Путин: Разговорът с Байдън беше много открит, конкретен и конструктивен

Русия ще предложи на САЩ съвместна структура по въпросите на сигурността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ща кажеш на родителите за смъртта на 100 000 американски момчета заради някаква Украйна , която те даже не знаят че съществува?

Колко американски момчета загинаха за да бъде изтрит СССР? Е същото ще е с РФ. Путин много добре знае, че САЩ могат да го смажат като гнида без нито един изстрел.

Докато разговарях в Владимир Владимирович се нааках няколко пъти.

Русия и Беларус с армиите срещу Украйна д Да е смешно и жалко НАТО няма да си мръдне пръста и толкова Срещу армия в 21 век която е руската то армия от 90 години но това е просто фейкнюз да и толкова

И какво й е от 21 век на съветската армия? АК-47? УАЗ-469? Т-55? ПМ? БРДМ? Даже водката не е.

Но Байдън се оказа не идиот който може да жертва Америка Украина е една територия нищо повече и после разговора се получава ЧЕ НИКОЙ ЗА НЕЗАЛЕЖНА НЯМА ДА ВОЮВА И ТАКИВА СЛАДОЛЕДИ е кой е смел този който се зъби или този дето си мълчи и не се знае как ще постъпи Джо е много прав на зависимо че е на 80 г Има мозък и мисли какво ще стане ако укритие се исерат на килима Край на тази държава а иможе нещо по шапката на Нюланд да прелети и Бах Ню Йорк изчезна

Дъртия нашока репата на Жужу.

Ще козирува фатмак Джуджан, защото както се е напънал с Украйна, ще го изненадат мазно от всички останали посоки:)

Китайците вече са си го нагласили.

Къде ти бяха Тополите и Искандерите бе карлик!?!??! Дето плашиш Галактиката с тях?!?! Нещо наакан си май.... Или да?

Еднополюсният модел в международните отношения е минало - Русия е свръхсила и ще набъбва още повече от европейския джоб, който се празни, за да й плаща за газ. Китай е другата държава, с която всеки вече се съобразява. Такива са фактите.

СССР набъбва, щото е като цирей - гние отвътре.

На джуджето са му набили чивиите и си седна на жопата!

За колко време 500000 натовски войници могат да стигнат до донбас...Доста по-малко от 2 часа ше са нужни....Пък и за кво са "протоколни" приказки...Загуба на време. Друга добра възможност е ЦЕЛАТА ФАМИЛИЯ РОТШИЛДОВИ -В ГУАНТАНАМО ИЛИ В ПОЛСКИТЕ СПЕЦ ЛАГЕРИ за терористи...И проблема ше се реши за неколко часа

Ти ли ще ги водиш НАТОвските войски на Изток към Донбас или ще търчиш на Запад към Брюксел с осрани памперси? Второто е, второто е, знам аз.

И защо фемили ротшилд в полски лагери за терористи?Ми щото идиота адолф e поставен на власт в германия точно с парите на ротшилдови през 1933г,за да избива полски евреи.За това.

Русия, не Путин се озъби на САЩ. Бай Дън подви опашка.

Бай Дън не е е маймуно-чоловек като руснаците дето имат опашки..ха.ха Бай-дън е човек и няма опашка..ха.ха.ха

Той и акъл нема,ама нейсе

Кремълския полуръст не го пускат в Бялата къща да не цапа с калните си крачета :)))

... изказа се един от кенефа на Европа

обикновено американските президенти не говорят с терористи... те просто превземат бункера им и ги бесят на място.

Това кога, за бункера? Арденската операция ли?

_stankow

По-скоро - евакуацията от Кабул.

2 ноември 2021 Директорът на Централното разузнаването управление (ЦРУ) на САЩ Уилям Бърнс се срещна днес в Москва с изключително влиятелния секретар на Съвета за сигурност (СС) на Руската федерация Николай Патрушев В България получава ноти от НАТО как да постъпваме, както се разкри бай Шиле кантарджиев, затова правителството застана срещу 80% от народа. В Русия обсъждат с ЦРУ и Байдън какво да правят.

джуджето никога не пада на колене..ха.ха може да лапа и прав..ха.ха.ха

Абе щерка да не свършиха хапчетата пак се излагаш а се беше кротнал