Коментари - Путин увери майки на войници, че споделя болката им, но не съжалява за "специалната операция" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната постановка на Путлер. Този път обаче много бързо го разкриха, никакви майки на войници на са нахилените госпожи. Толкова грозна гавра, че ако този път не се вдигнат истинските майки, тази страна е загубена завинаги. https://www.youtube.com/watch?v=DkqHwhGvbDQ

Как сте уважаеми русороби. Подкрепяте ли терориста сега. И вие ли сте на неговото мнение. И вие ли предпочитате смъртта и инвалидността пред това да заклеймите убиеца на 21век. Срамота че ст доживяли до това еволюционно развитие на думи.

Путин направи много грешки и сега Русия няма перспективи за стандарт и развитие. Надцени способностите на руската армия, получавал е грешна информация, крадяло се е както в нашата армия- нафта, бензин, отклоняване на средства и.т.н. Никога руският войник не е бил ценен- нито първата нито втората световна война. Фронтални атаки в каменна стена, стотици хиляди жертви. Путин е същия като Сталин и Жуков. Това с майките си е театър.

Как не те е срам да напишеш такова нещо. Лаврентий Берия е избивал само с един пистолет дневно по над 280 души (сам.) Днес, експерти от Англия казаха, че записите за екзекуцията на войници на РФ от украинци са автентични. Защо не пишете за това? Нациска Германия са избили 3 милиона души при обсадата на сталинград. Защо не го споменавате - не са евреи ли? Споразумението от Минск 2 от 2014 гласи, че земите които са анексирани от РФ не принадлежат на Украйна. Получили са си анексите Законово. Какво правят нацистите терористи на на Зеленски на Руска територия? Защо терористчето не отиде да се настани в Тексас? И той е анексиран.

Бисмарк: "Натиснете само един евреин (в случая Зеленски) и от всички страни ще чуете вик." Войната в Украйна щяла да свърши тогава, когато оръжията в складовете на САЩ от времето на "СТУДЕНАТА ВОЙНА", се изчерпят от СВО на Путин.

Вярно, другарю, автентични са записите, но я потърсете целия запис и ще видите как един от "предалите се" вади оръжие и започва да стреля. За това са ги убили, защото това не се допуска на война, ако се предадеш с цел да нападнеш противника, това се води бойно действие и разбира се получаваш отговор. Тази грозна руска пропаганда и този път не постигна целта си.

Вярвам, че украинците искат да стоят на тъмно и студено години, но да влезем в ЕС Абсурдистан пасти да яде. Освен, че наркокомандващия на нацистите от ВСУ ползва колумбийски кокаин, половинката му не отстъпва по глупост. Взети заедно могат да счупят всеки тъпомер. Най-тъжното в това обаче е, че нещастния народ на бивша Украйна, която бе превърната във военен полигон на САЩ срещу Русия, наистина ще стоят на тъмно и студено. Защото ударите по енергийна инфраструктура, са необходими за да спрат потока оръжия, които САЩ доставят на ВСУ за да продължават убийствата на руско население.

С пресни плодове е като преди последно желание - жалък лилипут!

Сегашния президент на русия е продукт на най-големия разпад в съвременната държава. Мафиот, бивш кагебеец, водач на подземния свят в Санкт Петербург, собственик на хазартния бизнес в страната. Завършен бандит, сега вече се изявява и вън от страната.

Разбира се че не трябва да съжалява единствено за което всички съжаляват е че не го направи през 2014 година. Когато Украйна убиваше наш и ваш народ.

Руснаците ще загубят, както и да се развие тази война. И Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени. Както осъдиха Милошевич и други стъбски функционери. След процес в Нюрнберг срещу нацистите, такива като Путьо и путьовците около него нямат никакъв шанс. Проблема е че всичко ще се струпа на Русия. И на обикновените хора. Но Путьо ще си плати.

Путин е проклятие за руския народ! Горките! Докара най-близкия до тях народ - украинците ,да се радват че нямат ток, нямат вода но и нямат до себе си руснаци. Това е падението на един народ дал толкова много жертви за да победи фашизма а сега тръгнал по неговия път също с обхванат от мания за величие Вожд.

На 26 ноември хиляди българи ще заявят ясно какво мислят за изпращането на оръжия за Украйна Във всички големи български градове тече организиране на хората. На 26 ноември хиляди българи ще заявят ясно какво мислят за изпращането на оръжия за Украйна. Социологическите проучвания показват, че над 80% от българите не желаят България да бъде въвличана в този конфликт, въпреки това властта се готви точно това да направи. Скъпи братя и сестри, разчитаме на вас да разпространите това послание, защото българските медии го заглушават и създават впечатлението, че българите искаме война. Не, не искаме и ще го покажем недвусмислено на 26 ноември в цялата страна! Цялата информация за Похода е в канала https://t.me/svobodik Вижте в кой град къде. Мажд Алгафари

Копейкин и пасмината му водят България към гибел.

Кой води България към гибел научете от историята. Обявяването на война на САЩ и Великобритания от министрите и депутатите по време на ВСВ доведе до англоамериканските бомбандировки на София и други градове, а сега предоставяне на оръжие на Украйна це доведе до руски ракетни атаки и тогава нито САЩ нито НАТО ще ни помогнат тъй както Хитлер не предотврати бомбандировките на София. Не случайно президента каза че в НС имо военнолюбци.

Няма шанс поредната платена копейкажийска акцийка.

Призива е от чист Българин, личи се по името!

А майките благодарили на Путин за обзавеждането втора употреба от Украйна- печки,перални, миялни машини,хладилници, тоалетни казанчета, килими...... и всичко безплатно.

ПУТИН ХУЙЛО

Майките го прокълнаха.

ГОРЕНЕ на ЖИВИ ХОРА; 14 000 ИЗБИТИ, от които 500 ДЕЦА. Путин чакал мнооого дълго.

забрави за разпнатия 'мальчик в трусики' за който ватната пропаганда рева надълго и нашироко..

Путин е убиец и всяка майка мисли така, няма как да е друго.

Военна операция 10 месеца. Все едно да ти оперират хемороидите 10 дена. Бу ха ха

Скайлер Джеймс Грег е поредният занулен американец в бивша Украйна...

А тебя когда обнулят,иди на фронт,трус,погибай за Путина, дорогой дебил!

Убитите там американци се броят на пръсти, а ЧМО-гилизираните ватници - с ВАГОНИ!

Където е стъпил руски крак трева не никне

Дано спре скоро

Оригиналът от 2006 не диша. Сега въртят заместниците.

Путин - милиционер и Цар на Российская федерация Уткин - нацист и основател на ЧВК Вагнер Путин + Уткин = Путкин

В селището Великий хутор, Харковска област ВКС са унищожили 200 кадрови полски военни, прикрити под легендата за наемници...

Много си прооост, Саше! Мислете малко, като ви спускат дневните опорки де.

Путлер ще бъде прокълнат навеки.

Например след оттеглянето на руснаците от Херсон и настаняването там на ВСУ, над 100 цивилни са екзекутирани, заради симпатия към Москва, а други 200 цивилни са безследно изчезнали... Обикновен нацизъм....

Това е извършено от руснаците и сега украинците го документират за Хага. Да знаеш, че за лъжците според православното християнство е отредено специално място в Ада. Но ти не си православен, а болшевик и не те е страх от божието наказание.

А какво стана с 87-те процента дето гласуваха 'Za' в путювия 'референдум' ? Къде са масовите брожения, протести, къде проруското партизанско движение щом такъв огромен процент желаят да са част от путювата джамахирия в Херсон, РУСКИЯ (уж) град 'незаконно окупиран' от 'укрофашистите' ? Толкова ли са страхливи 'великите' русняци???

Трябва наистина да си завършен психопат и социопат ,за да застане пред очите на войнишките майки ,за да им кажеш че синовете им с радост умират за него !!!! Е ,няма такъв боклук !!! Хитлер е направо двойкаджия пред него!, а Сталин дълбоко завижда от гроба !!! Путлер капут!!!!!!

Руснаците воюват ЗА Родину.

Естествено, че не съжалява, да не би да стрелят по него или неговите деца.

На Сталин синовете са били на фронта. Яков е умрял в концлагер. Няма син на путински функционер, който да е дори в армията.

Руснаците са натоварени свише да играят историческа роля срещу нацизма във всичките му проявни форми .... Ето, че след 81 години всичко се повтаря!

Съгласен, ама защо те са нацистите в тази мисия?

Не Москва, а в Киев прегърнаха нацистката идеология и издигнаха като национални герои лица, признати за военнопрестъпници след 1945г. от антихитлеристката коалиция!

Дай доказателство! Основателят на ЧВК Вагнер Уткин, включително и Рогозин са документирани нацисти. Путин е заобграден от евреи и руски нацисти.

Россияните са нацизма на 21ви век

Когато четях, какви изнасилвания Червената армия е извършила в Източна Германия - не вярвах и го смятах за Западна пропаганда. Изнасилванията са започнали още с освобождаването на Украйна, въпреки уж съветска братска страна, продължили са да безчинстват в Полша, цяла източна Европа и в Германия. Сега знам и разбрах, че не е било западна пропаганда, а исторически факт.

Русия подари на България днешната демокрация,като не се намеси веднага със танкове,за да спаси Тодор Живков и българските БКП активисти и диктатори!Ето Радев,Борисов,Ддоган,Пеевски,Копейкин,Сидеров,Първанов,Яне Янев,Каракачанов да се благорарят ,че са днес на власт благодарение на Русия и това те го знаят!

Смятай, че можех да ти подаря сестричка.

Е,истината е неудобна за някои българи!

Каква Русия? Когато пада Тодор Живков - няма такова нещо Русия и сега няма Русия - има Руска федерация основана от Борис Елцин 1991.

Днешна ДЕМОКРАЦИЯ?! България НЕ МОЖЕ да харчи СОБСТВЕНИТЕ си ПАРИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ от Брюксел.

Путин е говорил за майката: Момчета, съжалявам, ама си таковайте майката...

?????? Украйна и Западът нямат оправдание за започнатата от тях война на окупация в имперски стил. Ето, сега се разбра, че с анексирането на Крим, вкарването на руска армия на украинска територия, кражбата на Донецка, Херсонска и Луганска област и разрушаване на цялата инфраструктура на Украйна с ракети, Украйна и Западът са започнали война в имперски стил! Браво, Вова, а сега, в същия стил може да кажеш, че ВСВ са я започнали евреите! Гений! Просълзих се!

Руснаците са готови да умират за ценности, а на запад убиват за ценности и то най-вече за материални ценности! Почувстахте ли разликата ???

Мобилизация или затвор, и ти да си, и ти ще си готов, ако не си хванал самолета за братска Турция...

Затвор или умрял. Честен избор.

А в момента какви са им ценностите на руснаците?

Алкохолизъм, бомбардировки над мирни градове, убийства, побоища, изнасилвания, убийства на политически противници, лъжи и всякакви други гадости и подлости.

За мен територията на Украйна не е ценност. Пералните и тоалетните им чинии също. Не бих умрял, за да ги притежавам.

Украинската земя, перални, микровълнови печки, електрически кани, животните от зоопарка в Херсон, зърното, автомобилите не са ли материални ценности? Та викаш руснаците са готови да умрат за един въоръжен грабеж.

Ценностите на руснаците в тази война са като на извършващите въоръжен грабеж.

А сега да видим една среща на Зеления с майки на войници, ама смее ли, дали ще намери толкова майки, и къде ще ги приеме, на Слънчев бряг ли, а Путин и руснаците не ги мислете,

Ако потърсиш ще намериш. Ще намериш Зеленски в Изюм и Херсон. Ще намериш Залужни в траншеите на първа линия. Много неща можеш да намериш. Ако потърсиш.

Е това срещи ли са, с куп гавази зад него.

Един умствено побъркан психопат,обяснява колко много се е наакал.

Всъщност, миндилът терорист е събрал поредните холограми за "съчувствен диалог" с тях проведен дълбоко в бункера.

`Унизителните за Русия деситилетия след разпада на СССП?!` Тоя фашист верва ли си какво говори?! Именно заради разпада на СССР руския народ получи възможност да живее по-добре. Маса западни компании отвориха офиси и фабрики в РФ и наемаха местна работна сила, във всяка сфера и ги научиха да работят по западен образец, маса технологии, системи и оборудване бяха предоставени на РФ, маса народ получи възможност да пътува, живее и работи в чужбина- в която и страна от запада да отидеш руската диаспора е една от най-голямите. Руските капитали бяха приети навсякъде, навсякъде им отваряха врата, къде да за имоти, къде за инвестиции, образование.... За последните деситилетия РФ е сигурно най-големия бенефициар от така наречения супер цикъл на цени на суровините- буквално златни реки от пари се стичаха от Русия именно от запада, който купуваше всички суровини на пазарно цени! На всичкото отгоре западът позволи на това чекистко джудже да корумпира до голяма степен политическия елит на ЕС- справка, след анексията на Крим, санкциите наложени на РФ бяха просто смешни и всичко горе долу си продължи по старому. Не запада ти е виновен, че обитавате 1/6 от територията на Земята с какви ли не богатства, а 90%+ населението живее в бедност, огромна част нямат и вътрешни туалетни, войската ви краде перални все едно са някакво съкровище. Не запада ви е виновен затова че войската ви се оказа колос на глинени крака. Вие просто излъгахте запада, вие сте същите тея, които бяха и преди 90г и сте жадни за мъст и реванш. И затова сега си го получавате- колко млади момчета трябва да принесете в жертва, за да се сетите, че е по-добре да си оправите кочината вместо да изнасяте руския мир от който на по-голямата част от хората просто им се повръща! Гаден малък фашистки пигмей!

С две думи върна се времето на Сталин

ами,като гледах репортаж видео,руските тежкобронирани танкове вече ги взривяват като хлебарки смачкани от валяк,хеликоптерите и самолетите им също ги свалят бързо като да утрепиш досадна муха или комар!

Взривяват ги от първия час на войната. По същото време на летище Гостомел украинците твърдо приземиха руски ИЛ-76, натоварен с десантчици. Без оцелели.

"... По думите на руския президент, Украйна и Западът нямат оправдание за започнатата от тях война на окупация в имперски стил..." Боже, Боже ... Слез на Земята и си прибери вересиите. По-невярно и нагло мнение на държавен глава не съм чел скоро.

И предлагам на дежурния модератор да не ме занимава повече със слагане на чавки на автобуси, светофари и пр. , за да ми публикува мнението. Не съм обидил никой персонално до този момент, писал съм по начин, разрешен от Закона.. Ако това продължава, ще сезирам съответните органи.

До руския сопол с бомбата: Така ще ви бием, че ще ви извадим царищината през задника. Вече не вървиш. Решили сме да ви трепеме с глад и изолация. До цветните революции на пролет. След това ти ще копаш.

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РУСКИТЕ ГОВНА ИЗСЕКНЕТЕ РУСКИТЕ СОПОЛИ

Тоест тоя е събрал майките на крака, погледнал ги е в очите и им е казал, че не му пука. Доста брутално.

Милиционер

ма ти си си ебал майките бе, насрано джудже

Западът има и ще има хегемония. Защото се труди. Не пиянства денонощно,образова се и е демократичен. За лудия новохотлер благоденствието на съседите е легитимен повод да ги избива и ограбва.

Путин да не забравя ,че най- силно е майчиното проклятие, дори изречено наум !!!! Кармата от него е жестока като обхваща поколения напред ако не вярва, да попита някои от шаманите си !!!! Трябва да си завършен психопат и изверг, за да застанеш очи в очи пред тези женици !!!! Путлер капут!!!

Да, този изрод е точно такъв.

Класически боклук.

Абе те всички това казват винаги. Само Сталин е бил по-директен и откровен, както и Пол Пот. Но за да бъдем обективни и Запада допусна много грешки, за да се стигне до тази ситуация. Ако не беше Путин щеше да е някой друг.

Вярно е. Решиха че може да се разчита на феотдални владетели. Груба грешка и продължават по отношение на Ким.

В Русия имаше един свестен човек и не само един, но визирам Лебед. И го ликвидираха. Не бъркайте Русия с КГБ, както и САЩ с ЦРУ.

Не народ а мърша. Да им е честит.

Не съм съгласен за русия. Преобладаващата част от населението, подкрепя путкин. Мързеливци със самочувствието на владетели на света. Тази примитивна пасмина има нужда от "велик" вожд, като глутница безумни псета. Няма как да ги оправдаеш.

320 000 мобилизирани. Милион и половина избягали от мобилизация.

Тъп милиционер, каква вина има Западът, ме си тъп, корумпиран, бездарен и малоумен, а страната ти е населена ат прости, мързеливи, необразовани алкохолици? Това като да обвиниш Слънцето, че грее силно и те е изгорило, защото си си пекъл белия задник осем часа.

В този изрод Путлер няма и капка човещина. Просто кагебист от класа. Е, всеки народ си заслужава диктаторите.

Че то в Русия никой не цени момчетата Жените и момичетата са на почит Мъжете кучета ги яли

Разплака ме, горкия