Путин предупреди Макрон за опасност от "катастрофа" в АЕЦ "Запорожие"

Системното обстрелване на територията на атомната електроцентрала от страна на украинските военни може да доведе до радиационно замърсяване на обширни територии, е заявил по телефона руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво има да разследват в Еленовка, украинските нацисти отдавна избиват украинците попаднали в плен или тези които искат да се предадат на руснаците... вчера украинските нацисти са изтрепали поредната украинска рота отказала да мре заради нацистките им мераци.

Ха ! Упреци към Макрон имало, че не предотвратил войната ! Макрон и при зеления чорап ходи. И как Макрон може да спре сам кръглите глави (англосаксонците) и тяхното протеже в Украйна, като брюкселските зелки също наливат масло в огъня. Макрон да праща френски войски да помагат на руснаците, направо.

мдаа.. кървавият клоун кръв пикае... много беше самоуверен в победата на фашистите си, ама сякаш му секна под лъжичката.. та как така ще му вземат ел енергията от АЕЦа, че и да я свържат с руската преносна мрежа???? как така, ще му се изплъзне от ръцете.. та това са си пари, чиста печалба.. Централата изнася енергия зад граница, кой ще покрие паричните загуби.. ок, дедко отвъд океана пак прати миналата седмица, (той знае как да изстисква бедните държави, да им взима парите, като ги лъже за хартиени самолетчета и разни други трикове за да ги праща на клоуна).. но друго си е фашистите да си печелят от централата. Затова е целия вой, защото Великия Славянски Владетел не си играе игрички, нито подскача по свирката на дедко и колкото и да се напъват Макаронски и злодея Гутериш, централата ще остане за Владетеля, който всъщност я и направи..

Просто няма думи за руската наглост, те окупирали централата и обвиняват украйна, деба трхната мама курвенска. Това племе руско трябва да се унищожи без остатък. Жалко че попречиха на Хитлер да направи това. Тези, които му попречиха днес муджиците считат за кръвни врагове.

Тази централа е руска ве тъпак.

И въпреки това като е помолен да се изтеглят руските военни от централата е казал да си гледат работата. Тази централа му трябва защото ще осигури ток за Южна Украйна. Изтегли ли се от там това ще е първи по голям сигнал че Русия губи. Не че до сега няма сигнали за това.

С терористи не трябва да се разговаря, разоварят само оръжията. Путкин е по голям терорист от Осама Бин Ладен и трябва да бъде ликвидиран. Този изрод изби десетки хиляди невинни хора и ни натресе инфлация, мъки, студ, малко е да бъде убит.

Е к..ру ли ми дирите там....!?

Ще ми е жал за руснаците след като се разпадне Руската федерация.

Много интересен филм… гледайте го ( или си го припомнете) … Американското “ шоу” манипулиращо света!

Да си обира крушите от Украйна!!! Бляд нещастен, целия Свят обърка комплексара малоценен!!! Пфу, пизда с пизда....

Путин като се прави на загрижен, що не спомена че терористите му са ОКУПИРАЛИ (т.е., не са поканени, не са желани, присъствието им е противозаконно, опасно и НАКАЗУЕМО)централата. Вместо да гледа на телефона си клипчета как руски салдати изнасилват непълнолетни и бабички в киевска област, да си пусне като за начало Умирай трудно сериите и да ги използва като ръководство за олигофрени (т.е Путин), поне да научи основни категории-"добро/зло, жестокост/хуманност, нападение/защита, действие/противодействие, законност, суверинитет, собственост, ОТГОВОРНОСТ.... и какъв е краят на терористите

Меъсната укро-английска сган иска са отрови и нашите земи с радиация. Мамицата им на продажните журналисти, които твърдят че руснаците били ,, стреляли по АВЦ-а. Руснаците я превзеха още през Март и няма защо да се обстрелват сами. Обстрелват я укро-фалистите с английското и американско разрешение . Ако има зараза, тя ще зарази само Източна Европа за която на никой не му пука, и от друга страна ще замрази конфликта от който има полза само Запада, който вече 6 -ти месец губи от три пъти по -малката руска армия бе да смятаме 70-те милиарда помощи, стотици хиляди снаряди, милиони патрони и кацащи по 8 самолета на ден в Полша Жешов натъпкани с оръжия. Да не говорим , че през цялото това време, руснаците можеха да спрат подаването на ток към украинците от АаЕЦ-а или да я консервират след като я обстрелват. Разбира се укро-фашистите не могат да взривят реакторите без тежки западни бомби, но в момента се обстрелват складовете с ядрени отпадъци. Смърт на западните фашисти! Смърт на укро-фашистите! Слава на Русия!

Я се успокой малко бе изфирясал рашист

Иван Ибан

Иванее ...кой къде те хване ... да ви е.ба в селяндурите с рашките си пристрастия...свини , с кочини сте свикнали, затова рашката кочина ви влече! май.ка ви да е.ба селендурска!

Лъжльото Путкин или заплашва или лъже. Няма много файда от разговори с него. Той вече тръгна по пътя на военнопрестъпник.

А защо не вземете да прочетете една по-смислена статия в дир-а? https://impressio.dir.bg/interview/pisatelyat-emil-jotovski-pred-dir-bg-zhiveem-v-poslednite-godini-predi-novoto-mrachno-srednovekovie Тама няма коментари да си чешете езиците, ама можете да помислите!

Едно много просто момче във форума сис имициали ггг .. ама какво да се прави

Около реакторите стърчат опашки от украински ракети. В централната е ПОКАНЕНА комисия на ООН, която, обаче си прави оглушки. Все пак МААЕ ще пратят хора със зор и нежелание, защото трябва да констатират очевидното - ВСУ стреля УМИШЛЕНО и застрашава цяла Европа. И в Еленовка не им се ходи на комисиите от ООН, нещо получили пристъпи, кой бърнаут, кой амнезия, кой страхова психоза, работата е дебела и НИКОЙ не ще да си тури подписа по един констативен протокол!

Ами не е лесно да кажеш на Черното - Бяло! Това да не ти е политиката и информационната пропаганда на Западът!

Пише се “на Запада”, “Западът” се пише, когато е подлог в изречението, т. е. извършва действието. Ама на прости червенюхи какво ли си губя времето да обяснявам.

А руснаците, от любов по Украйна не пускат комисията, нали? :))

Днес Зеленски поиска от Ердоган руснаците да махнат мините в подстъпите към централата! Това им е проблема на украинците! Без коментар!

ако хохлите гръмнат АЕЦ ще видят една подкрепа от Европа! Чиновниците в Брюксел може да си плямпат но тези ще ядат бой където ги хванат!

ТРИ ТОПОРА улучват настъпваща в индианска нишка руска пехота. Кадрите от дрона са страшни. Слабонервни и бременни да не гледат https://www.youtube.com/watch?v=8hfOiEF0Qmw

Значи по твоята логика руснаците държат централата и сами се бомбардират. И ако стане радиоактивна беля ще се самооблъчат заедно с цялата Европа. Болни мозъци.

Те украинците сами искат да се облъчат

Дирчовци, би трябвало да сте наясно, че това е една голяма мазна кремълска пропаганда. Централата е окупирана от руски части, командирът на които ясно каза, че централата ще е или руска или ничия. Украинците никога не биха стреляли там. Много подло измежду всички новини, промъквате по малко пропаганда.

Че ДИР са фашисти всеки го знае , както и руски лайна.

още един идиот...

Пъткин пет пари не дава за субектите които живеят в Донбас и Южна Украйна, него както винаги го интересува само територията, не и амебите дето живеят на нея. Само тъп и сбъркан русофил може да говори за някакво "освобождаване"?? Да освобождаване от живота и имота ти.

Той Кирчо за малко да те освободи и от двете!

Путкин - ядрения терорист фашист. Руската тактика е винаги - кой ми сра в гащите. Те се обстрелват а обвиняват другите. Всеки на Донбас я знае тая руска тактика. На Макрон руските глупости са влезли през едното ухо и са излезли през другото.

Пак комунисти се опитват да направят ядрен гаф. Защо им е на Украйна сами да тровят земята си питам ви вас платени и безплатни русороби?

Защото са идиоти, начело с наркомана Зеленски! Абе вие още ли мислите, че Русия обестрелва централата? Толкова ли сте загубени??????????????????????????? До безкрай....

Ама русия какво търси там бе?? Да се маха от централата. Да всеки знае че Русия сама са прави провокациите. Това е тяхна изпитана тактика , да обстрелват и после да обвиняват украинците.

Русия нали нямаше да напада Украйна?? След това нейните лъжи , няма да заблудят никого. Ти си много тъп ако мислиш че там някой иска Русия да ги управлява. Там има само насила. Това ли искаш бе?? Руски терор?? Толкова ли си тъп че да вярваш че украинците били тормозили руско говорещите в Донбас???? И как като са 80:20% ?? В Полза на руско говорещите.

Ще се махнта, когато изтребят нацистите, готови да избият Европа в Полза на САЩ! А ти се махай в посока САЩ, за да не те достигнат нацистките напъни и да взривят централата....

нацистите които ще утрепят Европа са руските фашисти. Само те са. Русофилско лайно сбъркано.

Имам познато семейство в Донецк. От 2014 два дни си живеят в апартамента, една седмица в мазето. Това им е ежедневието. Обстрелва ги украйнската родна, тяхна армия. Така е с години. Аз вярвам на тях. Не на телевизии и новини. Лека вечер.

Защото те се контролират от САЩ. На никой от управляващите в момента Украйна не му пука, нито за хората, нито за земята. Те ще си хванат самолета и ще отидат в САЩ. Като Горбачов. Прочетете как Хавай е станал щат на САЩ. А преди това е бил суверенна държава. Монархия. Схемата се пробва навсякъде. Във Виетнам и Афганистан, Сирия не стана. Причината е намесата на Русия. И тук няма да стане.

Путин , му е "намекнал" ..че след Борето Джонсъна,..Марио Драги....ще дойде и неговият ред .... да не "прережда" Олаф Шолц ..."Нравится ..Не Нравится ...Потърпи..Мая...Красавица" !!;) хахахаха ;)

Путкин се е молил на колене пред Макрон да го спаси. Ама не му се е получило.

Ето я разликата ! Путин си говори с Макрон , а Зеленски си говори Гутиереш и Ердоган ! Говори с хора които нямат пряко отношение за разлика от Макрон !

И какво му е прякото отношение на Макрон?? Ердоган може да направи много повече за Украйна. Смешник.

Сельо , Ердоган нищо не решава за ЕС ! Тъп си като гъз ! Да не говорим , че фал в АЕЦ ще повлияе директно на Франция !

Некой знай ли, поради ква причина Юрогейският съюз и Американската Империя ша ги закриват?

Че тук се навъртат нещастници- еврогеи и вулгаристански русофоби, ама ко да са прай, шъ ги изтърпим месец-два дорде Еврогийският съюз се самозакрий.

Вече стана ясно кой и от къде обстрелва най-голямата ядрена централа в Европа – Запорожката. Това е 44-та артилерийска бригада на Въоражените сили на Украйна, които водят обстрел с 152-мм гаубици от населен пункт Никопол. В повечето български медии, които всъщност не са точно български, а само се говори и пише на български език, ни обявяват, че АЕЦ „Запорожие“ е била обстрелвана неколкократно през последните дни. От кого не се съобщава – явно от извънземни….. според т.нар. „свободни журналисти“ и псевдо-анализатори.Това е поредното доказателство, че т.нар. „украинска армия“, която е изцяло под ръководството на английски и американски офицери е всъщност терористична организация, която обстрелвайки АЕЦ „Запорожие“ поставя под риск от радиационно замърсяване цяла източна Европа.Въоражените сили на Руската федерация в момента разполагат допълнителни ПВО системи около съоражението и провеждат операция по неутрализирането на въпросната терористична групировка. Това са „героите“ на Украйна, за които българската „демократична“ общност си къса дрехите – най-обикновенни военнопрестъпници и терористи, на които им се нарежда да вършат всички тези безчинства от центъра на „демокрацията“ в света – САЩ. Кръстете още улици и площади на тези фашизоидни изверги и продължавайте да веете байрачето им.В същото време истинските подбудители и ръководители на това безумие се прикриват зад един сламен човек, какъвто е клоуна Зеленски, който е просто актьор в този театър и едвали въобще някой си прави труда да го информира за случващото се. Знаят ли родните лакеи, щедро финансирани грантаджии, какви биха били последствията за всички ни при пряко попадение в някой от реакторите на АЕЦ-а? Жалкото е, че пропагандата е стигнала до там, да се натрапва на народа ни една шайка изверги, като приятели и съюзници, а началниците и създателите на това зло тук системно наричат „партньори“…..

Ти откъде си сигурен че това което го пишеш е вярно и не си станал жертва на пропагандата, за която пишеш. Беше ли на место в Никопол? Аман но всезнайковци. Нека само спомена думите на Бисмарк: "Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов".

Аман от заблудени западни пудели!

Същото беше и в Краматорск

Огледах се вкъщи и установих ,че няма нищо руско освен ебаният ми задник. Компа дето троля китайски и всичките му части и ти китайски,ама с американски лиценз ,хладилника германски ,пералнята машина германска (произведена в Словакия), всичко това са вещи на родителите ми ,аз реално нямам нищо купено със свои пари освен карнобатската ракия и ардата, всичките ми съученици дето ставаха за нещо живеят и работят на запад (само аз понеже се опедерастих останах тука да си троля) половината ми роднини не живеят в България отдавна ,всъщност дори не съм ходил в Русия и не знам руски, нямам и познати там. Единствената ми мечта е нищо да не правя както беше при соца и да получавам стотинки... Е и от време на време някоя свирка на бате копейкин

Що си толкоз нещастен? Пак ли нема кой да те шиба?

Не си станал на времето проститутка на "Америка за България" се щеше да си добре

Путлeр обстрелва цeнтралата и после предупреждава!!!

Путю да го духа! Мръсен дивак и варварин!

Това е дребен кахър! Ако стане "нещо" както се предполага - първата и главна цел ще бъде Лондон(респективно GB)! Анализите показват, че след ликвидирането на GB като държава всичко ще се нормализира. Англия ще бъде жертвения агнец за цената на новия свят.

Не ВБ точно, а Ситито ъв Лондон което е държава в държавата (юдейско) и управлява кражбите по света. Кралското семейство са им подчинени, но взимат голямо парче от баницата.

Ех говньо ,говньоооо, на дъртите кагебейци семействата им живеят в Лондон децата им учат там, притежават имоти за милиарди как виждаш в мокрите ти тролски педерастски сънища да се случи нещо на Англия,а?

Дришлю вулгарски, образовай се какво е Ситито на Лондон. Не е подчинено на Кралицата. Има статут на древната юдейска Венеция/град-държава. Учете се бе маскари, дебилни вулгарски!

Послесловът е ясен: Путин предупреди глобалнитв Ешхиназита в Париж, Йерусалим, Лондон и Вашингтон, че играта ще загрубее. Макарон, дължи кариерата си на Ротшилдови. Удобен е да предаде информацията по юдейската верига да св знае какво следва.

А бе ваксъри , вие чухте ли! Пфайзер разработва ваксина срещу радиоактивно заразяване.

Не, разработват ваксина против тъпота и плоскоземие.

Колко пъти те дупнаха с вакса ковидарите , я си кажи. Три или 4?

Що не спрат реакторите? Няма да има вода под налягане и при пробив, разпространението на радиационното замърсяване не би трябвало да е на голяма площ.

В случай на радиоактивно заразяване на Европа, политическата шайка на ЕС следва да е наясно, че ще се пори техния анал от издивялото им население по места. Никой няма да си прави труда да търси къде се е покрил Зеления или ще бие път до Москва при Путито.

Умните лидери отиват при умни.... Хамериканците да напускат Европа ... Не искаме масонска демокрация .... Индианците в Америка да си върнат страната ...

Тия обикновенно не казват, когато има проблем. Така, че докато плямпат няма страшноу.

До кога ще се лигави с укропитеците!

Защо още има живи укропитеци?

А Русия каква работа има в атомна централа на Украйна и въобще в Украйна? Наглостта на ГКБ-иста е безгранична.

Кякво е това усрайна?

На своята земя крави да командват??? Този с памперса на не е с диария??

Ми ще се изнесе Русия когато американците започнат да се изнасят от всичките 230 бази по света...

Укропите мислят че всичко е тяхно??? Както латишите?? Та това са земи на СССР !! И Ни кравар ни ферщейн неможе да ги пипне за пияниците от Англия да не говорим!!

И каква е връзката между СССР и Русия?

Ми такава че Русия е приемник на СССР!! И пристанището в литва кайпедла е исконни руски от царско време!! ЕС да го духа

Или отново фейки за дебили??

Спирай централата и оставяй осраните на тъмно.

Дреме му на КУРбела на Макарончо ! То Франция е доста по -далече от Централата, отколкото Русия.

Яко ще ви го набутам, комунисти гнусни.

Само да ни съ фалиш, баби. Ората ша съ надяват !?

Как е перемогата??? Или злемогата??? А ???

Путин да си изнася башибозука от Украйна и да сяда за преговори.

Ти, знай ли що разнороден мангал е там ? Че то т'ва е Кръстопътят към Гейропата .

да спре да бомби и да се изнася.

Значи руската армия е окупирала АЕЦ-а от 4 месеца и сама са обстрелва, докато е вътре и охранява централата. Такава глупост може да измисли само идиота Зеленски.. и само тъпите соросоидни тролове могат да вярват на такава глупост! ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА Е МАЛОУМНА!!

Ще гръмне ядрения вибратор