Путин поздрави по телефона Ердоган за изборите, Шолц го покани на посещение в Германия

Има много силен импулс за реализирането на съвместни проекти между Москва и Анкара и се надяваме, че този импулс ще се запази, целите са много, много амбициозни, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

Обратно в новината

Коментари - Путин поздрави по телефона Ердоган за изборите, Шолц го покани на посещение в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Само по-телефона,не излизам от бункера..

има за проф. Мурдаров в този сайт . И в коментарите към статиите също !

Пропаганда …

Всички треперят на Турция. Само Вебер изплю камъчето в мсисъл, че интеграция няма да има, но ще има партньорство. Колкото до дир.ру - най-влиятелната медия, най-вероятно е и най-умнокрасивата. Поне от тези, които имат достатъчно трафик.

Голема обърквация настана у лагера на Дементния след преизбирането на Ердо ... щом Калъча накрая се обявяваше за сближаване с Русия, значи положението е сериозно :D :D ... Айде, жив и здрав да е Ердо! А тези, които драскаха, че нямало да спечели - не продължавайте да драскате, падате още повече по гръб така.

Не съм сигурен дали разбираш реалностите и аритметиката като цяло. Всъщност на САЩ изобщо не и дреме за Турция, парите ще се насочат към Египет. Реалностите са следните - турската лира е загубила 90% от стойността си. В момента в Турция инфлацията е 130%. Турските банки дават 25% лихва на депозити в американски долари. Турция е в пълен фалит.

Ми кво да кажем за щатите, бе, умнико? Ако Турция е в пълен фалит, там не знам какво е :D ама така де, въобще не иде реч за това в случая ...

ама реалността: Големи учения на НАТО с участието на бойни самолети започнаха в 3 съседни на Русия страни

Е,и ?????????

Подготвят нахлуване в Русия.

Пудинг да не приказва много много, да внимава да не го гръмнат през телефона.

Ердо е обещал на Капутин да не му сваля самолети в следващите три месеца ,заради подкрепата на изборите

Гого Мангал Такъв Вземи Си Братчедите и Марш В Германия На Социял !!! Късно Е да учиш политика !!!

Голяма новина! Някакъв краварски боклук Шолц се записал в някаква листа на чакащи.

Ти май си ядеш повръщаното.

Не позна.Сервира ти го за десерт.

Не е лошо кремълското изчадие вместо да се подмазва на един истински политик и лидер от световна величина да вземе малко пример от него как се управлява.

Топако Ердоган Е Ученика На Путин Бе ГОГО !!!

Ти от къде падна бе брачет, какъв и на кога може да бъде учител един мръсен фашист.

Шолето да не Предложи На Ердоган да приема Турция В Еврогейския ??? Ха хааа хааа Нов Световен Ред Без Кравари И Еврогейове !!!

Тоя Шолц направо се е изгъбаркал с Владимир Илич,пардон,Путин.

Крим е турски и да не спорят Русия и Украйна може би Путин ще го върне на Ердоган

трай си бе човече. не знаеш ли, че окупираните държави нямат право на мнение. това е привилегия на суверенни държави. като Русия

Новия световен ред се гради. И западните помияри и янките не участват. Интересни времена

Много, много амбициозни проекти и все в дупката на кенефа.

че Путин ще ходи в Берлин , поканен е.

И там му щракват белезниците.

Най много да му извъртят една свирка и ти ще си първия.

Брат Бойко дали е Поздравил Брат Ердоган?!

бойко питал в посолството дали е позволено да поздрави ердоган, ама оттам са му казали да си трае.