Путин подписа закон, който задължава учениците да извършват обществено полезен труд

Освен това в училищата се въвежда изучаването на предмет, наречен "Основи на националната сигурност и отбрана"

Обратно в новината

Коментари - Путин подписа закон, който задължава учениците да извършват обществено полезен труд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно, да се учат на труд и сплотеност, освен това на ученическите бригади е забавно. Да ме мислят само за "ехе ми се и 2 не виждам".

Соросоидната извратен педерастия не иска силна солидарна подредена държава, обединена около здрави доказани във времето национални ценности! Те искат лек безцелен живот, базиран на консуматорство и груб хедонизъм водещ до тотална ерозия на обществото (Содом и Гомор) !

рубладжииските тролове е време да се научат на труд да ги пратим при Путин... ама с тояги не можем да ги изгоним от западналия еврогейски съюз..ха.ха.ха не искат руския рай..ха.ха

това не е лошо. Нека лигльовците да се научат на работа , а не само да позират като Меделин Монрое и да инфлуенсерват.

Обществено полезен труд е присъда..затворниците ги осъждат на това

Преди 1990 имаше военно обучение и Ленински съботник. Нека направим и в България, независимо как ще се нарича. За Великден се почистваме къщата и двора, а улиците в Селата на Съботниците. А сега не си показват носа навънка децата, мръсотия навсякъде

Децата ще ви чистят лайната, пък те ще си купуват ламборджинита с такса смет.

Много правилно! Ако и нашите хрантутняци правеха това, нямаше да унищожават и чупят обществената собственост за която техните родители плащат с данъците си! Но от 34 години няма кой да на учи българските младежи на чувство за обществена отговорност. За тях държава и хората в нея са две различни неща!

Това е хубаво решение - да не вандалосват. Тук както знае, господинът, има много вандализъм. Не пазят обществената собственост и дори слагат нагrади от общините, ако някой заснеме вандали да драскат по обществени сгради; да чупят спирки и т.н. Перфекта снимка; а оригиналът е мечтан. Ще трябва да стигна до Кремъл.... ...няма да ме спирате....(сикрет анд секурити сарвисе)

мързеливите тролове се чувстват заплашени и са против мерките на Путин. Споко бе, вие нали не живеете в Русия, кво се шашката?! Вие живеете в Запада, където можете да мързелувате и само да си чатите в смартфоните по цял ден - тик-ток, ала-бала, фейс-бук, тарам-бук и т.н. Хайлази!

хайде на бригада хихихи.... ебаси неандерталците.

В Америка от много години учениците се оценяват не само с бележките в училище, но и с извънкласните им дейности. Който не сади дръвчета, не посещава старчески домове итн трябва да има богати родители, иначе гледа висшето образование през крив макарони. Иначе не, не е задължително! А да оказва първа помощ в днешно време всеки трябва да може. Преди години в българските гимназии се преподаваше " военно обучение " . Няма лошо- това е елементарно ограмотяване, не прозападна сороска пропаганда.

БРАВО!!!

Е напълно луд и всеки в Русия го мрази

Точно...а всички обичат Костов...

В коментарите някакви почитатели на БСП и Кость Копейкин се възбуждат, сигурно си представят, че ще бъдат надзиратели, а няма лично да работят. С бодри крачки към СССР. Първо на мъжете до 30 е забранено да напускат страната, после ще забранят и на жените докато не родят 2-3 деца, накрая ще забранят упадъчната западна музика и дънките.

Споко бе... никой не те спира На евронивата добичета се търсят

И дънките са от Бангладеш и Тайланд.. Другото е китайско...

джудака, върна държавата 50 назад и всячески спомага разпада и. мастна ще остане в историята

С оглед на тоталната деградация у нас и тук трябва да се въведе

Тук им е меката, вършеят яко!!!Доводите скандални,не мърдат от България,ама само в прослава на получвеците от КГБ!?

А ПРИ НАС КОГА?...........Я КОЛКО ТЪ РТЕИ СЕ НАВЪДИХА..................

Търтеи на копейки!?

Юруш на ленинските съботници.

Пари нема, действайте.

Пичове, всеки ден има кораби до Русия от Варна. Куфарите и да ви няма. Там се празнете колкото искате. Айде със здраве. Тука е ЕС!

Пичке...тука е България... Сюткейс, еърпорт, Алабама...черния 25 сантов

Ще трябва явно с шутове да те изпращаме. Смърдел.

Нещо се дърпаш ли!? А кат вземаш грантовете не се дърпаш нали...

Путко… Мацква… автамат…джудже с къса чурка в червения ти задник.

Путко… Мацква… автамат… и натам си го знаеш хахаха. Мизернице.

Повтаряш се нещо...ма нормално... в хамерика за бълхария не блестите с интелект...и не ви е нужен... простички постове и разтваряне на бузките...стига за грантове

Не запомняш лесно, затова повтарям Путко мизерна хахаха

май си по тъпичко от обикновено.. отиваш на уволнение и тогава ще трябва да заработваш с дупе... Ще съчетаеш полезното с приятното...педалчето ми то козяшко

Заработването е твой патент Путко, ама все къси ти се падат май. Хаххаха мизерница.

ЕС такава фекалия ли е? Фекалии по плажовете, развалена храна по заведенията, пътища носачотрошачи, умряло правосъдие, умряла образователна система.

Путин въвежда образователната методика на Сингапур. Това е много добър избор. Кратка ретроспекция: През 1961-ва година Сингапур е изключен от Малайската федерация заради гажданската война бушуваща на острова,тоест бил е на дъното. През 1991-ва година Сингапур вече има жизнения стандарт на Франция. През 2021-ва жизнения стандарт в Сингапур надвишава онзи на Швейцария. Но в Сингапур всеки ученик е длъжен да се занимава със спорт, изкуство и социална дейност. И трите не някое от тях.

Пич, не давай такива примери. Там в Азоя е друга народопсихологията. Там се раждат роби. Ще мине време и ще се осъзнаят. Рашките са други тесто. Алкохолизирани малоумници.

От представител на най-робската страна..дето всеки я лашка...не се ли усещаш как изглеждаш отстрани!?

Явно за тебе свобода е да се напиеш безпаметно, да те задължат да възпитаваш децата си полово неутрално и възмургавите дс пребиват старците по селата. Що се отнася до алкохолизма, скоро имаше проучване за Европа (бяха включени и всички държави от бившия СССР. Тъжната класация я води Чехия, после Литва, България беше някуде шеста или седма, Русия след десето място.

Гледам, че Терминал 2 е пълен с млади копейки бързащи да заминат за Русия. Жалко, че нямаме тези закони в България и сега бъдещето на България ще замине и остане в Русия завинаги. ЕС и Костов са виновни за всичко, както и американското посолство.

мислиш руснаците хвърлят боб за тебе ли!? А ти им отказваш аристократично!? Ку-ку... Че кой ще те пусне тебе в Русия бе!? На кого си притрябвал като си мързелив, мрънкащ и с претенции!? Беше то едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан...

От България може и да няма. Сега е много по-лесно да отидеш в Западна Европа. Но за 2021-ва година най-много емигранти са пристгнали в САЩ, след това в Русия, после Канада, Австралия и Великобритания. Като качество - грамотни и с трудови навици от Централна Азия емигрантите в Русия са по-качествени от африканците и латиносите, които масово отиват да пилзват социални пимощи на Запад.

Хсйде сега да дадеш 2-3 примера за качествени имигранти в раша. Или просто си тролиш.

Таджики...киргизи...работят...кой на строеж...кои дворник... Не чакат на помощи кат арабите...и хохлите

Тук има някакви склеротични шапкари и комундета, които се опитват да убеждават колко добри са насилственото бригадирско движение и безплатния труд. Абе кретени малоумни, я си таковайте таковата. Работя и правя възможното да ми плащат добре. Така осигурявам добър живот и на пенсионираната ми майка. Всичко си има цена и трябва да се плаща. Ако искате работете безплатно, но не ме учете. Примера ви не е добър. Живях и видях какви простотии натворихте. Марш и тихо в старческия дом, ако отрочетата ви не могат или не искат да се грижат за вас. Аз няма да плащам вместо тях. Хай със здраве.

Бе на кой му пука за тебе бе!? я умирай пред болницата докато чакаш да те приемат и толкоз..

Аз ще си платя и ще ме приемат, но за лайна като теб няма да плащам. Ясно.

Ще..ще..добре че е форума да се похвалиш...сега от Женевското езеро пишеш...

Залисан в рокличките за сина ти не си видял, че светът много се е променил.

Видял си ти света. В Коми не е мръднал.

садене на дървета или освежаване на училищните помещения. !? Писан текст разумяте ли!? Ле-ле...ще ги карат да садят дървета, как може да им спират пиячката и дрогата на 13 просто не ми го побира главата. че и хормоните тоже...че как ще се развият третополово добичетата на евронивата така!? Спира им се развитието... Гаден комунист..тоя Путин бе ...така да тормози децата и да си играе с бъдещето и...

Когато Руснаците ще жънат успехите на тази политика , няколкото останали Българи в резервата още ще разправят как сме били 1400-шна държава и сме били на 3 морета , но тогава няма да сме на нито едно , защото " братята " Американци ще ви стрелят ако минете линията на черноморската им база !!

Sofiaone

Леле, имаш данни за сценарист, само лека корекция - практиката със стрелба при опит за напускане на държавата се наблюдава единствено в Северна Корея, Русия и бившата окупирана територия в източна европа.

Я вземи утре влез в хамериканската база.. И без =това полза от тебе няма...

Е нали чакахме те,и блага от цоциализъмът при същата схема. Защо не дойдоха.

Над 50000 младежи нито учат нито работят. Затова пък пенсионерите работят.свикнали сме от бригадите.

Тези пенсионери добри наследници са отгледали.

Свикнали сте да работите за без пари. Страх ви сковава. Затова и трябваше да се пенсионирате за да могат младите да извоюват достойни заплати. Браво на тях. А вие сте жалки. Но не го осъзнавате, мозъците ви са така програмирани.

Младите са добичета на евронивата...на ягодите

Ужас, горките деца.

Преди година и половина ,Путин изпрати руски башибозук / това не е армия ,Русия няма модерна армия ,а сбирщина / / в Украйна и им разпореди ,за три - четири дни ,да сменят власта в Украйна и веднага да се върнат в Русия !!! ОТТОГАВА ДОСЕГА СЕ ВЪРНАХА 230 000 КОВЧЕГА С РУСНАЧЕТА .... Сега иска всички читави мъже ,да ги прави войници и да ги праща на фронта ...ТАКА РУСИЯ , ДО ЕДНА ГОДИНА , ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ МЛАДИ МЪЖЕ !!!! ПУТИН НЕ Е ЛУД ,ТОЙ Е ДЯВОЛСКО ИЗЧАДИЕ ...

Путин върви към комунизъм.. безплатен труд, да воюваш заради комплексите му.. всичко става общо . Когато жените стават общи отивам да живея в Русия..ха.ха

Sofiaone

Хахаа, жените ще са общи за дедоците от Кремъл, другите на фронта. И най-вероятно бабите до към 70 ще обслужват гаубиците, та на разположение ще само кръшни мацки след 80 ;)

Общи сте вие...педалите на Козяк...

Маштайте го тоа бълхарник

Да забрани дънките и пътуването зад граница и социализма в Русия е готов.

Путин не е виновен. Виновни са руснаците. Явно са с робски манталитет.

Защо да е виновен. Това е просташка нация от пияни кретени. Така си разбират живота. Само трябва да се затворят границите и следва нирвана.

Безплатния детски труд беше практика през социализма.

Казарми , запаси , лади , ученически бригади. Путкин ще съживява комунизма....

Да и икономиката. Икономика на некачествените боклуци. Хитро.

В ТОТАЛИТАРИЗМА ! "КОМУНИЗМА" Е САМО ЗА "ПАРТИЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ" , ПЪРДОН ..СЕГА ВЕЧЕ - "БРАТЯТА" ! САМО "КОМУНИСТИТЕ" , ПЪРДОН - МАСОНИТЕ , ЖИВЯАТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ ДА ГЪРБА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЩОТО СА "ПО РАВНИ ОТ "РАВНИТЕ""!

Sofiaone

Сволачите гонят Северна Корея по петите. Успяха сами да си издигнат нова желязна стена с цивилизования свят и станаха вече тотално за смях, жалка история …

Експлоатацията при капитализма е на степени по-висока от робовладелската. Който знае какво значи "принадена стойност" няма да го оспори. Но дори и рекордната експлоатация не е най-големият порок на капитализма, а това, че той превърна в стока и пари самата човешка същност и природа. Толкова за "незаплатения", "робски", Обществено-полезен труд на учениците.

у Ленина. Голям гинийй си, няма що.

Маркс, Маркс го изяснил този въпрос. А Ленин по-други работи е писал - разбирам преклонението пред таланта и интелигентността ми, но трудно ми е да ти върна жеста - но може и пък и от теб човек да стане - попрочети все пак нещичко.

Пълмо тъпотии. При капитализма се напъваш ако искаш и печелиш. Ако не, живееш като при социализъмът. При цоциализма едни работят и получават мизерни доходи, колкото тези които не работят.

Sofiaone

Чудя се при такова количество почитатели на путинския рай защо тоя парадокс да няма опашки за емиграция в Пут.арландия? Защо напливът е все към загнилия капитализъм в западна европа и САЩ?

Папагал...мислиш руснаците хвърлят боб за тебе ли!? А ти им отказваш аристократично!? Ку-ку... Че кой ще те пусне тебе в Русия бе!? На кого си притрябвал като си мързелив, мрънкащ и с претенции!? Беше то едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан... Сега вече на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Sofiaone

Явно съдиш по себе си и наличните за теб перспективи и хоризонти ;)

Тия бавно но сигурно се превръщат в държава тип Северна Корея

Няма нищо лошо в обществено полезния труд. Всеки, като част от обществото, е добре да допринася с нещо за него. И не, не е задължително да се прави за пари. Всичкото платен трол вместо да мърси мрежата с коментари, да вземе да почисти малко кочината около себе си.

И хората му викат трудова заетост. Заплащат ти, за каквото и колкото можеш. Другото се нарича робство, крепостничество и всякакви други подобни извращения.

Няма нищо лошо , стига да не е против волята ти.

Сеготвят децата от дет. градини много са се разпуснали нещо

Благодари мишок такъв, кой знае по цял ден биеш чикии на мъжко порно и дремеш пред комютъра на някоя дебилна игра.

Цар Путин нарежда, а крепостниците изпълняват! Робски труд без заплащане, като по времето на цоца. Хубава работа, ама руска...

Робски труд без заплащане Ъхъ...и в събота и по 10-12 часа... да може шефа да сложи силикон на любовницата си... да си купи нов джип и да заведе жена си на Карибите

Или за това се иска малко акъл ?

Иди при друг шеф или ти стани шеф. Аааа не можеш и не те искат. Некадърен си. Сещаш ли се.

Ми щото не са ми реституирали завод...

Айде че и синче има...нищо че е тъпо като галош...в Харвард ще го прати... А там цените са малей...ще се наложи и в неделя да поработваш..

Никой не е правил повече за обединението на НАТО и разпада на Руската Кочина колкото малоумното жуже Пут Кин.

Ми радваите се бе..що квичите!?

Да остави свободомислещите в Украйна и да гние в бункера. Тогава ще е истинската радост. Иначе ще се наложи да го вразумят но доста хора още ще измрат.

Sofiaone

Радваме се и то много!

Ангария...

Демек от ученическата скамейка, направо на фронта, за да бранят милиардите и комплексите на Дядя Вова, късокракия бункерен палячо. Да живей!

Да, добре е да се учат на труд, а не да ходят на прайдове.

Жужака Путин окончателно разсипа Русия.

Гледай потъваща България, троле бездарен.

Гледам. Пак на гръцката граница са задръствания, а на нашето море няма къде да спреш. Аман от това потъване.

Стига се излагахте с тъпотии и измислици.

От училищния чин, направо във вагоните и право към Донбас. Да защитават родината от просперитет и богатство и да пазят родната бедност, корупция и нищожност, които злият запад, завистливо иска до им открадне.

Новина, трудно разбираема за безказармените бройлери от жълтите павета.

Напротив, те работят като танцьорки и барманки от 14 годишна възраст. А момчетата като биячи от 16 години.

И русия стана като северна кореа.

По добре отколкото като балканска Сомалия

Демек от ученическата скамейка, направо на фронта, за милиардите и комплексите на дядя Вова, късокракия бункерен палячо. Да живей!