Путин: Ще се наложи да се договаряме с Украйна, но се чувстваме предадени от Германия и Франция

Той заяви, че двете страни-посредници на Минските споразумения са предали Москва и са наливали оръжия в Киев, и че "всяка страна, която се осмели да нападне Русия с ядрено оръжие, ще бъде заличена от лицето на Земята"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези преводи са за ЕС дебили за да понасят по-лесно студът и глада...

Всъщност до тук видяхме Колко е лайняна прехвалената руска армия. Старо скапано въоръжение, демотивирани личен състав и стратегия от годините на ВСВ. Тая работа все повече започва да прилича на Афганистан. И там тръгнаха като аслани, а се върнаха като насрани

Ще се наложи да клекнем пред запада като видяхме какъв шит е нашата армия.

ЩЕ СЕ МОЛИШ РУСКА К-РВО, ЩЕ СЕ МОЛИШ НАКРАЯ И ЩЕ ИЗБЯГАШ, КАКТО ВСЕКИ СМЕЛ ДИКТАТОР !

нямаме на представа какво се случва в Усрайна. Едно е ясно- цяло нато си изпразни складовете с оръжия срещу руснаците, а руснаците още не са победени. И ние говорим за една страна, срещу която воюват 40. И още държат. Това ако не е им е ясно на некой джендъри, то не знам повече. Както Фон Ден Лайнян каза: 100000 ОФИЦЕРИ украинци са смлени. ОФИЦЕРИ. За обикновените кашици изобщо да не говорим. Този масов армагедон на Усраинците никой не пише за него, а ми споменават какво са успели. Русия е велик страна с велик дух. За съжаление с голям алкохолен и корупционен проблем. Ама имат страхотен потенциал. А кенефа на европата булгаристан какво има- курви и цигани за износ

Тези простотии къде ги четеш ? Или са ти отворили простата малоумна руска глава и някой кадировец се е изсрал вътре...

Циничният Путин не си признава грешките.Сякаш Германия му е казвала да напада Украйна. Или Франция ?

Ние IT специалистите в София си подкрепяме Путин и това си е

Колкото си IT, толкова пари да имаш през новата година ;)) Умри от глад копейка ахаххахахха

Има един термин в психиатрията. Напилеонов комплекс. Дребни мъжленца с малки пишленца и огромни амбиции. Но приликата на Путьо с Наполеон свършва до тук. Наполеон е велик пълководец. Нищо че накрая се е провалил. Той си остава синоним на велик пълководец. И никой няма съмнение че е така. Путьо си е един КГБешник. Подполковник от КГБ. Такива като него с лопата да ги ринеш в СССР. Там и генералите са толкова много че с лопата да ги ринеш, та някакъв си подполковник..... Путьо и путьовците около него искаха да направят Русия велика. И подобно на Хитлер до 1939 почти бяха успели. Западът преглътна геноцида в Чечня. Западът и НАТО преглътнаха агресията в Грузия от 2008. Последно Западът преглътна необявената война срещу Украйна през 2014 и почти беше приел анексията на Крим. И само за един ден всичко се срина за Русия. Агресивните действия на Русия срещу Украйна след 24 февруари отвориха очите на Запада. И предизвикаха безпрецедентна консолидация Ив НАТО и между САЩ и Европа. Просто всички видяха една агресивна държава, нещо средно между СССР и Хитлерова Германия. На всичкото отгоре нещата много напомнят, направо повтарят действията на Хитлер . И резултата е налице. Русия е маргинализирана. Русия е подложена на санкции. Русия води една безперспективна война, която накрая ще загуби. Спомнете си Афганистан. Тръгнаха като аслани, върнаха се като насрани. Това го чака Путьо и путьовците около него. Загуба изтегляне от Украйна и репатации. И съд като военнопрестъпници.

Колкото международния наказателен съд успя да осъди американските войници за престъпления в Ирак , толкова и руснаците ще бъдат съдени, никой няма да загуби войната, накрая ще се разберат нещо, а украинците ако не искат да седнат на масата ще загубят накрая

_stankow

>>Подполковник от КГБ Путин е полковник, от запаса. От 1999 г.

да се ОСЕРЕ до УШИТЕ!!!!!

Май не осъзнаваш, че това в което си нагазил са руски лайна …..

На руските дебили, все НАТО им е виновно … Къде видя НАТО-вски войници ?! Ане руски лайньо, НАТО още не ви е почнало, едва тогава ще разберете какво означава НАТО ...

_stankow

Ами вече разбрахме какво е НАТО - много приказки и никаква намеса.

Не са нападнали НАТО-вска държава олигофрен. Нека ударят някоя НАТО-вска държава, особено с ядрен арсенал ;)) Цял свят ще им сере отгоре, цял свят !

Има, има, за сега повечето са поляци в украински униформи. А нашият парламент се погрижи да има и българи с украински униформи. Та като кажат от САЩ да не се губи време с формалности. За войните на късмета няма нужда да се споменава, периодично се съобщава какъв им е късмета.

И Северна Корея и Русия ...и всички подобни диктатури могат да се похвалят с беден народ,богата върхушка....и много ядрено оръжие....това ли ви е примера за държава?

..... България няма ядрено оръжие , но по останалите критерии сме май точно там :-)

_stankow

Тя България вече и с конвенционалното оръжие го закъса ... Пък да не говорим за флота и авиацията - кръгла нула. С такива съюзници като САЩ и ЕС - никакви врагове не ни трябват !

Путинееее, те те опъват във всички дупки бе, паляк нещастен!!! Дано скоро да те обесят, прасе фашистко!!!

Но преди това ще избият всичси боклучави "демократи". Смълнна нап"демократите" щехдоведепдо процъфтяванено на държавата.

не спирай продължавай в същия дух...бий врага за да те уважава без милост!

Не че нещо де ама за един прЕател питам. Ще споделиш ли с Вовата каПутин насапунисаното въженце? Много се интересува човекЪт.

Малко те е била другарката тебе едно време,за тва никакъв акъл не ти е дошъл

Ако Русия спре доставките на петрол ние оставаме без петрол и нефтопродукти и НХК в Бъргас ще трябва да спре, тъй като има ограничения за преминаване на танкери с пожаро и взриво опасни продукти през Босфора. Единствената алтернатива е нефтопровода Бургас - Александрополис, ако бяхме го построили, с движение в обратна посока. Единствената причина да не се построи този нефтопровод беше външният натиск на който се подадохме без да се съобразяваме с нашите национални интереси.

От 140 години просташка пРоссия "клати" българската държавност, и това се използва чрез русофилистичната пета колона ! Какво ли още трябва да се случи, за да се разбере най накрая в какво се изразява българският национален интерес.

има българска държава благодарение на Русия....

Русия имала това. Русия имала онова. Ама нещо не се вижда нито това, нито онова. Истината е че Русия воюва с техника от времето на СССР. И то не най новата. Танковете са Т72 , петдесетгодишни. Самолетите и те. Там някъде Като военна наука Русия воюва все едно е 1944. За 10 месеца почти, няма никакъв съществен напредък. Въпреки професионалната си армия, въпреки наемниците от Вагнер. Апропо, защо използват такова гнусно немско име. Направо ми навява за чичо Хитлер. Никой не се кани да напада Русия с ядрено оръжие. Би било страшно глупаво от страна на благоденстваща Европа. Но ако Русия си позволи даже и тактически ядрени оръжия, отговорът ще бъде убийствен. От САЩ, не от Европа. Просто на САЩ им пука много по малко. И да доста по добре защитени. Имат си ПРО, имат и сериозен Арсенал. Ако Русия си позволи да нанесе какъвто и да е ядрен идат тя ще бъде унищожена. Такава е истината и е Кремъл това го знаят много добре. Лошото е че след това Европа няма да става за живеене. А НАТО има по ефективен начин да съсипе Русия. Вече да ги вкарали в надпревара във въоръжаването. Войната допълнително ще помогне да фалира Русия. И тогава Путьо и путьовците около него просто няма да имат избор. Ще бъдат принудени да се изтеглят от Украйна. И ще плащат репарации. Както плаща Германия. Пък и България.

Тъп, по-тъп, най-тъп, KGB.

Все пак е добре да си по, по най. Даже и да си най тъпия. Но пък си има и предимства. Като си тъп дришльовци като теб те подценяват. И си заголват дупетията. И като извадя оня големия..... Вай, вай вай, както казват амуджите....

Рассия не преговаря с никого. Предател.

Бвп на Русия на човек стана 12000дол Ном, а на Украйна с всичката помощ от Европа 3000 дол. Значи помощта за украйна е била само в оръжия.

Кой глупак слага минуси

Това е лъжа. Ако вярваш на руската статистика значи си пълен глупак. Ако това беше вярно. При 12000 долара на човек при 140 млн население БВП би трябвало да бъде около и Малкоо под 2 трлн. Но всички статистики за БВП на Русия от последните години показват БВП между 1,2 и 1,3 трлн. По страшното е друго. Структурата на този БВП. Над 85 процента от износ на петрол и газ. Затова наричат Русия бензиностанция на Европа.

2021"г Украйна 4300 Русия 12000 България 12000

Нещастно болно джудже .

Вова е ВЕЛИК за разлика от зелно наркомаско ако или някви еврогейски хамерикански фъшкии бие целият еврогейски свят из усрайна и якооо че не мога си съберат лайната дете заблудено :)

А ти си нещастна селска путка

Тавариш я паставляю адиночък ХУЙ у гъза на все бляд.

Нищо такова не е казал ва е..ба в драскачите дет си взимате чековете от фащ кретени

На гнидата Путкин, трябва да му е ясно че пРоссия е паразит, а никой гостоприемник не се договаря с паразитите. Паразитите се унищожават !!!

Да, ние скоро ще унищожим до крак всички "демократи" защото рроблемапе в тях.

Рашъните имат големи проблеми, украинците също не са за завиждане?!Но, аз не мога да разбера тези проблеми,които се задават за Европа с какво ви галят самочувствието и са правите на големите отвертки.Ние сме една от последните дупки на кавала и заради лигнята задръстваща тези дупки гласът ни ще се чува все по слабичко и немощно.Може ли да сте толкова халяви в главите,че да не се усещате и поне местните гепаджии да закопчите? Вижте го напр. Биков / нарочно давам него за пример,щото е известен с агресивността си/, та това типче за да сложи някой лев повече в джоба си без да бачка , нахлузи тогавашната м-р на ВР Бъчварова / известна специалистка в битката с престъпността/ и тя го направи свой съветник със заплата от бюджета на Полицията- за да няма полиция на село и да гони вампирите братчеди на биков.Някой знае ли кво я е съветвал този напр. по проблемите с престъпността? И къде точно я е съветвал?

Заради лъжите на запада се научи да лъже и Путин. Превода от дипломатически език на разбираем е следния: След като Германия и Франция ни предадоха можем да отвърнем с хиперзвукови оръжия заредени с атомни бомби. Чрез кинетичната сила и малък ядрен заряд можем да заличим половин държава с една единствена бомба , когато си решим и това един ден ще стане.

Джуджака почна да прикляка ....

Да си прибира орките от Украйна.

пуска бомби, нали трябва да има на кого да продаваш газ после като измръзнат палячовците!

Що така, бе, Путе? Нали 3 дена, туй-онуй, параджията Армагедон, Вагнер, Чайковски, чеченци, ядрени бомбички. Нещо се изсулваш значи. И то само след 9 месеца. Какво следва иначе? Нефт на безценица, празни магазини и гладни тълпи ли? Нещастник!

Ще се наложи да те бесят на някое дърво путя. Само дано не стане гражданска война в Русия. Щото Русия е бананова република с ядрено оръжие с хиляди бойни глави. И ако част от това оръжие излезне на черният пазар става страшно. Иначе Джуджи е труп. Скоро ще го копат заедно с цялата гнусна кремълска шайка престъпници. Руснаците сами ще си го закопат.

Добре че махнаха Меркел. Съобщава за тези страни, а за Австрия и Холандия мълчи. Те са перата му в ЕС.

*88888

Имам само един въпрос към защитниците на руССките нацисти- аве, какви обувки носят вашите руССкини- щото моите са на световни модни марки и аз нямам проблем да си ги поръчвам по нета и да си ги плащам в евро- доставят ми ги в срок;0 А къде остана петр толстой, който заяви, че руССия щяла да изкупи цяла България, а- сега що руССнаците си продават имотите по Черноморието ни, вместо да купуват нови, и пак никой не ги купува, защото цената на недвижимия имот не може да попадне в руССките им банкови сметки, заради санкциите на ЕС, а;D Малко да се охлабях санкциите , и всички руССки имоти вБългария моментално стават собственост на българите...

човек, който мисли за обувки и имоти, а не за книги и идеи, се нарича еснаф! Това са му еврогейските ценности. Ами радвай се, че ти ги доставят от Китай евтино и не пиши тук! Фръцкай се пред огледалото и си прави селфи за ФБ. Твоите хвалби не ни трогват.

*88888

Изобщо не ме интересува твоята комунистическа интерпретрация на живота... Имаме си и образование, даваме по 180=200 лева за 1 фотоалбум на майсторите на живописта, а ти си живей в твоята руССка ''жизнь' без тоалетна чиния, централна канализация, централен водопровод, без перални и мултикукъри... Чувал ли си за пирамидата на Маслоу или казваш- аа , не- ''упадъчна'' западна социологическа и философска мисъл в руССкия нацистки ''мир'' не се допуска;0

ИСТИНАТА

за Маслоу е чувал всеки западен идиот. Ама други учени не е чувал!

ИСТИНАТА

продължавай да даваш по 180=200 лева за 1 фотоалбум на майсторите на живописта, АЗ СЪМ ХОДИЛ ДА СИ ГЛЕДАМ НА ЖИВО ИЗ МУЗЕИТЕ В БЕРЛИН. МЮНХЕН, РИМ, ФЛОРЕНЦИЯ, МОСКВА, и т.н. Ти си гледай картинки!

слушах снощи изказването на Путин по въпроса с Меркел! НИКЪДЕ той не употреби думата "ПРЕДАДЕН", "ПРЕДАДЕНИ". Путин каза, че има проблем с ДОВЕРИЕТО между Русия и западните държави след този случай.

Точните думи на Путин за Франция и Германия бяха: "Они нас обманывали, а в сущности накачивали Украину оружием!

Хайде госпожо Томова да ми изпратите линк, в който Путин казва, че ще се договаря с украина?

Вова Тръткин се е объркал - не 'ще се', а ще МУ наложат да преговаря. Колкото да попише капитулацията и после в 'пади вагона' към килията, където ще го чака едър космат чеченец за 'гууд таймс'.

*88888

Ай , стига, ве- руССия нонстоп ПЛЮЕ ЕС, германия и франция, а сега се чувствала ''предадена'' от тях заради това, че украинците не клякат на руСС наците, получават военна помощ от ЕС, за да си отвоюват обратно държавата от руССия... Много ниска топка са тези руССки агресори...А тези руССки тр0л0ве, които нонстоп ни плашиха, че през тази зима софиянци ще стоим на студено и тъмно и откровено издевателствата над всички българи, заемайки страната на руСС наците, трябва да им се отнеме бг гражданство, да им се сложи черен печат в паспортите завинаги и да се изпратят подарък на путлер в руССия- ако ще, да ги вари на каша, но да не остават на бг държавна територия и да не са бг граждани, защото са изменници и предатели на България.

както винаги медиите лъжат, а троловете повтарят. истината е, че НИКЪДЕ Путин не употреби думата "ПРЕДАДЕН", "ПРЕДАДЕНИ". Путин каза, че има проблем с ДОВЕРИЕТО между Русия и западните държави след този случай. Точните му думи за Франция и Германия бяха: "Они нас обманывали, а в сущности накачивали Украину оружием!

Май ще се наложи да се договаряте… Този обаче помни условието за започване на преговори: изтегляне от украинската територия! И стига с тези ядрени оръжия. Никой не иска да ви напада. С тези глупости ни пълнеха главите още през тошово време.

Че Русия се насра, насра се. Но лайната вече удариха вентилатора.

Така наречените "Мински споразумения" бяха в действителност "Мюнхенските споразумения" с Хитлер, в нов, осъвременен вариант. За радост на украинският народ, римейка на "Мюнхен-1938" се провали, защото украинците имаха истински родолюбци за ръководители - и Порошенко, и Зеленски. Особено Зеленски!

Къде криете ЗЕЛЕНКо? Дали не са му изпрали фланелката ЗЕЛЕНА, та да направи изявление? Как героично свалят руските ракети, но електричество няма. Как превземат Крим? Взели сте да драскате какво казал Путин от Киргизстан. А какво се провежда там и бъкел не обелвате. Чакам изявлението на ЗЕЛЕНКо.

Да влезеш с взлом в къщата на някой и да кажеш "Половината стаи са мои!". После собственикът на къщата и съседите да ти начупят главата от бой и ти да викаш "Защо ме биете, чувствам се предаден!"

Не е точно така, влизаш при уж приятели, даваш им, после им оставяш апартамента, да го наглеждат, а изведнъж те вече искат да те пречукат Това са укрити, едни неблагодарници, които имат руснаците са по - нисша раса.

Да не са им пуснали тока :) Му ха ха ха :)

Мислех си, че Шмеркел е читава, а то излезе същата като Мърсула Лайнен! Просто по-хитра и по-дебела :)

Да не би половината свят да призна нацисткия референдум на путин? Нали още преди месец обеща това да стане? Нали уж половината свят бил съюзник на твоята русия-що не им признава референдума:)))) Наистина ми любопитно-след като самите руснаци проверяваха толкова много от лъжите ти-как още се буташ да пишеш коментари? Между другото китайците си уреждат алтернатива на руския петрол и газ със саудитска арабия. И като вашата русия няма да може да плаща за китайските стоки-какво ще правите??? Ще започнете да ги произвеждате:))))) Дето и до ден днешен не можете.

Тъп си като еврейския задник на Зе Китай не може само от Русия и Ссуд Арабия да се забрани Купува и Иран,Индонезия Филипините Гръмни се неук нещастник

бе Козяшки просяко

Нацистите обиждат на нацисти :)

Лайнояд Татарски

Такива са хохлите :)

Нема страшно бе! Са ще ви пратим якото оръжие! Като онва самолетче СУ, дето ви ги дарихме и го пилотираше Листопада :) Иде, носи се :)

Отлага ли се зарята над киев?

Да почерпите уа, нали Путкин ви моли за преговори, уа :)

ПНХ

Глупакът закопа Русия за десетилетия. А сега вече пита за преговори. Който печели битките не моли за преговори. Стигнал ли си до Киев, джудженце? Излагаш Русия! Отивай на фронта и докато не стигнат войските ти до Киев, никакви преговори! Слабак!

Няма току така да и се размине на усраина само с 400 000 изпушени прасета!

Нищо не е закопал Русия си е добре Има нефт, газ, жито, животни, дърва, въглища Ха ха ха ха Ееех, и България да ги имаше

Еееххх, па и да се живееше като на Запад...

На запад кой живее ве? Една шепа хора, другите как са? Виж клошарите из кофите, виж си пенсионерите, виж си селата. Западнало нещо! Не глей кифлите, дете ги онаждат дебелите чичаци. Тесамо за молове и дрешки!

A kъде точно моли за преговори!? Казва ще се наложат преговори тъй като всяка война винаги завършва с преговори...дори и капитулацията

циганите на околовръстното

Обаче никой не коментира подлите Мъркал и Макарони Ха ха ха ха Макарони и нас излъга за Македония Ха ха ха ха

Какво да очакваш от католически педофили!

И то не веднъж! Ха ха ха ха Ама и тях ги клатурят Ха ха ха ха 9 подводници им взеха под носа Ха ха ха ха

И макарона заговори за общоевропейски въоръжени сили! Ма после нещо го мотивираха от ФАЩ и си замълча ;)

Ма нямат ток :) Му ха ха ха :)

В момента чакам да видя кой първи ще поиска примирие или прекратяване на огъня Ха ха ха ха

Путин го прави за 2ри път за 2 седмици

Още доста фашаги има за изпушване :)