Путин в Австрия: Всички имат интерес от отмяна на санкциите

Правителството във Виена не изгони руски дипломати, коментира ДПА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкциите срещу Русия трябва да останат докато воюват с Украйна иначе НЯМА КАК ДА СЕ ЗАПАЗИ МИРЪТ. Положението у нас е страшно - в последните седмици тече бутална пропаганда за обръщане към Русия. В момента би следвало да има протест срещу АЕЦ Белене, който не беше рекламиран по нито една медия. Леко споменат някъде и толкова. ЗА протести на превозвачите , които бяха против ЕС имаше непрекъсната информация, дори децата в детската градина знаеха, че ще има. Ще запалите България русофили малоумни. Докато се правихте на алтернативни за ад покажете, че не одобрявате някой политики на Европа беше едно, малко като форма на протест. Обаче в поледно време се взехте насериозно и вече почвате да си вярвате.

Няма страшно! Руснаците пак си правят сметките без Брюксел. И Белене и турски поток ще са поредния провал на руската външна политика. После пропагандната им машина ще оплюе България. Нищо ново...

В Украйна има 15 милиона руснаци (някои с руски паспорти). Да вярва някой, че Русия ще ги изостви е огромна глупост. Какво биха направили САЩ в подобна ситуация? Да спрат САЩ да подменят правителства с марионетни такива и да се месят в работите на чуждите държави и тогава да реват за санкциите.... Крим си беше отцепен с демократичен референдум. Как беше отцепено Косово А ? Или там не живеят етнически сърби..... Та спри с малоумните си излияния и се образовай, че и за русофоб не ставаш...

Стига бе! Тия руснаци как живеят във "фашистката" Украйна? Май не се натискат много да се връщат в матушката. Де късмет!

Всички имат интерес да престанете да правите въоръжени обири на територии. Това си е криминално отвсякъде и трябва да сте в затвора.

Санкции до дупка, да мре кочината и олигарсите им.

Е то ясно защо Австрия е доста по напред от нас :) Имат си интереси и си ги бранят за разлика от нас дето който ни каже "скачай" ние само питаме колко високо

първобитните руснаци, затова реват за западните стоки на които чакат за да живеят като хората.

Кои западни стоки ГМО с което ни зареждат в магазините, от което се хваща РАК , тези стоки ли?

При теб избива в умствени способности!

Рак? Никой не те кара да си купуваш нито цигари нито салами с натриев нитрит. Но за по-сигурно бягай в Рашка де всичко е безвредно и екологично - и памовото масло, и саламите че и зелето дето внасят от Китай.

Стоките са ИЗТОЧНИ, от комунистически Китай !!

Жужето нещо риве! Санкцииките нещо го бъркат! Нема се притеснева. Волен Сидеров събаря долара. Света минава на рубла - евро за два милиона рубли. Цяла русия милионери и ей го на - комунизма победи. Два куфара пари - един хляб. Жужето да се не притеснява. До две години ша ядат цървули в Русия. Освен ако не върне Крим. Тогава може и да му се размине.

Търговията между Австрия и Русия расте с добри темпове ВЪПРЕКИ санкциите; Почти 4 милиарда са инвестирани от Австря в руската икономика; Повече от 500 австрийски предприятия оперират на руския пазар; Руските инвестиции в Австрия достигат почти 24 милиарда долара; "Продължава реализацията на "Северен поток 2" и канцлерът потвърди, че ръководството на Австрия оценява позитивно този проект като чисто икономически"; Търговският оборот между двете страни е достигнал 5 млрд. евро... ... "Русия е преодоляла всички трудности, свързани с външни ограничения. Русия е успяла да постигне минимална инфлация в съвременната история на страната - 2.5%, равнището на безработица е паднало под 5% с нарастване на валутния резерв, ПОЛОЖИТЕЛНОТО САЛДО на външната търговия е около 130 МЛРД. долара." Сал Лилянка Павлова се кефеше, че руските инвестиции на Балканите са САМО 3-4%...

е, тогава всичка е наред! няма нужда от отменянето на санкциите!

Превод: Руските олигарси изнасят парите си в Австрия, а Австрия не си дава много зор да инвестира в Русия. А това за инфлацията е като инфлацията у нас- все е ниска, а цените постоянно растат.

Санкциите не бяха ли смешни?! Трябва да останат тогава - за всеобщо забавление.

даже и соросоидите се апитват да гаварят па руский !

'Соросоидите' (или преведено от неандерталски нормалните хора) говорят по няколко езика, докато пишман русофилите-путуинуиди дори родния ги мъчи..

Само с три подписа и няколко туита американският президент фалира руските картонени олигарси и показа на Путин какво ще се случи с 15-та икономика в света, ако Путин продължава да върши глупости. И Крим ще върне на Украйна, както Дерипаска си върна трите самолета и както се чуди на кого да си джироса акциите на фирмите си за да не фалират

и обама твърдеше същото, ама де е сега обама ?!

Играе голф. Къде са бившите руски държавни глави? Живи май почти няма..

той отново е във вихъра на туитста и е наредил виртуално на емирствата или на други баш шейхове от опек да удвоят добива и е предизвикал поредната обърквация. иначе си вервай на тръмп, лошо няма. пилците се броят на есен. тогава ще излезе доклада на разследваащия прокурор и то ще си покажа. а, да, нека не забравяме и некви междинни избори и срещата с Ким, който не е толкова лесен като шейховете.

я кажете що кримчани искат в руския Крим, и що не щат в демократична Украйна ?!!

Щото като те заплашат, казваш каквото се иска от тебе, не какво ти искаш...

поинтересувайте се какво е станало в парламента на Италия, докато в Австрия са се провеждали срещите на най-високо ниво. лелемале, страшно.... а, да, пропуснато е, че беше казано, че се приветства решението на Австрия да предостави хуманитарна помощ за бедстващите сирийци, защото това е изходът от бежанската криза в Европа - хората да се връщат по родните си места. Това го каза ВВП.

Няма шанс русофобите !

"Нямат" :)

да речем, че днес се навършват 50 години от първата доставка на газ до Австрия която е газов хъб за ЕС, за това, че е подписан договор за доставки до 2040 година на въпросното гориво, че е отбелязана разликата двойно и тройно между цената на отвъдокеанския доставчик и тази на руския партньор и да не продължавам. иначе общите приказки горе-долу са налице.

В малката и бедна Австрия има много руски пари, затова се чуват гласове за отмяна на санкциите. Санкциите могат само да бъдат отменени, когато Крим се върне на Украйна, руската военна окупация на Източна Украйна се прекрати и Путин застане пред Военния Трибунал в Хага, за да отговаря за престъпленията си срещу човечеството. Друг вариант няма и не може да има. Ако забелязвате обаче никой не говори за австрийски поток на газ и прочее глупости...

не говори за това, което беше една от главните точки в дневния ред на срещата между австрийски и руски бизнесмени, на която се подписа договора за доставки до 20140 г. Както не е казано и това, че се говори за подкрепа на СП2. Иначе за Хага леко си се изхвърлил, да не си имал предвид собственика на шоколадовия бизнес?

защото Австрия е едно от гнездата на руските мафиоти-милиардери.

И един мармот .....

че за един българин Австрия е бедна. да ти имам самочувствието и да илядиш с тия фантасмагории, дето си ги насипал.

Тъпак е затова "бленува" нещо си:-)) Сина ми живее в Кеймбридж, през 2 години ходя там видял съм 7 града там, на връщане с кола съм бил в Париж, Германия - 2-3 града, но Виена е върха, да не говорим за културата и държането на австрийците. Даже не разбирам как такава малка и планинска страна , как е успяла да има такъв стандарт!

гледах интервюто - журналистът беше толкова жалък пропагандист, че будеше единствено презрение

Путин му говореше като на умствено недоразвит - спокойно, меко, с подбрани изрази , да не би да почне малоумникът да буйнства

100% si prav Armin beshe smeshen

Абе тоя от даун синдром ли е болен? Маха се от Украйна, махат се и санкциите. Кое не може да разбере?

Маха се, ама не се маха. Кво не можа да разбереш?

амииии... ботоксово жужееееее!

Аз питам той кво не може да разбере? Не се маха, не се махат и санкциите. Най-личните му милиардери стигнаха до там, че да искат финансова помощ от Родшилдови :) Как я понасяте тая новина, вие русоидите?

Крим е руский и никакое атменение на санкциями !!!

Абе ти тъп ли си или си прост ! Явно си глупав.Да не си малоумен ! Или си обикновен олигофрен. Тъпак, руснаците не са в Украйна, щото ако бяха там - нямаше да я има сегашната фашистка хунтата на Порошенко. Разбра ли, бе слуз либерастка !

мурзилка... русофилитик... нещо да питаш?

е не са де! их там нет, ама ги возят на груз 200!

по принцип украйна е била част от СССР, чийто правоприемник е Русия, така че нещо си доста заблуден. но иначе Русия не я ще Украйна и без пари, щото е бъкана с нови украинци, а свестните са отишли в Русия - едно 2-3 милиона и работят за нея.

Слава на Русия !

Тоя па ... не си знае интереса. Нали от санкциите икономиката на Русия само заяквала?

Виж сега, пиле. Явно не познаваш руснаците. Те винаги се оправят - с или без санкции. Айде, мойто момче, като навършиш 15 години, заповядай пак тука.

Ми кво квичиш тогава, ве свиня. Нали им е по-добре със санкции. Всъщност, да бъдем точни, санкции от ЕУ са наложени само на путинската шайка. А сам Путин лично наниза санкциите на крепостните. Но какво разбира една свиня от политика .... Ходи си мии копитата и си лягай.

Изобщо не ни пука за някви си бедни комундели....санкции до дупка

Бедни, бедни, ама рИвеш като обран капиталист от сутринта.

бедни били руснаците, пък изкупиха половината от българското черноморие и половината свят, с минимална заплата !!

ко изкупили? света? а що намат за папкане?

Не ти пука, докато не дойдат за трети път тука ! Хаха има и рима, бълхо.

Последните избори едва 20 процента от мужика гласува за Путя! Зле работата!

Абе Дира, напишете нещо хубаво за САЩ и ЕС-то, бе. Че горките соросчета взеха да истерясват. То не беше Путин и неговото все по-официално одобрение от нормално мислещите, то не бяха метаните на САЩ към ОПЕК за по-евтина нафта, бай Дончо и Ким, прецакването на евроатлантиците в Италия и Испания, аудиенциите в Сочи и Москва ... А стига, де! Напишете там нещо за САЩ, Луната и Марс, и за най-новите постижения при интегрирането на "бежанците" в ЕС!

Подвига ще е да напишат нещо хубаво за раССия! Всички новини от там са само за бояришникь, оръжия и убийства!

щом така мислиш. Или пък така ти пише в опорните точки ... Човек все някак трябва да преживява. Надявам се да не си си загубил ума дотам, че да не виждаш какво става.

Осъзнаваш ли колко си зле с "ГЛАВАТА" :=))) Даже не си ТЪП, защото АМЕБАТА няма мозък, а ти си такъв !! Света се променя, само тъпунгерите живеят/ или им плащат/ с една мисъл, като повредена писта на плоча!!! Ако си такъв живота, съчуствам искрено на жена ти и децата , ако имаш. И не срами "пагона" намери друго име кретен!

ще паднат ,на тяхно място ще останат непраните гащи на соросовата шайка

Ех Русия, Русия... този Шаломов ви направи на пРосия. Не мили не драги в целия християнски свят. Другари само с мюсюлманите. Всеки си пати от главата.

Китайците ГА приеха Исляма???

китайците му биха шут и не му финансираха БРИКСа. А те са най-бързо развиващия се ислям след този в Русия. 30 млн, а? 21% от населението в Русия го изповядват вече. 12 млн бяха преди идването на Шаломов на власт.

Дрън дрън ярина. От 2016-та действа Шанхайската банка, която е банката на БРИКС. А нагличаните усетиха кяра и също се включиха там!!

ЛЪЖЕШ... БРИКСа си има банка. Путин се молеше да се финансира от Китай. Китай си финансира обаче Шанхайската банк която е БАНКА НА КИТАЙ, а не на БРИКСа. Ех.... палячо... не на нас тези.

"Новата банка за развитие на БРИКС е международната финансова организация - банка за развитие, която е създадена от страните членки на БРИКС с цел финансиране на инфраструктурни проекти и проекти за устойчиво развитие в тези и развиващите се страни. Седалището на банката е в Шанхай."

На Деня на Победата, баш евреина НитанЯху отиде на крака при Вова. В същото време избрания от Вова презигьон на кочината е първа дружка с НитанЯху. Връзват се нещата :) Вова командва Света!

Шаломов му е сънародник(сам си призна корените на изборите). Отишъл е да види как се справя с кочината която са му харизали. Ама доста е западнала.

този който пали беше русофилистик като тебе и тези двамата МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ и обичащи РУСКО-ТУРСКАТА любов. ЛЪЖЕЦ !!!! Ти и тези двамката тука палите и пикаете в/у българската чест и слава. Продажник

натаняху беше в московията да занесе на путя валидол, щото в същото време израелските ввс сринаха базата на аятоласите в сирия!

Руските подлоги издивахя че Шаломов ходи на колене да проси махане на санкциите :))))

Задокеанските говеда пък мита въведоха, щото кочината им умрЕ. Сега и еврипейците ще им бият шута, а Вова само им се смее.

тя се накъса да умира. от 1917та само това троилите. А СССР се разпадна. Внимавай какво си пожелаваш :)))

СССР не е държава, а съюз. Я прочети малко история, да видиш колко съюза се разпаднаха?

Русия какво е бе тъпанар????

то и Крим щеше да е вечно украински, ама виж го де е сега.

сенегалец, що не прочетеш какво се случи с дерипаска и неговия русал!? русал не е съкращение на руски алкохол, както си мислиш, а руски Халумин, както му викате цветните!!

Аве тук има един гурбетдобитък- >майора->той->...->гум->кики->коки дет се пръсна да дращи злобни тъпнящини!хахаха Аве мошара тъпоръбеста гледай интервюто на Путин, и виж как го посрещат в Австрия ве, тва да не ти е твоя палячо БиБиткин да го потупват по рамото и да но пошляпват по голата тиквочина!мбухахаха

Загуби парите на Абрамович и почна да проси из Европа. Ама как само го насметоха по ОРФ1. Направиха го на малко детенце което само се оправдаваше.

Русия нали трябваше да е фалирала 2014-та ? Кво стана, докога ще чакаме ?

САЩ щеше да се разпада още 1917та, 27ма, 48ма, 67ма, 80та, 88ма и до ден днешен. Стига да четеш руски медии.

Те отдавна се разпаднаха. Даже граница нямат с Мексико, та ацтеките ходят в кочината по терлици.

тези разпаднатите имат 10х по-силна икономика от азиятска пРосия :)))

Силната им икономика се къса да прави порнофилми, кипи производство и икономиката расте!

Газ станцията дава акъл за икономика :))) ха ха ха,.. позор :)))

Утре сигурно при Меркел ще ходи да се моли. ха ха ха. Еврейска му работа.

Май не е така - гледам, че дъртата меркелица ходи на червеното килимче при Путин...що тъй бре?

Поредния резил за Русия. Срам. Срам. Срам

Не фърфиш, ма продължавай. Все пак задокеанските говеда плащат, ама искат зор.

Докато Шаломов е на власт - тази азиятска държава няма да прокопса. Държава управлявана от евреи. Позор. ШАломов, Шамалов, и прочие направиха Русия за смях.

тъпите азиятци руснаците има още много да се молят и да стоят в поза партер. Да се гушкат там със Асад Ердоган и Рохани. гейчовци.

То май задокеанските говеда се молят. Бай ти Дончо не смее да се срещне с Вова, щото Дончо е от слаба категория.

Как так бе, товарищ Владимирь Владимирович, нали санкциите възродиха руската икономика? Нали благодарение на импортозамещението, светлото бъдеще е на един хвърлей разстояние.

Да, братушките спечелиха. А че западните кочини загубиха - се чува с половин уста от някой, който се е изтървал в Брюксел, и му е писнало да следва опорните точки на задокеанските говеда.

За миналата 2017-та година, БРАТУШКИТЕ имат ръст на икономиката от 1,7%. Владимир Путин има много амбициозна програма, която започна да се изпълнява веднага след като беше преизбран. Западните копелдаци ще продължават да му дишат праха още един мандат, и пак ще ги прави смешни.

Турците са братушки на руснаците. поне това каза каПутин когато беше в Турция. Ръст лесно се прави. От 1 до 2 са 100%. Горките изпаднали германци... от 1 000 000 до 1 100 000 са само мижави 10%. Пропаднала държава... руска му сТАКмистика.

каПутин отиде на колене в Австриа да се моли за махане на сакнциите. ФАКТ !!!! :)))

Връща откраднатия Крим , плаша репарации на Украйна, плаща за сваления от пияната му армия самолет и се явява в съда в Хага Санкциите ще паднат на мига.

Крим никога няма да бъде върнат. Защото не е взет. ХОРАТА ТАМ решиха да бъдат част от Руската Федерация, а кирливите задокеански говеда, които мислеха да правят военна база там, обикалят като бити псета в Черно Море. И ще продължат да обикалят, заото Вова ги навря в задните отвърстия на кучетата - цялата военна "доктрина" на говедата отиде на майната си. Свърши тя, остава ви само квичене.

кажи бе келеш? Ти ли изгори българското знаме и го препика? или такива като тебе предатели с български корени??? Виж какво руско-турска подлого - предателите на родината са мразени и от враговете които ви ползват. запомни го глупава кратуно.

Айде млък, келеш платен от задокеанските говеда. Като не ти изнася, се изнасяй!!!

стига рива ма руско-турска изтривалко.

Ама когато краварите върнат на Мексико анексираните Калифорния, Невада, Юта и Аризона. След това може да имат претенции към Крим. Който впрочем си е руски.

Австрийците винаги са били руски к-ви! 90те първо там взеха да бягат комунягите с куфарчетата! От тогава са много гъсти с руската мафия в кремль!

дано не ги отменят тия санкции! путин за това се моли, да не ги отменят! тъй россия най накрая ще стане мощна икономика и ще покори запада, който отслабва от санкциите! ще стане мощна икономика колкото испания или австралия, примерно!

Пак ли си в клекшопа

още по-малка държавата , от Испания и Автрия, за пример можеш ли да избиреш? Като Америка, например?))

мога разбира се, но мога да ти предоставя правото ти да си избереш! ето държавите по бвп, избери си достойна за финансовото величие на россия! сащ- 18 561 934 000 000 $ китай 11 391 600 000 000 $ япония-4 730 000 000 000 $ германия-3 494 898 000 000 $ британия 2 650 000 000 000 $ франциа - 2 488 000 000 000 $ индия- 2 250 000 000 000 $ италия-1 853 000 000 000 $ бразилия- 1 770 000 000 000 $ канада - 1 532 000 000 000 $ южна корея - 1 404 000 000 000 $ россия -1 267 754 000 000 $ австралия - 1 257 000 000 000 $ испания - 1 252 000 000 000 $ мексико - 1 063 000 000 000 _

да, бе - дребен КГБ хитрушко ... за да окупира после някой нов Крим. НЕ НАМ!!! вън, марш, чупката!!!

gazovite abonati na rusia,te si sazdadoha noviq CCCP no tozi pat bez nikakva angajiranost.50 godishni abonati zavisimi ot vsqkade

Австрия е против санкциите Унгария е против тях... Италия иска отмяна... България също има интерес да паднат.. Обаче Брюксел и Вашингтон са ЗА санкции, така че няма как да бъдат отменени. Щото всички са суверенни държави и в ЕС няма диктат, както пише днес Дойче Зеле.

А вчера Путин подписа Закона за контрасанкции и той влезе в сила.

Кви са тия контрасанкции! Тая раССия е с икономика като испанската! Пука му на някой от техните контрасанкции! Все едно Испания да тръгне да заплашва ЕС или САЩ! ХАХАХАХАХАХАХА

гледай си копейките, Путлер Х

Никакъв интерес няма страната ни да падат санкциите. За ЕС изнасяме значително повече продукция без мито, а руския пазар не е толкова голям и платежоспособен, колкото е европейския.

Путин и Курц отбелязаха 50 годишншната от подписването на договорът за доставка на съветски газ за Австрия като го продължиха до 2040 година...

Кои са тия "всички" бе, късокракий! Олигарсите ти ли са всички!

Вероятно ти не си. Ко прайм ся! Ми той и Путин е за санкции.

Били ги преодоляли, но им вредяли. Или са ги преодоляли и вече не им вредят, или наистина им вредят, което е и целта на тези ограничения като отговор на золумите им.

Я по- добре гледай золумите в България , че от злобата ти ще се поболееш.

Пешо, а помисли малко. Налагаха им санкции при внос на храни. И какво направи Путин? Докара фермери от Щатите. Добитък от латинска Америка. освободи ги от данаци. Това го даваха. И сега те нямат проблем с изхранването си. Между другото и много европейски фермери и фирми се възползват от тази схема. Там замя колкото искаш стига да можеш да я обработваш а пазара е необятен. Покрай тези фермери и много руснаци се научиха да обработват земята по нов по ефективен начин. Чрез санкциите западняците ги пронуждават да развиват онези области в които те куцат. И в това отношение много им помагат постоянно развиващите се отношения с Китай, Индия, Бразилия и други бързоразвиващисе страни.

Доста розово гледаш на руската икономика. Руският пазар не е никак необятен. Не че има проблем с изхранването, но качеството на продуктите в Русия е по-ниско от качеството на нашите, като изключим картофи, моркови, ряпа, жито, гречка, краставици, които растат добре в Русия. Земята, на която могат да се отглеждат добри продукти, нуждаещи се от топлина и слънце, съвсем не е толкова голяма.

PEYTSCH

Азиатска тактика. За Крим и Украйна ще попискат и с времето ще млъкнат...Луди за връзване...

Значи сме направили грешка, че още не сме те вързали, защото с тези глупави и злобни коментари ти не можеш да ни вържеш.

PEYTSCH

всички са заинтересувани от отмяната им. Ние също. Интересно... Крим например...също. Дори Донецк - тоже...

бахура е голям за пенсионерите,не мъдрувай,а отивай за черпака с дневната порция че истина помията