи.

Проруските серсеми Още тролят под статията за МОЧА Бавно загряват

Колеги...статията вече не е първа,така че се прехвърлете на Путин и сармат Не пресилвайте ,а използвайте обикновените Путин Хуйло,Русия заплаха за България,ядрен шантаж.

Какъв ден на отечеството, не? Днес е денят на армията.

На руснаците може да им се е провалил последния тест на сармат (според сащ) ама и американците имат едва 50% успеваемост при тестовете на противоракетната система (Пак според сащ)

Е ми то, като погледнеш, стига. Ако пет ракети успеят да излетят от силозите на блядките, то 50 процента от ПРО все ще ги свалят.

До 2014г Украйна произвеждаше главите на съветските и руски ядрени ракети. В Москве только считают баксы. Нито космодрома, нито космически ракети, още по-малко руски ядрени ракети има днес. Каквото имаше от СССР остаря и ръждяса.

Мхм

също са украинско производство и до #КримНаш се поддържаха от Украйна. САРМАТ е първия опит за изцяло руска ракета. Засега неуспешен.

То според украинците навремето са хранели целия СССР. Както и ние така твърдяхме.

в училище лично съм давал на няколко пъти по 10 стотинки "в помощ на съветско другарче"....