Коментари - Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа | Днес.dir.bg

Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа

Въпросът ще бъде разгледан в Държавната дума, а представител на Кремъл ще е зам.-министърът на външните работи Сергей Рябков

Обратно в новината

Коментари - Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа | Днес.dir.bg

Коментари

И какво? Ще раположи 14-те Армати и безаналоговите анимационни оръжия в Европа ли? Това, дето го има за разполагане намалява с всеки изминал ден.

Знаех си , че Владимирович готви нещо голямо. Сега напълно законно ще прехвърли в украйна Т34-ката от парада !

До ВалгелияГущерова Лапнипишкова (нерегистриран) Има Вангелия, има - публични обещания при подписване на договорите за обединение на двете Германии. Обещания записани в т.н. Minutes of Meeting. Ако си лапала мухи, и нещо друго след края на Студената Война, явно не си разбрала до ден днешен, че ВЕРБАЛНИ ОБЕЩАНИЯ от 4-те страни САЩ, Великобритания, Франция и ФРГ (Германия) е имало. Хелмут Кол си отиде много обиден от този свят, защото той беше част от тези обещания и видя лъжата и лицемерието което се водеше от новия господар САЩ и как обединена Германия не ги спазваше. Не случайно на Канцлерката Ангела Меркел и беше отказано да присъства на погребението на Хелмут Кол - това беше негово желание. И накрая ще ти напиша едни думи от една велика книга ... В началото бе словото, И рече Господ - Да бъде Светлина, И биде Светлина ... Помни какво Изричаш, какво Обещаваш, в какво се Заклеваш, защото ще дойде ден било то в този живот и после живот когато ще бъдеш съден за всичко което си изричал, обещавал и клел и за това което си извършил после думите. Така че госпожичке ... откровено ИДИ НА ХОЙ.

Пак финтове за вътрешна консумация на тъпите руснаци. Какво значение има жеста, че ще приемеш закон, за някакъв договор, който така или иначе от години не спазваш. Тъпо. Много тъпо. Но при руснаците минава. Защото те не са просто тъпи. Те са вдлъбнати. И кухи като хралупи.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин болния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски А как загина президента Качински? Има лакеи: Песков, Медведев, Лавров, башибозука на Вагнер. Оплю Горбачов. Отрече свободата, прогреса, мира. За нов ред бълнува, разделящ света. Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, озъбено зомби. Конфликт и войни все му в главата. Да граби земя и върне СССР смята. Прати последно орки в Украйна. Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа. С ядрена зима заплашва. Свиня! Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Хора невинни да избива е спец. Подобно на Дракула, жаден за кръв. На свои и чужди. Инак бункерен плъх. Отвлича деца... Изверг фашист към живота на другите. Антихрист! Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Поредното доказателство за агресивната същност на ватенките

НАТО не е предприело и минимално усилие да спазва подписаният от членките му договор. И така от 1990 г. Затов и руснаците също сега го денонсират .

Европа ще си го премести в другия крачол… Смешко!

путанин страда от деменция и инфантилност съвместе! московитите спират да изпълняват този договор още 2007г, както пише в статията! а скапаняка сега щял да подготвя денонсирането на същия договор!?? 16 години по късно???? баси тъпото парче е тоя нещастник!

след края на идиотската война в украина, започната от московитите, алкашите ще бъдат разоръжени като япония след войната, и ще им оставят само джобните ножчета да си стържат посраните брюки!

С Бахвмут кво става? Орките са яли бой май-май на 9-ти май.

Договорът за обикновените въоръжени сили в Европа е международен договор, който е бил подписан от множество държави, включително Русия. Целта на този договор е да намали броя на конвенционалните въоръжения в Европа и да насърчи открит и прозрачен диалог между държавите-участнички. Ако Русия денонсира Договора за обикновените въоръжени сили в Европа, това може да има сериозни последици върху сигурността и стабилността в региона. Възможно е да се увеличи броят на военни упражнения и маневри, което може да доведе до по-голямо напрежение между държавите в региона. Освен това, може да има и риск от увеличаване на броя на конвенционалните въоръжения в региона, което може да доведе до по-голямо военно присъствие и повишена опасност от конфликти. В крайна сметка, денонсацията на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа от Русия може да доведе до повишаване на напрежението в региона и да наруши международната сигурност и стабилност.

Алоуууу . С Бахмут кво става бе?

Ми процентие рязко паднаха. Днес орките са избягли 2 км назад след невероятно клане устроено им от ВСУ.

Оставете го този гнусен бункерен гном. С Бахмут какво става? Само вие не сте оповестили последните новости. Защото не са ви приятни,но истината боли а тя е ,че на 9-ти путлерските орки са яли голям Украински бахур. Бахмут-ха-ха.

Що го денонсира, нали тежките му оръжия свършиха. Няма логика?!

Пише, че означава неспазване. Тоест ще попълват с нови количества. Ако е така, то за мен стратегията те да продължат да опазват мирът в Европа е отлична. Въпрос на договорка е вече сътрудничество в тази област с тях и съответно плащания към тях. Но, трябва да се ликвидира проблема със Зеленски. Днес изнася лекции пред студенти...неадекватно поведение на гьонсурат.

Хахаха, орките били опазвали мира в Европа. Нимоа.

Тоест няма да се спазва? Ами, да! Аз твърдо подкрепям тази политика на правителството на РФ. Мисля, че силна Европа означава силна Русия - във всяко отношение (икономическо, военно, политически, културно, социално, историческо и т.н.) Европа е красива с разнообразието от култури и народи, и не е една каша от етноси - мулти-култи. Всеки евриоpейски народ има право на развитие и утвърждаване в родината си, и не европейците не са добре дошли.

Само ти ли не знаеш,че в Русия има една поговорка,която гласи:Каквото е добро за Европа,е лошо за Русия?Руснаците и САЩиянците нямат кяр от силна Европа.

Би трябвало да започват да разбират, че сами нямат шанс. Западните страни не са сами. Африканските страни са в съюзи; арабските страни - също. Логичното им място на РФ е в Европа. Логичната реалция на Европа е да е в добри отношения с Руската страна. Щатите не са Русия, и Русия не са Щатите по много причини...исторически, географки и т.н. Те могат да си приличат в много отношения, но не са едно и също.

Шансове им се дадоха,но и те,също като САЩ,имат някакви болни имперски интереси.Общо взето,не виждам голяма разлика между едните и другите.И ако си мислиш,че някой ще дойде от 10000 км. за да ти прави хубаво,а не да те краде,значи се залъгваш.Всички големи държави смучат от малките.

Тикви ,като теб ,които не знаят българската история и са руски кавали, трябва да им се отнемат личната карта !! А междудругото , ПОТУРИ са български панталони ,глу.пако..

верно ли с тоя трол си милиш, че ще имаш смислен разговор...

Боклуци не се притеснявайте за Русия !!! А Учете Турски скоро пак ще носите ПОТУРИ !!!

А трябва да се притесняваме. Путьо и путьовците около него ще съсипят Русия. И това с болка се приема от хората, които истински обичат Русия. А не руско съветските мекерета дето си обичат Путьо и путьовците около него. Дупят се на Москва и считат че Батюшка Царь е винаги прав. И когато съгреши дори. Като Партията навремето. Русия с бързи крачки върви по пътя на СССР. Война, надпревара във въоръжаването, санкции, регрес, и в крайна сметка фалит. Фалит и разпад. Това я чака Русия. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

Речникът ти на теб само от 50 думи ли е? И не използвай абревиатурата КГБ, защото едва ли знаеш нито какво е Държава, нито безопасност. А за военните престъпления, трябва да се чете, че основното изискване е да няма фактологически съмнения и да има индивидуална вина. Казахме, физически човек не може да депортира 19540 деца. А казахме, че фактите сочат че агресорът е Украйна и групировка Зленски. Но, ние тренинг с агресори имаме, и по -диви от теб са ликвидирани, така че...ще говорим тепърва.

ВИж ся рукса подметко да говориш турски, гръцки и даже арменски е било въпрос на КУЛТУРА и ОБРАЗОВАНИЕ... особено ако се занимваш с търговия в Пловдив, Плевен, Стара Загора, Шумен, Варна Бургас.... и да знаеш не сме изроди катов ас след като сме излензали от Османкста империя не сме ги избили... който е пожелал е останал... тва с Възрдотилния порцес е руска работа на БКП... айде у лево прасе руско...

Нормално, то оръжие не остана. Парада миналата седмица в София беше с повече техника от прайда в Москва вчера.

посмали и ние сме цъфнали още... ама като изринем останките на рашизма... ще стане работата...

добро отношение.. даже на черноморието ви обслужавхме жените... и щерките... и всички живеехме някак си добре... дори да бяхте шумни, невъзпитани и пияни винаги... ама тоя път се насрахте...

една филия с лютеница и за две бири,съм порил рускини на кило.Кой знае как сме им облагородили краставата нация плод на кръвосмешение.Но нищо,важното е любов да има.

мили винаги и дъртите и щерките... те къде са видели най-малко добро отношение... заеби дините и другите неща...

По морето си ги бодвахме често те просто си те хващаха за ръка и в стаята в хотела. Не бяха само Рускини имаше и Украинки но те си личаха някак ,бяха по груби и по гадни . Рускините си бяха душички красиви и нежни. Е от доста години държавата работи да ги изгони и успя. Сега само укрите ще бъдем но там много СПИН братче ,много опасно по скоро ще ги гаврим голи и боси.

боклуци си бяха.И рускините и украинките.Важното е,че си отебахме,и пак ще ебем.

Така се прави. Като наблюдаваш дълго време лицемерието от едната страна в крайна сметка казваш - абе защо не вървите на майната си! Да ... само 4-и държави ратифицирали договора от 1990г но той така и не проработва, защото страните по договора от запад поставят все нови и нови политически искания към РФ след прекратяване съществуването на Варшавския Договор през 1996г а НАТО остава действащ блок и противно на обещанията на 4-те основни натонски държави САЩ, Велищобритания, Франция и ФРГ (Германия) да няма разширение на НАТО в посока Изток то не се случва, а напротив НАТО приема последователно източно-европейските държави, включително бивши съветски републики, изгражда бази на НАТО, в частност на САЩ и прехвърля тежки конвенционални нападателни оръжия на тяхна територия и то много преди Русия да предприеме каквито и да било агресивни действия срещу съседите си - Грузия, а да не говорим за Украйна. Така че, господа извратенясали евро-атлантици ... в основата на прекратяването на този договор, в неизпълнението му, в нератифицирането му стои вашето ИЗВРАТЕНО ЛИЦЕМЕРИЕ - този договор никога не е бил планиран за изпълнение от страна на САЩ, а да не говорим за Великобритания.

Няма такова подписано или договорено неразширяване на НАТО.Даже Горбачов си призна,че никога не е обсъждано,камо ли подписано.Тия лъжи някъде другаде.

жуже нищо не му остана,а той иска да се махне от договора,който го ограничава.После Зеленски бил комик!

Да ви еба майката на всички уркропитеци и американски гъзове близачи, пишещи във форума!

Бахмут е НАШ... после за три деня Киев...после Берлин и Лондон... накрая Вашингтон... сички ще имате външни кенефи ОБЕЩАНО !

Толклва добрини направи Жужето на рашистан, че още една защо не. С хуй ще го сочат десетилетия наред, пикаейки на гроба му.

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО / след 77 г. - от 1944 до 2022 година / на руски гнет и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа .. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!

"Руските дипломати във Варшава, другият персонал в посолството и членовете на техните семейства бяха събудени днес със сирени", предаде украинското издание УНИАН. "Тази сутрин в 7 часа (българско време) пред жилищния блок, обитаван от гражданите на страната – агресор, се събраха десетки активисти. Те пуснаха звукове от сирени, бомбардировки и артилерийски обстрели", добави медията. "Ние искаме да "поздравим" руските нацисти с празника. Ние ги събудихме със звуци, с които руските агресори събуждат невинните украинци от 2014 г. (провъзгласяването на така наречените Донецка и Луганска народни републики и старта на въоръжените действия на отцепниците срещу Киев и мирни граждани)", каза участник в събитието, цитиран от УНИАН "През деня руският посланик в Полша Сергей Андреев бе принуден да остави цветя пред артинсталация, в памет на загиналите украинци. Преди време активисти вчера издигнаха своеобразен монумент пред паметника на съветските войници и офицери в центъра на Варшава. Участниците акцията препречиха пътя на дипломата и той остави букета пред изградената от активистите инсталация", това написа украинският вестик "Европейская правда".

България винаги е побеждавал руските войски ..Яли са здрав български бой !!! ПАК ДА ЗАПОВЯДАТ .... Да ,ама вече армията им и 50 км. Не може да измине ..Украинските войски ги разпердушиниха . А това ,което ги очаква след месец ,ще бъде ПЪЛЕН РАЗГРОМ ...

пасмина дето сме я хванлаи там сме я... да имат победи но пирови и с количество...

България така е пердашила руските войски, че най-накрая все стигахме до ... НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. За сега са ТРИ (3) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ от много пердашене. Пердашихме руснаци, французи и британци, и ... най-накрая четвъртит до гърлото ни. Да те е.а в скопения мозък евро-атлантически.

курво айде у лево...

руските лайнари ще върнат 1. златото 2. архивите на България и не съвсем но 3. Републики искат да се казват БЪЛГАРИЯ...

Няма по изостанала и смешна във военно отношение държава.... 90 % от техниката и съоръженията, са за скраб.. Нови оръжия не могат да правят ,тъй като няма внос на високотехнологични компоненти . Единственото ,което има е : Държава- kochina. И това е от 20 години заслуга на милиционера ПУТИН !!!!!!

Русия повече няма тежки въоръжения. Ако имаше....щеше да преговаря.

ме как руснаци ни учат на история пак ... абе другари Партиздат умря ... както всички ваши телвизии и тъпотии... даже тъпотиите за прабългари славани :) смешни сте... и ви направиха смешни в Украина... последния път като бяхте в чбългария бягате като бити песове от Добруджа...

И на Македонския фронт Русия е размазана от българската войска. В днешна северна македония има над 15000 гроба на руски солдати.

където сме ги хванли горе долу там сме ги ебали... за тва им трябваше преврат 1944та...

След продължителна и безсмислена надпревара във въоръжаването, преди 32 години фалира и след това се разпадна СССР. Очевидно е, че Русия, която няма потенциала на СССР, ще се опита да повтори същото упражнение. Глупак е този, който си мисли, че като повтаря едно и също нещо, ще получи различен резултат.

Рашките живеят още в 1944. Ще трябва да минат още десетина фалита и поне 100 години, за да разберат, че има и живот без война. Колкото време им е трябвало да се освободят от крепостничеството, толкова ще им трябват и са се освободят от сталинизма и путевизма

Пет минуса, значи поне 5 идиоти не са съгласни, че има живот без война.... Смятай...

особено лапешарите Русия води 18 войни срещу волжките и дунавските българи преди 1877 г. – за сведение на Митрофанова и нейните мутрофенове у нас

Колко войни води Франция срещу България? Колко войни води Великобритания срещу България? Колко войни води Турция, като наследник на османската империя, срещу България? Колко войни води Гърция срещу България? А днес им целуваш задниците и подметките!!!

ти да не си в детската градина... воювали сме да... ама такова лизачество като вашето няма... тракийските легиони още са били в римската империя... и изобщо ограмтоти се малко... приемете не сме вече СССР и толкова...

А коя от тези смятаме за "освободителки" и във всеки град стърчи по един паметник ? Дтеба в русороба скапан фашистки

Ганьо от край време е целувач на задници. Професионален. Усети ли силния на дена и започва

Няма по просто ,изостанало ,дебилско племе от руснаците в целия свят !!! Зомбирани са до такава степен ,че вече не може да се каже ,че са човеци .... Но разгрома на Русия от Украйна ,ще помогне ,да прогледнат и да мислят по правилно ...

Това е невъзможно. Нацистите никога не са могли да разгромят Русия и сега няма да я разгромят. По-скоро ще се получи класиката-братушките да разгромят нацистите.

Нацистите, фашистите или както ги наричаш са в самия Кремъл, говньоо

Наистина ли мислиш че окрайна ще победи Русия?Заблуден евроге* хахаха

Значи договорът е ратифициран само от 4 държави, а тук некви се възмущават, че Русия планира да прекрати участието си в него. Що не пишете за останалите 26 държави, които отказват да го ратифицират?

Последните дни на военнопрестъпника ,масов убиец и из.род ПУТИН !!!!!!

Вова все правильно сделал - так держать! Пиндосам в жопу!

Толкова правилно, че Русия стана маргинализирана държава. А самия Путьо има заповед за арест като военнопрестъпник. Ще лъска наровете на затвора в Хага.... A иначе, да продължи да ги прави нещата по същия маймунски начин. Така със сигурност Русия ще фалира. По сценария на СССР. Абе милиционер да те управлява....

Да ! Руснаците скоро , ще видят европеец скакалци яде ли ! :)

Те руснаците да си гледат своята маса. Че май доста постна се очертава. Много започва да прилича на трапезата в Сомалия . Демек глад. Какво ядат европейците ще разберат само тези руснаци, които бягат от Русия. А те са много. И ще стават все повече.

А в Русия ларви на мухи Ти мое предпочиташ ?

Русите скоро ще видят кон боб яде ли

Това от десетилетия не е документ а тоалетна хартия.

Муджиците са тотално оглупели с този тежък алкохолизъм, русия се е превърнала в гигантска лудница, където лидери са опасни шизофреници, които си играят със съдбата и живота на милиони хора по света

наистина не знма какъв го дирят тука... ти му викаш махйа се той се натиска... мужици сър...

ги е лекувал тия в Дибруджа под ръководството на генерал Колев... от страх направиха преврат 1944та... сега страхливите псета само хвърлят ракети... и една украинска армия с няколко игразки им разказа играта... дори да спечелят щее като с финландия... ако задържат териториите там хората ги чака мизерия и глад...

елате да ме осовбодите... писна ми да имам телезиор, тоалетна чиния, имам даже и перланя... елате... искам да живея гол бос и гладен като вас...

Вова е истински държавник. Велик. Само той ще ни спаси от европедалския жендъризъм, който се вихри. И гнусната укрофашистка банда. Европа е кенеф. С кенефни лидери

Объркал си форума, тука е България. България е член на ЕС и НАТО и путин не може да и пръцне на дедовия.

Абе на дедо Дън може. С някой Сармат.

Може ама със зелев или с лозов сърма?

То дано не поиска да го надене,че ще ни се стъжни,тъпо говедо.

Долу Мерцедес и БМВ, искаме си Москвич, ЛАДА, и външен кенеф!

Имаш го. Цяла гейропа е кенеф

Значи около теб само педали и джендъри се въртят. Само такива - така пишеш! И някаква укрофашистка банда. И като отидеш в Европа само по кенефите стоиш. Да се чуди човек, с какви хора другаруваш и като пътуваш, къде се вреш.

Това явно му е състояние на духа - боклук при боклуци. Привлича ги. Само това вижда и слуша. Горкия.

Той и другият вова -сифилистика илич, беше толкова голям държавник ,че през 22-ра -23-та година като ги налегна голодомора трябваше целия свят да ги спасява ...

Решил Путин, направил го...каква "Дума", какви 5-лева имат значение!

само си представете какъв иZбушеняк и какъв КГБ фатмак е седемдесе годишния бункерен ботокосв пигмей Вовата Пупкин , който от 23 г е на власт и Zа тва време не можа да иZмисли некво мастило и опаковки Za млечните и други продукти в Русия ! над 20 годин Zапада го дудндуркаше , иZля Zлатен дъжд от петро и гаZови долари над Московия , над 3 трлн $ ( това са 3000 млрд $ za koйто не Zнае ) ..мужиците жувнаха с хубави Zападни коли , черна бяла техника , хубави Zападни мебели тип Икеа Микеа , смартфони март фони , компове момпове , лаптопи маптопи , парфюми марфюми ( спреха да се пръскат с руски одеколони и да пият Тройной ) , маратонки , дънки а ве кво се сетиш Версаче Мерсаче , почнаха да бръмчат-летят на Боинги моинги , Ербъси мербъси по целио свет , кеф им Сен Тропе ,кеф им Маями баями , кеф им Туркия , кеф им Греция , кеф им Булгария ( тук апропо накупиха над 300 иляди имотя по нашето черноморие ) ..кеф им Монте Карло , кеф им Лас Вегас , Италиано мамеляно Милано , Лондон Млондон , а ве Zаживеха и те почти като хората след 80-90 години червени ватенки , ушанки и партенки ! обаче Пигмея почна да се мисли Zа супер Наполеонче , хоп ГруZия 2008 г , хоп Крим , хоп Донбас 2014 г , хоп Сирия мирия 2015 г , хоп ЧВК в Либия мибия и африка , а накрая преZ 2022 г рипна и обяви : нема такава държава Украйна , нема такъв 45 милионен народ украинци нахлуваме и ги прекълцваме ! а ве къде дават така бе Джанъм , а сега гриZни една Zадокеанска тесла , а сега бегай като Юсеин Бол от Харковска област..от Херсон..от Zмийскио остров в Черно море .. а сега почвай да правиш наново москвича , а слеZ от Боинга и Ербъса , а ресто паприкаш нема лондон , нема милано , удря вейке големото Zападно мандало ! и чуйте само шиZофренните му прикаZки : ама щеха да ме нападнат от Нато и AZ Za тва нападнах Украйна , а ве кой ше те нападне бре , те не смеят да нападнат Иран вейке повече от 40 годин , не смеят да нападнат Северна корея дет има неколко атомни бомби и ракети , та точно тебе ли ше те напднат , те ако са искали да нападнат РФ щеха да я нападнат когато СССР се раZпадна и управляваше пияницате Елцин , която теб те настани във властта ! демек викаш , Zapaда те чака 20 годин да се въоръжиш , да Zаякнеш във военно и финасово положение с 600 млрд $ валутен реZерв и точно ей сега щеше да те нападне ! ти съсипа бъдещето на руснаците , на русия и има голяма вероятност да я доведеш до пълен упадък и раZпaд !

Как успя да напишае толкова глупости.

Путин малко напомня на припикано мушкато

А Бай Дън на насрано муш като.

Ха,та мушкатото което си видял педал е образа на мака ти и баща ти. Явно имаш проблем с главата.

Коментари - Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа | Днес.dir.bg

Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа

Въпросът ще бъде разгледан в Държавната дума, а представител на Кремъл ще е зам.-министърът на външните работи Сергей Рябков

Обратно в новината

Коментари - Путин подготвя денонсиране на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа | Днес.dir.bg

Коментари

И какво? Ще раположи 14-те Армати и безаналоговите анимационни оръжия в Европа ли? Това, дето го има за разполагане намалява с всеки изминал ден.

Знаех си , че Владимирович готви нещо голямо. Сега напълно законно ще прехвърли в украйна Т34-ката от парада !

До ВалгелияГущерова Лапнипишкова (нерегистриран) Има Вангелия, има - публични обещания при подписване на договорите за обединение на двете Германии. Обещания записани в т.н. Minutes of Meeting. Ако си лапала мухи, и нещо друго след края на Студената Война, явно не си разбрала до ден днешен, че ВЕРБАЛНИ ОБЕЩАНИЯ от 4-те страни САЩ, Великобритания, Франция и ФРГ (Германия) е имало. Хелмут Кол си отиде много обиден от този свят, защото той беше част от тези обещания и видя лъжата и лицемерието което се водеше от новия господар САЩ и как обединена Германия не ги спазваше. Не случайно на Канцлерката Ангела Меркел и беше отказано да присъства на погребението на Хелмут Кол - това беше негово желание. И накрая ще ти напиша едни думи от една велика книга ... В началото бе словото, И рече Господ - Да бъде Светлина, И биде Светлина ... Помни какво Изричаш, какво Обещаваш, в какво се Заклеваш, защото ще дойде ден било то в този живот и после живот когато ще бъдеш съден за всичко което си изричал, обещавал и клел и за това което си извършил после думите. Така че госпожичке ... откровено ИДИ НА ХОЙ.

Пак финтове за вътрешна консумация на тъпите руснаци. Какво значение има жеста, че ще приемеш закон, за някакъв договор, който така или иначе от години не спазваш. Тъпо. Много тъпо. Но при руснаците минава. Защото те не са просто тъпи. Те са вдлъбнати. И кухи като хралупи.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин болния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски А как загина президента Качински? Има лакеи: Песков, Медведев, Лавров, башибозука на Вагнер. Оплю Горбачов. Отрече свободата, прогреса, мира. За нов ред бълнува, разделящ света. Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, озъбено зомби. Конфликт и войни все му в главата. Да граби земя и върне СССР смята. Прати последно орки в Украйна. Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа. С ядрена зима заплашва. Свиня! Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Хора невинни да избива е спец. Подобно на Дракула, жаден за кръв. На свои и чужди. Инак бункерен плъх. Отвлича деца... Изверг фашист към живота на другите. Антихрист! Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Поредното доказателство за агресивната същност на ватенките

НАТО не е предприело и минимално усилие да спазва подписаният от членките му договор. И така от 1990 г. Затов и руснаците също сега го денонсират .

Европа ще си го премести в другия крачол… Смешко!

путанин страда от деменция и инфантилност съвместе! московитите спират да изпълняват този договор още 2007г, както пише в статията! а скапаняка сега щял да подготвя денонсирането на същия договор!?? 16 години по късно???? баси тъпото парче е тоя нещастник!

след края на идиотската война в украина, започната от московитите, алкашите ще бъдат разоръжени като япония след войната, и ще им оставят само джобните ножчета да си стържат посраните брюки!

С Бахвмут кво става? Орките са яли бой май-май на 9-ти май.

Договорът за обикновените въоръжени сили в Европа е международен договор, който е бил подписан от множество държави, включително Русия. Целта на този договор е да намали броя на конвенционалните въоръжения в Европа и да насърчи открит и прозрачен диалог между държавите-участнички. Ако Русия денонсира Договора за обикновените въоръжени сили в Европа, това може да има сериозни последици върху сигурността и стабилността в региона. Възможно е да се увеличи броят на военни упражнения и маневри, което може да доведе до по-голямо напрежение между държавите в региона. Освен това, може да има и риск от увеличаване на броя на конвенционалните въоръжения в региона, което може да доведе до по-голямо военно присъствие и повишена опасност от конфликти. В крайна сметка, денонсацията на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа от Русия може да доведе до повишаване на напрежението в региона и да наруши международната сигурност и стабилност.

Алоуууу . С Бахмут кво става бе?

Ми процентие рязко паднаха. Днес орките са избягли 2 км назад след невероятно клане устроено им от ВСУ.

Оставете го този гнусен бункерен гном. С Бахмут какво става? Само вие не сте оповестили последните новости. Защото не са ви приятни,но истината боли а тя е ,че на 9-ти путлерските орки са яли голям Украински бахур. Бахмут-ха-ха.

Що го денонсира, нали тежките му оръжия свършиха. Няма логика?!

Пише, че означава неспазване. Тоест ще попълват с нови количества. Ако е така, то за мен стратегията те да продължат да опазват мирът в Европа е отлична. Въпрос на договорка е вече сътрудничество в тази област с тях и съответно плащания към тях. Но, трябва да се ликвидира проблема със Зеленски. Днес изнася лекции пред студенти...неадекватно поведение на гьонсурат.

Хахаха, орките били опазвали мира в Европа. Нимоа.

Тоест няма да се спазва? Ами, да! Аз твърдо подкрепям тази политика на правителството на РФ. Мисля, че силна Европа означава силна Русия - във всяко отношение (икономическо, военно, политически, културно, социално, историческо и т.н.) Европа е красива с разнообразието от култури и народи, и не е една каша от етноси - мулти-култи. Всеки евриоpейски народ има право на развитие и утвърждаване в родината си, и не европейците не са добре дошли.

Само ти ли не знаеш,че в Русия има една поговорка,която гласи:Каквото е добро за Европа,е лошо за Русия?Руснаците и САЩиянците нямат кяр от силна Европа.

Би трябвало да започват да разбират, че сами нямат шанс. Западните страни не са сами. Африканските страни са в съюзи; арабските страни - също. Логичното им място на РФ е в Европа. Логичната реалция на Европа е да е в добри отношения с Руската страна. Щатите не са Русия, и Русия не са Щатите по много причини...исторически, географки и т.н. Те могат да си приличат в много отношения, но не са едно и също.

Шансове им се дадоха,но и те,също като САЩ,имат някакви болни имперски интереси.Общо взето,не виждам голяма разлика между едните и другите.И ако си мислиш,че някой ще дойде от 10000 км. за да ти прави хубаво,а не да те краде,значи се залъгваш.Всички големи държави смучат от малките.

Тикви ,като теб ,които не знаят българската история и са руски кавали, трябва да им се отнемат личната карта !! А междудругото , ПОТУРИ са български панталони ,глу.пако..

верно ли с тоя трол си милиш, че ще имаш смислен разговор...

Боклуци не се притеснявайте за Русия !!! А Учете Турски скоро пак ще носите ПОТУРИ !!!

А трябва да се притесняваме. Путьо и путьовците около него ще съсипят Русия. И това с болка се приема от хората, които истински обичат Русия. А не руско съветските мекерета дето си обичат Путьо и путьовците около него. Дупят се на Москва и считат че Батюшка Царь е винаги прав. И когато съгреши дори. Като Партията навремето. Русия с бързи крачки върви по пътя на СССР. Война, надпревара във въоръжаването, санкции, регрес, и в крайна сметка фалит. Фалит и разпад. Това я чака Русия. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

Речникът ти на теб само от 50 думи ли е? И не използвай абревиатурата КГБ, защото едва ли знаеш нито какво е Държава, нито безопасност. А за военните престъпления, трябва да се чете, че основното изискване е да няма фактологически съмнения и да има индивидуална вина. Казахме, физически човек не може да депортира 19540 деца. А казахме, че фактите сочат че агресорът е Украйна и групировка Зленски. Но, ние тренинг с агресори имаме, и по -диви от теб са ликвидирани, така че...ще говорим тепърва.

ВИж ся рукса подметко да говориш турски, гръцки и даже арменски е било въпрос на КУЛТУРА и ОБРАЗОВАНИЕ... особено ако се занимваш с търговия в Пловдив, Плевен, Стара Загора, Шумен, Варна Бургас.... и да знаеш не сме изроди катов ас след като сме излензали от Османкста империя не сме ги избили... който е пожелал е останал... тва с Възрдотилния порцес е руска работа на БКП... айде у лево прасе руско...

Нормално, то оръжие не остана. Парада миналата седмица в София беше с повече техника от прайда в Москва вчера.

посмали и ние сме цъфнали още... ама като изринем останките на рашизма... ще стане работата...

добро отношение.. даже на черноморието ви обслужавхме жените... и щерките... и всички живеехме някак си добре... дори да бяхте шумни, невъзпитани и пияни винаги... ама тоя път се насрахте...

една филия с лютеница и за две бири,съм порил рускини на кило.Кой знае как сме им облагородили краставата нация плод на кръвосмешение.Но нищо,важното е любов да има.

мили винаги и дъртите и щерките... те къде са видели най-малко добро отношение... заеби дините и другите неща...

По морето си ги бодвахме често те просто си те хващаха за ръка и в стаята в хотела. Не бяха само Рускини имаше и Украинки но те си личаха някак ,бяха по груби и по гадни . Рускините си бяха душички красиви и нежни. Е от доста години държавата работи да ги изгони и успя. Сега само укрите ще бъдем но там много СПИН братче ,много опасно по скоро ще ги гаврим голи и боси.

боклуци си бяха.И рускините и украинките.Важното е,че си отебахме,и пак ще ебем.

Така се прави. Като наблюдаваш дълго време лицемерието от едната страна в крайна сметка казваш - абе защо не вървите на майната си! Да ... само 4-и държави ратифицирали договора от 1990г но той така и не проработва, защото страните по договора от запад поставят все нови и нови политически искания към РФ след прекратяване съществуването на Варшавския Договор през 1996г а НАТО остава действащ блок и противно на обещанията на 4-те основни натонски държави САЩ, Велищобритания, Франция и ФРГ (Германия) да няма разширение на НАТО в посока Изток то не се случва, а напротив НАТО приема последователно източно-европейските държави, включително бивши съветски републики, изгражда бази на НАТО, в частност на САЩ и прехвърля тежки конвенционални нападателни оръжия на тяхна територия и то много преди Русия да предприеме каквито и да било агресивни действия срещу съседите си - Грузия, а да не говорим за Украйна. Така че, господа извратенясали евро-атлантици ... в основата на прекратяването на този договор, в неизпълнението му, в нератифицирането му стои вашето ИЗВРАТЕНО ЛИЦЕМЕРИЕ - този договор никога не е бил планиран за изпълнение от страна на САЩ, а да не говорим за Великобритания.

Няма такова подписано или договорено неразширяване на НАТО.Даже Горбачов си призна,че никога не е обсъждано,камо ли подписано.Тия лъжи някъде другаде.

жуже нищо не му остана,а той иска да се махне от договора,който го ограничава.После Зеленски бил комик!

Да ви еба майката на всички уркропитеци и американски гъзове близачи, пишещи във форума!

Бахмут е НАШ... после за три деня Киев...после Берлин и Лондон... накрая Вашингтон... сички ще имате външни кенефи ОБЕЩАНО !

Толклва добрини направи Жужето на рашистан, че още една защо не. С хуй ще го сочат десетилетия наред, пикаейки на гроба му.

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО / след 77 г. - от 1944 до 2022 година / на руски гнет и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа .. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!

"Руските дипломати във Варшава, другият персонал в посолството и членовете на техните семейства бяха събудени днес със сирени", предаде украинското издание УНИАН. "Тази сутрин в 7 часа (българско време) пред жилищния блок, обитаван от гражданите на страната – агресор, се събраха десетки активисти. Те пуснаха звукове от сирени, бомбардировки и артилерийски обстрели", добави медията. "Ние искаме да "поздравим" руските нацисти с празника. Ние ги събудихме със звуци, с които руските агресори събуждат невинните украинци от 2014 г. (провъзгласяването на така наречените Донецка и Луганска народни републики и старта на въоръжените действия на отцепниците срещу Киев и мирни граждани)", каза участник в събитието, цитиран от УНИАН "През деня руският посланик в Полша Сергей Андреев бе принуден да остави цветя пред артинсталация, в памет на загиналите украинци. Преди време активисти вчера издигнаха своеобразен монумент пред паметника на съветските войници и офицери в центъра на Варшава. Участниците акцията препречиха пътя на дипломата и той остави букета пред изградената от активистите инсталация", това написа украинският вестик "Европейская правда".

България винаги е побеждавал руските войски ..Яли са здрав български бой !!! ПАК ДА ЗАПОВЯДАТ .... Да ,ама вече армията им и 50 км. Не може да измине ..Украинските войски ги разпердушиниха . А това ,което ги очаква след месец ,ще бъде ПЪЛЕН РАЗГРОМ ...

пасмина дето сме я хванлаи там сме я... да имат победи но пирови и с количество...

България така е пердашила руските войски, че най-накрая все стигахме до ... НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. За сега са ТРИ (3) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ от много пердашене. Пердашихме руснаци, французи и британци, и ... най-накрая четвъртит до гърлото ни. Да те е.а в скопения мозък евро-атлантически.

курво айде у лево...

руските лайнари ще върнат 1. златото 2. архивите на България и не съвсем но 3. Републики искат да се казват БЪЛГАРИЯ...

Няма по изостанала и смешна във военно отношение държава.... 90 % от техниката и съоръженията, са за скраб.. Нови оръжия не могат да правят ,тъй като няма внос на високотехнологични компоненти . Единственото ,което има е : Държава- kochina. И това е от 20 години заслуга на милиционера ПУТИН !!!!!!

Русия повече няма тежки въоръжения. Ако имаше....щеше да преговаря.

ме как руснаци ни учат на история пак ... абе другари Партиздат умря ... както всички ваши телвизии и тъпотии... даже тъпотиите за прабългари славани :) смешни сте... и ви направиха смешни в Украина... последния път като бяхте в чбългария бягате като бити песове от Добруджа...

И на Македонския фронт Русия е размазана от българската войска. В днешна северна македония има над 15000 гроба на руски солдати.

където сме ги хванли горе долу там сме ги ебали... за тва им трябваше преврат 1944та...

След продължителна и безсмислена надпревара във въоръжаването, преди 32 години фалира и след това се разпадна СССР. Очевидно е, че Русия, която няма потенциала на СССР, ще се опита да повтори същото упражнение. Глупак е този, който си мисли, че като повтаря едно и също нещо, ще получи различен резултат.

Рашките живеят още в 1944. Ще трябва да минат още десетина фалита и поне 100 години, за да разберат, че има и живот без война. Колкото време им е трябвало да се освободят от крепостничеството, толкова ще им трябват и са се освободят от сталинизма и путевизма

Пет минуса, значи поне 5 идиоти не са съгласни, че има живот без война.... Смятай...

особено лапешарите Русия води 18 войни срещу волжките и дунавските българи преди 1877 г. – за сведение на Митрофанова и нейните мутрофенове у нас

Колко войни води Франция срещу България? Колко войни води Великобритания срещу България? Колко войни води Турция, като наследник на османската империя, срещу България? Колко войни води Гърция срещу България? А днес им целуваш задниците и подметките!!!

ти да не си в детската градина... воювали сме да... ама такова лизачество като вашето няма... тракийските легиони още са били в римската империя... и изобщо ограмтоти се малко... приемете не сме вече СССР и толкова...

А коя от тези смятаме за "освободителки" и във всеки град стърчи по един паметник ? Дтеба в русороба скапан фашистки

Ганьо от край време е целувач на задници. Професионален. Усети ли силния на дена и започва

Няма по просто ,изостанало ,дебилско племе от руснаците в целия свят !!! Зомбирани са до такава степен ,че вече не може да се каже ,че са човеци .... Но разгрома на Русия от Украйна ,ще помогне ,да прогледнат и да мислят по правилно ...

Това е невъзможно. Нацистите никога не са могли да разгромят Русия и сега няма да я разгромят. По-скоро ще се получи класиката-братушките да разгромят нацистите.

Нацистите, фашистите или както ги наричаш са в самия Кремъл, говньоо

Наистина ли мислиш че окрайна ще победи Русия?Заблуден евроге* хахаха

Значи договорът е ратифициран само от 4 държави, а тук некви се възмущават, че Русия планира да прекрати участието си в него. Що не пишете за останалите 26 държави, които отказват да го ратифицират?

Последните дни на военнопрестъпника ,масов убиец и из.род ПУТИН !!!!!!

Вова все правильно сделал - так держать! Пиндосам в жопу!

Толкова правилно, че Русия стана маргинализирана държава. А самия Путьо има заповед за арест като военнопрестъпник. Ще лъска наровете на затвора в Хага.... A иначе, да продължи да ги прави нещата по същия маймунски начин. Така със сигурност Русия ще фалира. По сценария на СССР. Абе милиционер да те управлява....

Да ! Руснаците скоро , ще видят европеец скакалци яде ли ! :)

Те руснаците да си гледат своята маса. Че май доста постна се очертава. Много започва да прилича на трапезата в Сомалия . Демек глад. Какво ядат европейците ще разберат само тези руснаци, които бягат от Русия. А те са много. И ще стават все повече.

А в Русия ларви на мухи Ти мое предпочиташ ?

Русите скоро ще видят кон боб яде ли

Това от десетилетия не е документ а тоалетна хартия.

Муджиците са тотално оглупели с този тежък алкохолизъм, русия се е превърнала в гигантска лудница, където лидери са опасни шизофреници, които си играят със съдбата и живота на милиони хора по света

наистина не знма какъв го дирят тука... ти му викаш махйа се той се натиска... мужици сър...

ги е лекувал тия в Дибруджа под ръководството на генерал Колев... от страх направиха преврат 1944та... сега страхливите псета само хвърлят ракети... и една украинска армия с няколко игразки им разказа играта... дори да спечелят щее като с финландия... ако задържат териториите там хората ги чака мизерия и глад...

елате да ме осовбодите... писна ми да имам телезиор, тоалетна чиния, имам даже и перланя... елате... искам да живея гол бос и гладен като вас...

Вова е истински държавник. Велик. Само той ще ни спаси от европедалския жендъризъм, който се вихри. И гнусната укрофашистка банда. Европа е кенеф. С кенефни лидери

Объркал си форума, тука е България. България е член на ЕС и НАТО и путин не може да и пръцне на дедовия.

Абе на дедо Дън може. С някой Сармат.

Може ама със зелев или с лозов сърма?

То дано не поиска да го надене,че ще ни се стъжни,тъпо говедо.

Долу Мерцедес и БМВ, искаме си Москвич, ЛАДА, и външен кенеф!

Имаш го. Цяла гейропа е кенеф

Значи около теб само педали и джендъри се въртят. Само такива - така пишеш! И някаква укрофашистка банда. И като отидеш в Европа само по кенефите стоиш. Да се чуди човек, с какви хора другаруваш и като пътуваш, къде се вреш.

Това явно му е състояние на духа - боклук при боклуци. Привлича ги. Само това вижда и слуша. Горкия.

Той и другият вова -сифилистика илич, беше толкова голям държавник ,че през 22-ра -23-та година като ги налегна голодомора трябваше целия свят да ги спасява ...

Решил Путин, направил го...каква "Дума", какви 5-лева имат значение!