”Люта като Путин” пица пускат във Вашингтон

Ресторант от веригата Ledo Pizza във Вашингтон ще включи в менюто си пица на име Hot Like Putin в чест на предстоящия рожден ден на Путин.

Обратно в новината

Коментари - ”Люта като Путин” пица пускат във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Баце кога ще има юбилей, че да поръчам една пица гарнирана с един голяяям зеленчук и сладко-солен сос? Може и с листа от магнолия за добиване на естетичен вид...

с тези кисели краставици по-точно щеше да е "кисела като путин".

дори и във вид на пица путин присъства в менюто на дир ежедневно... този Тарик Диаб от СА или от иран??

бояришник с нея.

Е да в русйя като имуш агурчики и гриби и можеш да презимуваш

Така е. Не зимуват така бараовската като българите. Нали?

В случая ХОТ значи Готин/Секси а не лют!

Добре че допълваш, това което журналистът не е разбрал, но става въпрос за игра на думи. От една страна ще е люта като вкус пица, от друга ще е секси/готина като Путин (евентуално люта като Путин като не навъси). Двете значения на "hot" в дадения контекст. Умно измислено наименование. Това го казва принципен противник на политиката и авторитаризма на Путин.

путкин прилича на грозна жена - много е HOT

Пицата е чили сос Путинка. В съставките има и полоний.

А В БЪЛГАРИЯ ПУСНАХА "РУБИНЕН СУДЖУК " ЗА ПИЦАТА КРЪСТЕН Е НА ПОСЛАНИКА НА САЩ В БЪЛГАРИЯ ЕРИК РУБИН КОЙТО БАЧКА И ЕВРЕИН - ТОЙ БРАТ НА ДЖЕЙМС РУБИН - БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА САЩ ПРИ КЛИНТЪН - КОЙТО ПЪК Е ЖЕНЕН ЗА ИРАНСКАТА МЮСЮЛМАНКА КРИСТИН АМАНПУРКАТА ОТ СИЕНЕН :)))

недей да пускаш подобни новини, че в България има суджук, че озверелите и огладнели полупримати от тайгата ще хукнат насам...По-добре им е да знаят, както рт и путлерските медии им говорят, че тук е ЕС, че е беднотия, че бъркаме по кофите...

Каква гнусна пропагнда. Тука е рай! Всички се изнасят през Т2 защото в БГ е толкова убаво! Дано продължава да е така убаво за да може след 20г хич да ни няма!

По-добре попътувай малко, че много глупости пишеш. А, да, и това е пропаганда.

човека си прави бизнес. Никой не казва, че пицата е руска или приготвена с руски продукти, предполагам че е такава каквато прави обикновено, но е решил да направи бум и затова я е подлютил и нарекъл Путин.

тук може някой креативен готвач-пицар да предложи и пица "бай тошо". При нея се чака на опашка няколко часа, после ти дават, каквото има опаковано в амбалажна хартия и така до следващата нова година ;)

Аз съм по фен на Западните пици. Много снимки и много картинки на страхотно изглеждаща пица богато асортирана с квото си представиш. Опаковката е невероятно красива. Продават ти я с усмивка. Като отвориш кутията се оказва че всичко е лъжа и измама и продукта няма нищо общо с картинката. Хапваш нещо и гълташ нищо. А като бонус получаваш рак на дебелото черво щото всички продукти в пицата са фалшиви. Но пак можеш да си купиш пак и колкото искаш :-)

хахаха, тесто, кисели краставици и люта чушка... е това е руска пица. Когато лютият звяр махне хранителното ембаргото на полуприматите от тайгата, може да се добави и италианско пармеджано, испански хамон, дето им забраниха и по интернет да го виждат, български домати и още нещо по избор. Поднася се с добре изстуден лосион за вана.

Че Путин не е лют. той е по-скоро гнусен:)

На мястото на Владимир Владимирович, бих зарегистрирал наименованието "Путин" като търговска марка. За 1-2 години ще бъде милиардер.

той отдавна е милиардер. Но идеята ти също не е лоша

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е МНОГО ИНТЕРЕСНА : - ПИЦАТА УЖ Е ИТАЛИАНСКА - А СОБСРТВЕНИКА НА ПИЦАРИЯТА Е АРАБИН - ТАРИК - КИСЕЛИТЕ КРАСТАВИЧКИ ПЪК СА И ПОЛСКО НАЦИОНАЛНО ЯСТИЕ - А ЛЮТИТЕ ЧУШКИ НИКОГА НЕ СА БИЛИ В РУСКАТА КУХНЯ - ПЕПЕРОНЧИНОТО И ХАБАНЕРОТО СА ИТАЛИАНСКИ И МЕКСИКАНСКИ :))

за комунетата - напр. чии го дири Корнела при Костов - всички знаем акции от Техноимпекс, пари от Техноекспортимпорт и др. Как така - при Костов заклетия враг, циганинът със сините устни и тя при него - рамо до рамо, ръка за ръка. Ама интересът клати феса. За това, че децата на всички лидери комунета са в САЩ или поне в Лондон няма да говоря - децата са мили на българите и се правят компромиси. Ама защо поне един от вас не отиде в Русия - там няма да мие чинии - там направо ще стане отговорен другар. Знам, че няма да има отговор, а само няколко минуса.

Тъпа като Доналд е следващата пица, която пускат във Вашингтон

По добре "Пицата на лудия Дончо" - с тайна съставка някой халюциноген

В нашата пуснаха един БУЛАМАЧ - МЕРКЕЛ. Ама така си пише в менюто БУЛАМАЧ-МЕРКЕЛ 500 гр.

Така е в цивилизованите страни, знаят как да привличат туристи. А в България за Бай Ганю по една постна пица, направена от Министъра.

то всички се скапва и увяхва в САЩ и затова никой ама никой не отива при Путин, ама вие си пишете, пишете няма да преча на заработването ви от Позитания.

Никой не отива, само 2 милиона украинци и 2 милиона от Средна Азия. "На заработки".

както пишат Демона и Гордия европеец. Самата истина . Само се чудя защо на вашия лидер Курнела синът и синът на Пръвата дама - ха-ха - първа на село последна в града са в САЩ, а не при Путин, както и децата на всички депутати от БСП. Впрочем синът на първата дама баща му е депутат от БСП - ха-ха.

Щото са пишлигари, затова.

салата "Обама" -увехнала маруля с крутони от черен хляб свински уши"Тръмп"- недобре почистени, с оставена малко рижа четина пай "Борисов"- тиква, сервирана върху филия с мас

един "Пай Борисов" за мен и една чаща коктейл "Цецоууууу" - пълна чаша с ..... нищо

Вова е по- популярен в говедарника от който и да е "политик" там. В Германско чак имаше плакати с призив да гласуват за него :)))

какъв некадърник бе, на този можеш само да му дишаш прахта.

Путин вече не е само президент на Русия. Путин вече е легенда ...

че американците са креативни и този ще стане милионер, лично аз бих си купил такава пица. Подозирам че ще има наплив.

Може и най-голямата тъпотия на света да е, но задължително трябва да има теми за Путин или Русия. Евала, некадърници!