Путин с първа предизборна реч: Русия ще бъде суверенна и самодостатъчна, иначе няма да я има

Руският президент участва в партийния конгрес на "Единна Русия" и предупреди, че "Западът иска да срине руската икономика"

Обратно в новината

Коментари - Путин с първа предизборна реч: Русия ще бъде суверенна и самодостатъчна, иначе няма да я има | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джиджи пак се опитва да изглежда по-висок на късите краченца. Алкалните ще се гордеят две минути, че са му роби , а после ще се облекчат в легена в стаята , че тоалетната е далеч на двора, а навън студено.

Те ако бяха самодостатъчни нямаше да се занимават само с изнудване, сплашване , рекет, кражби , насилие и окупиране на съседи . Не са самодостатъчни , понеже са държава -бандит , с население от отрепки и бандити , които нищо друго не могат, с половината световни ресурси са негодни да осигурят живот на по-малко от процент и половина от световното население , за свобода , права и справедливост да не говорим .

Путкин императорчето късокрако пак иска да ни плаши. Плазмодий

Реч на Хитлер,едно към едно!!!

на конно състезание с едно магаре естествено че магарето ще е победител.

88888

Цоциализмът СВЪРШИ в България. Който не го схваща- ей къде е социалистическа и нацистка русия- да се пръждосва там. Едно е да се уважава труда на всеки, който работи на полето, друго е да си длъжен да го уважаваш по партийна линия. Няма как всички да сме еднакви, но вашият цоциализъм се пробваше безупешно да го направи- да изравни почтените, умните, кадърните и почти гениалните хора с интелект и дарби, с мързеливите, муфтаджиите, лишените от всякаква елементарна дарба и крадците и тарикатите на дребно. Това няма как да стане отново в България- набийте си го в кухите тикви.

не съм осъзнал че е свършил и ще си стоя тук да гледам как се гърчи европа от санкциите които байдън им казва да налагат, кой знае може пак да почне социалистическия интернационал и тогава напред другари смело :)))

88888

Нещата ще се оправят, когато в поправките на Конституцията ни официално бъде вписано, че на всеки член на бкп/бсп ще се национализира личното имущество, защото проповядват социализъм и реставрацията му в България, а при социализма НЯМА частна собственост, има само държавна собственост и всичко, което тези са крали около и след ноември 1990 г., ще им бъде отнето като незаконно придобито имущество в полза на държавата., Нека опитат от собственото им лекарство, да ги заболи, защото много откраднаха и много се оядоха покрай прехода...

88888

До ''2023-12-18 01:17:49 Пенсионера (нерегистриран) Наборе. Като си отидем. Никой няма да знае. Колко хубаво беше едно време. Когато всеки си знаеше мястото. ...'' КОЕ МЯСТО, комунистически боклук- ЧИЕ МЯСТО зае твоя дядо, В ЧИЯ КЪЩА се настани чобанинът, довчера гонил овцете на къра, а днес вече го дава секретар на дкмс или на местната партийна организация.... Щото моят дядо наистина си е бил на мястото- имал е купчина с нотариални актове, висока над 25 см, но като УМЕН БЪЛГАРИН, не ги е държал само в сейфа си, а и всеки нотариален акт е депозирал в Емлячният регистър, та когато ТВОИТЕ комунисти дошли да му горят нотариалните актове, тъпите селяндурчета не схванали, че по 1 екземпляр от всеки нотариален акт има и в Емлячният регистър и са унищожили само тези актове в касата му... Твоят дядо е горил документите за ЗАКОННА СОБСТВЕНОСТ на моя дядо, и това ти наричаш '' всеки си знаел мястото'',,, Пусти автомат, ха дано ти запее дор до гроба и все в алчното за чуждото имане сърце...

88888

До 2023-12-18 01:00:22 Да, ама НЕ (нерегистриран) Алоооу- баща ти или дядо ти беше абпфк и затова ли пазаруваше в магазините за правоимащи, а... Гадно ти е, че сега не си на власт и с алчни очи искаш пак да колиш и бесиш, но няма да ти се получи. СМЪРТ НА СОЦИАЛИЗМА- ЕДНО НЕДОНОСЧЕ- СПОРЕД КУМИРА ТИ ТОДАР ЖИВКОВ- и свобода за интелигентния български народ от паразити и партийни нищожества като теб.

Имаше едно време СССР и СИВ. Те си бяха самодостатъчни с празни магазини и Москвичи. После се разпаднаха и си признаха, че са прости.

Магазините бяха пълни с чисти и строго контролирани евтини храни, конфекцията не беше кой знае какво, но хората си шиеха при шивачи, за кола се чакаше, но пък бяха евтини, както беше и при жилищата реално за без пари. Водата и тока никой не ги броеше, а бензина беше жълти стотинки. За всички деца имаше ясли и градини и всички ходеха на училище, университетите бълваха високо квалифицирани специалисти. Нямаше хора без работа и без социални грижи. Е това беше преди повече от 30 години, вярно е че се оказахме просто, ама то беше защото се разпаднахме, сега щяхме да сме благоденстваща нация.

88888

ЛЪЖА. ВЪВ ВАШИТЕ магазина- на висшите членове на бкп и дкмс- имахте всичко, а в кварталните магазинчета НЯМАШЕ тоалетна хартия и дамски превръзки, червен дърт комунистически бок///лук....

Наборе. Като си отидем. Никой няма да знае. Колко хубаво беше едно време. Когато всеки си знаеше мястото. И никой не ламтеше за много. Зад желязната завеса.

ти явно си синче на монархокомунисти..за народа беше друго

Самодостатъчните трябва да започнат първо с телевизорите. Или ако им сложно, с телефони. Не смартфони. Така се гради суверенитет.

88888

От тук нататък ще давам пълен вербален отпор на руските/ чеченските радикални козо///еви- мюслими, които си въобразяват, че всяка жена в България с бизнес костюм и сериозна професия, като адвокат, лекар, съдия, прокурор, нотариус, ЧСИ, ДСИ, е проститутка и се опитват да наложат средновековните си мюслимски схващания в СЕКУЛАРНА България и в нашите форуми. Време е на такива да им се покаже точното място и че то е в арабските пустини, а не в България. Тук имаме ДРУГИ обичаи и традиции, така, че- руски мюслими, марш от нашите форуми, отивайте при тик-токърския ви вожд козое///ба кадиров и му ставайте ибрици- не ме интересува...

Западът иска да "срине руската икономика и социална система", ///увери////??? Путин. Абе тъпи идиоти дировци. Путин не уверява в това бе кретени соросоидни. Това го повтарят вече над година и половина нацистката уруспия урусула и нейната банда европедали. Това е тяхна мечта. Несбъдната за пореден път.

88888

До ''2023-12-17 23:03:49 До Адвокатката на Дявола (нерегистриран)'' Разбра ли руски робе- в най- реномирания университет В СВЕТА НЕ ПРИЕМАТ руски роби като теб, така, че забрави за топ 10 на световните университети.

Путлер успя по категоричен начин да: - демонстрира пълната технологична изостаналост и неконкуретност на руската военна техника; - да освободи Европа от зависимостта и от руските енергоизточници, както и да стимулира разработката и въвеждането на нови такива - да сплоти и разшири НАТО - създаде огромна, добре въоръжена и 100% антируски мотивирана армия в съседска, доскоро "братска" страна - да отвори отново чеченския въпрос - да направи още една крачка назад и обратно от цивилизованата и приятелска Европа, търпяща обидите на руските "тарикати" към смъртоносната, бавна, но необратима хватка на китайския питон - да зомбира народа си и да го прогромира да мисли по начин неминуемо водещ до разпад и изчезване

У терораша обратната еволюция е почти кончена!

Ще, ще, ще, ще, ще, ще, ще, ще, ще, ще!

Когато през февруари 2022 г. Москва започна мащабна инвазия в Украйна, западните сили наложиха строги санкции, а западните компании започнаха да се изтеглят от Русия. Руският президент Владимир Путин успя да превърне санкциите в най-мащабната схема за забогатяване след разпадането на Съветския съюз, показва разследване на New York Times. В цяла Русия Krispy Kreme се превърна в "Кранчи дрим", Starbucks вече е Stars Coffee, McDonald's се превърна във "Вкусно и точка", западните компании бяха пренастроени за руските потребители. Но това масово напускане на западните предприятия даде възможност на Русия да нахлуе в активите им, като блокира изхода и определи условията за оттегляне, за да превърне "бойкота в печалба", според разследване, публикувано от New York Times.

Не се притеснявай, Русия има 500млрд блокирани пари в ЕС. Въпросът е какво ще направят американците и докога НАТО ще търпи малоумието на Путин. Няма ли най-накрая да му кажат, да изчезва от Украйна, иначе всичко руско, което е в Украйна, ще се унищожава от НАТО?

88888

До ''2023-12-17 22:42:11 До Адвокатката на Дявола (нерегистриран)'' Дърт чеченски козо///еб, мой коментар 2023-12-17 22:52:49 *88888 е насочен конкретно към теб. Робе, марш обратно на тръстиката- нямаш място при нас- свободните хора.

НАЛИ ВИЖДАШ ПАРЛАМЕНТА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НАЛИ ВИЖДАШ , ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА , ЗА КОГО ДА СЕ ГОРДЕЕШ И ДА МИЛЕЕШ , ПРАВЯТ ТИ И ТИ ПОДНАСЯТ НЯКАКВИ СГЛОБКИ ОТ ЛАЙНА , ДЪЛГОГОДИШНИ КРАДЦИ ТИ СЕ ПРАВЯТ НА ЛИДЕРИ , ПРАВОСЪДИЕ НЯМА ...... ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПЛЮЯ НА ТАКАВА ДЪРЖАВА АКО ВЪОБЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ .....

Слушай ма адвокатка спрем.гълтачка … Напуснах България и посетил западния свят за първи път през 1982 година. От Март 1990 година до ден днешен аз работя за много известни западни компании по целия свят. Не съм срещал българин напуснал България, заживял в чуждата държава, плащащ данъците си там да е поставил България на първо място. Така че просто Иди на Хой. Ти вече си на Хой де, сме все пак и аз да ти пратя там миризливата шунда.

88888

Не ме интересува житието битието на един пропаднал руски крепостен роб. Подчертавам основната разлика между мен и теб- ти си роб, руска движима ходеща вещ, аз съм свободен човек, единствено бг гражданка, НЕ СЪМ БЯГАЛА ОТ БЪЛГАРИЯ, ТУК ПРЕЖИВЯХ И ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА И ФАЛИТА НА БАНКИТЕ. Под достойнството ми е да се занимавам със същества, които са руски роби. И не, не съм проститутка, робе, а съм свободна хетеро жена, семейна, съпругът ми на 50 годишна възраст получи 100 процента обща оценка на представянето си в Харвард Кенеди скуул, а той също е етнически българин и ако те хване, жив няма да излезеш изпод ръцете му.

"Напуснах България и посетил западния свят за първи път през 1982 година. " Повече не е нужно да казваш таваришЧ. И ти значи си разнасял куфарите на някоя партиен велможа, точно както бункерния ботоксен гад ги е разнасял на Собчак, за да му види при първа възможност сметката. Ах гиди ти, дърта кагебешка гнидо. :-)))

Руснаците са способни само в наркотрафика, канали за проститутки и оръжие. Винаги ги е комплексирало презрението от страна на Запада, но гена си е ген! Известни по цял свят с пиянството и лъжите си на най-високо ниво! Нещастни роби на комплексите си! Избиват го на агресия заради неспособността си да се докажат в която и да е друга сфера!

А НИЕ ТУК МНОГО СМЕ СЕ ДОКАЗАЛИ , ЕЙ ТИ ШИШИ С ПРАНИ ГАЩИ, ЕЙ ТИ БОКО И ТОЙ , ОТ ГОВНА СЪТВОРИХА СГЛОБКА , АЗ НЕ МОГА ДОРИ ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК СЕ СГЛОБЯВАТ ФЕКАЛИИ ...... ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СЕ ОБЯСНЯВА ???

88888

И още нещо- исляма в България НЕ Е в онзи краен вариант, който е в русия- това е , което не знаят руските мюслими, които започват да обработват форума, когато в него пише жена. ТУК, В БЪЛГАРИЯ, ЖЕНИТЕ СМЕ И СЪДИИ, И АДВОКАТИ, И ПРОФЕСОРИ, ХОДИМ С БИСНЕС КОСТЮМИ, МОЖЕМ САМИ ДА ОТИДЕМ ДО СЛАДКАРНИЦА, ЗАВЕДЕНИЕ, РЕСТОРАНТ И ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ СМЕ ПРОСТИТУТКИ, но на дърти чеченски радикални козо///еби това не може да се обясни. Освен това, България НЕ Е с традиционна религия ислям, така, че козое///бите да хващат козите си и просто да подминават бг форуми, щото тук го няма вашият дърт пендел кадиров и няма кой да ви пази, в интернет ВИНАГИ остават следи и рано или късно тайното става явно- като адрес, семейство и т.н.

Войната на Путин до тук струва 167, 3 милиарда долара и 350 000 загинали, толкова влязоха в Украйна преди 22 месеца. Всеки ден падат по 1000 войника и 20 танка , при положение, че Украйна няма самолети и ракети, като Путин, но След Н.Г. ще ги има и тогава "преизбирането на Путин, ще е сигурно".

88888

Интересно е и друго- дори българите, живеещи извън България, поставят България на 1во място, а единствено русофилите поставят чуждата държава русия над България, а уж се кълнат, че са българи и са партиоти. Такова животно като русофила не съществува никъде другаде.

НАЛИ ВИЖДАШ ПАРЛАМЕНТА , ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НАЛИ ВИЖДАШ , ЗАБЕЛЯЗВАШ ЛИ ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА , ЗА КОГО ДА СЕ ГОРДЕЕШ И ДА МИЛЕЕШ , ПРАВЯТ ТИ И ТИ ПОДНАСЯТ НЯКАКВИ СГЛОБКИ ОТ ЛАЙНА , ДЪЛГОГОДИШНИ КРАДЦИ ТИ СЕ ПРАВЯТ НА ЛИДЕРИ , ПРАВОСЪДИЕ НЯМА ...... ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПЛЮЯ НА ТАКАВА ДЪРЖАВА АКО ВЪОБЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ .....

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! НЕ ЖЕЛАЕМ СВЕТОВНАТА ДИКТАТУРА НА ЦИОНИСТИТЕ !

Фашисти,фашисти,фашисти.

Винаги ми е било забавно когато някоя медия реши да сподели какво е казал Путин, Песков, Лавров, Захарова и на амбразурата застане цялото евро-атлантическо войнство и почва да бълва спер..та погълната от Янко, Британко, Натованко-Брюкселанко. Как се правят на загрижени за руския народ, за демокрацията и просперитета в Русия. Г-да евро-атлантически лицемери, недейте. Станахте тотално изтъркани същества. Това което Русия ви казва днес е, че войната срещу вас евро-атлантиците все още не е започнала на терен Украйна. Те само тренират там. Чакат и то сравнително успешно. Чакат източно-европейския дебил да клъвне на извратеняците от САЩ, Великобритания и Брюксел и да изпрати излишния ганьовски матриал на фронта в Украйна. Ганьо е готов на ниво властимащи, но стадото все още не. И това е проблем за Посолството.

А на мен винаги са ми бии интересни завършените, ултимативни задунайски дебили с толкова, гладко полирани мозъци, които след 2 години война с хиляди убити руснаци, унищожена техника, продължават да повтарят... Ама ние още нищо не сме започнали. Като започнем и аха аха Киев ще падне след два дни. :-)))

Мурзилке

88888

Винаги е забавно, когато руснак с незавършен български 8 клас, се прави на академик и с назидателен тон започва да обяснява на нас- българите, живеещи само в България, какво трябва да мислим, да чувстваме и да се пробва да контролира мислите, чувствата и желанията ни;0 Руснаците толкова си можете;0 Имам изненада за вас- всички необразовани руснаци- българите сме много по-интелигентни от вас и ако имахте желанието и амбициите да ви контролираме, щяхме да го направим, Вместо това ние сме толерантни към вас, а вие сте посегнали да гризете гърлата ни. Е, като не щете мира, ще получите секира- именно затова България е в НАТО- за да не прегазите държавата ни като Украйна. Нали сте много велики- защо не нападнете НАТО, а, или не ви стиска, защото на вашия ядрен арсенал ще му се проривопоставят 3 отделни ядрени арсенала на 3 държави- членки на НАТО. Мърши сте и не заслужавате да се класифицирате като хомо сапиенс сапиенс. Такава злоба и омраза към нас българите, не съм срещала у никоя друга народност. Затова- каквото повикало,такова се обадило- вие ни мразите, а ние не ви искаме в нашата държава. Продавайте всичко тук и изчезвайте, докато някой не е изтрещял от драсканиците ви и в момента на амок не ви е спретна нова Кристална нощ само за руснаците тук...

Болшевиките от 1917г. се борят да запазят свободата и независимостта на Русия,целостта на Русия,традициите,културата на Русия.И Русия си е същата болшевишка кочина от която всеки Руснак иска да избяга.

Русия никак не е бедна страна, бедни са руснаците. Ако имаха истинска демокрация и истинска свобода, можеха да живеят сити, мирни и щастливи. Те не осъзнават, че са роби на шепа хитреци с диктатора Путин начело. Никога не са били свободни, те нямат идея какво е свобода и как ги ограбват.

Още по-лошо е: много от тях знаят какво е свобода, но сами избират несвободата съвсем съзнателно. Един от наистина талантливите режисьори, създал шедьоври като ,,Кучешко сърце" и ,,Майстора и Маргарита", Владимир Бортко, макар и да не е привърженик на Путин, се съгласява с авторитарната му диктатура. Защото иначе Русия щяла да се разпадне, понеже самодържавието било единствената собствено руска идея за държавност. А Н. Михалков дори провъзгласи крепостничеството за доброволно единение на властта и народа в името на държавата. Той пък открито поддържа Путин и ,,гони бесовете", прииждащи отвън, в едноименното си телевизионно предаване. Така че демокрацията в Русия засега е нежелана от тамошното народонаселение. Путин не се е появил от нищото...

Винаги ми е забавно да чета коментарите в Дира. Руската пропаганда има творческа мисъл и работи ден и нощ. Е понякога си противоречат, днес едно утре съвсем друго, но това е забавното. Иначе евала на служителите, трябва им една искра и за няколко часа я раздухват до истински пожар! Спор няма заслужават си заплатите. Пожелавам ви през новата година да се стараете по същия начин и да продължавате да създавате шоу и забавление!

А ти уверен ли си,че не си Вашингтонско зомби? И си помисли за миг,че не всички пишат като вас за пари по форумите. Допусни го.

Какво вашингтонско зомби,ве село?Американците не са чували за България,умрял някой да те зомбира.

Русия е Доброто бъдеще на Европа,което смачканите от ЕС режима на САЩ...европейци очакват с нетърпение!

ееееее гений си. как не са се сетили рашъните да пуснат програма зелена карта за европейците и да вземат по 100 рубли на кандидат. Щяха да са най богатата държава заради 500 милиона кандидатури на кандидат емигранти от ЕС

Оня тарикат Си бавно поглъща раша. До 10 години Китай ще има нова провинция

Май си прав, нищо чудно Европа да си има нов съсед скоро

До 1860г Владивосток е китайски град и там са изконни китайски земи,както според ушанките Крим е руски.

Кремълското Жуже срива Русия в момента . иска да остане само То и неговите олигарси , Жужи целенасочено унищожава младите руснаци в една безсмислена завоевателна война , която никога няма да спечели.

Путин направи Русия греат агейн. Ще го изберат и монети с Крим ще изсекат. А ние пак сме на грешната страна.

Отивай в правилната страна отрепко и за българите не мисли.

След два месеца ще започнат необратими процеси в Русия

Но те няма да с в полза на Европа,а във вреда на режимите управляващи ЕС държавите и фашистите в Киев.

Путин ще докара втори мандат на Байдън ако не избяга от Украйна

Путин няма да спечели изборите в Русия

Къде серат руснаците през зимата

в куфар, другите където дойде

между другото какво коментираме? да не би да са ни дали права тук да гласуваме на сибирските избори, че толкова се вълнуваме :))) Да вземем да издигнем Костя за кандидат президент тогава, та евентуално ако се стигне до втори тур да подкрепи Путя,

88888

Аз предлагам друго- да се напълни двора на къщата на костадинов с листовки как е протекла национализацията и колективизацията в България в периода 1944-1954г., да му се припомни, че в соца няма частна собственост и че комунистическата революция винаги изяжда чадата си;0 Нали го дава ем философ, ем юрист, ееее, няма начин да не му притъка под лъжичката, защото ще схване, че има хора, които не може да излъже, дори много да му се иска;0 Може да се направят принтирани копия от документи за национализацията от нашия Държавен архив, един вид- казвам ти дъще, сещай се снахо, и ако до 2 дни не поиска промени в крайната цел на партията си, да му се оставят нови принтирани копия за интерниране на неудобните имотни бг граждани в Белене и в други места в периода 1944=1954г.;0 Леле, как ще му заври под краката, не е истина;0

ааааа, не може така!!! Костя трябва да му направим паметник. Ако не беше той нямаше народа да разбере същността на орките и техните помияри. Истинската им цел е хаос и разделение - само така могат да просъществуват гадовете. Аз лично бих се изходил на входната врата на къщата му ако някой ден имам път натам

Само без Жужака, Ленин, Сталин . Само с нормални руснаци начело

Путин роди Възраждане в Аксаково и унищожи БСП!

"Россия не может в обмен на колбасу отдать свой суверенитет" Путин като Дон Кихоте говори на руснаците че свободата е по важна от салама! Също като Дон Кихоте е изостанал във времето дърт изтрещял глупак. Скоро ще стане за посмешище на всички руснаци

Навсякъде по света хората искат едно и също - хлаб и мир, ако може и салам - добре, ако не - пак е достатъчно В Русия няма нито едното, нито другото а салам 99% от руснаците не са вкусвали никога

И перални не са виждали....

И тоалетни нямат

Ти за известната марка перални ,,Вятка,, не си ли чувал?

Ми да...напредничавите салама ги вълнува... в прекия и преносния смисъл..

Колко руснаци са чели Сервантес?

Всичко което е казал е самата истина. Но Путин трябва да обясни на руснаците, защо в богата държава като Русия, доходите са в пъти по ниски от тези на запад. На запад се говори за универсален доход, и то в държави, затънали до гуша в дългове. Русия е една от много малкото държави в света където това може да стане но парите са разпределени много неравностойно. Трябва да се спре това изнасяне на богтдства от Русия и да се разпределят по равномерно, на повече хора. Ако запада иска да компрометира Путин пред руснаците, трябва да го преследва на базата на икономическото състояние на гражданите след повече от 20 годишното му управление. А не да му приписва вина за войната. Там вината е изцяло на САЩ и Британия.

Група нобелови лауреати разработват специален екстракт от сибирски женшен, който е специално разработен за възражденци - хем ще им се избистри мозъка, хем и ще почне да им става не само като си помислят за Костя и за Путинка :))) Скоро ще е на пазара

От Турско и Фашистко Робство ни освободи. Ще ни освободи от ЕСАЩско робство ще ни освободи пак Русия.

Русия не съществува за света

Когато България беше с Русия беше силна и независима а сега, когато е с Америка е слаба и зависима.

де се е чуло и видело роби да те освобождават..ха.ха та те крепостните не са свободни били

Тебе може и анално да те освободят ,,братушките,,

Скандинавско чудовище, няма такава кочина русия, духай на Хамас

Путин като Дон Кихоте говори на руснаците че свободата е по важна от салама! Също като Дон Кихоте е изостанал във времето дърт изтрещял глупак. Скоро ще стане за посмешище на всички руснаци

97% от българите подкрепят Путин и Русия

88888

Айде, стига си тролил. АЗ съм българка, а мразя военнопрестъпника путлер и не искам руска окупация на България. Нещо да имаш да се изходиш по моето мнение, а руска под/// метко...

*според представително проучване сред членовете на Възраждане

88888

Аааа, благодаря за пояснението- така може;0 Обачееее- нека само някой подшушне крайният вариант на това, което иска израждане, а именно- реставрацията на руския соц в България, и костадинов ще рипне като опарен и ще изреве с пълно гърло... Особено като му се припомни, че при соца няма частна собственост, а къщата му и другите му имоти на секундата ще бъдат национализирани и в тях ще се настанят новите трактористи и безимотни варненски селяни;D

мда, и за да докажат любовта си ходят на почивка в Гърция и на работа в Германия, а в Русия никога, да не стъпчат някоя свещена тревичка

Едно време циганките пускаха за кило салам, какъв срам, какъв позор за руснаците.

Празни мисли на един празен човек .......

Рускините фанаха паяжина на путките

Stanko

Нали беше независим кандидат?Какво прави на партиен форум?

Пиши на руски товарищ. Българския през преводач не ти се получава

знаете ли каква е голямата разлика между малка България и голяма раша. Ако тук напиша, че денков, бойко, дебелия и т.н са тъпаци, после спокойно мога да седна да си пия ракията. Ако съм в рашистан и нашиша някъде, че май нещо не е наред ПУТИН или че не е наред военната операция - до няколко часа ще се сдобия с белезници и до 3 дни ще съм осъден на между 1 и 20 години в трудов лагер в най-добрия случай. Омитайте се от нашата държава сибирски орки - нямате работа тук - оправяйте си вашата кочина и не се занимавайте с нашата, ние не сме ви длъжни за нищо

Ние и през комунизма си псувахме Бай Тошо, а руснаците така и не успяха да си попържват началницити, за това са роби

88888

Такъв им е манталитета- робски. За тпх думите достойнство и чест не значат нищо пред парите. Коя нормална жена от 21 век в Европа, Азия, Африка, Америка ще е съгласна мъжът й да отиде пушечно месо в агресивна война, водена от държавата й, с цел да си платят кредитите чрез парите, които ще получи като компенсация за смъртта му и ще го изпраща с кеф на тази война, знаейки отлично, че оттогава нататък тя съпруг повече няма... Това само рускините го могат, това е положението...

Ъхъ..оня дет го аресттуваха заради пост срещу тагаренко и той е на това мнение... стоите си на Козяк измет третополова...

отивай при орките да ги хвалиш - ще ти дадат медал

хайде не се прави на луда свиня . Всеки Българин може да псува и Дянков и Радев . Не само че може но го и прави . В Русия за тези неща или се лежи в колния или падаш от прозорец . Това КГБ дето е на власт вече превърна Русия в Северна Корея. Жална им майка на Руснаците

Ъхъ...чел си СНН или Доиче вели или сводката на Козяк!?

бе нема лошо да не се продаваш за салам ама да ходиш и да плащаш с живота си за да може някакав сопол още 5 години да набива от салама това вече само крепостните селяни могат да го приемат.