Путин се отказа да пътува за срещата на БРИКС в Йоханесбург

Не е имало сигнали към Южна Африка, че евентуален арест на руския президент в РЮА ще бъде равнозначен на обявяването на война, заяви говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Путин се отказа да пътува за срещата на БРИКС в Йоханесбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се е отказал,беше НЕЖЕЛАН и ако беше отишъл,щяха да го арестуват,те затова джуджака се покри дълбооооооко в бункера..ама и отам ще го измъкнат скоро...!!!

И аз нямам вяра на чернилки

Той жив ли е или започнаха да свършват двойниците му?

Ха Ха Хааа Дабе Руснаците са Като Хахолите Или Нас Българите !!! Кадафи си го убиха Либиските Предатели на който Бе Платено от Сорос за да Навлезат Бежанците в Еврогея !!!

Бронирания влак няма как да стигне до Йоханесбург.

По море, ако има терминал. Смях!

Много насран , няма самолет , който да издържи фекалната маса отделяна от азиатския гном за час.

Малеее, страх... :)))

Глупакът си е глупак. Решението на съда в Хага е като сламката, за която давещият се се хваща. Това е златен шанс за Путин за цивилизовано отношение към него, защото алтернативата му е като Кадафи. Руснаците ще се отнесат така с него в момента, в който го свалят от власт. Той и сега живее в затвор, изолиран от всички и вероятно нощем не спи, чакайки кога ще потропат на вратата за да го приберат. Вероятно ще са хора от най-близкото му обкръжение и няма да имат милост към него - справка царското семейство след болшевишката революция.

На Ботокса,краката са къси...

уплаши се путкин да не го закопчаят и пратят в хага., но и това ще стане един ден от свойте, като загуби власта.

които се заиграват с името на Путин и бълват елементарни, пошли и недостойни обиди! Името му идва от руската дума путь, което значи път на български. Бълнуващите за женски полов орган демонстрират единствено и само собствените си комплекси, и липсата на доводи и речник.

Ами всеки мисли за онова, което не може да притежава. На онзи, който не може да се добере до женски полов орган, всичко му се привижда като такова.

ВЛАДИ МИР значи и ВЛАДЕЙ СВЕТА. Както виждаш, и аз знам Руский

тогава прилича на женски полов орган?

На теб ти прилича на женски полов орган, защото не си виждал такъв. Що на мен не ми прилича, а?

И е прав. На негри не трябва да се вярва.

Глупака мунчо трябва да бъде прилъган да покани господаря си путьо за тържествата на Шипка през Август, да го вкараме в чувал и да го изпратим на нидерландците… ще ни приемат веднага в Шенген и еврозоната,ще скръцнат със зъби на македонците да не ни се противят, Америка ще изпрати веднага не 16, а 160 F-16, a мунчо ще получи потупване от Бай Дън и званието “герой на капиталистическия труд”

Страха на путката не е от арест, а от заканите на няколко племена канибали, че ще го изядат изпечен на чеверме с банан в устата

Бананът няма да е в устата и няма да е жълт, а черен и не един а хиляди!

Южна Африка е подписала договора за Международния Криминален Съд, участвува в него и е длъжна да арестува и предаде издирвани от Съда престъпници… мантрата на пияницата песъков, че ако това се случи русия ще обяви война на ЮАР е жалка и смехотворна, руските идиоти плашат всички с война и с пикливото си ядрено оръжие, откраднато от Америка, но ако започнат първи такава война за няколко часа ще исчезнат като динозаврите от лицето на Земята.

се състои от две думи. Относно "криминален" ЮАР си вършат добре работата - една от най-криминалните страни в света! За "съд"-а обаче трябва още малко да поработят по въпроса (май че тогава обаче ще почнат да губят точки по "криминалния" критерий)...

виж,ти!

путето още ли е жив?

РуZкият педераст,най-изпедерастеният педерунгелски педераст в света!

Който посегне на руския президент. Особено отзад. Не е необходимо да се обяснява какъв е.

Точно така. Защо му е да ходи ма някаква среща, на някаква организация, която само претендира, че прави нещо. А на Запад никой не се притеснява от нея. Да дойде в БГ, на моренце. Кеф ти проститутки, кеф ти бело, кеф ти трева, абе кво си искаш. Слънчака, Златните. Проблеми нема А, верно, той и за България има забрана да влиза. Но няма ядове. Имам познати каналджии. Сериозни хора, пък и не вземат много. Че го уредим. Наши хора сме дагоеба. Братушки !

Един въпрос към агитката на путлер ... не ви ли притеснява че тоя на заден план примерно Песков децата си е пратил в европа да живеят, джуджето също. А вие сте на амбразурата и драпате към Азия?

Ама ние си го знаем!?!Ама ни плащат..

Този с фамилията на женски детероден орган е същия страхливец като нашия зелен чорап, дето се снишаваше с метресата си та да изглежда Путку по висок.

Този пъзльо се крие като мишка,а заради него измряха толкова невинни войници,жени,деца. Боклук долен, идва видов ден!

Страх...

ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО СЕ ОКАЗА И НАЙ-ОБИКНОВЕНА КАНАЛИЗАЦИОННА МИШКА ! ОТКАЗА СЕ, НЕ ЗАЩОТО ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН /ТОВА Е СИГУРНО/, А ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ЗАКАНАТА ЗА "ТОТАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ СВЕТА" ...А ТОВА ЗНАЧИ - МОМЕНТАЛЕН РАЗПАД НА ПРОСИЯ, КОЯТО И БЕЗ ТОВА СЕ КРЕПИ НА КОСЪМ ! СИРЕЧ, ПУТКАТА СЕ СКРИ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ "НЕ МОЖЕ ДА СКОЧИ ЗА ВИСОКА ТОПКА", ВЪПРЕКИ ВЕРБАЛНИТЕ ПРИКАЗКИ ! БАСИ МАЙКАТА...БЛЯДАВЕТЕ ВЕЧЕ СЕ ДЪНЯТ НА ВСЯКА КРАЧКА !

Него го е страх да излезе от бункера, изобщо ме ди е и помислял насериозно да ходи в Африка. Влакове до там няма.

Пъзльо!

Путиноидите тъпи пак възхваляват някаква имагинерна (“въображаема” за санитарите от Пазарджик) валута. Вашият идол Копейкин ви го каза: единна валута значи доброволно отказване от суверинитет относно монетарната политика. Единна БРИКС валута = Китай да слуша какво Моди мисли за лихвените проценти. Диктаторите-националисти само това искат. Чужди държави да им диктуват политиката. БРИКС валута = имагинерна валута / въображаема валута / валута еднорог. За това Западът винаги ще е по силен от националистите. Защото могат да се обединяват и да стъпват в съюзи за разлика от диктаторчетата.

Нормалните хора си лягаме с гаджето, а нацитролчетата застъпват нощна смяна за по една дозичка.

Остави козата на мира,зоофил долен!

За тебе е, няма кой да ти я отнеме. Не се плаши.

Путин се замислил: Що да ходя сега до Йоханесбург, като отгоре пътя е по-къс - Киев, Лвов, Варшава, Берлин и съм в Хага. След това ще прескоча за закриването на срещата в ЮАР. Или пък да пратя едно Посейдонче до тъпите нидерландци, тъкмо държавицата им е по-ниско от океанското равнище, пък след години туристите ще посещават МНС във водолазни костюми?

Замислил се е, че не е платил още на момчетата за Къро.

Е ,мечтиии..! Пробвай се за съветска награда за къс разказ...!

Да арестуват Кентавъра Лавров и да го пуснат в най-гъсто населения с негри район.Няма да има нужда от Хага.Негрите ще го изядат за броени минути.Здрави да е,ве.Ши идем кюфтета,ве!

бяга с кофата и с парцала след късият крак.Бърза да чисти,но кагебейскито лайно е мазно,не е като еленското.Трудно се чисти.

В бункера, там ще остане до края на тъпия си живот!!!

Пууууу!Чак тук през телефона замириса на кагебейски лайна.Путаран така се е насрал,че чак тук го усещаме.А ни плашиха с водите от язовир "Каховка".Заеби...Първо Пригъзин го накара да се насере,а сега направо е започнал и да не се стиска.Ще боядисват бункера кафяв и Путин ще ходи с кафеви гащи,че да не си личи кога се е насрал.

_stankow

>>>али може да не арестува руския президент, защото подобен арест би означавал война между Русия и РЮА. А няма ли да е война с Холандия, която ще трябва да го прибере от РЮА, за да го съди в Хага ? А това ще се счита ли за нападение над Холандия ? Ще се задейства ли чл.5 от НАТО, Холандия ще обяви ли, че е нападната, защото държи затворен руския президент ? А Холандия ще търпи ли на своя територия международен съд, който ще я докара до война ? Дали няма да ги изгони от Хага ? А съдът, къде ще отиде, като го изгонят, има ли страна "Международия" ? А ще вземе ли там със себе си подсъдимия ? :D :D Изобщо някои европейци и проевропейци приказват и не мислят ... И да палят свещи за здравето на Путин, защото след Путин няма да дойде пак Горбачов. Ще дойде я Дюмин, а някой от рода Толстой, а може и някой като Пригожин, дето няма да се договаря и да търси все правните аргументи ...

да победят агитката на Динамо Киев,пък после да се пънат за Холандия.Много ми е интересно с какво ще нападнат ЮАР?Със самолетоносача на дърва,или с най-новите безаналогови самолети и ракети?Те в Украйна не могат да си оправят логистиката,и половината техника не стига до фронта,а ти ни баеш за ЮАР.Всъщност,ти изобщо знаеш ли къде е ЮАР?Питам,защото знам,че си с намален интелектуален капацитет.Русофил си все пак.

Изпрати Путин в ЮАР,спаси Русия!Вкарай вгъзрожденски "санитар" в затвора,спаси България!

100 рубли за 2 лв. Не, че са ми притрябвали, а за кеф.

Песков каза, че Путакин от шубе бил напълнил три куфарчета с редки лáйна.

да не е срал и в ядреното куфарче,че Димата като го отвори да хвърля атомни бомби по Европа и ще се омаже до ушите.

5-МИЛИАРДЕН ДОЛАРОВ Майдан и 1 ТРЛН. ЕВРО ЗАГУБИ за ЕС само за 1 ГОДИНА + ИФЛАЦИЯ. А 80%-овите ЗАЩИТАВАТ Майдановците?! ПРОСТОТИЯТА излиза НАЙ-СКЪПО.

И рубла за две стинки, нали, таваришЧ?

Ей , шубето е голем страх , ша знаиш ...

Украинские войска начали новую наступательную операцию в Запорожской области, российские военные отражают атаки противника, сообщил глава регионального общественного движения "Мы вместе с Россией" Владимир Рогов в Telegram-канале. "Около получаса назад нацисты начали новую наступательную операцию на рубеже Работино — Вербовое, отправив десятки единиц бронетехники, включая "Леопарды" и "Брэдли", а также множество боевиков для попытки прорыва наших позиций на стыке зон ответственности 291 и 70 полков", — написал он. По словам общественника, перед этим ВСУ провели ротацию на Ореховском направлении и перебросили туда новые силы из резерва, которые удалось быстро обнаружить с помощью беспилотников. Сейчас российские войска наносят по украинским подразделениям огневое поражение артиллерией и минометами, отметил Рогов. "Наши ребята в активной обороне. Начались тяжелые бои. Вечер и ночь обещают быть горячими", — подчеркнул он. Как заявили в Минобороны, за последние сутки потери украинской армии на Запорожском направлении превысили 170 военных. В сводке военного ведомства также сообщается об уничтожении двух танков, девяти боевых бронированных машин, четырех автомобилей, гаубицы "МСТА-Б", трех орудий Д-20, самоходной артиллерийской установки "Гвоздика" и радиолокационной станции контрбатарейной борьбы AN/TPQ-50.

Къде сте бя?!? Дето обяснявахте как ще иде джуджефин и никой няма да го пипне и т.н и т.н.?!?!? Нещо го е страх да излезе от бункера, камоли от Терорусия!!!! Да не вземе някоя заблудена ракета против градушка да му думне ТУто .... Че в тия жеги, много градушки, много гърмят!!!! Внимателна друзя, внимателна! Стойте на бункеру!!!

Елементарен си! Елементарно съждение!

Той се отказа, след като с официална молба на страната домакин, му бе “препоръчано “, да се откаже. Както му беше казано, че е по-добре да прати външния си министър,при условие че останалите държави ше бъдат представени на най-високо ниво - “ държавен глава”. И той просто нямаше избор. На това Москва му казва “отказване”. Той по-точно беше поканен да НЕ присъства. И трябваше да изпълни. Т.е да се подчини ! Тъжно ! И доста срамно бих казал.

и кой да гледа Нелсън мандела терорист взривявал фабрики на белите?

ами той нееегри е видял какво да гл;еда

Пропаднал бункерен плъх. Там и ще те ликвидират - в бункера.

Aхахахахахахахахахахахахаха - изсмя се графа на развален Испански..... Господи, ай слез и си събери вересиите, че тоз вече толкуз обосрался че нема накъде......

Явно се събират да сменят името на БИКС.

Джуджето може да вирее само в кочината.За сега

А ти къде вирееш...

ДИКС

Силна експлозия на газ разтърси Йоханесбург преди час. Една от централните улици се е разцепила десетки метри по протежение на газопровода под нея и десетки коли са пропаднали в рововете. Съобщава се за най малко 9 души ранени. Изяснява де да ли не е терористичен акт или е свързано с предстоящатa среща на BRICS.

да има случайно прокаран руски газопровод и в ЮАР за снабдяване на Антаркдида?