Путин похвали Тръмп за "историческата крачка" към Северна Корея

Възможен е сценарият "изобщо да няма световен ред", заяви руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИВАНЫ, НЕ ПОМНЯЩИЕ ДОБРА (СКОЛЬКО РАЗ США СПАСАЛИ РОССИЮ?) https://www.youtube.com/watch?v=-FozUDazgJw И не забравяйте: ако Америка не беше помагала на русия, сега Кремъл щеше да има друго име: Берлин. И всички останали живи ватенки щяха да са в концлагер в Чукотка ... Спасибо Сэму за победу! Американцы спасли Россию от уничтожения. https://www.youtube.com/watch?v=hxTqtRGINoc

Не минава ден без „значителни“ руски победи във всички области ... - Руски нови изтребители Su-34 се сблъскаха във въздуха - "Атомната" Ракета се разби - Докът се удави - Кузя с 5-метрова дупка -Два Су-34 паднаха в морето - Ту-22М3 се разби - Клиентъти се отказаха от SuperJet - От Су-57 и МиГ 29К - клиентите Индия и Малайзия се отказаха ... - Клиент Египет се отказа от . Ка-52.. -Индия се отказала от Панцирей - Космическият съюз с касманавтомите затръшна. - S-300 падна от небето със срам ... - Петролът падна ... -Рублата падна над границата 70 за долар … -Данък за притежаването на смартон -Многоетажна сграда се срина в Магнитогорск и Новочеркаскск ... -САЩ забрани Superjet да се продават в Иран ... -Крадецът Рогозин няма да бъде допуснат в Америка ... -Вартоломей предостави на украинската църква Томос за автокефалия ... -Украйна избяга от църквата на КГБ Гундяев ... - Русия излиза от Съвета на Европа -След руския потънал шведски док, петметровата дупка в Кузя, срутването на Гундяев в геополитиката, отказът на водещи въздушни превозвачи от Суперджета.... новината за падането на руския макет С-300 също е добър знак… -Революция в москва против путин. Лузерката лошарик се запали и погуби цяла орда висши червени фашисти… -Половината сибир гори и не го гасят -Днес арабухите са нападнали руска военна база в Сирия и има убити, -Взрив в склад за боеприпаси в Русия, евакуират 11 000 души Тецове, вецове, реки, язовири, подводници, надводници, самолети, жилища, молове, училища, театри... навсякъде гинат руснаци. Накрая ще останат само Путин и олигарсите им и Китай ще им вземе Сибир бе даже руснаците да разберат. Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Гласувахте за некадърният фашист Путин - сега на колене роби..... руското блато е най доброто блато на света Не са ли това твърде много успехи за непълен месец, алкохолизирани ватенки ? Ватната фалшива "атомна" ракета летя само 2 км и падна в морето, боклука С-300 прелетя 200 м и падна на земята ... следващия ватен боклук Сатаната изобщо няма да излети - той ще експлодира в силоза си ... заедно с всички пияници вътре и всичко в радиус от 100 км. Сега разбираме защо руснаците се страхуват да пуснат ракетите S-300/400 в Сирия досега. Вероятността за падане на земята е 90%, а срамът ще бъде огромен. Никой няма да си купи скрит фалшив руски боклук Оказва се, че единственото хубаво нещо, което се случи в Русия е, че цар Путин повиши пенсионната възраст до 65 години. Сега руснаците вече могат да умрат в мир, знаейки, че никога няма да живеят до пенсиониране.

Анкета: Сравнявайки отговорите на Владимир Путин по различни глобални въпроси, с отговорите на Тръмп и Борис Джонсън също по глобални въпроси и Брекзит, да речем, кои ви се виждат по смислени и съдържателни?

Пут е гААВВнн000. Това е!

Тъпак!!!!!

Здраво на САЩ Ако САЩ не бяха помогнали на Сталин, днес мужиците щяха да живеят в уредена държава и карат нови немски коли Вместо това си имат путен Мдааа

Това най-новата опорка от Козяк ли е??? Американците помогнали на Сталин... Жителите на Шекер-махала,Столипиново и Факултето може да повярват на тази лпашата лъжа (ако се интересуват въобще),но нормалните и осведомени хора-НЕ!!! Вторият фронт,в края на Втората Световна война е отворен НЕ в помощ на Сталин,а точно,за да спрат Червената армия в Берлин! Ако не е отворен Втория фронт от САЩ,Великобритания-вместо в Берлин,Червената армия щеше да спре в Лондон.Самият маршал Жуков докладва на Сталин от Берлин,че му трябват 6-7 дена,за да стигне до Лондон!

5G_ме_утрепа

Глуп, прочети нещо, питай чичко Гугъл, виж у Уикипедия...

А според Ленд Лиз СССР получи 18 000 хиляди самолета. Това е обхватът. А също и високооктанов бензин, без който съветските самолети не биха летели и алуминий, от който направиха двуколесни за съветските танкове и самолети и машините, на които са направени Реално дела на СССР в победата във Втората световна война не надвишава 30%. и дори тогава, само като се има предвид безмислената загуба на човешкото месо, поради тъпостта на сталин. 90% от вражеските самолети са унищожени от съюзниците 98% от вражеския флот, унищожен от съюзници. СССР беше спасен от поражение и като цяло можеше да се бие, само с помощта на съюзници. ИВАНЫ, НЕ ПОМНЯЩИЕ ДОБРА (СКОЛЬКО РАЗ США СПАСАЛИ РОССИЮ?) https://www.youtube.com/watch?v=-FozUDazgJw И не забравяйте: ако Америка не беше помагала на русия, сега Кремъл щеше да има друго име: Берлин. И всички останали живи ватенки щяха да са в концлагер в Чукотка ... Неуко педерасче, защо не учиш история ? Или при вас циганетата не преподават такъв предмет ? ТОГАВА ПОНЕ ГЛЕДАЙ: Спасибо Сэму за победу! Американцы спасли Россию от уничтожения. https://www.youtube.com/watch?v=hxTqtRGINoc

А одобрява ли Путин съществуването на НАТО? Ако не, какво прави, за да го няма? Ако е да, Защо не създаде балансиращ военен потенциал, а допуска паразитизма на НАТО, чак до собствените си предели?

А Погледедни Блатииските Републики Полша .Какъв им е шанса срещу Русия ако не са във военен съюз. Ще заприличат не Беларус,Казакстан Молдова и приднестровието - жалко подобие на държави. Украйна се опита да се измъкне и сигурно ще успее с цената на згубени територии разбира се.

Защото Руската федерация-за разлика от САЩ-не е облагодетелствувана от Световния Ционизъм с привилегията да печата пари без покритие до безкрайност!!! (хАмериканците вече са напечатали над 4 Кватрилиона долара!!! Толкова не струва цялия им континент,заедно с индианците в резерватите)

Ех, предатели...ех предатели до....ни... Не ви е срам от рекламта горе: Нужен дом в Болгарии? Свяжитесь с нами - мьІ сделаем Вам вь|годное предложение ! Срам и позор сте..срам и позор.... Жалко, много жалко, че на тези земи са родени велики личности като В. Левски, Хр. Ботев, З. Стоянов, Раковски, Бенковски...... Не са й предполагали, че в 21 век ще са заселини /земите/ само със съветска смрад, не руска, а съветска

Единствените предатели в България са американофилите!!! Доказано за последните 30 години! P.S. Не всички американофоби са русофили!!!

На фона на историческите неуспехи на славянските народи и държави, както и тяхното навеждане пред по силният, Русия ЕДИНСТВЕНА е отстоявала своето! Да не говорим че ако не беше Русия, България да е изчезнала още 14 век и днеска за нея да са чували само тесни специалисти по история за периода. Русия - дори и ако тя самата не го признава - носи част от Българският културен генетически код! Чрез Русия, част от българщината винаги ще бъде актуална, най малко чрез азбуката ни. Ако България не може да я има, или ние българите нямаме силите да я държим на крака и да я движим напред, то второто най добро нещо което можем да направим е да подържаме Русия!

15000000000000000+

голям дявол, казва сатаната не съществува

Пак ли е на мода да се пише за джендъри и ушанки - а по-сериозни неща?

И нищо повече.

Умните руснаци знаят, че са вътре в "световния ред".

Този “световен ред” ще го бъде само 3 (три) години!!! Който е заслужил-ще го преживее и после всичко ще се оправи!!!

Преди няколко години Путин обеща, че до 2020 средната работна заплата в Русия ще стане 2500 долара, а всяко семейство ще притежава средно 100 квадрата жилище. Дръжте се дрогаре, не остана! Само 3 месеца!

Другарка воняща, както му е реда вониш и лъжеш.Вадиш от болната си глава небивалици и ги приписваш на здрави хора.

Както обикновено Путин е простичко прав. Докато има САЩ, Русия, Китай, Иран, на по-късен етап Индия... няма, няма да има и няма как да има световен ред. Такъв впрочем никога не е имало и винаги силните на момента са диктували правилата.

Бял, синеок, не пие, как да не го мразиш.

Мъ той и Путята станал върл СОРОСОИД бе! Ба-ма, сега я вапцахме яко!

Хапчетата-а-а-а!!!!!

Един тарикат, наговорил куп глупости, предназначени за зомбирани от кремълската пропаганда глупаци. Върхът на лицемерието са тези му приказки, имайки предвид престъпленията, които е извършил като кагебистче, като заместник на кмета на ленинград, като шеф на кгб и като президент, поставен от руските олигарски. Отделно военните престъпления, за които трябва, ако има справедливост, да му се потърси един ден сметка. Какви ли трябва да са хората, които му се "връзват" на лъжите?!... Не мога да си представя, че има и такива.

Тъпчо, ти май се правиш на тарикат ... Ама си тъп соросоид

... затова е “анонимен”

Русофобията е психично заболяване. Но е лечимо ...

А рублолюбието - висша форма на кретенизъм и тотално разбалансирана мозъчна дейност. Ех, "докторе"... Я, вместо тук да ми се прайш на умен, иди събели подлогите от обездвижените пациенти! Бегом, бе!...

я ти, бегом в псиХИХИатричното !

Путин навсякъде е посрещан радушно и с възсторг. А Тръмп, Джонсън и Макрон - с протести, даже в собствените им страни

Абе ти го посрещат с възторг ама не го канят никъде....завалията

Руският президент продължава да удивлява и възхищава. На летището в Париж се събра възсторжена група от служители, граничари, митничари ... които искаха да се ръкуват с Владимир и да си направят снимки. Получчи се много мило тържество. Путин бе посрещнат и изпратен с почетен шпалир и ръкопляскане

Изпаднах в умиление от прочетеното и една сълза ми се отрони от окото … Дали служителите на летището са знаели, че ще се снимат с един международен военнопрестъпник, виновен за войната в Украйна или са мислили че е някоя филмова звезда …

Служителите на летището знаят, че военнопрестъпниците са в Украйна. А ти сигурно имаш само едно око, и то увредено ...

Ти сигурно си соросоиден циклоп

Русия и САЩ - "доброто" и лошото ченге на нср.

Хората по света харесват и уважават руския президент. Вижте само как бе посрещнат и изпратен на летището в Париж

Не се делете от нашата освободителка и закрилница Русия. Не се поддавайте на платена агитация от вероотстъпници и десни продажници

Русия, единствената страна способна да се противопостави на побъркания, лицемерен и долен западен свят. Тук в Българоя винаги има идиоти против Русия. Един пък разправя, че ни е поробила. Друг, че ни е отнела суверинитета. Трети, че ни е забавила в развитието. Пълни глупости. Русия винаги не просто е помагала на България, а е дарявала. За западният свят българина винаги е бил Not Quite Human, но много разбирачи постоянно им лижат гъзовете. За пари, или просто от тъпотия.

Възможно е, защото го изгониха от Г-8 и от повечето клубове на влиятелните и богатите, защото веднага щом се опаричиха руснаците тръгнаха да анексират земя. Те са като диваци и всички трябва да внимават много преди да ги пускат на масата. В Русия цяри тотално мракобесие и няма никакво значение какво говори Путин. Той дърпа руснаците към дъното на цвилизацията до Северна Корея.

Безумно жалния вой на сороснята е перфектното доказателство че Русия върви напред смело и скоро ще ви мачкаме.

Sunuvai.

Самите руснаци ще ви изметат всичките потисници на нацията си! Вие сте долни поробители и потисници на собствения си народ. Русия ви мрази и избори печелите само със страх и насилие.

Мачкай, Влади!

“"Много десетилетия американските президенти пренебрегваха КНДР и я възприемаха като парий. Господин Тръмп успя да направи историческата крачка, да преодолее неразб...” И тоя явно живее в някаква паралелна реалност, защото дори е неудобно да повторя епитетите, които Тръмп и онзи диктатор със смешната прическа на Северна Корея си размениха публично...:)

после се прегърнаха и разцелуваха...

Именно! Ако тогава не са били искрени, като се псуваха, защо сега да се вярва, че са:) И как така отиваш да сд прегръщал и хвалиш че ти е приятел и сд разбирате с някого, за когото си казвал публично, дотогава, че е луд и глупав например:)

Да им п..ая на тия и на световния им ред!

“Възможен е сценарият "изобщо да няма световен ред", заяви руският президент” Путин пак откри топлата вода! Ами то и сега “редът” отиде на майнаъа си! “Руският президднт похвали президента на САЩ..,” Има си хас да не го похвали! Когато критикува и се гневи - виновна е Америка, когато хвали, хвали Тръмп, като че ли Тръмп е президент на Зимбабвае...:) Що като толкова много си сд харесват не си се вземат тези двамцата, Та да мирясат, а и народите и светът да се осеферясат! Па ако вземат и Винету с тях цена няма да имат...

Здравейте на всички пишещи! Хора не можете ли да прогледните, че вече няма нации,морални ценности. Всички обикновени хора сме слуги на един световен елит, които сти зад(Световна банка, ООН, Фед. резерв. ЕС.... ), зависими сме, а парите отиват в 1 процент от тези които стоят зад тези институции. . Но в природата всичко се връща! Алчността винаги се наказва, рано или късно.

Всъщност ако трябва да сме по-точни парите отиват не в 1%, а по-скоро в 0,00001 %, и има още около процент или два приближени до тях, които също сериозно се облажват! Имайки предвид, че общо населението на планетата е от порадъка на 7,5 милиарда, а над половината от богатството на света са акумулирани и концентрирани в няколко стотин човека (и фамилии), които притежават или контролират всички големи фирми, концерни, холдинги, бизнеси, банки, фондове,..., и политици и правителства! Но те държат да са дискретни и на сянка, затова всеки знае и навсякъде се съобщава за дългове, коя държава колко дължи, но някак си не е ясно на хората кой е ОКОНЧАТЕЛБИЯ държател на дълга, обикновено са фондове или юридически лица, зад които стоят ... други такива,..., зад които стоят ТЕ!!!

"И какво от това? - Искра Федосова

Аз това го повтарям, откакто бях на 14 (т.е. от около 25 години). Лошото е, че досега не виждам какво може да се направи, без да се стига до кървави революции с много, много, много жертви. Този 1% живят в собствени палати, пазени от частни армии. А, и имат пълен контрол над "управниците". На 4 години ни представят няколко свои подлоги, от които ние "демократично" да си изберем единия кандидат. Всичко е цирк.

1 % е горна средна класа - лекари, мениджъри, по-високо платени програмисти, самостоятелни бизнесмени и пр. Изразът "1%" го пуснаха нарочно за по-неадекватните леви без елементарно математическо мислене и смятащи всеки успешен дребен предприемач за богаташ или мутра, за да не мислиш за елита.

За изборите си прав.

Искам да спомена, че ми изчезват коментари без никаква причина, освен ако не съм успял да постна. Бях написал следното: Долните 0.99% от горния един процент съдържат основно по-голямата част от робите с по-висока интелигентност и активност.

Всъщност ако трябва да сме по-точни парите (трилиони) отиват не в 1%, а по-скоро в 0,00001 %, и има още около процент или два приближени до тях, които също сериозно се облажват! Имайки предвид, че общо населението на планетата е от порадъка на 7,5 милиарда, а над половината от богатството на света са акумулирани и концентрирани в няколко стотин човека (и фамилии), които притежават или контролират всички големи фирми, концерни, холдинги, бизнеси, банки, фондове,..., и политици и правителства! Но те държат да са дискретни и на сянка, затова всеки знае и навсякъде се съобщава за дългове, коя държава колко дължи, но някак си не е ясно на хората кой е ОКОНЧАТЕЛБИЯ държател на дълга, обикновено са фондове или юридически лица, зад които стоят ... други такива,..., зад които стоят ТЕ!!!

Путин е най-популярните и влиятелен политик на планетата. Всепризнат лидер и държавник... . А Русия е важен фактор при решаване на световни проблеми

Европа е покрайнина на Русия

И кой го пита Путин какво мисли?

Неуважаеми Русороби и Рублофили, как може да ми ревете за кочина чиято валута-рублата се равнява на 3 български стотинки бе, тъпоумни кретени...

ти си ебати тъпака бате. не се обиждай. истина си е

Чакай да ти припомня, че през 1999г имаше една деноминация на българския лев ... Рублата досега не е била деноминирана, ако въобще можеш да разбереш какво ти казвам :D Без деноминацията на лева през 1999г, 1 рубла = 30лв. Когато Франция минава към еврото, обменният курс е €1 = 6,56F, или 1 франк = 0,30лв. Да не би да ми казваш, че 2000г сме били 3 пъти по-добре от франсетата? Въобще, то си трябва и поне 1-2 грама мозък да имаш, за да схванеш елементарни валутни принципи.

Пълни глупости! Рублата не е деноминирана. За тази цел си направиха сами харакири чрез валутната девалвация. Сега чети и се учи малоумник. През 90,92,95 година от 2300 до 3200 руб. за долар. Следва деноминация и 4-8 руб. за долар до 1998 год. Август 1998, 23-28 руб. за долар. 2008 год., съответно 35-40 руб. за долар. 2014, ноември- 65-70 руб. за долар. Заплати, пенсии ит. н. остават в рубли и всички социални въпроси са решени. Равносметка 1 евро - 1.95583 лв. 1 евро- 75 руб. 1 лв. - 38.3468911 руб. Така че всеки си гледа интереса. А това, че рублата е слаба валута и се клати като на коча оная работа е самата истина.

Така..... Колкото и да плюете по Русия , вече е все по-очевидно , че в крайна сметка Ви остават само ДВЕ възможности : 1) Напълно закономерен и демократичен ФАЛИТ ; 2) Война ! И тук вече е много големият Ви проблем , защото за да можете да отпишете дълговете си , Ви е необходима война не с кого да е , ами тъкмо с Братска Русия ! А дори и нещастници като Вас , отлично разбират , че войната с Русия означава ХЕМ загуба , хем жертви и в крайна сметка - ПАК ФАЛИТ ! Русия , приятелчета , може да е всякаква , НО ТЯ НЯМА ДЪЛГОВЕ !!! А Вие ??? Тъкмо уж големите от Г7 , всъщност към ден днешен се оказаха НАЙ-големите длъжници ! Начело със САЩ , разбира се . Този път обаче , сметката ще си я платите ВИЕ !!!

С война ли праши света бе руски гей ?! Който вади нож, от нож умира!

Да , точно така ! Тъкмо така си отидоха "Великите" - Фридрихчо , Наполеончо и Адолфчо ! А иначе , за твое сведение , В Русия Гейовете НЕ СЕ толерират ! За разлика от скапания ти трансджендърясъл Соросоиден свят !

именно

След като русофобите смятат че Русия не ги интересува защо са се активизирали така срещу нея и нейното ръководство, което мисля че е незаконно ако е преминало добрия тон както е в случая с форума на дир.

Не ни занимавай с глупости ! Какво е това подобие на държава - пРосия ?!

Не ни занимавай с глупости

Русофобите панически ги е страх от Русия. Страх ги е, че Нато е прекият наследник на фашисткия вермахт, и че следващия поход към Русия отново ще се превърне в пълна катастрофа за агресора. Страх ги е, че победителите във Великата Отечествена война, са били прости мужици, синове на сапожници и тъпи селяни, и именно тези мужици, с висок морал, са разгромили високомерните расисти-арийци, всякакви барони, рицари и оберхауптщурмбанфюрери, завършили по две-три военни академии. Страх ги е, че те отново на страната на тези, които отново неминуемо ще загубят. Заради собствената си глупост и липса на политически инстинкт.

Това да живееш на една девета от световната суша, където има половината от ресурсите на планетата, и да тънеш в мизерия и гряз от иван грозни до днес си е генетична недостатъчност! Не случайно иванушка дурака им е националния герой! Красива страна е Русия, но жалко че е заселена с аборигени.

Ти явно живееш още в миналото хилядолетие. Влез в час.

Простовато дете, дори думата аборигени, не разбирате.

Изключително добре формулирано и фактологично обосновано твърдение. Между другото, предлагам на собствениците на сайта да регистрират един домейн dir.ru, смятам, че една доста голяма част от коментаторите ще пишат с още по-голям ентусиазъм :D

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

Във военно отношение САЩ изостават поне с 20 години на Русия. За НАТО да не говорим - аборигени.

сложих ти но два минуса скочиха, а на репликата минус но и плюс му скочи, какъв е извода сам разбери

Относителните разлики в материалното развитие на държавите са силно преувеличени от официалните БВП, поради по-силното му подотчитане в по-слабо развитите държави - не отчитат много от работата и търговията и не плащат данъци, и по-силното му надотчитане в по-развитите, в чието БВП се включват повече лишени от полезна функция административни, псевдообразователни и други безполезни дейности, както и по-скъпи продукти, изпълняващи същата функция като по-евтини в Африка. Средно развити държави, повечето от хората в които разполагат със сходни жилища, автомобили, и смартфони, като в САЩ, напримет Източна Европа, и Русия, официално имат 1/3 от БВП на САЩ по покупателна способност на човек, при положение че видимо имат 70-80% от реалното им такова. По-скоро разликата между най-неразвитите държави и най-развитите е към 3 пъти (а не 10).

Фашизмът , като социално-политическо явление, има 5 характеристики: 1. Великият шовинизъм. 2. Сливането на всички клонове на управление - изпълнителната, законодателната и съдебната власт, медиите и бизнес елита. 3. Агресия срещу съседни държави и анексиране на прилежащи територии. 4. Преследване на несъгласие и политически убийства. 5. Идолопоклонство на Фюрера - Путин. Фашизмът, като синоним на националния социализъм, трябва да има всички горепосочени признаци едновременно. Всички тези знаци са в момента в съвременна Русия.

Нека уточним - за днешна Русия говорим, нали ….

Реплики ли си подавате соросоидите както сам си се определил.

Путинизмът е изплетен от три коренно различни нишки: червена, бяла и кафява. Той възхвалява постиженията на Съветския съюз, особено военния триумф над Хитлер. Тачи царската империя ("бяла"); Руската православна църква канонизира избитите членове на династията Романови. Но Русия следва фашистка ("кафява") насока: със сливане на политическата власт и бизнеса, строго контролирани медии, култ към личността и натрапчиви служби за сигурност. И за трите традиции е характерна обща ненавист към либерализма и подозрителност към външния свят, с елементи на ксенофобия. Стогодишнината от Болшевишката революция от 1917 г. обаче ще постави под много голямо, може би фатално напрежение тези различия и неясния подход на Кремъл към историята. В продължение на 70 години значението на 1917 г. не се поставяше под съмнение. Годишнината от Великата октомврийска социалистическа революция бе най-важният празник в съветския календар. Поклонението пред балсамираното тяло на Владимир Ленин в зловещия му мавзолей на Червения площад бе обреден ритуал за всеки патриотичен руснак и за чуждестранни посетители. Комунизмът, въпреки някои грешки, става символ на алтруизъм, модерност и интернационализъм. В действителност империята на злото бе изградена върху лъжи, страх и масови убийства. Икономическата й система бе пълен провал. В други страни - Полша и балтийските държави например - нейното събаряне бе белязано с цялостно отхвърляне на миналото. Имуществото, където е възможно, бе върнато на предишните му собственици или техните потомци. Комунистическата епоха бе смятана за наложена отвън (дори от тези, които се облагодетелстваха по нейно време).

"Руският президент Владимир Путин похвали президента на САЩ Доналд Тръмп …" Кой си ти бе, Путьо Маринкин, да хвалиш или да критикуваш …. Гледай си там пропадналата държава от която всеки иска да избяга и не си ври гагата в държавите-мотори на днешният модерен свят!

Нали твойте хора твърдят, че Русия и Путин са се намесли в изборите им и са помогнал на Тръмп.

Какво твърди путинярската пропаганда и каква е истината са две коренно различни неща... Както сам си разбрал, Президентът Трамп се оказва че не е "наш" ! Ето защо, гледай си там пропадналата азиатка държава от която всеки иска да избяга и не си ври гагата в държавите-мотори на днешният модерен свят!

Путин твърди, че няма нищо такова това не пречи на твойте приятели демократи в САЩ да твърдят че Тръмп едва ли не епионка на Путин.Мотор са те на унищожението най -вече

Стан космат гигане, ти ли си?

Форума събрал цялата антируска измет но ума не ми стига как редакторите дават ефир на такива нелицеприятни писания. Това е неморално а предполагам и незаконно. Моля да не ме триете.

Агресивните ватeнки през деветдесетте години се намираха в центъра на Европа - в Берлин. А сега те са сами, изоставени от всички сателитни държави, които бяха окупирали под робство в Източна Европа и балтийските страни ... Русия сега е в границите си, а около нея са НАТО и Америка. Ето това са пАбедите на гнома от мАсква. Слава Путлеру!

Само какво се радваш че си сменил окупатора аз незнам

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на Локхийд Мартин, нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп!

Народът за путлер е само био-боклук. Не го интересува изобщо народа, заото не се грижи за него. А ги натоварва с увеличаване на пенсионната възраст и все нови антинародни закони. Путлер изпрати държавата в края на всични негативни списъци: Благодарение на Путин и неговата мафиотска партия РОССИЯ ВПЕРЕД !!!: 72-е место в мире по рейтингу расходов государства на человека; 97-е место в мире по доходам на душу населения; 127-е место в мире по показателям здоровья населения; 159-е место в мире по уровню политических прав и свобод; 175-е место в мире по уровню физической безопасности граждан; 182-е место по уровню смертности среди 207 стран мира; 1-е место в мире по количеству самоубийств среди пожилых людей; 1-е место в мире по потреблению спирта и спиртосодержащей продукции; 1-e место в мире по продажам крепкого алкоголя; 1-е место в Европе по числу умерших от пьянства и табакокурения; 1-е место в мире по потреблению табака и третье место по производству табачных изделий; 1-е место в мире по числу курящих детей и темпам прироста числа курильщиков; 1-е место в мире по смертности от заболеваний сердечно-сосудистой системы; 1-е место в мире по количеству авиакатастроф (по данным Международной ассоциации воздушного транспорта уровень авиакатастроф в России в 13 раз превышает среднемировой); 1-e место в мире по объемам поставок рабов на международный черный рынок

И в България положението е много тежко почти за половината народ но нали русофобите, соросите и либерасите сте добре какво ви засягат страдащите хора, още повече че пропагандата внушава че това са едва ли не мързеливите.

Няма да твърдя, че Русия е в добро състояние, но тези статистики са фалшиви, както и предните, давани на руснаците, които са били фалшифицирани в обратната посока.

ТОВА Е ГРИЖАТА ЗА РУСКИЯТ НАРОД ОТ АДОЛФ ПУТЛЕР: броят на Росгвардита нарастна на 430 000 души (личните Путинови Добермани), което надвишава числеността на руските сухопътни сили. Какво показва това? Че царят-гном се страхува повече от собствения си народ заради кражбите и предателството си, отколкото от външен противник. Навални е умен и успешен, а Путин е тъпо, глупаво ченге от КГБ.

Малко хора знаят, че по време на управлението на Путин вътрешният дълг на Русия е нараснал 18 пъти !!! От 500 милиарда рубли до 9 трилиона! Ракетите вместо пенсиите и приличната заплата! За времето на управление на Путин бяха ликвидирани и закрити 35 000 завода и фабрики. За 19 години историята категорично доказа че който се е събрал с джуджето фашист путин нищо добро не е видял. За това доказателства много: Венецуела, Куба, Сев. Корея, Афганистан, Ердоганчо, ...

Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши , зарязява с радиоактивност или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Гласувахте за некадърният фашист Путин - сега на колене роби..... руското блато е най доброто блато на света Тецове, вецове, реки, язовири, подводници, надводници, самолети, жилища, молове, училища, театри... навсякъде гинат руснаци. Накрая ще останат само Путин и олигарсите им и Китай ще им вземе Сибир бе даже руснаците да разберат.

Това да живееш на една девета от световната суша, където има половината от ресурсите на планетата, и да тънеш в мизерия и гряз от иван грозни до днес си е генетична недостатъчност! Не случайно иванушка дурака им е националния герой! Красива страна е Русия, но жалко че е заселена с аборигени.

Ганьовските дебили, ме кефят !!;)) Като прочетат нещо за Путин и си изяждат топките от завист !!! Питайте Дир-а защо не напишат нещо за вас бре дебили ???? Никога няма да напишат защото сте бедни дебили!!!!;))

Ти нормален ли си - каква завист те гони, завист по мизерията в Путинистан ?????

Вас соросите и либерасите ви гони завист и омраза.

Личи си, че плюещите по Русия редовно слушат лафовете на пожарникаря и в резултат на това мозъците им са станали с дупки, като на швейцарско сирене.