Путин обяви за неработни дните до края на април

Неработната седмица за руснаците се превърна в неработен месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те доскоро нямаха тестове,а преди седмица заработи Опреативен щаб за борба с коронавируса.Изследванията се правеха само в Новоросийск в биологичния център.Отскоро откриха нова лаборатория и в Москва .Затова най изследвани са в Москва .Но добре че спряха работа,Москва е 12.5 мил. 40 км/ 52 км ,но тясно свързана с метро,тролеи,автобуси,гъсто населена,така или иначд при тях сега започва сериозно.

Нали няма такъв вирус, защо Самъй вежливъй разпуска държавата си за няма нищо?!! Моля троловете на Позитано спешно да разяснят положението, че червените бабички от Тутракан и Чепърлянци се объркаха какво трябва да мислят.

Русия има газ, нефт, злато, диамани и още много ресурси... може с години да издържа руснацие. САЩ печатат още няколко трилиона и не им дреме, агенциие са техни все ААА+ , в доларари почти всички търгуат. Ние ако напечатаме пари (не, че можем) - лева ще се обезцени. ЕС ще си раздаде няколко трилиона само, че в Еврозоната.

Защо си мислиш, че при печатане се обезценява само левът, а не и доларът?

аааа в Еврозоната щели да си раздават,а ? Хубаво че не сме там,нали ? :))) И.....едно уточнение - в Русия газ,нефт,злато,диаманти и още много ресурси имат руските олигарси , а не руснаците.

Е, щом е диктаторът Путин, може! А това за "водещият, безусловен критерий е сигурността, здравето и безопасността на руските граждани" не може да се отнася за европейските граждани, че е диктаторско и несъвместимо с европейските демократични ценности.

Русия е велика и Путин е могъщ. И след 10-20 години ще превземат Луната, решено е.

Бояршиците и ватенките ще духат на арабелите да не пускат петрола толкова ниско, под 19 долара ватниците умират прави ;))

Отде ви изравят бе. Смехът е как краварите се унижиха пред цял свят да се молят на Русия за помощ, а не това, че Путин сам спомогна за свалянето на цената на петрола като отказа на арабите да намали добива на нефт. Ето кой колко го е грижа горивата да са с достъпни цени по време на епидемия.

тия нали бяха във фалит! Как тогава "Путин специално отбеляза, че неработните дни ще преминат "със запазването на заплатите на служителите"." А в стабилна България, ще отпускат кредити и ще хвърлят прах.

е колкото дават за безработни в бедна България.

Глупако , минималната пенсия в Русия сега е около 140 евро / при сегашния курс около 80р/евро> 11146р, в България е 212лв !!! Върви пий си хапчетата , вместо да дращиш глупости..

Пак по-добре, отколкото да не получават заплати с месеци както в краварника. Или да им се налага да го удрят на молба пред държави, пред които постоянно се мъчат да се правят на велики. Откъде ви изравят бе.

И без това там нищо не работи

Значи Тръмп трябва да е голям глупак тогава, щом купува руска техника като невидял в момента.

Другарят Путин нареди да се запазят заплатите, а дали работодателите са съгласни? Нали и там има частен бизнес, или може би не е толкова частен2

путин болен ли е от китайският вирус или не е болен и колко точно са заразените в русия?

СНН: Говорителят на Държавния департамент на САЩ Морган Ортагус подчерта, че пратката е ПОКУПКА, а не дарение. "Като продължение на телефонния разговор на 30 март между президента Тръмп и президента Путин, САЩ се съгласиха да закупят от Русия необходими медицински консумативи, включително вентилатори и лични предпазни средства, които бяха предадени на FEMA на 1 април през Ню Йорк “, каза тя.

за сметка на руснаците.

Реверсивен Ленд-лийз... Явно положението в САЩ е много зле щом са я докарали дотам че да купуват от руснаците.

се грижат за хората си. За разлика от .....

Трябва да си доста тъпичък, ако си мислиш, че в Руската федерация тази техника и по-добра не се използва за грижи за руските граждани, хаха! А доколко америслямците се грижат са хората си сме виждали, с демонстрациите за това, че полиция разстрелва американци както си поиска и какво се случи със Сноудън и Брадли-Челси Манинг.

за да продаваш, когато се знае че липсата и се плаща с човешки живот. ПОНЯЛ?

Хаха, а къде остана преславеният капитализъм изведнъж, а? Нали америслямците постоянно заплашват Русия, нали налагат санкции, сега изведнъж руснаците им станаха длъжни да ги лекуват безплатно, а? Италианците я получиха безплатно тази техника и човешкия ресурс също. Краварите си заработиха чудесно отношението, което получават, да се благодарят, че руснаците не са им посочили вратата. Отделно, че краварите не си мръднаха пръста да даряват на ЕС както Русия направи в Италия, а фактът, че в америслямските щати гражданите им не могат да се лекуват от нищо по-сериозно от настинка, ако не си платят прескъпо, е от известен откак имат тъй наречено здравеопазване, така че даже ти трябва да си "понял" към кого се отнася това, което разправяш, хаха!

Още един ЛЪЖЕЦ !!!!! Пратката се плаща 50 на 50% , от руския фонд за инвестиции и пряко от САЩ !!!!! Чети бе простако!!! Не сривайте интелектуалното ниво на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!!! Къде сте се образовали ???!!!

Говорителят на Държавния департамент на САЩ Морган Ортагу

Тука има един ми използва името и ми краде рублите.

Козяшкото животно се опитва да ми имитира името, ама нещо се задави. Явно са му пречили на турския паркинг и е объркал буквите.! мбууухахаха

Ей козяшки тролякопитек що ме имитираш?

Крахът наближава, другарю. Виждаш ми се малко нервен....

тук некви пенсии си ги мерят, що не ги баннете, че пречат на нормалните коментари?

Последния коз на Радев угасна като фас в локва

Те ватнициците и без туй са едни работачи.. Разлика голяма няма да има.

... като барбаганьосите

Сега вече и русофилията ще е доволна от Борисов

Кво стна в Русия бе

Радев ще умекне като спднал балон

спукана гума

спукан презерватив

Нищо. Ще тролим по малко и от ул Козяк ще са по-богати от нас . но пък като видя таваришч Путин се възбуждам и почвам мъжът и ръката интимно.... мбхааааааа

Е нищо, те резаните маткапи ше ти начешат задания портал, и ще те успокоят. То тва там си ви е от време оно, още от 500 годишното съжителството ве, или си забравил.! мбууухахаха

страдам от раздвоение на личността защото ме сърби пърдялника . Нашия брат Ердоган и нашия вожд Путин ни откриха джамия където цялото ханъм руская се дупи и са над 300 000 пред наший мечить.

Путин е ПРОДАЛ на Тръмп средствата за защита!

А къде можем да прочетем, или е тайна на КГБ и на ЦРУ?

американски жълт скафандър който го защити от корона вирус... виж оня доктор е бил с руски костюм и се е заразил.

Защо Тръмп е купил? Нямат ли свои стоки?

Руските лекари са по-евтини.

Очевидно и по-способни, ако се съди по лавинообразно увеличаващия се брой на заразените в краварника.

Аве що бугарския козяшки тролякопитек толкова силно сё интересува от нас, и какво е казал Путин? Тоа добитък нема ли си друга работа, освен да квичи на гладно под всяка статия за Русия и Путин. Ей ама мноо тъп тролякопитешки мятрял са тва козяшките миндили. мбууухахаха

Тъй и тъй си тук да те питам - ти сталинист ли си или си путинуид? Като гледам по руските форуми здраво са се хванали едни фруги за гушите. Заради просташката ти лексика бих казал че се путинуид (тарикат/далавераджия) ама все пак да питам. Също - за християнин ли се пишеш?

Аве що бугарския козяшки тролякопитек толкова силно сё интересува от нас, и какво е казал Путин? Тоа добитък нема ли си друга работа, освен да квичи на гладно под всяка статия за Русия и Путин. Ей ама мноо тъп тролякопитешки мятрял са тва козяшките миндили. мбууухахаха

Царя вседържател на цяла Русия е сериозен! Със запазване на заплатата. Да му мислят работодателите. Ще продадат някой друг Майбах и готово.

Русия била бедна и нямали какво да ядат. Друго си е да си тъп трол от ул. Козяк

Те в РАссия не ядат бе,те само пият.Яденето е е мезето за водката или самогона - филия черен хляб и 3-4 сельодки.

Докато някой хора се надяваха че Русия ще изчезне... взехме че закопахме САЩ;)

Интересно,пишеш на български,а казваш "закопаХМЕ САЩ".Кои сте вие -българи или руснаци?

Във всеки случай не педали като теб.

па ти кой си бе цървул, и с каква цел се интересуваш?

Просто правя алюзия с това че към който се присъеденим рано или късно го закопаваме... или не знаеш този чисто български мурафет-)

И каква стана тя? Корона вируса нямаше, а руският болен беше най здравия в света

Именно за да продължи да няма и да не стане като в краварника, гонещи 200 000 заразени, се взимат мерки своевременно.

А какво стана с патриотично пропагандния разгадан геном на бацила... Обръча се затяга... Долара скъп - вноса неизгоден, петрола ефтин- търсене няма ! Време е за демократични процеси...

Като в краварника, където "демократичните процеси" почнаха още преди 2 седмици, само дето техните случаи вече гонят 200 000.

какви били руските маски? На мен ми пратиха една и се оказа вътрешността на маската е дамска превръзка произведена в САЩ..ха.ха отгоре сложили една калъфка и произведено в Русия..ха.ха

Надявам се да е била употребявана (превръзката де) и да си я носиш със здраве

радвайсе, само веднаж е употребявана....

Ами уцелеха хора, за теб точно дамска превръзка ти пасва.

Зависимостта на руската икономика от вноса Толкова по-болезнено за Русия ще бъде обезценяването на рублата. Руската икономика продължава да е много зависима от вноса на машини и оборудване, потребителски стоки и дори селскостопански продукти. През декември председателката на Съвета на федерацията на Русия Валентина Матвиенко посочи, че Русия е силно зависима от вноса на семена за посев. И това се отнася до редица основни култури като царевица, картофи и пшеница. Сега ще поскъпнат и редица други изходни суровини и материали, необходими на руската индустрия - например китайските съставки, използвани в руските фармацевтични предприятия или частите за автомобилната промишленост, които се получават предимно от германски доставчици. Ако в началото на годината едно евро се разменяше за 68 рубли, сега то струва почти 90. Русия ще бъде просто премазана от задаващото се огромно поскъпване и то в период, когато приходите на държавата са ограничени до минимум

Айде сега Русия стана вносител. Абе вие козяшките джендъри сте много тъпи

гледам в тоа форум се педалдупедал...

Обезценяването на рублата е най-големият проблем Войната на нерви обаче носи огромни загуби на руската държава. Известно е, че балансът на държавния бюджет е гарантиран при цени от 42 долара за барел, а сегашните са далеч по-ниски. Но очертаващият се огромен бюджетен дефицит не е най-голямото предизвикателство пред Русия. Най-сериозният проблем за руската икономика е обезценяването на рублата, което върви ръка за ръка със спадащите цени на нефта. Подобна ситуация имаше през 2014 година - тогава последва двугодишна рецесия и близо шестгодишен спад в реалните доходи на населението. Сега съществува заплахата от повторение на тази криза, при това задълбочена под влиянието на карантината. По-слабата руска валута винаги насърчава износа, но Русия разполага само с три групи продукти, които са конкурентоспособни на световния пазар: суровини, оръжия и аграрни стоки.

Кризата с коронавируса върна Русия в 2002 година - поне що се отнася до цената на нефта, а това е основният експортен продукт на страната. В края на март неговата цена падна до най-ниското си равнище от 18 години: барел от европейския сорт "Брент" струва по-малко от 22 долара, котировките на руския сорт "Урал" са под 17 долара. Корона-кризата намали световното търсене на петрол радикално, поради което Саудитска Арабия и някои други страни-производителки поискаха допълнително ограничаване на добива. Путин обаче не се съгласи, с което той провали Споразумението за таван на произвежданите количества нефт между държавите-членки на ОПЕК от една страна, и Русия и Казахстан от друга. То беше в сила от 2017 насам и постоянно бе удължавано. От 1 април обаче всички страни могат да произвеждат по колкото нефт поискат.

32$ бе трол сплескан! Преди да мучиш провери. Тъп матрял!

Все тая Русия, какво правим с нашите мангали в България е въпроса?

Нещо злокобно се крие от обществото, от целия свят. Русия - да затвориш тотално цяла държава за 1 месец при едва три хиляди заразени?? Какво крият??

Въх каква сензация създаде! Ха сега де, какво толкова крият - оставяме на вашата развинтена фантазия. Кво да крият бе, всичко е на показ от космоса. Те защото са затворени, затова са само 3000. Всички други, които са много отворени, след това гонят вирусчетата от летищата, под път и над път. Елате да ги прибереме всичките, пък после ще цедим вирусите

Ти май не разбра, когато се затвори цяла държава вече не се знае какво точно става в нея. А да, и загиналите са онези, чиито тела които са отхвърлили изкуствено създадения вирус, оздравелите - онези, които вече са под мисловен контрол.

Господин Путин Си Пие Ракията Със Сърбина Дето Му я Закара Пеша ! Колко Ракиа ?

Квиченето на щатните щатски тролове показва че Русия е на прав път.

днес лилиПутката кляка на Бай Дончо да успокои Саудитска Арабия, че прекараха нефта под 19 долара на барел и са на печалба, а пРосия под 20 долара (производствената му цена) умира права ;))

И какво общо има това с България ?! РусоРобски продажен сайт, пълен с ватенки и бояршици..

Video: https://tinyurl.com/virus-killer-fake-or-true Питам знаещите: това видео истина или лъжа е?

Video: https://tinyurl.com/virus-killer-fake-or-true отистина или лъжа

Е как ве? Нали вашите тролове обясняваха, че не е страшно? Нали имахте 7 лекарства и 5 ваксини? Руската дезинформация край няма!

Сега ще има много повече смъртни случаи на глава от скотонаселението, защото ватенките няма да спрат да пият антифриз и бояришник цял месец!

От телефонните разпечатки в Кремъл : ВП : Тавариш Тръмп , как здоровье ! ДТ : Айм файн , Володя ,анд ю !? ВП: Я тоже , толька сейчас у меня коронавируса появился , и я имею диария . а можна вам спрашивам !? ДТ: Камон май фриенд ! ВП : Можна кагда самальот АН 124 вернутся в Москве , вьи денги изпратите меня !? ДТ : Ноу проблем , Хау мътч ? ВП : Два -три трилиона тавариш Тръмп , и там что нибуть адин контейнер тоалетная папируса , патамучта у Кремъл кончила !

Въи сифте в Масква-Имеет си хас

Няма съмнение, че коронавирусът е унищожил и малкото ти мозъче в малката си глава.

Това на Вова?

ДрОграри, няма знаачени колко време няма да работят алкашите.....Алкашия е болна ок корона вирус и е на командно дишане......вече и готвят ковчега и скоро ще и ядем житото !!!

Няма съмнение, че коронавирусът е унищожил и малкото ти мозъче в малката си глава.

Алцхаймерът го изпревари.

булдозера и наново.

Че пробвай де. Няма да си първият.

Русия не знам, ама краварите гинат като мухи!

Как така не знаеш? Ами излез, огледай се и без това копейките свършиха та бачкаш ангария в момента!

Кат Вирусия няма втора, тъй заразна на света...

Язък, че краварникът е на път да задмине Италия по смъртни случаи.

Във фейсбука от 1 месец чета статии от коомунета, че мурзилките имали лекарство срещу вируса, ама май е като техните ракети, които обиколят земята за 20 секунди и никой не ги е виждал!!!

Имали го били още от септември миналата година!

Ами при средна цена на петрола 15$ на световните пазари по-добре да не бачкат. То с акциза дето ще приберат държавите трябва да се закриват или като нашето Слънце да се теглят заеми. Тия дето имат запаси плащат на хората да си стоят в къщи останалите се побъркват и теглят заеми. Накрая ще броим пилците.

Респективно у раша пилци не будет казваш?

така се прави, когато мислиш за хората. Ние пестихме 10 години. Спестеното изчезна неясно къде. Сега теглим заем, отново парите ще се изпарят и след това отново затягане на коланите. Е Бойко и сие няма да пропуснат възможността да усвоят още няколко милиарда.

все Боко му е вустата... Плюй бе... ко го държиш там.

плюя, а.ам го.

Когато мислиш за хората, им раздаваш току що напечатани пари, без да мислиш за бъдещето.

Краварите са го доказвали нееднократно. "Хеликоптерът на Бернанке" още буди смях.

Затова ще страдат от хиперинфлация.

Те и сега си страдат. Количеството хора, разчитащи на социални помощи, се увеличава, правителството вече през година фалира и федерлайните чиновници не получават заплати с месеци, а външният им дълг е надхвърлил БВП на планетата. Не че се отказват да печатат долари без покритие де. Краварят си е кравар.

ама нали беше за 1 седмица

тя руската седмица най-голямата седмица. по 30 дни.

Вие руснаците не ги мислете... Те са преживяли Втората световна война, с огромни жертви, глад, мизерия. През социализма социалните им продобивки и парите, които получаваха, бяха сигурно наполовина от това, което имаше средния българин. Изживяха и едни ужасни десетина години при управлението на Елцин, когато олигарсите разграбиха страната по благосклонния поглед на "западните партньори", а същите тези "партньори" приеха протегнатата от руснаците ръка за знак на слабост и се възползваха да късат живо месо от страната им... Преживяха и жестока финансова криза в края на 20-ти век. В момента преживяват и тежки санкции, които биха пречупили и най-здравата "евроатлантическа" държава. Така че те са подготвени... Да му мислят евроатлантиците!!!

ти въобще да не мислиш. не ти се отдава. А руснаците още не са си платили заема към САЩ от ВСВ. Едва 5%. Ама този път заем няма да има.

Точно САЩ да не говорят за външни заеми с техния непокриваем от БВП на планетата. Включително и от Русия!

и към кого е заема? Щото руския е пряк към САЩ.

И америслямският също! И не само към Русия.

Руслямска държава нямала заем към САЩ?

Не, не казах това, но явно не успяваш да разбираш елементарен текст.

Нали знаете че коментарите ви вече не се плащат от Посолството до края на април !?

Нали знаеш чии федерлайни служители не взимат заплати с месеци?

А на вас Бай Тръмп не ви ли спря редовните мозъчни промивки?! Или вече съвсем не ви останаха мозъци?! Между другото, днес май в САЩ ще има вече над 30.000 нови заразени и (за съжаление) до 5-6 дни ще задмине Италия по смъртни случаи...

Ние не ги и мислим. Радваме им се иронично!

и ИП сменячката не върши работа когато си прост. :)))

Те и руснацит ене се мисля. Пак ще преживеят с огромни жертви, глад и мизерия. На война като на война.

Огромните жертви в момента са в Европа и в краварника.

Ти верно ли сравни жертвите на глада и мизерията в Русия с жертвите на вирус?

Не, но не се учудвам, че умственият ти капацитет нe стигна да схванеш даже елементарно изречение.

На света няма умствен капацитет, който да стигне за такава глупост, била тя и елементарна.

Ами честито - явно го притежаваш! Явно още като си бил малък са ти казвали, че си "специален", хаха!