Путин с новогодишна честитка само до Орбан от ЕС, Байдън и папа Франциск са пропуснати

Поздравите към чуждестранните лидери от държавния глава на Руската Федерация бяха публикувани на сайта на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Путин с новогодишна честитка само до Орбан от ЕС, Байдън и папа Франциск са пропуснати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам, защо постоянно тиражирате Путин? Да не сте му PR, нещо, а dir.bg?

Мъжете се поздравяват по между си. Някои от останалите ще получат честитки от Господ...

Абе винаги съм подозирал, че путлер и орбан са педали. Все пак на орбан най-вярното другарче го хванаха брз гащи на педерастка вечеринка. А сега ето - поздравявали се по мъжки с путлер.

Разбира се, Корчо, Орбан, БАЩА на 5 ДЕЦА и не знам колко си внуци, и Путин, БАЩА на 2 ДЕЦА и не знам колко са внуци, са п....и. Върви в гората са сърбиш съчки, Корчо!

Каква имаме да празнуваме общо и да си честитим за нова година с някви блатни орки на 2000 километра , на които дядовците им са спели 8 месеца пияни върху печките, пък внуците ходят до тоалетна на двора и хвърлят бомби, че да берат телефони и микровълнови у съседите.

годината на дракона а с това и Украйна като държава. 2023 обещавс да бъде много интересна.

Майка ти си отива да се шиба до боклукджийските кофи и ти си отиваш да ти порят гъза в Кремъл

Написал си русия погрешно.

Подготвил честитка на Зеленски ,и лети по въздушната поща

Всё правильно сделал!

Жалко че не е поздравил и канадското копеле... по КГБ-йски.

Голема буца сирене! - да те поздрави Путлер е като да получиш поздрав по-лош и от този на дявола!!

някакъв балетист сер гей си татуирал пут ин! орбан явно закъснява!

Че кого го интересува честитка или каквото и да било от един сибирски монголоид - простак.

путанин е евреин!

Русофилистиците освен родоотстъпници и национални предатели, винаги са били и неграмотни. За каквото и да говориш, винаги, като папагали докарват нещата до Втората Световна - единственият съветски (защото в нея централна роля играят украинците) успех за целия 20-ти век. Споменаваш примерно за руския разгром от Япония 1905-та и русофилистикът веднага: "А Втората Световна?" НО Манджурската операция започва СЛЕД като американците вече са хвърлили атомните бомби и войната е приключила. На умрял кон нож вадят: 6 ; 9.08.1945 г. Атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасаки е военна операция, проведена от ВВС на САЩ, срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 г., по време на Втората световна война. 9.08.1945 г. Съветското нахлуване в Манджурия (на руски: Манчжурская стратегическая наступательная операция; наричана също в американската литература операция „Августовска буря“) започва на 9 август 1945 г.,

Помните, нали? Бустерки, препарати, стайната температура е до 19°C, и къпане най-много до 4пъти в месеца! Сла'а!

Аха, само дето освен в руските медии, никъде другаде ги няма тея глупости.

това е прекрасно! направо си е грамадна компенсация заради ония 22 000 000 000 евро за унгария дето орбан няма да ги види!

А наш Румен Радев къде е.

Рублен Газеф?

Русофилистиците много я обичате Втората Световна, която американците ви спечелиха. Нормално - мужиците нямат друга успешна война през 20-ти век и все въртите, сучите и Втората Световна. НО Манджурската операция започва СЛЕД като американците вече са хвърлили атомните бомби и войната е приключила. На умрял кон нож вадят: 6 ; 9.08.1945 г. Атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасаки е военна операция, проведена от ВВС на САЩ, срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 г., по време на Втората световна война. 9.08.1945 г. Съветското нахлуване в Манджурия (на руски: Манчжурская стратегическая наступательная операция; наричана също в американската литература операция „Августовска буря“) започва на 9 август 1945 г.,

Само така.Браво на Путин.

"само до Орбан от ЕС" Разбираемо. Само Унгария е суверенна. Пуделите защо да поздравява?

Разгром на Русия в Руско – японската война 1904 – 05г: Разгромът на руската армия и флот разклащат увереността и авторитета на империята. През 1905 г. държавата е разтърсена от революция. Мирният договор е подписан в Портсмът на 5 септември 1905 г.[23] Според условията на договора Руската империя се задължава да изтегли всичките си въоръжени сили от Манджурия и да признае Корея за сфера на японско влияние. През 1910 г. Япония анексира Корея след оскъдни протести от страна на международната общественост.[24] Според други условия на договора Русия предоставя на Япония своите арендни права върху Порт Артур с прилежащото му пристанище и преотстъпва южната част на о. Сахалин на Япония.

Изчезвай

Руска катастрофа – Цушима 1905 г. Резултат - Решителна победа за японските военноморски сили Загуби: Русия - 21 потопени кораба (7 броненосеца), 7 пленени съда, 5045 души загинали, 803 ранени, 6016 пленени[1]. Япония - 3 миноносеца потопени, 117 души загинали, 538 ранени

А товарищ Радев?

Радев?! Първо издънката му Грозев да се яви пред Руското МВР и да престане да компроментира БГ. РФ за Правова и демократична страна. Да се яви! Дейността на Радев може да се класифицира и като участие в заговора за външна военна намеса целяща сваляне на демократично избран Президент. Или Грозев е най-доброто от контингента им....Боже прибери си вересиите!

Колко жалки амеби сте рашките тролчета ....

Мунчо е умирисал ПРЕЦЕДЕНТтвото на праз и сланина, и 5 пари не дава!!!!

му докараха укроебалница

Като го гепи прилепа може аз замирише и на тамян в кочината му.

Кубадин 1916 г. След победата при Кубадин българските и съюзническите войски продължават успешното си настъпление на север. Енергичното настъпление не позволява на съглашенското командване да използва новодошлите подкрепления (4-ти сибирски корпус и 3-та стрелкова руска дивизия) за нов обрат в бойните действия.[7] На 22 октомври българите влизат в Кюстенджа, след три дни – в Черна вода, а на 26 октомври – и в Хърсово. На 27 октомври офанзивата е спряна на линията Бонасчик – Ташавлу от стратегически съображения – по-голямата част от Трета армия е прехвърлена на запад, за да форсира Дунав при Свищов и да вземе участие в операциите, довели до превземането на Букурещ в началото на декември. Месец по-късно, през януари 1917 г., руско-румънските войски са изтласкани окончателно от Добруджа.[9]

Бе потурнак помашки

После стана това: Брест – Литовска руска капитулация 1918: Съветска Русия губи полските земи, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, части от Беларус, а също така и областите югоизточно от Кавказ – Карс, Ардахан и Батуми, които са върнати на Турция четиридесет години след като са ѝ отнети с Берлинския договор. Загубени са общо площи от 1 милион км2[5], а заедно с тях около ⅓ от населението (над 60 милиона души), 80 – 90 % от въгледобива, 73 – 80 % от находищата на желязна руда, хиляди заводи и ⅓ от обработваемите земи[17]. Специални анекси гарантират германските икономически интереси в Русия.[18] Договорът постановява пълна демобилизация на руските въоръжени сили и връщане на флота в пристанищата (член 5). Преди това Съветска Русия трябва да изведе войските си от Финландия, Аландските острови, югоизточната част на Прибалтика и Украйна, да сключи мир с Украинската народна република и да признае договора ѝ с Четворния съюз (член 6)[19]. С финансово съглашение през август болшевишкото правителство се задължава да плати на Германия 6 милиарда златни марки[5]

у тъпунгера

Првилно, не е нужно да поздрвяваш западнте лгбт дрисни и простаци!

Голяма работа: байдън не знае коя година сме, а папата го кара по друго летоброене... Рон ДеСантис ще им честити на всички през 2025...най-много на путин...

Че кого го интересува честитка или каквото и да било от един сибирски монголоид - простак.

Богът на прабългарите е Монголското куче Тангра Руснаците са викинги

Руснаците са силно потатарчени славяни. 250 години под татарите...

Путя сърдит нещо :)))) А уж беше 'голем'.... Хахахахахахаха

Бере дерт за Путин Боклук

едно жуже

ще бъде изкоренен

Ко речи???

руснака в гъза ще разбереш

Папата разгърна и целуна украинското знаме, какъв неутралитет , а? Ватикана открито взе страна. И това на фона на изгорени евангелия от страна на укрите, влизането с автомати в църкви и манастири, всеобщата забрана на РПЦ ???? Бог е един, бе , папата, той не е католик или православен. Вие, шиповете сте различни, не Бог и Светците !! Срам !

Анатемосан е от Всеоравоскавен вселенски събор в Констснтинопол. Анатемата не е свалена. Българин не може да целува ръка и да се прегръща с папата. Сега йатолизирс Украйна с помощта на Уса агента и майор от Турската армия Вартоломей

Де факто Джо продаде Окраина за 300 млд ..На изток от Днепър .Първоначално беше друг плана ,но после се разбраха ,така мисля .ПРЕДИ ГОДИНА ДЖО СЕ ЗАКАНВАШЕ ЯКО НА ПУТИН . СТОЛТЕНБЕРГ ДЪЩО И ОНЯ СИФИЛИСТИК ДЖОНСЪН .ХАХАХА..

От малка България ,поздравявам всички роби Честита Нова Година,!...Сащ плаща с руски активи на щатски фирми за производство на оръжие и наемници,.Преценям ,че са похарчени около 150млд ,досега ..Има още за харчене ,но на зеления боклук и долар няма да дадат ..

мдааа , доста руски авоари ще отидат по предназначение - първо за оръжие (има много орки за трепане). За възстановяване на Украйна няма да стигнат,тъй че пРоссия ще трябва да плаща репарации....не,не в мижави рубли,в суровини ще е,те друго нямат.

Берлускони е получил поздравления . Ким Чен е получил кошница с цветя и поздравително писмо.. Кубинския президент е получил поздравления. Хората знаят много добре кой е приятел и кой - враг. Радьофф не получил нищо, нито от Путин , нито от Зеле. Продължаваме ли акцията БГ Коледа , защото за болните ни деца няма кой да се грижи ?

Мунчо преЦедента на Булгаристан ще получи личен подарък от мен - яка рязана бургия в гяурския си бъхлив анус предварително обработен от „Райт Клийнинг“.

даде коридор на американците срещу Сърбия Гърция и Турция стари членове на НАТО не дадоха коридори Това бе условието на престъпника Клинтън за да влезем в Нати Клинтън е дезертьор Бяга в Канада за да не го изпратят във Виетнам Сащ купиха десетина предатели които ни вкараха в мръсното НАТО,което ни наряза ракетите у ни остави с бутафорна армия без самолети. Платихме дърти едномоторни ковчези на цената на двумоторните Ф 35

Няма ли най-после НАТАО да я размаже тая Гнида?

Не :)

За сега.

По принцип :) Хо хо хо

По принцип може.

Няма как да убиете целият свят! Егати психопатската амбиция! Още веднъж се убеждавам, че България постъпва правилно, като е избрала НАТО!

Всички укросвине в крематорск :)

Таз година 400 000 при бандера, до година двойно да е :)

НАТО му е все тая,мурзилке.....като ви е толкова акъла :))) НАТО удариха джакпота.....

И сега като почнат Шолц и Байдън да си разплитат чорапите....

Упс, май си разплетох памперса ...

Отделени са 43 млд от конгреса ,за наемниците в Окраина .Плаща Джо ,защото Киев няма кинти .Прави война на заем..Войната е за големи и мощни държави .Пари ще пратят от цяло НАТО ,но тЕ НЕ воюват ,война води Укропутекъ.За доброто на цивилизацията .Хехе .За Сащ и Англия.

Украйна води отечествена война!

Хората при бандера!

От гледна точка на Путин, той поздравява лидери, които си държат на думата, а не лицемери и двуличници.

путин е един от лидерите дето мооого с и държат на думата. ха ха ха ха

От негова гледна точка да разкаже играта на руският народ, за да си нахрани амбициите не е проблем!

о той путин си държи на думата ,каза че няма да напада Украйна и не е нападна куче мръсно

Браво само така тези където водят Американска политика ВЪН

България и САЩ са съюзници!

за това в САЩ пътуваш с виза, нали, щото си им много мил и много те искат там!

че сатаната от кога празнува Коледа.. нали избиха свещениците и религията е опиум за народа. Слава на Украйна.

В усраина!

Още веднъж се убеждавам, че България постъпва правилно, като е избрала НАТО!

Недоубита укросвиня си!

Няма как да убиете целият свят! Егати психопатската амбиция! Още веднъж се убеждавам, че България постъпва правилно, като е избрала НАТО!

Само укрофашистките свине! И има как!

И нито един самолет

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ

Руска катастрофа – Цушима 1905 г. Резултат - Решителна победа за японските военноморски сили Загуби: Русия - 21 потопени кораба (7 броненосеца), 7 пленени съда, 5045 души загинали, 803 ранени, 6016 пленени[1]. Япония - 3 миноносеца потопени, 117 души загинали, 538 ранени

Българите сме водили 4 войни и сме ги загубили

Българите сме смели и не сме губили знаме! Спечелили сме почти всички войни! Не дърпай опашката на лъва да не ти отхапе главата!

бе плъх тъп? Не сме губили знаме понеже сме бягали

Русофилистиците освен родоотстъпници и национални предатели, винаги са били и неграмотни: Ами Сръбско - българската война 1885 г ? А Балканската 1912 - 13 г. Не я бъркай с Междусъюзническата 1913 г, когато се бием срещу Сърбия, Гърция, Черна гора, Румъния, Турция. Първата Световна бием мужиците и те капитулират.

Като изключим Румъния, която страда заради нас, България е единствената държава, член на Европейския съюз, недопусната в Шенгенското пространство – всъщност, в истинския Европейски съюз. Ние сме дрипавото мръсно циганче, което подсмърча навън пред вратата. Не ни е виновен Рюте – кой е луд да гласува доверие на такава ненормална, самооплюваща се, самоунижаваща се, самоизяждаща се и саморазрушаваща се държава, каквато сме? Няма да е никаква изненада, ако някой ден чуем, че някой предлага България да бъде изключена от Европейския съюз.

Урво усраинска!

Ти само това ли знаеш бе руски.

Братска Окраина избра да трепе Руския човек в Донбас Крим с помощ на американския режим ,обаче спука гума.Пръснаха им сеиря..хаха..Често Нова Година!.Укро клетници.

Всички руски “патриоти” си налягат парцалите в България, защото е лошо! Що така бе джанъм!?

да докажете омразата си към Русия на фронта в Украйна

Ще ви се иска да сте в крематорск!

Всички руски “патриоти” си налягат парцалите в България, защото е лошо! Що така бе джанъм!?

Скоро ще ви изринем в крематорск!

Ще ти се!

Поздравява Орбан за рекордната инфлация и обезценяването на форинта, благодарение на непрекъснатите икономически връзки и приятелството с Русия.

Поздрави за Еленски!

Силните хора са демократи!

правят Девета мобилизация Деца Хитлерюгенд

Дреме ми на фара кого поздравява Жужето. Пожелавам му през 2023 американците да му видят сметката или неговите. Тива ще ме зарадва изключително много.

Радев щял да връчва агремана на укрипосланничкстс, професионална проститутка на заден ход

Само кретени говорят така за една жена!

Триперлива укрошаврантия!

Говори за двама бее :) Тая няма да има нищо против ...

Още веднъж се убеждавам, че България постъпва правилно, като е избрала НАТО!

тук има един, който дава дупе и прави свирки на щатите, но няма пукнат цент да отиде там да пробва да живее.